2009 Aralık Anneleri

walla iyiki varsınız insan kendini rahatlatıyor sayenizde, iyiki burdayım, konuştum şimdi zaten parka gezmeye çıkmışlar,iyiymiş, külhanbeyi gibi oturuyormuş arabasında :)))

tülay iyi misin sen ya, bakma ben bakmıyorum valla,
zaten RTE yüzünden haberleri izleyemez oldum, nereyı açsam çıkıyor karşıma

öğrenemedin mi bu memlekette iyi haber olmaz :sinifsinif:

nilgün geçmiş olsun canım canavar bunlar ya çok şükür bişey olmamış yağmurda uyanınca ağlamıyor hemen ayağa kalkmaya beşikten inmeye çalışıyor yada konsolun üzerindeki eşyalara ulaşmaya çalışıyor Allaha emanetler canım sen nilaydanda tecrübelisindir aslında dimi sen ankarada hangi semtesin canım
Konya'da 10 aylık bebek, yürüteç ile evin içerisinde gezerken, dengesini kaybedip içi su dolu temizlik kovasına düşerek hayatını kaybetti.

HABERE BAKIN KIZLAR YAA MYNETTEmafoldumbenmafoldumben
evet çok dikkat etmemiz gerekiyor geçen bir doktor söyledi tvde 8-9 aylık emekleyen bebekler banyoya gidiyorlarmış tuvalete tırmanıp dengesini kaybedip düşüyorlarmış o suyun içinde boğuluyorlarmış bu şekişlde o kadar çok vakaa geliyorki dedi şokk oldum allahım korusun
benm eşimde hiç izletmez haberleri haber saati foxda dizi izliyoz biz :kedi:
mügeye bakıom die kızıo kaç gündür zaten bnde meraktan bakıom işte boshayallersmile

günaydınlar herkeslere biz daha yeni kalktık maşallah bize rekor kırdık bugün ana kız sarılıp uyuduk bilmiyorumkismile

Konya'da 10 aylık bebek, yürüteç ile evin içerisinde gezerken, dengesini kaybedip içi su dolu temizlik kovasına düşerek hayatını kaybetti.

HABERE BAKIN KIZLAR YAA MYNETTEmafoldumbenmafoldumben
anam daraldım:bbo:
walla iyiki varsınız insan kendini rahatlatıyor sayenizde, iyiki burdayım, konuştum şimdi zaten parka gezmeye çıkmışlar,iyiymiş, külhanbeyi gibi oturuyormuş arabasında :)))

yarim ben oniiiiiiiiii
delikanlı oldu oğluş oturur tabeee:jeyyar:

günaydınnnnn
ay ne güsel
ana kız uyumuşlar yaaaaaaaaaaaaaa

bilge, tülay duydunuzmu
ben ise içim kan ağlayarak geldim işeee

maşallah size canancım
en çok da yağmur a tabiki

Geçmiş olsun canm oluyor malesef biz ne kadar dikkat etsek de böyle şeyler.ben de düşürmüştühatrıladıkca hala içim gidiyo anlıyorrum seni tir tir titremiştim ben de ondan çok ağlamıştım:teselli:

büyük sözüme tövbe de onların anaları danaları nerelerdeymiş o bebek oraya gidip ayağa kalkana kadar :1no2:

günaydın canım oooooh bin maşallah allah içinize sindirsin
benimki sabahları daha erken gitmeye başladığımı keşfetti dikildi bu sabah benden önce akannehir

günaydınnnnn
ay ne güsel

bilge, tülay duydunuzmu

maşallah size canancım

napcan güzelim herkesin şartları farklı işte :sinifsinif:

ben öğlen arası yapmaya gider içim açılsın da dönüşte keyifli bir güne dönüştürelim bugünü opuyorumnanaktan

Ya kızlar benmki taktı benm terliklerimi kafaya her fırsatta kapmaya çalışıyo ağzına sokmak içinlmaz:eyvahedigeldismile şimdi kaptım elinden burya bakarken kapmış(((

günaydınnnnn
ay ne güsel

bilge, tülay duydunuzmu

maşallah size canancım
meral neden öyle düşündün şimdi pişman oldum yazdığıma üzülme canım ya ne güzel çalışıyorsun kızına istediği herşeyi alıcaksın ona güzel bi gelecek için birikim yapıyorsun dimi üzüldüm şimdi bak
yağmurda her sabah babayı geçirmeye kalkar normalde 7de ayaktayız gece banyo yaptık öyle yattı ondanmıdır nediir uyudu bugün birlikte yatıyoruz o uyanmasın die kalkmadım bnde

Ya kızlar benmki taktı benm terliklerimi kafaya her fırsatta kapmaya çalışıyo ağzına sokmak içinlmaz:eyvahedigeldismile şimdi kaptım elinden burya bakarken kapmış(((

terlik kumanda anahtar cep telefonu ayaklarımız reklamlar laelaelaelaelae

günaydınnnnn
ay ne güsel

bilge, tülay duydunuzmu

maşallah size canancım

duyduk canım bide yazıyo buraya utanmadan sarılıp uyuduk diyealsanaalsanasmile
şaka bi yana hafta sonu bizde uyuruz şekerim üzülme sen yeterki:teselli:hem çalışan anneler daha kaliteli zaman geçiriyormuş bebeleriyle (böle kandırom kendimi)yerimseniben

etlikte oturuyorum canancım
bilge afiyet olsun, evet gelince öğleden sonra güzel olsun

nazan aynen öyle ortada terlik bırakamıyorum ben,
birde telefon maketleri var evde nilayın onları dezenfekte ettim verdim eline onlarla oyalanıyor biraz işte,
bizimkide ben evde genelde tv açmadığım için, yeni yeni farketmeye başladı reklamları

napcan güzelim herkesin şartları farklı işte :sinifsinif:

ben öğlen arası yapmaya gider içim açılsın da dönüşte keyifli bir güne dönüştürelim bugünü opuyorumnanaktan
hade afiyet olsun bacım
umarım keyifli kapatırız günü

ay benimkide terliğimin hastası
kırmızı pullar var renkli renkli dikkatini çekiyor benimkinindeyerimseniben
bunun yanında cep telefonu, kumanda, anahtarlıklar,tesbihlerde var.sempatiksalakcinni

inşallah hep böyle uyusun annesiopuyorumnanaktan

aynen yaaaaaaaaaayerimseniben

afiyet olsun bilge benimde son 10 dk am. geince inş. daha neşeli bi topik olur. hadi iyi bakın kendize ben kaçara.s.

ayağımdaki terliklere eğilip yalamaya çalışıyor bu veletkafamçokkarıştı
bizimki reklamlara bayılıyo hatta çocuklu bebekli reklam çıkınca gülüyo sen nerden anlıyorsun onların küçük olduunubilmiyorumkismile
ben ona yemek hazırlarken ve yedirrirrken açmak zorunda kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…