benim umut aslında Mustafa Umut olacaktı Kemal Utku da ikinci olacaktı... böylece tam bir istiklal savaşı hikayesi iki çocukla özetlenecekti ama eşimin dedesi biz evlenmeden bir ay önce vefat etti ve 40ı çıkmadan biz yine de düğünü yaptık o yüzden çok içimde kalır onun adını koymazsak dedi ben de kıramadım Ali Umut oldu... kısmetse ikinciye Mustafa Utku (Onur da olabilir) olacak
bir de tabii benim babamın adı Mustafa dedemin adı Kemal ikisini birleştirebilirim ama birincisi çocuğa çok büyük yük o ismi taşımak ikincisi Umut bu duruma isyan edebilir haklı olarak turkbayragi
öğlen arası görüşürüz
afiyet olsun meralcimBen yemeğe çıkıyorum
görüşürüz şekerler
tünaydın hanımlar
günler sonra anca gelbldim kız uyurken bi yandan da yemek yapıyorum
benim cadı hiç müsade etmiyoki iki lfın belini kıralım şurda ben bi sabaha döniyim geliyim:)
ayy sevgi benide korkuttun iyice şimdi..nasıl anladın hamile olduğunu peki:bbo:
Ben yemeğe çıkıyorum
görüşürüz şekerler
dur canım hemen panik olma kanda baktır hamile kalsanda ne yapalım Allah'ın takdiri arka arkaya doğuran milyon tane kadın var herşey olacağına varır stres yapma test yanılabilir kan en güvenlisi
ben ben bende geldim 8 de kalktım ama gene de geldim şu an işimin başındayım hatta sağlık müd. denetimi bile oldu sabah sabah onun için artı 1 öpücük isterim
benim de ata olacak kız olursa hiçbir fikrim yok büyüyünce kendi koysun ismini
günaydın bu arada
tünaydın hanımlar
günler sonra anca gelbldim kız uyurken bi yandan da yemek yapıyorum
benim cadı hiç müsade etmiyoki iki lfın belini kıralım şurda ben bi sabaha döniyim geliyim:)
2. ye cesaret edip doğurana kadar 7 yıl geçti
ayyyyyyyyyyy ben bu konuda konuşmak bile istemiyorum,
zaten taktırdım, rahatım ohhh sefam olsun, herkesede tavsiye ederim...
9 ay ile 12 ay arasında kan idrar tahlili yapılıyormuş... giden yaptıran var mı??
ben 2 aydır gitmedim haberim yok durumdan..
birde ardanın dil bağını hala kestrmedik.. gün geçtikçe zorlaşacak biliyorum ama korkuyorum.. dr.la görüşmüştük hatta iki ayrı doktorla bi cerrahla birde KBB dr ile görüştük çocuk durmuyacağı için yırtılma olabilir yırltılma olursa da anestezi ile tekrar dikiş atılabilir dendi..
birde direk genel anestezi ile yapabiliriz deyince tırstım.. ilk doğduğunda yapılsaydı kolay olurdu.. ama dr. altıncı aya doğru demişti bekledik bunları duyduk..
of napcamı bilmiyorum varmı böyle bişey duyan
ya aslında anlamadım sadece şüphelendim adette olmayınca eşim bi test yap dedi ve ikimizde şok olduk hala test yanlıştır yada biz yanlış gördük modundayız yiğit çok huysuz ve asabi çok ilgi istiyo tekrar o bulantılar ağrılar üstüne bide yiğit allahım sonum bakırköy..allahım nasip etmişse doğurcam başka çaresi yok ama biz korunuyoduk ya gerci çok sağlam bi yöntem olmadığını bilioduk ama olmaz nasılsa diye çok üstünde durmadıkk sen niye şüphelendin kendim-nden sende mi adet görmedin benim gibi..
saol cnm bakalım bekliom yarını rabbim hayırlısını versin aykınımda annem kaynanam yada yardımcı olacak biri olsa sorun deil ama yapayalnızım zaten bu şehirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?