ben de çok duydum da tırsmasınlar diye susuyodum ebru kaydirigubbakcemile3
olabvilir emeklemeden yürüyen çok çoçuk varmış bi bakmışsın ayaklanmış senin ki opuyorumnanaktanmaşallah yağmuruma yiğit koca poposunu kaldıramıo ki emeklemio bol bol dönüo ayakta duruo koltuğa tutnarak ama emeklemio görenler emeklemeden yürücek dio ama bakalım
yerim onun koca totsunu ben ŞenizBu koca popolular aynı oluyo sanırım
sağol cnm opuyorumnanaktanyağmurada kocaman
hoşgeldin seçil faceden takipteyiz kaydirigubbakcemile3canlarım arkadaşlarım , güseller güseli bebişler ;herkeslere MERHABAA...
geçmiş bayramızı kutluyorumm bilgisayarım artık oldu..kardeşim sağoılsun laptopu da vermedği için giremedim uzun zamandır..inşallah herkesin bayramı güzel geçmiştir...biz ailecek özdere deydik 4 gün tatil yaptık çok ii geldi...dün nevra mesaj attım sana canım inşallah gelmiştir...herşey yolundadır inşallah ççooookkkkkkkk sayfa var okumaya fırsatım olmaz ama herşey yolundadır inşallah aksi bişi yok değil mi?
evet ebru bnde çok duydum hatta yakın çevremde de var bir kaç kişi birde kayıyormuş çıkıyormuş kanama yaparmış dediler korkuttular bende taktırmadım o yüzden ama çok memnun olanlarda var şans sanırımNilgüün bence çok rahat etme o taktırdığın şeyle hamile kalan da çok kişi duydum ben oh rahatım derken üçüncüyü almayasın kucağınayerimseniben
bilmiyorumkismileben de çok duydum da tırsmasınlar diye susuyodum ebru kaydirigubbakcemile3
Umut efendi 3 yaşına gelince Meralcim kısmetse tabii
düşünüyorum ama sadece düşünüyorum arzucum çok iyi düşünmem gerek o yüzden durup durup bir daha düşünüyorum eyvahedigeldismile
bebeğe mi tahlil yapılıyormuş? duymadım yaşını geçince gidicez doktora o zaman kan tahlili yapacak sorun yoksa demiri kesecek bir onu biliyorum
dil bağını hiç duymadım tatlım ben
olumunekankayizsmile hoşgeldiiin
allah bir avazda kurtarsın :CüvCüv:
yemek&kahve arasındaydım seçilcim naber nasılsın??? arda kuzusu nasıl?
kaydirigubbakcemile3 süper oluyorlar biz de 3-4 aylık olduğundan beri her gün kitap okuyoruz kendisiyle doktor farklı ses tonlamalarıyla okuyun demişti. şimdi kağıt nevi eline geçen her şeye eğiyor kafayı "mıyyyyyy mıyıyımımı hıııııııgı mııııııı" şeklinde yükselen alçalan tonlarda kitap okuyor oğlum :roflol:
[
töbe töbe eyvahedigeldismile
bilmiyorumkismile
bilge nasılsın canım görüşemedik umut nasıl yaramazlıklak varmı olmazmı desene alkisalkisalkis
yerim onun mıyy mıyınıııııııııııııııısempatiksalakcinni
Canan hoşgeldin yağmur koca kız olmuş annesi ya sevgi bende seni korkutmak istemem ama benimde silik çıkmıştı sonra hamile olduğumu öğrendim hakkında hayırlısı olsun bide bişey söyleyeceğim kızlar emeklemenin kiloyla pek alakası yok benim kızımın hiç kilosu yok ama emeklemiyor sanırım tembellik yapıyo bu kuzular aman öyle kalıcak halleri yok ya elbet kalkıp ayaklanacaklar değil mi yani hiç takmaya değmez
yusuf yusuf gördük sizi nilgün hanım kaydirigubbakcemile3 Allah istemeyenlere veya artık istemeyenlere değil de çocuk için inleyenlere versin inşallah :Saruboceq:
dur bakayım okuduğu pozu varsa foto ekleyeyim ben
sağol funda geçen yazdım ama görmedin sanırım melis nasıl iştahsızlık devammı hala
AY BEN HİÇ DUYMADIM ARZU9 ay ile 12 ay arasında kan idrar tahlili yapılıyormuş... giden yaptıran var mı??
