2009 Aralık Anneleri

yaa kızmayın yaa tamam taman verecem bundan sonra .. babası çok sever sarmısağı artık yiyince beraber yatarlar almam onları odaya ..

çok sağol nevra.. bilgenin tarifiyle seninkini karıştırıp bişeyler atıverdim acilcene ondan geç yazdım..

afiyet şeker olsun paşaya ..

hmm olabilir mi acaba :uhm: benim hamleyken hiç midem bulanmamıştı.. bizim sıpanında iştahıı maşallah yerinde..

bozma moralini tülaycım... sıcaklarda almaması normal üstelik 6 aydaki hareketlilik durumuyla şu anki çok farklı... iştahı iyiyse tamamdır... üstelik hareket ve gelişimi iyiymiş daha ne olsun sıkma tatlım canını hem sıcaklar hem aşırı hareket hem genetik yapı :teselli:

inş. bilge öledir.burcunun havalesini yapıcam nereye koyduğumu hatırlamıyorum gözlerim görmüyo artık ağlamaktan.
:sinifsinif:

bilmiyorum ki arzu 9,5 aylık sayılır artık 7.580 kg da düşük yani:gitme:
canım bence bilmiyorum ama yani dr larda bazen yanılıyor fikirlerinde çatışıyolar..
benim dr dediki bu aylarda hiç kilo da almayabilir önemli olan yiyor olması ve diğer gelişimlerinin iyi olması demişti.. bence hiç moralini bozma verdiğini az buçuk yyorsa iyidir bence..

arzu hamileyken sana Arda yeğenim (diğer bir deyişle ilk oğlum) diyordum ya albüme onun da fotosunu ekledim
gördüm bilge, allah bağışlasın yakışıklı sizin oğluşlar hep

inş. bilge öledir.burcunun havalesini yapıcam nereye koyduğumu hatırlamıyorum gözlerim görmüyo artık ağlamaktan.
:sinifsinif:

kuzum biliyorum hepimiz aynı şekilde bir gram fazla alsınlar bir lokma fazla yesinler derdindeyiz ama gelişiminde bir gerilik yok allaha bin şükür :Saruboceq: bak allahın gücüne gider böyle ortada hiçbir şey yokken bu kadar kendini harap etmen lütfen tülaycım git elini yüzünü yıka ve kendine gel
kilo iyi bir şey değil ki gelişiminde hareketlerinde gerilik olmadığı sürece bırak zayıf olsun lütfen tatlım hadi bakim topla kendini :teselli:

aaaaaaa yapma canım ben geçen ay gittim 200 gr almıştı 8 kg olmuş ben üzüldüm dr gelişimi çok iyi sorun yok dedi ama 200 gr çok az dedim yooo gayet iyi dedi gelişimi sağlığı yerindeyse kiloyu takma canım

gördüm bilge, allah bağışlasın yakışıklı sizin oğluşlar hep

sağol canıım amin herkesinkini işte seninki benim gözümde bu koca adam gibi isimden dolayı onun yeri ayrı yerimseniben
bizim genler baskın herhalde arzucum yeğenim babasına benziyor oğlum dayısına yani ikisi de aynı adama gibi bi durum var laelaelaelaelae

evet biliyorummmmm çok sağol teyzesiiiii... ellerinden öper arda'n

teşekkür ederim kızlar kendime geldim biraz. burcunun numarasını buldum ama Müşteri Hesabı Tanımsız ..! diyor. ıban noda sorun var sanırım.

bilge dün et yaptım bugün başka bişy yapmamlazım çorbamı koydum ocağa
makarnamı yapsam acaba yada kızartma
twettyyciim canım ismini bilmiyorum tanışmadık seninle canan benm adım

frezya_tg bilmiyorum seni rahatlatırmı ama yağmurda kilo almıyor 3 aydır çok hareketli dişlerden dolayı iştahsızlıkta var birde buraya gelirken ateşlendi boğazları şişti 30 saatlik yol yaptık ateşli ateşli 500gramda kaybımız oldu bu esnada şükür iyiyiz :)

bilge dün et yaptım bugün başka bişy yapmamlazım çorbamı koydum ocağa
makarnamı yapsam acaba yada kızartma

kabak patlıcan patates ve biber yağlı kağıda azıcık yağ dök bunları dilimleyip tepsiye yay üzerine biraz tuz serp ve azıcık yağ gezdir fırında kızartma yap bacım
tembellik yapmak istiyosun diye kolayından gidiyorum sositososito

Ay gecmişi okuyana kadar ne cok gecti . . eee oturupda doğrudüzgün okuyamıyorumki tüller yıkandı kalkıyorum bi ütü yapım dıyorum hayda hooop Halit uyanıyo valla çamasır at utu yap aksama yemek hazırl gel burda geçmişi oku derken cok sukur yetiştim . .
Halit sormuşsunuz ancak yazabildim . . hastalık aralıkl olarak devam ediyor tek tük çıkıyor ve sönüyor yarın tahlıl e kontrolumuz var işte hayırlısıyla kurtulsun yavrucuk inşallah . .şimdilik bu kadar . .he bu arada bizim doktorumuzda kan sayımı istedi sanırım bu demir ilacı için felan . . neyse yarın yazarım artık bakalım . .

aaa bunun için ağlanırmı Allah aşkına ya allaha şükür sağlığı sıhati yerişnde daha ne olsun her ay kilo alcaklar diye birşeymi var sen sanki her ay kilomu alıyorsun 100 aylık olduklarında 100 kilomu olmaları lazım
şükret haline ağlama canım neleri var ne hastalılarla uğraşan dermansız dertlerle boğuşan öyle değil mi lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:

ya kızlar yapıkrediden garantiye havale yapmaya çalışıyorum ondanmı acep . başka bankaya eftmi yapılıo kafam karıştı bilen varmıCADIARZU

üstünede domates sos ohh miss hadi hazır yemeğim bilge gel akşama kaydirigubbakcemile

tülaycım hiç takma canım kafana benim kzıımda 9 aylık ve 7300 7500 arası birşey doktor tamamıyla yapısal dedi önemli olan sağlıklı olması canan bu arada çok geçmiş olsun canım yağmura şu an kaç kilo

ya kızlar yapıkrediden garantiye havale yapmaya çalışıyorum ondanmı acep . başka bankaya eftmi yapılıo kafam karıştı bilen varmıCADIARZU

evet canım başka bankaya eft yapman gerek o yüzden müşteri tanımsız kaydirigubbakcemile3

memnun oldum canancım benim adımda nevra .. vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…