ya benimki efendi gibi okuyodu yeni çıkardı kağıt yeme işinilmaz: bi de ağzını açmıyo köpek... kavga dövüş çocuğa eziyet eder gibi yanaklarından tutup ağzını açıyorum bu kez etraftakiler bakıyo bu napıyo diye klava:
nevra gözünü seveyim yere minder koy ona oturup salla ayağında... sen de daldığında bi dönüverir allah korusun koltuktan hooooop yere :1no2:
canım bizim koltuklar biraz geniş bide o daldıktan sonra ben biraz ayaklarımı açıyorum yani poposu koltukta benim ayaklarımda bariyell gibi yanlarıda duruyoo bi tek kafası ve bacakları benim üzerimde kalııyoo yan dönse bile benim bacağıma çarpıyoo ..
sıpa yatağına yatırınca uyanıyooda ben bacaklarımı açıp yarı kotukta yatınca nasıl uyanmıyoo anlamıyorum.. bide uykulu haliyle yokluyoo bacaklarımı hala buradamıyım diye .. düşüncen için sağol canım daha dikkatli olurum merak et..
çok sıkıcı bi gün saatte çakıldı oraya accık ilerle beealsanaalsanasmile
Gökay düştühemde o kadar yastıkla çevreleyip 2 dakikada bir kontrol ettiğim halde kaşla göz arasında
Baktım mışıl mışıl uyuyordu bende çıkmaya hazırlanıyordum mutfağa geldim nilay birşey anlatıyordu daha 2 dakika bile olmamıştı,
Sen ne ara uyandın hiç ses çıkarmadan yatağın bir köşesinden diğer köşesine ne ara geldin, 2 dakikanın içinde bir ses geldi kütttttttt diye
Hala elim ayağı titriyor kendim gelmeye çalışıyorum
O kadar kontrol ederken nasıl düşürdüm çocuğu
burdayım örtmenim
bir derdim var bölümü okuyorum hergün. dertleri görüp halime şükrediyorum. kendime getiriyo hergün beni. tecavüze uğryan bir kızın hikayesini okuyordum alsanaalsanasmilesinirden başım ağrıyo şimdidemafoldumben
Gökay düştühemde o kadar yastıkla çevreleyip 2 dakikada bir kontrol ettiğim halde kaşla göz arasında
Baktım mışıl mışıl uyuyordu bende çıkmaya hazırlanıyordum mutfağa geldim nilay birşey anlatıyordu daha 2 dakika bile olmamıştı,
Sen ne ara uyandın hiç ses çıkarmadan yatağın bir köşesinden diğer köşesine ne ara geldin, 2 dakikanın içinde bir ses geldi kütttttttt diye
geçmiş osun canım üzülme onlar hallediyor bi şekilde düşme işini. benimki geçen akşam babasının gözü önünde kafasını kanepenin ağaç kısmına vurmuşeyvahedigeldismile1 dk içinde allahım korumuş gene bişi olmadı
hayııııııııır değilsingünaydın ya eşeğim ben eşek
Konya'da 10 aylık bebek, yürüteç ile evin içerisinde gezerken, dengesini kaybedip içi su dolu temizlik kovasına düşerek hayatını kaybetti.
HABERE BAKIN KIZLAR YAA MYNETTEmafoldumbenmafoldumben
Konya'da 10 aylık bebek, yürüteç ile evin içerisinde gezerken, dengesini kaybedip içi su dolu temizlik kovasına düşerek hayatını kaybetti.
HABERE BAKIN KIZLAR YAA MYNETTEmafoldumbenmafoldumben
aaaaaaaaaaaa tülaaaaaaaaaaay
özel içine dert edinmek için mi seçiyosun kuzum sen bunları :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?