ben 2 aydır gitmedim haberim yok durumdan..
birde ardanın dil bağını hala kestrmedik.. gün geçtikçe zorlaşacak biliyorum ama korkuyorum.. dr.la görüşmüştük hatta iki ayrı doktorla bi cerrahla birde KBB dr ile görüştük çocuk durmuyacağı için yırtılma olabilir yırltılma olursa da anestezi ile tekrar dikiş atılabilir dendi..
birde direk genel anestezi ile yapabiliriz deyince tırstım.. ilk doğduğunda yapılsaydı kolay olurdu.. ama dr. altıncı aya doğru demişti bekledik bunları duyduk..
of napcamı bilmiyorum varmı böyle bişey duyan
olumunekankayizsmile MERSÜ CANIMafiyet olsun meralcim
MERSÜ BENDEŞenizsana da afiyet olsunnnnnn... opuyorumnanaktan
ASLINDA SPİRALİ GENELDE TAVSİYE EDİYORLARsengözlerimebaksanaba.ssevgi korkutmak gibi olmasın ama bnm de silik çıkmıştı çizgi ve hamileydim o testlerde yanılmayı payı çok düşükmüş ,
spiralide tavsiye etmiyo çoğu kişi kayarmış falan filan
AH BİRDE BURCU HALLEDEBİLSEevet ne yapayım hem şetler hemde nilay çok zor bi bebekti, çok yormuştu beni, yinede düşünmezdimde kızım çok istedi,
yok valla bi cesaret tabi Meralin desteğiyle zemuszemus taktırdım gitti
NAZAN BENDE HİİİİİİÇ OLMADIM CNM:sm_confused:Sevgi sen hiç mi adet olmadın günün mü geçti?kaç gün geçti
Şeniz SELAMcanlarım arkadaşlarım , güseller güseli bebişler ;herkeslere MERHABAA...
geçmiş bayramızı kutluyorumm bilgisayarım artık oldu..kardeşim sağoılsun laptopu da vermedği için giremedim uzun zamandır..inşallah herkesin bayramı güzel geçmiştir...biz ailecek özdere deydik 4 gün tatil yaptık çok ii geldi...dün nevra mesaj attım sana canım inşallah gelmiştir...herşey yolundadır inşallah ççooookkkkkkkk sayfa var okumaya fırsatım olmaz ama herşey yolundadır inşallah aksi bişi yok değil mi?
YEMEĞE GİDİP GELENE KADAR BİLE BİR DÜNYA ŞEY YAZILMIŞ :sinifsinif:selam arkadaşlar. yine sayfalar dolusu yazmışsınız müsait bir zamanda okuycam inşallah. herkes iyidir inşallah. biz de heyecan dorukta bekliyoruz. görümcem şu an doğumda. amasyada. allahım sağ salim kurtarır inşallah. kızı olacak büyük heves var herkeste:)
GELDİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMmeral bahar pelin ve bilge nerdeler gören duyan bilen var mı
SEN KORUNMA SONRADA DÜŞÜN DÜŞÜN FOKTUR İŞİNbende henüz regl olmadım o yüzden endişeleniyorum bende işte..
her nasıl olursa hayırlısı olsun adınıza sevgicim..
