2009 Aralık Anneleri

hadi bakalım ben gideeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

Tülay moralini bozmamaya çalış bak sen demişsin her şeyi yiyip içiyor eğer bir sorunu olsa yavruşun her şeyi yiyip içer mi, keyfi yerinde olur mu kendinden pay biç bedensel bir sıkıntımız olduğunda hemen iştahımız kesilmiyor mu bence sorun yok belki yapısı bu şekildedir. Belki hareketli olduğu için yediğini yakıyordur kiloya çevrilmiyordur önemli bir şey değildir canım tabii ki anne yüreği çok etkileniyoruz ama genel durumu iyi olduktan sonra ben önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum.

8 kilo 120 gram çıplak :)canım 9a yakındık hoop 8e düştük canı sağolsun önemli olan sağlığı tahlil falan yapıldı yok bişeyi şükür yol sarstı biraz birde memlekette dondurma yedirdiler son günler boğazları şişti o yüzden boyumuzda 72 cm
herkese merhabaaaaaaaaaaa
senem öğretmenim hoşgeldin nasılsın nehir nasıl
memnun oldum canancım benim adımda nevra .. vereliniortak

bnde memnun oldum Nevraolumunekankayizsmile

saol canım ilk etapda çok kötü oldum ama toparladım şimdi. çok şükür yemesi içmesi keyfi sağlığı iyi ya önemli olanda bu diyorum
evet canım başka bankaya eft yapman gerek o yüzden müşteri tanımsız kaydirigubbakcemile3

evet canım çözdüm olayı uğraşa uğraşa
bilmiyorumkismile
burcu yok sanırım . havaleni yaptım canım iyi günlerde harca:1hug:

[

sağol canımmmmm

herkes kız zannediyo zatenn:)) arda emeklemiyo da:) tembel mi yoksa burada yer yok diye mi yürümeyiş çok seviyo biz de bel ağrısından ölüyoruz tabii:)))

bu arada kilolarınız ne durumda kızlar :)) bugün yine diyete başladım sonrada gerdirme yapacağım yoksa başka yolu yok löbür lömbür yağım resmen ....

nevra cım ben havale keserler die öle yolladım sorun yok canımmm.....öpüldün mujjjksssssssss

iyiyiz kızlar:)
biraz işlerim vardı okudaln sonra geldim işte
nehiri banyo falan derken
bakıyım dedim
nevra ebru burcu nilgün melike bilge sanırım burdalar iyimisiniz bakalım toptan soralım:)

tarhana yapan barmı birde bebişlere
değşik çorbalar mantıklı sebze yemekleri arıyorum :)
önerileri olanlar varsa sevinirim....

artık nehir çok fena...yetişemiyorum:)

hoşgeldin, hastaydın nasıl oldun iyileştin mi?
nehir nasıl???
ben yaptım ilk ek gıdaya geçtiği zamanlardı haziran ayı başında evde yaptım 3 kilo kadar çıktı, şimdi hafta 1 kere kıymalı pişiriyorum
içinede kuru fasülye nohut, mercimek, yeşil kırmızı, pirinç bulgur hepsinden koymuşturm, şimdi bir tabak tarhana çorbası yiyince hepsini yemiş oluyor

hadi bakalım ben gideeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
güle güleeeeee bilgeeee

Ben acil kaçıyorum
işleri toparlıyım çıkacağım
kocaman öpüyorum hepicinizi

meralcim sana da güleeeee.. önemli bişey yoktur umarım ..

Benimki de aynen öyle.

maşallah canım nazar değmesin..

yaa benim kilo sorunnum yokta bi göbişim kaldı .. gitmiyoo yaa sinir oluyommm.. kıyafetten belli değil ama .ben aynada bakınca görüyorum yaa sinir oluyorum . eski haline ne zaman döner acaba .. bilmiyorumkismile

maşallah canım ama yapılarını belli ettiler narin kız olcaklar kaydirigubbakcemile3 gerçi bende küçükken öleydim ama şimdi maşallahım var 5 kilo yapıştı üstüme veremedim gitti hayır bir azim etsem vericemde yemeden alamıyorum kendimi:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…