üstünede domates sos ohh miss hadi hazır yemeğim bilge gel akşama kaydirigubbakcemile
herkese merhabaaaaaaaaaaa
merhaba kızlar
sabahtan kızı doktora götürdüm. en son 6 aylıktı gittiğimizde. sonra doktoru gidince başka yere doktorsuz kaldık yeni doktor gelene kadarda 3 ay geçti. çok ilgili bi doktor. ama kızım bu süre içinde 480 gr cık almış çok kötü morelim bozuldumafoldumben hala kulaklarım uğulduyor. iştahı iyi herşeyi yiyip içiyor. neden alamıyor aklım almadı. sıcaklarda çok terliyordu acaba etkisi varmı. 1 ay sonra tekrar getir dedi kilo almazsa tetkit yapacakmış.:çok üzgünüm:normal değerlerin altında.hareketleri gelişimi iyi dedi sadece kilo yok.şimdi işe geldim ama kafam allak bullak napıcam bilmiyorummafoldumben
deviti değiştir verme sakın dedi multitabs önerdi.yazıya döktüğü beslenme programı bir sürü bilgi verdi sizinle paylaşıcam
8 kilo 120 gram çıplak :)canım 9a yakındık hoop 8e düştük canı sağolsun önemli olan sağlığı tahlil falan yapıldı yok bişeyi şükür yol sarstı biraz birde memlekette dondurma yedirdiler son günler boğazları şişti o yüzden boyumuzda 72 cmtülaycım hiç takma canım kafana benim kzıımda 9 aylık ve 7300 7500 arası birşey doktor tamamıyla yapısal dedi önemli olan sağlıklı olması canan bu arada çok geçmiş olsun canım yağmura şu an kaç kilo
senem öğretmenim hoşgeldin nasılsın nehir nasılherkese merhabaaaaaaaaaaa
memnun oldum canancım benim adımda nevra .. vereliniortak
saol canım ilk etapda çok kötü oldum ama toparladım şimdi. çok şükür yemesi içmesi keyfi sağlığı iyi ya önemli olanda bu diyorumtülaycım hiç takma canım kafana benim kzıımda 9 aylık ve 7300 7500 arası birşey doktor tamamıyla yapısal dedi önemli olan sağlıklı olması canan bu arada çok geçmiş olsun canım yağmura şu an kaç kilo
evet canım başka bankaya eft yapman gerek o yüzden müşteri tanımsız kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım ben gideeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
Ben acil kaçıyorum
işleri toparlıyım çıkacağım
kocaman öpüyorum hepicinizi
hmm olabilir mi acaba :uhm: benim hamleyken hiç midem bulanmamıştı.. bizim sıpanında iştahıı maşallah yerinde..
canımcım hoş geldin. bayramınızın iyi geçmesine sevindim .. aldım mesajını .. kesene bereket çok teşekkür ederim. yanlız 55 tl göndermişsin. 50 olcaktı.. 5 tl gönderirim sana ..
göndermene gerek yok canımın içi ben havale parası kesiyorlar genelde diye öyle yolladım...mujjkss
müzeyyencim hoş geldin. allah sağlıkıyla eline ayağına kavuşturur . rahat bi doğum olur inşallah ..
ben yemeğe gidiyorum göşürürükk..
sanada MERHABA,
valla yolunda gibi, sevgi teset yapmış 2. çigiyi görmüş, merakal onu bekliyoruz ne olacak diye, bilgisayara sevindim daha sık girebilirsin umarım,arda kuzu nasıl????
