kızalr acil bi sorum olacak
ardaya yemek koycam ocağa da
havuç kalmamış:sinifsinif:
kabak patates buzlukta fasulye var bamya var ( bazen ordan tırtıklıyorum)
eti var işte.. domates filan var ne yapiim
CANIM BENDE SENİ SEVİYORUMopuyorumnanaktanmeralcim seviyorum seni, gel öpecem olumunekankayizsmileŞeniz
olumunekankayizsmileben kaçtım, çok yazmayın gelince okuycam diye canım çıkıyoooooo
BAKAYIM75liyim ben meralcim
bizim sağlık ocağı da yaşında aşıya getirin demişti hiç tahlil falan demediler
HIIIIM BEN 78
BİZDE YAŞINDA GİDECEĞİZ ARTIK
foto ekledim
fasulye et domates sarımsak soğan pirinç veya bulgur kat kaynat bi güzel çek blenderdan içsin işte... yani benimki parçalı yemediği için tüm yemeklerimiz bu tarz her gün mutlaka sarımsak veya soğan hatta tercihen ikisini de veriyorum ben antibiyotik niyetine
a verebiliyomuyuz sarımsak soğan e süpermiş
ben bilmiyodum valla
8. aydan sonra pırasa soğan sarımsak deneyin severse hiç sorunsuz verin demişti diyetisyen
BENDE VERİYORUM:lepi:
ben blenderdan geçirdiğim için maydanoz da koyuyorum geçirmesem korkarım yaprak boğazına yapışır diye de :kedi:
dediğin gibi blenderdan geçtiği için bizde maydanoz koyuyoruz. ama soğan , sarmısak hiç vermedim. ben kendim hiç sevmem o ikisini oğluşada hiç veresim gelmiyoo niyeyse.. :kedi:
maydonoz evet süper olurben blenderdan geçirdiğim için maydanoz da koyuyorum geçirmesem korkarım yaprak boğazına yapışır diye de :kedi:
kız sen sevmiyorsun diye yavrum o vitamin yüklü besinleri tüketmesinmiÇok üzgünüm çoookdediğin gibi blenderdan geçtiği için bizde maydanoz koyuyoruz. ama soğan , sarmısak hiç vermedim. ben kendim hiç sevmem o ikisini oğluşada hiç veresim gelmiyoo niyeyse.. :kedi:
sen ister sev ister sevme bünyesi kuvvetlensin diye verebileceğin en sağlıklı iki şey onlar üstelik pişince besin değerlerinden de yitirmiyorlar kokusu da kalmıyor guclubacismile
Selam 2 dakka ayrıldım coşmuş burası
çok sağol nevra.. bilgenin tarifiyle seninkini karıştırıp bişeyler atıverdim acilcene ondan geç yazdım..BULGURLU SEBZE ÇORBASI
Malzemeler:
•1/2 domates
•1/2 patates
•1/2 kabak
•2 çorba kaşığı bulgur
•1 çay kaşığı zeytinyağ
Hazırlanışı:
Bulgur,kabak,patates ve domates haşlandıktan sonra tel süzgeçten geçiriniz. Üzerine 1 çay kaşığı zeytinyağı ilave ediniz. Bebeğinizin bulgurlu sebze çorbası hazır.
Arzucum bunu deneyebilirsin .. burak sevdi.. Arda sever inşll. bi de dene istersen ..
oturdum kaldım yien ya ne yemek yapsam fikir verin bana kızlar mercimek çorbası yapcam kolay oyemeği bulamadım hiiç yapasımda yok bugün tembellik yapasım var bi sürüde ütüm var :
bilge kurban olurum ben umut delikanlısına
kız sen ne tatlı bir oğlan doğurmuşun öyle
41 kere maşallah
valla çok canlar yakar bu erkeksositososito
maydonoz evet süper olur
hiç aklıma gelmemişti
katılıyor ve destekliyorum:lepi:
oturdum kaldım yien ya ne yemek yapsam fikir verin bana kızlar mercimek çorbası yapcam kolay oyemeği bulamadım hiiç yapasımda yok bugün tembellik yapasım var bi sürüde ütüm var :
canım bence dr abartmış olabilirmi ya zaten bu aylarda bebeğin gelişimi yavaşlıyor ilk aylarda bile 500 gr normaldi ayda.. şimdi hareketlendilerde bence o doktora güvenemem benmerhaba kızlar
sabahtan kızı doktora götürdüm. en son 6 aylıktı gittiğimizde. sonra doktoru gidince başka yere doktorsuz kaldık yeni doktor gelene kadarda 3 ay geçti. çok ilgili bi doktor. ama kızım bu süre içinde 480 gr cık almış çok kötü morelim bozuldumafoldumben hala kulaklarım uğulduyor. iştahı iyi herşeyi yiyip içiyor. neden alamıyor aklım almadı. sıcaklarda çok terliyordu acaba etkisi varmı. 1 ay sonra tekrar getir dedi kilo almazsa tetkit yapacakmış.:çok üzgünüm:normal değerlerin altında.hareketleri gelişimi iyi dedi sadece kilo yok.şimdi işe geldim ama kafam allak bullak napıcam bilmiyorummafoldumben
deviti değiştir verme sakın dedi multitabs önerdi.yazıya döktüğü beslenme programı bir sürü bilgi verdi sizinle paylaşıcam
canım bence dr abartmış olabilirmi ya zaten bu aylarda bebeğin gelişimi yavaşlıyor ilk aylarda bile 500 gr normaldi ayda.. şimdi hareketlendilerde bence o doktora güvenemem ben
çok sağol nevra.. bilgenin tarifiyle seninkini karıştırıp bişeyler atıverdim acilcene ondan geç yazdım..
merhaba kızlar
sabahtan kızı doktora götürdüm. en son 6 aylıktı gittiğimizde. sonra doktoru gidince başka yere doktorsuz kaldık yeni doktor gelene kadarda 3 ay geçti. çok ilgili bi doktor. ama kızım bu süre içinde 480 gr cık almış çok kötü morelim bozuldumafoldumben hala kulaklarım uğulduyor. iştahı iyi herşeyi yiyip içiyor. neden alamıyor aklım almadı. sıcaklarda çok terliyordu acaba etkisi varmı. 1 ay sonra tekrar getir dedi kilo almazsa tetkit yapacakmış.:çok üzgünüm:normal değerlerin altında.hareketleri gelişimi iyi dedi sadece kilo yok.şimdi işe geldim ama kafam allak bullak napıcam bilmiyorummafoldumben
deviti değiştir verme sakın dedi multitabs önerdi.yazıya döktüğü beslenme programı bir sürü bilgi verdi sizinle paylaşıcam
ben sarımsak soğana baıyılırım kesin buda sevecek..
kızlar şeymi acaba mesela hamileyken bulantı kusması olmayan annelerin bebekleri herşeyi itirazsız löpür löpür yiyomu acaba.. hani bunla bir bağlantısı olabilirmi ştahlı bebelerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?