ALLAH KORUNDA EN GARANTİSİDE BU AMA:CüvCüv:Nilgüün bence çok rahat etme o taktırdığın şeyle hamile kalan da çok kişi duydum ben oh rahatım derken üçüncüyü almayasın kucağınayerimseniben
Umut efendi 3 yaşına gelince Meralcim kısmetse tabii
BENDE KISMETSE 2012'DE DÜŞÜNÜYORUM
SEN KAÇ DOĞUMLUSUN BİLGECİM
düşünüyorum ama sadece düşünüyorum arzucum çok iyi düşünmem gerek o yüzden durup durup bir daha düşünüyorum eyvahedigeldismile
bebeğe mi tahlil yapılıyormuş? duymadım yaşını geçince gidicez doktora o zaman kan tahlili yapacak sorun yoksa demiri kesecek bir onu biliyorum
dil bağını hiç duymadım tatlım ben
SAĞLIK OCAKLARINDA 9 AYIN SONUNDA BOY KİKO TAKİBİ VE KAN TAHLİLİ YAPIYORLAR
BEN BOY İLE KİLOSU İÇİN GÖTÜRDÜM KAN ALDIRMADIM
DR YAŞINA GELDİĞİNDE BAKARIZ
BOŞU BOŞUNA CANINI ACITMA DEMİŞTİ...
olumunekankayizsmile hoşgeldiiin
allah bir avazda kurtarsın :CüvCüv:
yemek&kahve arasındaydım seçilcim naber nasılsın??? arda kuzusu nasıl?
kaydirigubbakcemile3 süper oluyorlar biz de 3-4 aylık olduğundan beri her gün kitap okuyoruz kendisiyle doktor farklı ses tonlamalarıyla okuyun demişti. şimdi kağıt nevi eline geçen her şeye eğiyor kafayı "mıyyyyyy mıyıyımımı hıııııııgı mııııııı" şeklinde yükselen alçalan tonlarda kitap okuyor oğlum :roflol:
lülülülülülüben de çok duydum da tırsmasınlar diye susuyodum ebru kaydirigubbakcemile3
YOK CANIMamin hepimiz içinde 2 sene regl olmayanlar var doğumdan sonraa
BENDE KISMETSE 2012'DE DÜŞÜNÜYORUM
SEN KAÇ DOĞUMLUSUN BİLGECİM
SAĞLIK OCAKLARINDA 9 AYIN SONUNDA BOY KİKO TAKİBİ VE KAN TAHLİLİ YAPIYORLAR
BEN BOY İLE KİLOSU İÇİN GÖTÜRDÜM KAN ALDIRMADIM
DR YAŞINA GELDİĞİNDE BAKARIZ
BOŞU BOŞUNA CANINI ACITMA DEMİŞTİ...
anladım seçil inşallah bizede öyle der doktorda öyle olur inşallahArzucum benim de erkek kardeşime bebekken öyle demişlerdi hatta konuşması da düzgün olmaz R leri söyleyemez ve mutlaka kesilmesi lazım demişlerdi ama hiç bir problem olmadı şimdi 17 yaşında ...
sağol meral umarım öyle olur..AY BEN HİÇ DUYMADIM ARZU
UMARIM HİÇBİR OPERASYONA GEREK DUYMADAN GEÇER DİDER
Yok görmedim yazdığını yeni evinde hayırlı solun canım bu arada ah ah tam yarama bastın 2- 3 haftadır düzgün olan iştahı bugün yine gitti ama çok huysuz aynı zamanda da eli ağzında sanırım üst dişleri geliyor inşallah fazla zorlamaz.:gitme:
BİLGE ben en son dr. isilik için başka bir dr. gittiğimde demişlerdi..
bebeğe yapılıyormuş.. dediğin gibi galiba ona göre demire devam yada azaltma filan
75liyim ben meralcim
bizim sağlık ocağı da yaşında aşıya getirin demişti hiç tahlil falan demediler
foto ekledim
kızalr acil bi sorum olacak
ardaya yemek koycam ocağa da
havuç kalmamış:sinifsinif:
kabak patates buzlukta fasulye var bamya var ( bazen ordan tırtıklıyorum)
eti var işte.. domates filan var ne yapiim
a verebiliyomuyuz sarımsak soğan e süpermişfasulye et domates sarımsak soğan pirinç veya bulgur kat kaynat bi güzel çek blenderdan içsin işte... yani benimki parçalı yemediği için tüm yemeklerimiz bu tarz her gün mutlaka sarımsak veya soğan hatta tercihen ikisini de veriyorum ben antibiyotik niyetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?