bilge kurban olurum ben umut delikanlısına
kız sen ne tatlı bir oğlan doğurmuşun öyle
41 kere maşallah
valla çok canlar yakar bu erkeksositososito
maydonoz evet süper olur
hiç aklıma gelmemişti
kız sen sevmiyorsun diye yavrum o vitamin yüklü besinleri tüketmesinmiÇok üzgünüm çoook
katılıyor ve destekliyorum:lepi:
çok sağol nevra.. bilgenin tarifiyle seninkini karıştırıp bişeyler atıverdim acilcene ondan geç yazdım..
ben sarımsak soğana baıyılırım kesin buda sevecek..
kızlar şeymi acaba mesela hamileyken bulantı kusması olmayan annelerin bebekleri herşeyi itirazsız löpür löpür yiyomu acaba.. hani bunla bir bağlantısı olabilirmi ştahlı bebelerin
bilmiyorum ki arzu 9,5 aylık sayılır artık 7.580 kg da düşük yani:gitme:
canım bence bilmiyorum ama yani dr larda bazen yanılıyor fikirlerinde çatışıyolar..bilmiyorum ki arzu 9,5 aylık sayılır artık 7.580 kg da düşük yani:gitme:
gördüm bilge, allah bağışlasın yakışıklı sizin oğluşlar heparzu hamileyken sana Arda yeğenim (diğer bir deyişle ilk oğlum) diyordum ya albüme onun da fotosunu ekledim
inş. bilge öledir.burcunun havalesini yapıcam nereye koyduğumu hatırlamıyorum gözlerim görmüyo artık ağlamaktan.
:sinifsinif:
bozma moralini tülaycım... Sıcaklarda almaması normal üstelik 6 aydaki hareketlilik durumuyla şu anki çok farklı... Iştahı iyiyse tamamdır... üstelik hareket ve gelişimi iyiymiş daha ne olsun sıkma tatlım canını hem sıcaklar hem aşırı hareket hem genetik yapı :teselli:
Inş. Bilge öledir.burcunun havalesini yapıcam nereye koyduğumu hatırlamıyorum gözlerim görmüyo artık ağlamaktan.
gördüm bilge, allah bağışlasın yakışıklı sizin oğluşlar hep
evet biliyorummmmm çok sağol teyzesiiiii... ellerinden öper arda'nsağol canıım amin herkesinkini işte seninki benim gözümde bu koca adam gibi isimden dolayı onun yeri ayrı yerimseniben
bizim genler baskın herhalde arzucum yeğenim babasına benziyor oğlum dayısına yani ikisi de aynı adama gibi bi durum var laelaelaelaelae
bilge dün et yaptım bugün başka bişy yapmamlazım çorbamı koydum ocağa
makarnamı yapsam acaba yada kızartma
bozma moralini tülaycım... sıcaklarda almaması normal üstelik 6 aydaki hareketlilik durumuyla şu anki çok farklı... iştahı iyiyse tamamdır... üstelik hareket ve gelişimi iyiymiş daha ne olsun sıkma tatlım canını hem sıcaklar hem aşırı hareket hem genetik yapı :teselli:
inş. bilge öledir.burcunun havalesini yapıcam nereye koyduğumu hatırlamıyorum gözlerim görmüyo artık ağlamaktan.
kabak patlıcan patates ve biber yağlı kağıda azıcık yağ dök bunları dilimleyip tepsiye yay üzerine biraz tuz serp ve azıcık yağ gezdir fırında kızartma yap bacım
tembellik yapmak istiyosun diye kolayından gidiyorum sositososito
ya kızlar yapıkrediden garantiye havale yapmaya çalışıyorum ondanmı acep . başka bankaya eftmi yapılıo kafam karıştı bilen varmıCADIARZU
bilge dün et yaptım bugün başka bişy yapmamlazım çorbamı koydum ocağa
makarnamı yapsam acaba yada kızartma
twettyyciim canım ismini bilmiyorum tanışmadık seninle canan benm adım
frezya_tg bilmiyorum seni rahatlatırmı ama yağmurda kilo almıyor 3 aydır çok hareketli dişlerden dolayı iştahsızlıkta var birde buraya gelirken ateşlendi boğazları şişti 30 saatlik yol yaptık ateşli ateşli 500gramda kaybımız oldu bu esnada şükür iyiyiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?