2009 Aralık Anneleri

canım bizim koltuklar biraz geniş bide o daldıktan sonra ben biraz ayaklarımı açıyorum yani poposu koltukta benim ayaklarımda bariyell gibi yanlarıda duruyoo bi tek kafası ve bacakları benim üzerimde kalııyoo yan dönse bile benim bacağıma çarpıyoo ..

sıpa yatağına yatırınca uyanıyooda ben bacaklarımı açıp yarı kotukta yatınca nasıl uyanmıyoo anlamıyorum.. bide uykulu haliyle yokluyoo bacaklarımı hala buradamıyım diye .. düşüncen için sağol canım daha dikkatli olurum merak et..

ha araya alıyosan tamam şekerim kaydirigubbakcemile5

bu ne ya kuş uçmuyo kervan geçmiyo geçenler de konuşmuyo :umursamaz:

nazan nilgün nevra
3 N
tülay
1 T

3N 1T şşşşşşşşşşşşşş ses verin yahu

burdayım örtmenim

bir derdim var bölümü okuyorum hergün. dertleri görüp halime şükrediyorum. kendime getiriyo hergün beni. tecavüze uğryan bir kızın hikayesini okuyordum alsanaalsanasmilesinirden başım ağrıyo şimdidemafoldumben

Gökay düştü hemde o kadar yastıkla çevreleyip 2 dakikada bir kontrol ettiğim halde kaşla göz arasında

Baktım mışıl mışıl uyuyordu bende çıkmaya hazırlanıyordum mutfağa geldim nilay birşey anlatıyordu daha 2 dakika bile olmamıştı,

Sen ne ara uyandın hiç ses çıkarmadan yatağın bir köşesinden diğer köşesine ne ara geldin, 2 dakikanın içinde bir ses geldi kütttttttt diye

Hala elim ayağı titriyor kendim gelmeye çalışıyorum

O kadar kontrol ederken nasıl düşürdüm çocuğu

geçmiş osun canım üzülme onlar hallediyor bi şekilde düşme işini. benimki geçen akşam babasının gözü önünde kafasını kanepenin ağaç kısmına vurmuşeyvahedigeldismile1 dk içinde allahım korumuş gene bişi olmadı

allah akıl fikir versin okuyup okuyup dert ediniyorsun sanki şükretmekten ziyade alsanaalsanasmile

çok geçmiş olsun nilgüncümmmmmmmmm :teselli: bir şeyi yok değil mi? arıycam aramasına da inanılmaz gürültülü burası o yüzden arayamıyorum

kızma kendine ne kadar çok arkadaşımızın başına geldi bilmiyor musun güzelim? insanlık hali yapacak bir şey yok

Konya'da 10 aylık bebek, yürüteç ile evin içerisinde gezerken, dengesini kaybedip içi su dolu temizlik kovasına düşerek hayatını kaybetti.

HABERE BAKIN KIZLAR YAA MYNETTEmafoldumbenmafoldumben

bizimki de babasının gözü önünde kapı pervazının köşesine çakmış kafayı kaşının üstünde ince çizgi şeklinde iz var... biraz daha hızlı çarpsa açılacakmış allah korumuş
allah hepsini korusun ne kadar gözünü ayırmazsan ayırma oluyor yapacak bir şey yok... bana doğru emeklerken kafasını küt diye parkeye indirdi... daha ne kadar bakıyor olabilirdim ki olamazdım hep kucakta mı tutucam? durmuyo ki lmaz:

yaaaaaaaaani NİLGÜÜÜÜÜÜÜN üzme canını... evet çok can sıkıcı evet olmasa çok iyi ama oluyor ve olacak sen daha tecrübelisin daha iyi biliyorsun bizlerden ki değil 2 dakika 2 saniyede bile beceriyorlar işlerini :teselli: :1hug:

günaydın ya eşeğim ben eşek
hayııııııııır değilsin
annesin sen anneopuyorumnanaktan:CüvCüv:

nilgüncüm çok geçmiş olsun
hepimizin başına geliyor geldide zaten ama insan elinde olmadan suçlu hissediyor iştesenağlama

ayy canım yaa kıyamam çok geçmiş olsun.. valla iki dk. değil 2 saniye de neler başarıyorlar sen bizden daha tecrubelisin bilirsin.. üzme kendini melekler koruyoo onları bişey olmaz.. allah beterinden saklasınn....

Konya'da 10 aylık bebek, yürüteç ile evin içerisinde gezerken, dengesini kaybedip içi su dolu temizlik kovasına düşerek hayatını kaybetti.

ee tülay nereden buluyosun böyle haberleri okuma güzelim okuma daha çok moralini bozuyorsun.. ben valla bıraktım gazete , haber okumayııı artık yüreğim kaldırmıyoo böyle haberleri.. kötü oluyorum sonra günlerce kendime gelemiyorummm..

aaaaaaaaaaaa tülaaaaaaaaaaay
özel içine dert edinmek için mi seçiyosun kuzum sen bunları :1no2:

aaaaaaaaaaaa tülaaaaaaaaaaay
özel içine dert edinmek için mi seçiyosun kuzum sen bunları :1no2:

YA İŞ YOKTU HABERLERE BAKAYIM AZ DEDİM BAKMAZ OLAYDIM

Hakkari'de bir yolcu minibüsü mayına çarptı. Çok sayıda ölü ve yaralı var.mafoldumben

KAPADIM HABERLERİ BAKMIYORUM KAÇ AYDIR HAber bakmıyordum bakayım dedim
niye bakıyosunki:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…