maşallah canım ama yapılarını belli ettiler narin kız olcaklar kaydirigubbakcemile3 gerçi bende küçükken öleydim ama şimdi maşallahım var 5 kilo yapıştı üstüme veremedim gitti hayır bir azim etsem vericemde yemeden alamıyorum kendimi:kedi:
iyiyiz kızlar:)
biraz işlerim vardı okudaln sonra geldim işte
nehiri banyo falan derken
bakıyım dedim
nevra ebru burcu nilgün melike bilge sanırım burdalar iyimisiniz bakalım toptan soralım:)
tarhana yapan barmı birde bebişlere
değşik çorbalar mantıklı sebze yemekleri arıyorum :)
önerileri olanlar varsa sevinirim....
artık nehir çok fena...yetişemiyorum:)
ben sevgili salatamı yemeğe çıkıyorum....
nilgüncüm güzelmiş senin tarif hım ben de organik alıcam yapamadım zaten ben ne anlarım tarhana yapmaktan..ancak barbunya bezelye koyarım birde domates yaparım kışlık...henüz level atlayamadım ev kadınlığında o kadar:) sana tebrik koyuyorum kuzu misali burdan :) gökayıda öpüyorum...
biraz daha iyiyim bu arada ..ilaçlar iyi geldi...iyi olmayıpta ne yapcam seçeneğimmi var sıkıysa yat aşağı:) yok öyle lüksler kadın olmanın kitabında...:)
ebrucum biz iyiyiz ne olsun seminerler bahanesi bir çıkıyom evden ancak geliyorum işlerim oluyor birazda alışveriş...haftaya başlıcam nasipse bakalım... canberk nasıl hamağına alıştımı çok merak ettim...dikkat et nehir hamakta dört dönüyor...komple iple bağlıcam bizim kızı çok fena...zaten elleride bırakıyor bu ara ayaktayken olmadık yerlerde birde...peşindeyim sürekli:)
nevracım seninde iyi olmana sevindim..görüşemedik bir türlü aynı semtte olmamıza rağmen...bebişte iyidir dilerim....tarhanayı denicem bu arada...inş sever...ısrarla denicem her yeni şeyi...uzmanlar bıkmayın 12 kere kadar deneyin diyorlarmış...anneannemiz öle didi:)
ben sarımsak soğana baıyılırım kesin buda sevecek..
kızlar şeymi acaba mesela hamileyken bulantı kusması olmayan annelerin bebekleri herşeyi itirazsız löpür löpür yiyomu acaba.. hani bunla bir bağlantısı olabilirmi ştahlı bebelerin
ebrucum biz iyiyiz ne olsun seminerler bahanesi bir çıkıyom evden ancak geliyorum işlerim oluyor birazda alışveriş...haftaya başlıcam nasipse bakalım... canberk nasıl hamağına alıştımı çok merak ettim...dikkat et nehir hamakta dört dönüyor...komple iple bağlıcam bizim kızı çok fena...zaten elleride bırakıyor bu ara ayaktayken olmadık yerlerde birde...peşindeyim sürekli:)
canım ya Allahından bulsun ne diyim.. ne isterler bu yaratıklar anlamıyorum bizlerden.. üzülme nolur sen çocuğuna eşine sarıl inadına daha da iyi olun.. elden başa ne gelir... büyüklerya güya hep onlar haklı herşey onların hakkı..gündüz bi geldim ama dönemedim tekrar zeynep uyandı yemekti temizlikti derken fırsat olmadı. benim gün iyi başldı ama kötü bitti canım acayip sıkkın
bu kadın anca oğluyla beni ayırdığı zaman rahat edicek gibi geliyo bana artık bıktım ya evlendiğimizden beri ara ara tutuyo nöbetleri .eşimde bıktı ama konuşmak kar etmyo. şimdide ben lohusayken kzını evden kovmuşum (ki yok öyle bişey asla yapmam) özür dilememişim.bütün lohusalığımı bana zehir ettiler ağlamaktan fenalık geçiriyodum artık sütüm kesilcek diye çok korkmuştum o zaman . kızı onlara eziyet ediyomuş depresyona girmiş bunalımdaymış mış mış ... yok durum çözlmezse ipleri koparırmış. annemlerle zaten benim doğumda kesti ilişkiyi bahanelerle. şimdide saçma sapan sebeplerle çamur atıp duruyo zaten sevgi falan kalmadı sırf eşimin hatrına katlanıyodum artık durum ne olucak bilmiyorum. of of offff
zeynepte yavrum bu halimden etkilendiğinden daha da huysuzdu bütün akşam sürekli bi ağlak anne görmekten gelip gelip sarıldı
gündüzleri pek iştirak edemesemde akşamları okuyorum ama yazamıyorum takipteyim yani. kendinize ve bebişlere ii bakın. Allah bizim de sonumuzu hayr eylesin amin
günaydınnnlar herkeslereboshayallersmile
gece zor uyudu arda sabahda erken kalkıyo artık daha da erken yani..
çok bitkin hissediyorum uyusada 1-2 saat bende uyusam gerçi öylede uyanırken ağlıyo bende fırlayınca kötğ oluyorum ama
of bilmiyorum işte..
4. diş üstten baya bir zorluyor bir türlü patlayamadı semsert ve bembeyaz gözükyor.. çok zorluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?