selam arkadaşlar. yine sayfalar dolusu yazmışsınız müsait bir zamanda okuycam inşallah. herkes iyidir inşallah. biz de heyecan dorukta bekliyoruz. görümcem şu an doğumda. amasyada. allahım sağ salim kurtarır inşallah. kızı olacak büyük heves var herkeste:)
canlarım arkadaşlarım , güseller güseli bebişler ;herkeslere MERHABAA...
geçmiş bayramızı kutluyorumm bilgisayarım artık oldu..kardeşim sağoılsun laptopu da vermedği için giremedim uzun zamandır..inşallah herkesin bayramı güzel geçmiştir...biz ailecek özdere deydik 4 gün tatil yaptık çok ii geldi...dün nevra mesaj attım sana canım inşallah gelmiştir...herşey yolundadır inşallah ççooookkkkkkkk sayfa var okumaya fırsatım olmaz ama herşey yolundadır inşallah aksi bişi yok değil mi?
selam arkadaşlar. yine sayfalar dolusu yazmışsınız müsait bir zamanda okuycam inşallah. herkes iyidir inşallah. biz de heyecan dorukta bekliyoruz. görümcem şu an doğumda. amasyada. allahım sağ salim kurtarır inşallah. kızı olacak büyük heves var herkeste:)
geçmiş bayramızı kutluyorumm bilgisayarım artık oldu..kardeşim sağoılsun laptopu da vermedği için giremedim uzun zamandır..inşallah herkesin bayramı güzel geçmiştir...biz ailecek özdere deydik 4 gün tatil yaptık çok ii geldi...dün nevra mesaj attım sana canım inşallah gelmiştir...herşey yolundadır inşallah ççooookkkkkkkk sayfa var okumaya fırsatım olmaz ama herşey yolundadır inşallah aksi bişi yok değil mi?
nilgüncüm baktım da sen 16 yaşında ilk giriş olmuşsun 18 yaşından itibaren sayılıyor. o yüzden 20 yıllık hizmet akti ve 5900 gün şartın 2016 da doluyor. ama yaş olarak 53 yaş şartın var. o da 2031 de doluyor. yani 2017 ye kadar aralıksız çalışırsan sonra çalışmayıp yaşı bekleyebilirsin.
meral bahar pelin ve bilge nerdeler gören duyan bilen var mı
ya aslında anlamadım sadece şüphelendim adette olmayınca eşim bi test yap dedi ve ikimizde şok olduk hala test yanlıştır yada biz yanlış gördük modundayız yiğit çok huysuz ve asabi çok ilgi istiyo tekrar o bulantılar ağrılar üstüne bide yiğit allahım sonum bakırköy..allahım nasip etmişse doğurcam başka çaresi yok ama biz korunuyoduk ya gerci çok sağlam bi yöntem olmadığını bilioduk ama olmaz nasılsa diye çok üstünde durmadıkk sen niye şüphelendin kendim-nden sende mi adet görmedin benim gibi..
2. ye cesaret edip doğurana kadar 7 yıl geçti
ayyyyyyyyyyy ben bu konuda konuşmak bile istemiyorum,
zaten taktırdım, rahatım ohhh sefam olsun, herkesede tavsiye ederim...
Sevgi sen hiç mi adet olmadın günün mü geçti?kaç gün geçti
eeeeeeee bilge sen şimdine zaman ikinci oğlanı yapmayı düşünüyorsun
bu arada B;İLGE ikinci bebişi mi düşünüyor..
9 ay ile 12 ay arasında kan idrar tahlili yapılıyormuş... giden yaptıran var mı??
ben 2 aydır gitmedim haberim yok durumdan..
birde ardanın dil bağını hala kestrmedik.. gün geçtikçe zorlaşacak biliyorum ama korkuyorum.. dr.la görüşmüştük hatta iki ayrı doktorla bi cerrahla birde KBB dr ile görüştük çocuk durmuyacağı için yırtılma olabilir yırltılma olursa da anestezi ile tekrar dikiş atılabilir dendi..
birde direk genel anestezi ile yapabiliriz deyince tırstım.. ilk doğduğunda yapılsaydı kolay olurdu.. ama dr. altıncı aya doğru demişti bekledik bunları duyduk..
of napcamı bilmiyorum varmı böyle bişey duyan
yağmur iyi canım yerleştim bnde yaramazlıklara devam işte dün ilk defa ayakta durdu tek başına koltuktan ellerini bırakmış ayakta oyuncağını inceliyordu şok oldum öyle görünce maşallah kızıma :)
meral bahar pelin ve bilge nerdeler gören duyan bilen var mı
konuşan kitaplar var bilirsiniz arkadaşlar.kitabın yanında sayılar var ona göre kadın sesi kitabı okuyor sondada müzik çalıyor.yeğenimde görünce oğlum çok sevmişti.geçen aldık bizde.şimdi müziği çalarken ben de söylüyorum onunla birlikte oğlum da bize eşlik etmeye çalışıyor yavayayavvv falan bişeyler mırıldanıyor gülerek.çok tatlı oluyor bunlar büyüdükçe yaaa:asigim:
benim kzımda öyleydi, göbeğinden emekleyemedi hiç, emeklemedende yürüdü tam 12 aylıktı yürüdüğünde,
gökkuş ise yıldırım hızıyla emekliyor,
aynı anneden babadan olma iki bebekte bile bu kadar fark olabiliyor işte,
Nilgüün bence çok rahat etme o taktırdığın şeyle hamile kalan da çok kişi duydum ben oh rahatım derken üçüncüyü almayasın kucağınayerimseniben
bende henüz regl olmadım o yüzden endişeleniyorum bende işte..
her nasıl olursa hayırlısı olsun adınıza sevgicim..
Nilgüün bence çok rahat etme o taktırdığın şeyle hamile kalan da çok kişi duydum ben oh rahatım derken üçüncüyü almayasın kucağınayerimseniben
Bu koca popolular aynı oluyo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?