2009 Aralık Anneleri

canlarım arkadaşlarım , güseller güseli bebişler ;herkeslere MERHABAA...
geçmiş bayramızı kutluyorumm bilgisayarım artık oldu..kardeşim sağoılsun laptopu da vermedği için giremedim uzun zamandır..inşallah herkesin bayramı güzel geçmiştir...biz ailecek özdere deydik 4 gün tatil yaptık çok ii geldi...dün nevra mesaj attım sana canım inşallah gelmiştir...herşey yolundadır inşallah ççooookkkkkkkk sayfa var okumaya fırsatım olmaz ama herşey yolundadır inşallah aksi bişi yok değil mi?

selam arkadaşlar. yine sayfalar dolusu yazmışsınız müsait bir zamanda okuycam inşallah. herkes iyidir inşallah. biz de heyecan dorukta bekliyoruz. görümcem şu an doğumda. amasyada. allahım sağ salim kurtarır inşallah. kızı olacak büyük heves var herkeste:)

Arzucum benim de erkek kardeşime bebekken öyle demişlerdi hatta konuşması da düzgün olmaz R leri söyleyemez ve mutlaka kesilmesi lazım demişlerdi ama hiç bir problem olmadı şimdi 17 yaşında ...

ayy inşallah rahat geçer doğumu....ALLAH kurtarsın canımmm

nilgüncüm baktım da sen 16 yaşında ilk giriş olmuşsun 18 yaşından itibaren sayılıyor. o yüzden 20 yıllık hizmet akti ve 5900 gün şartın 2016 da doluyor. ama yaş olarak 53 yaş şartın var. o da 2031 de doluyor. yani 2017 ye kadar aralıksız çalışırsan sonra çalışmayıp yaşı bekleyebilirsin.

canımcım hoş geldin. bayramınızın iyi geçmesine sevindim .. aldım mesajını .. kesene bereket çok teşekkür ederim. yanlız 55 tl göndermişsin. 50 olcaktı.. 5 tl gönderirim sana ..

müzeyyencim hoş geldin. allah sağlıkıyla eline ayağına kavuşturur . rahat bi doğum olur inşallah ..

ben yemeğe gidiyorum göşürürükk..

sanada MERHABA,
valla yolunda gibi, sevgi teset yapmış 2. çigiyi görmüş, merakal onu bekliyoruz ne olacak diye, bilgisayara sevindim daha sık girebilirsin umarım,arda kuzu nasıl????

Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli inşallah :)habersiz bırakma

çok tşk ederim, yaniben dolu dolu 6 yıl daha çalışırsam, sonra emekli ikramiyemi alıp ayrılabiliorumo zaman,
tekrar tşk edrim opuyorumnanaktan

meral bahar pelin ve bilge nerdeler gören duyan bilen var mı

pelin buralardaydı, minayla uğraşıyordur, bahardan haberim yok, meralle bilge yemğe gitti

Merhaba Seçil cim.daha bugün face de fotoları görünce dedim bi ara geldi yine gelmez oldu kk ya diye:kedi:
oh ne güzel ailece tatil.Ardaya da bin maşallah çok güzel suratı var kız gibi.bizimkine de kız suratlı diyorlar ama senn oğlan daha kız suratlı.toka da takmışsınız tam olmuş:))
sadece sadece sevgi hamile olabilirmiş şuan bu konu vardı,diğer herşey bildiğin gibi 2ileri bi geri.emekliyomu Arda.bizde daha tık yok

bende henüz regl olmadım o yüzden endişeleniyorum bende işte..
her nasıl olursa hayırlısı olsun adınıza sevgicim..

konuşan kitaplar var bilirsiniz arkadaşlar.kitabın yanında sayılar var ona göre kadın sesi kitabı okuyor sondada müzik çalıyor.yeğenimde görünce oğlum çok sevmişti.geçen aldık bizde.şimdi müziği çalarken ben de söylüyorum onunla birlikte oğlum da bize eşlik etmeye çalışıyor yavayayavvv falan bişeyler mırıldanıyor gülerek.çok tatlı oluyor bunlar büyüdükçe yaaa:asigim:

2. ye cesaret edip doğurana kadar 7 yıl geçti
ayyyyyyyyyyy ben bu konuda konuşmak bile istemiyorum,
zaten taktırdım, rahatım ohhh sefam olsun, herkesede tavsiye ederim...

Nilgüün bence çok rahat etme o taktırdığın şeyle hamile kalan da çok kişi duydum ben oh rahatım derken üçüncüyü almayasın kucağınayerimseniben

eeeeeeee bilge sen şimdine zaman ikinci oğlanı yapmayı düşünüyorsun

Umut efendi 3 yaşına gelince Meralcim kısmetse tabii

bu arada B;İLGE ikinci bebişi mi düşünüyor..

düşünüyorum ama sadece düşünüyorum arzucum çok iyi düşünmem gerek o yüzden durup durup bir daha düşünüyorum eyvahedigeldismile

bebeğe mi tahlil yapılıyormuş? duymadım yaşını geçince gidicez doktora o zaman kan tahlili yapacak sorun yoksa demiri kesecek bir onu biliyorum
dil bağını hiç duymadım tatlım ben

olumunekankayizsmile hoşgeldiiin
allah bir avazda kurtarsın :CüvCüv:

meral bahar pelin ve bilge nerdeler gören duyan bilen var mı

yemek&kahve arasındaydım seçilcim naber nasılsın??? arda kuzusu nasıl?

kaydirigubbakcemile3 süper oluyorlar biz de 3-4 aylık olduğundan beri her gün kitap okuyoruz kendisiyle doktor farklı ses tonlamalarıyla okuyun demişti. şimdi kağıt nevi eline geçen her şeye eğiyor kafayı "mıyyyyyy mıyıyımımı hıııııııgı mııııııı" şeklinde yükselen alçalan tonlarda kitap okuyor oğlum :roflol:

basta kafama takıodum emeklemio diye ama enazından kafam rahat bide onun peşinde koşacaktım yoksa
buarada eşimin uzaktan akrabası bebeği 6 aylık kendisi 3 aylık hamile onun işi çok daha zor allahtan bebeği aklıllı uslu

Nilgüün bence çok rahat etme o taktırdığın şeyle hamile kalan da çok kişi duydum ben oh rahatım derken üçüncüyü almayasın kucağınayerimseniben

ben de çok duydum da tırsmasınlar diye susuyodum ebru kaydirigubbakcemile3

ya ebru ya ağzını hayra aç kuzum ya eyvahedigeldismile
walla bilmem ben doktorun yalancısıyım, ilaçlı dedi, %99 korur dedi, sadece katkı payı 70 tl ödedim alete , kalırsam ki ALLAH korusun,artık EBRU hanımın elimden çeekceği var ( doktorumun adıda ebru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…