2009 Aralık Anneleri

2. ye cesaret edip doğurana kadar 7 yıl geçti
ayyyyyyyyyyy ben bu konuda konuşmak bile istemiyorum,
zaten taktırdım, rahatım ohhh sefam olsun, herkesede tavsiye ederim...

benimde vefat eden dedemin adı mustafa babamın ismi kemal, eşim çok istedi mustafa kemal olsun diye ama ben babamdan dolayı kemal ismini hiç koymak istemedim, sebebini sormayın ama .....

geçmiş almış başını gitmiş..
arda sabah çok erken kalkmaya başladı.. sabah 4:30 da kalktı.. daha yeni uyudu..
canım hiç bişey yapmak istemiyo bi tuhafım yine.. ara ara okurum geçmişi..
bu arada B;İLGE ikinci bebişi mi düşünüyor..

ben de az önce normal bebek boyutlarında bir bebeğim var oıyuncak ardanın odasına koymuştum.. adı da EYLÜL.. hergün onun üstünü değiştiriyorum.. elimde kız kıyafeti olmadığı için ardanın küçüklük tulumların giydiriyorum.. niyeti bozmak istemiyom ya.. murat beni öldürür.. :sinifsinif:

9 ay ile 12 ay arasında kan idrar tahlili yapılıyormuş... giden yaptıran var mı??
ben 2 aydır gitmedim haberim yok durumdan..
birde ardanın dil bağını hala kestrmedik.. gün geçtikçe zorlaşacak biliyorum ama korkuyorum.. dr.la görüşmüştük hatta iki ayrı doktorla bi cerrahla birde KBB dr ile görüştük çocuk durmuyacağı için yırtılma olabilir yırltılma olursa da anestezi ile tekrar dikiş atılabilir dendi..
birde direk genel anestezi ile yapabiliriz deyince tırstım.. ilk doğduğunda yapılsaydı kolay olurdu.. ama dr. altıncı aya doğru demişti bekledik bunları duyduk..
of napcamı bilmiyorum varmı böyle bişey duyan

tünaydın hanımlar
günler sonra anca gelbldim kız uyurken bi yandan da yemek yapıyorum
benim cadı hiç müsade etmiyoki iki lfın belini kıralım şurda ben bi sabaha döniyim geliyim:)

yemeğe gidenlere afiyet olsun,
walla arzu ben ilk defa senden duydum için fikir yürütemiyorum, ama ihmal etmeyin artık

tünaydın hanımlar
günler sonra anca gelbldim kız uyurken bi yandan da yemek yapıyorum
benim cadı hiç müsade etmiyoki iki lfın belini kıralım şurda ben bi sabaha döniyim geliyim:)

tünaydın canım, dönme bence, 2 dakika bakmıyorum, bakıyorum hepimizin çenesi düşmüş, sen burdan devam et :)

ayy sevgi benide korkuttun iyice şimdi..nasıl anladın hamile olduğunu peki:bbo:

ya aslında anlamadım sadece şüphelendim adette olmayınca eşim bi test yap dedi ve ikimizde şok olduk hala test yanlıştır yada biz yanlış gördük modundayız yiğit çok huysuz ve asabi çok ilgi istiyo tekrar o bulantılar ağrılar üstüne bide yiğit allahım sonum bakırköy..allahım nasip etmişse doğurcam başka çaresi yok ama biz korunuyoduk ya gerci çok sağlam bi yöntem olmadığını bilioduk ama olmaz nasılsa diye çok üstünde durmadıkk sen niye şüphelendin kendim-nden sende mi adet görmedin benim gibi..

saol cnm bakalım bekliom yarını rabbim hayırlısını versin aykınımda annem kaynanam yada yardımcı olacak biri olsa sorun deil ama yapayalnızım zaten bu şehirde

2. ye cesaret edip doğurana kadar 7 yıl geçti
ayyyyyyyyyyy ben bu konuda konuşmak bile istemiyorum,
zaten taktırdım, rahatım ohhh sefam olsun, herkesede tavsiye ederim...

sen arayı baya açmışın ben yiğit 3 yaşına geldiğinde düşünüodum ama bakalım rabbim ne gösterir zor mu spiral ya korkuom ben

arzu dilbağı neee.. ilkkes senden duyuyorum .. ihmal etme bence de..

saol cnm bakalım bekliom yarını rabbim hayırlısını versin aykınımda annem kaynanam yada yardımcı olacak biri olsa sorun deil ama yapayalnızım zaten bu şehirde

hayırlısı olsun sevgi, olacaksa olacak kendini üzme bi dur, orda uygun fiyata evlere yardıma giden bir sürü kız var yardımcı tutarsın, bi şekilde büyütürsün

sevgi korkutmak gibi olmasın ama bnm de silik çıkmıştı çizgi ve hamileydim o testlerde yanılmayı payı çok düşükmüş ,
spiralide tavsiye etmiyo çoğu kişi kayarmış falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…