2009 Aralık Anneleri

maşallah yağmuruma yiğit koca poposunu kaldıramıo ki emeklemio bol bol dönüo ayakta duruo koltuğa tutnarak ama emeklemio görenler emeklemeden yürücek dio ama bakalım
olabvilir emeklemeden yürüyen çok çoçuk varmış bi bakmışsın ayaklanmış senin ki opuyorumnanaktan
Bu koca popolular aynı oluyo sanırım
yerim onun koca totsunu ben Şeniz
yağmurada kocaman
sağol cnm opuyorumnanaktan
hoşgeldin seçil faceden takipteyiz kaydirigubbakcemile3
Nilgüün bence çok rahat etme o taktırdığın şeyle hamile kalan da çok kişi duydum ben oh rahatım derken üçüncüyü almayasın kucağınayerimseniben
evet ebru bnde çok duydum hatta yakın çevremde de var bir kaç kişi birde kayıyormuş çıkıyormuş kanama yaparmış dediler korkuttular bende taktırmadım o yüzden ama çok memnun olanlarda var şans sanırım
ben de çok duydum da tırsmasınlar diye susuyodum ebru kaydirigubbakcemile3
bilmiyorumkismile
bilge nasılsın canım görüşemedik umut nasıl yaramazlıklak varmı olmazmı desene alkisalkisalkis

yerim onun mıyy mıyınıııııııııııııııısempatiksalakcinni

Canan hoşgeldin yağmur koca kız olmuş annesi ya sevgi bende seni korkutmak istemem ama benimde silik çıkmıştı sonra hamile olduğumu öğrendim hakkında hayırlısı olsun bide bişey söyleyeceğim kızlar emeklemenin kiloyla pek alakası yok benim kızımın hiç kilosu yok ama emeklemiyor sanırım tembellik yapıyo bu kuzular aman öyle kalıcak halleri yok ya elbet kalkıp ayaklanacaklar değil mi yani hiç takmaya değmez

[

töbe töbe eyvahedigeldismile

yusuf yusuf gördük sizi nilgün hanım kaydirigubbakcemile3 Allah istemeyenlere veya artık istemeyenlere değil de çocuk için inleyenlere versin inşallah :Saruboceq:

bilmiyorumkismile
bilge nasılsın canım görüşemedik umut nasıl yaramazlıklak varmı olmazmı desene alkisalkisalkis

kuduruğun kuduruğu çıktı canan benimki eyvahedigeldismile

yerim onun mıyy mıyınıııııııııııııııısempatiksalakcinni

dur bakayım okuduğu pozu varsa foto ekleyeyim ben

sağol funda geçen yazdım ama görmedin sanırım melis nasıl iştahsızlık devammı hala

amin inşallah , ablama versin benim yerime :Saruboceq:
iyi düşüneyim iyi olsun, ne diyem artık bu satten sonra, ben eşeğimi sağlam kazığa bağlayayımda, artık ne gelirse Allahtan :)
hadi varsa yükleda bakalım UMUt paşa'ya

sağol funda geçen yazdım ama görmedin sanırım melis nasıl iştahsızlık devammı hala

Yok görmedim yazdığını yeni evinde hayırlı solun canım bu arada ah ah tam yarama bastın 2- 3 haftadır düzgün olan iştahı bugün yine gitti ama çok huysuz aynı zamanda da eli ağzında sanırım üst dişleri geliyor inşallah fazla zorlamaz.:gitme:

AY BEN HİÇ DUYMADIM ARZU
UMARIM HİÇBİR OPERASYONA GEREK DUYMADAN GEÇER DİDER

afiyet olsun meralcim
olumunekankayizsmile MERSÜ CANIM

sana da afiyet olsunnnnnn... opuyorumnanaktan
MERSÜ BENDEŞeniz

sevgi korkutmak gibi olmasın ama bnm de silik çıkmıştı çizgi ve hamileydim o testlerde yanılmayı payı çok düşükmüş ,
spiralide tavsiye etmiyo çoğu kişi kayarmış falan filan
ASLINDA SPİRALİ GENELDE TAVSİYE EDİYORLARsengözlerimebaksanaba.s

evet ne yapayım hem şetler hemde nilay çok zor bi bebekti, çok yormuştu beni, yinede düşünmezdimde kızım çok istedi,
yok valla bi cesaret tabi Meralin desteğiyle zemuszemus taktırdım gitti
AH BİRDE BURCU HALLEDEBİLSE
HII BİRDE KARDEŞİM VAR:1ninca:

Sevgi sen hiç mi adet olmadın günün mü geçti?kaç gün geçti
NAZAN BENDE HİİİİİİÇ OLMADIM CNM:sm_confused:

Şeniz SELAM
HOŞGELDİN
BİZ ÇOK ŞÜKÜR İYİYİZ ARDA NASIL

YEMEĞE GİDİP GELENE KADAR BİLE BİR DÜNYA ŞEY YAZILMIŞ :sinifsinif:

meral bahar pelin ve bilge nerdeler gören duyan bilen var mı
GELDİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMM
bende henüz regl olmadım o yüzden endişeleniyorum bende işte..
her nasıl olursa hayırlısı olsun adınıza sevgicim..
SEN KORUNMA SONRADA DÜŞÜN DÜŞÜN FOKTUR İŞİN

Nilgüün bence çok rahat etme o taktırdığın şeyle hamile kalan da çok kişi duydum ben oh rahatım derken üçüncüyü almayasın kucağınayerimseniben
ALLAH KORUNDA EN GARANTİSİDE BU AMA:CüvCüv:

ben de çok duydum da tırsmasınlar diye susuyodum ebru kaydirigubbakcemile3
lülülülülülü
amin hepimiz içinde 2 sene regl olmayanlar var doğumdan sonraa
YOK CANIM
1 SENEYE KADAR NORMALMİŞ
ŞAHSEN BENİM DR ÖYLE SÖYLEDİsositososito

75liyim ben meralcim
bizim sağlık ocağı da yaşında aşıya getirin demişti hiç tahlil falan demediler

foto ekledim

Arzucum benim de erkek kardeşime bebekken öyle demişlerdi hatta konuşması da düzgün olmaz R leri söyleyemez ve mutlaka kesilmesi lazım demişlerdi ama hiç bir problem olmadı şimdi 17 yaşında ...
anladım seçil inşallah bizede öyle der doktorda öyle olur inşallah
AY BEN HİÇ DUYMADIM ARZU
UMARIM HİÇBİR OPERASYONA GEREK DUYMADAN GEÇER DİDER
sağol meral umarım öyle olur..

BİLGE ben en son dr. isilik için başka bir dr. gittiğimde demişlerdi..
bebeğe yapılıyormuş.. dediğin gibi galiba ona göre demire devam yada azaltma filan

inşallah zorlamaz funda bizdede iştahsızlık var dişlerden dolayı el hep ağızda ne bulsa ağza götürüyor zaten

kızalr acil bi sorum olacak
ardaya yemek koycam ocağa da
havuç kalmamış:sinifsinif:
kabak patates buzlukta fasulye var bamya var ( bazen ordan tırtıklıyorum)
eti var işte.. domates filan var ne yapiim

BİLGE ben en son dr. isilik için başka bir dr. gittiğimde demişlerdi..
bebeğe yapılıyormuş.. dediğin gibi galiba ona göre demire devam yada azaltma filan

o zaman bekliycez daha bir süre
bir kere kan verdik acilde çocuk helak oldu ağlamaktan, korkudan kanı çekildi onun için ne kadar geç o kadar iyi

75liyim ben meralcim
bizim sağlık ocağı da yaşında aşıya getirin demişti hiç tahlil falan demediler

foto ekledim

bn buraya gelmeden kan tahlili yaptırdım buranın şartlarını bilmediğim için

kanı 11,33 çıkmıştı dr normal dedi damlaya devam dedi harnup (keçiboynuzu pekmezi) yediriyorum birde günlük kan yapar diye kanı alırkende sorun yaşamadık öyle abartıldığı gibi koldan aldılar çok az ağladı

kızalr acil bi sorum olacak
ardaya yemek koycam ocağa da
havuç kalmamış:sinifsinif:
kabak patates buzlukta fasulye var bamya var ( bazen ordan tırtıklıyorum)
eti var işte.. domates filan var ne yapiim

fasulye et domates sarımsak soğan pirinç veya bulgur kat kaynat bi güzel çek blenderdan içsin işte... yani benimki parçalı yemediği için tüm yemeklerimiz bu tarz her gün mutlaka sarımsak veya soğan hatta tercihen ikisini de veriyorum ben antibiyotik niyetine

a verebiliyomuyuz sarımsak soğan e süpermiş
ben bilmiyodum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…