aaaaaa şaşırdımm hayırlısı olsun inşallahh ...bakalım sonuç ne olacak?arda 2 gündür huysuz teyzesi uyumak istemiyo ve yemek yemek istemiyo herhalde dişden dolayı 9,5 aylık olduk diş miş yok :))
Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli inşallah :)habersiz bırakma
çok tşk ederim, yaniben dolu dolu 6 yıl daha çalışırsam, sonra emekli ikramiyemi alıp ayrılabiliorumo zaman,
tekrar tşk edrim opuyorumnanaktan
pelin buralardaydı, minayla uğraşıyordur, bahardan haberim yok, meralle bilge yemğe gitti
Merhaba Seçil cim.daha bugün face de fotoları görünce dedim bi ara geldi yine gelmez oldu kk ya diye:kedi:
oh ne güzel ailece tatil.Ardaya da bin maşallah çok güzel suratı var kız gibi.bizimkine de kız suratlı diyorlar ama senn oğlan daha kız suratlı.toka da takmışsınız tam olmuş:))
sadece sadece sevgi hamile olabilirmiş şuan bu konu vardı,diğer herşey bildiğin gibi 2ileri bi geri.emekliyomu Arda.bizde daha tık yok
olabvilir emeklemeden yürüyen çok çoçuk varmış bi bakmışsın ayaklanmış senin ki opuyorumnanaktan
yerim onun koca totsunu ben Şeniz
sağol cnm opuyorumnanaktan
hoşgeldin seçil faceden takipteyiz kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canımmmkardeşimden müsade kalırsa tabii girebiliyordum ama artık özgürüm yuppiii:)))
evet ebru bnde çok duydum hatta yakın çevremde de var bir kaç kişi birde kayıyormuş çıkıyormuş kanama yaparmış dediler korkuttular bende taktırmadım o yüzden ama çok memnun olanlarda var şans sanırım
bilmiyorumkismile
bilge nasılsın canım görüşemedik umut nasıl yaramazlıklak varmı olmazmı desene alkisalkisalkis
AY BEN HİÇ DUYMADIM ARZU
UMARIM HİÇBİR OPERASYONA GEREK DUYMADAN GEÇER DİDER
olumunekankayizsmile MERSÜ CANIM
MERSÜ BENDEŞeniz
ASLINDA SPİRALİ GENELDE TAVSİYE EDİYORLARsengözlerimebaksanaba.s
AH BİRDE BURCU HALLEDEBİLSE
HII BİRDE KARDEŞİM VAR:1ninca:
NAZAN BENDE HİİİİİİÇ OLMADIM CNM:sm_confused:
Şeniz SELAM
HOŞGELDİN
BİZ ÇOK ŞÜKÜR İYİYİZ ARDA NASIL
YEMEĞE GİDİP GELENE KADAR BİLE BİR DÜNYA ŞEY YAZILMIŞ :sinifsinif:
GELDİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMM
SEN KORUNMA SONRADA DÜŞÜN DÜŞÜN FOKTUR İŞİN
ALLAH KORUNDA EN GARANTİSİDE BU AMA:CüvCüv:
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn
lülülülülülü
YOK CANIM
1 SENEYE KADAR NORMALMİŞ
ŞAHSEN BENİM DR ÖYLE SÖYLEDİsositososito
Ay gecmişi okuyana kadar ne cok gecti . . eee oturupda doğrudüzgün okuyamıyorumki tüller yıkandı kalkıyorum bi ütü yapım dıyorum hayda hooop Halit uyanıyo valla çamasır at utu yap aksama yemek hazırl gel burda geçmişi oku derken cok sukur yetiştim . .
Halit sormuşsunuz ancak yazabildim . . hastalık aralıkl olarak devam ediyor tek tük çıkıyor ve sönüyor yarın tahlıl e kontrolumuz var işte hayırlısıyla kurtulsun yavrucuk inşallah . .şimdilik bu kadar . .he bu arada bizim doktorumuzda kan sayımı istedi sanırım bu demir ilacı için felan . . neyse yarın yazarım artık bakalım . .
iyiyiz kızlar:)
biraz işlerim vardı okudaln sonra geldim işte
nehiri banyo falan derken
bakıyım dedim
nevra ebru burcu nilgün melike bilge sanırım burdalar iyimisiniz bakalım toptan soralım:)
tarhana yapan barmı birde bebişlere
değşik çorbalar mantıklı sebze yemekleri arıyorum :)
önerileri olanlar varsa sevinirim....
artık nehir çok fena...yetişemiyorum:)
güle güleeeeee bilgeeeehadi bakalım ben gideeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
Ben acil kaçıyorum
işleri toparlıyım çıkacağım
kocaman öpüyorum hepicinizi
Benimki de aynen öyle.
[
sağol canımmmmm
herkes kız zannediyo zatenn:)) arda emeklemiyo da:) tembel mi yoksa burada yer yok diye mi yürümeyiş çok seviyo biz de bel ağrısından ölüyoruz tabii:)))
bu arada kilolarınız ne durumda kızlar :)) bugün yine diyete başladım sonrada gerdirme yapacağım yoksa başka yolu yok löbür lömbür yağım resmen ....
nevra cım ben havale keserler die öle yolladım sorun yok canımmm.....öpüldün mujjjksssssssss
8 kilo 120 gram çıplak :)canım 9a yakındık hoop 8e düştük canı sağolsun önemli olan sağlığı tahlil falan yapıldı yok bişeyi şükür yol sarstı biraz birde memlekette dondurma yedirdiler son günler boğazları şişti o yüzden boyumuzda 72 cm
senem öğretmenim hoşgeldin nasılsın nehir nasıl
bnde memnun oldum Nevraolumunekankayizsmile
ben sevgili salatamı yemeğe çıkıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?