2009 Aralık Anneleri

alışkın değil ya şimdi bende açıyorum ama izlemiyor ki zıpa :)
aslında arada 10 dk baksa züppe rolur diye düşünmüyor değilim bende

aynen bizimki de reklam , terlik , kumanda ve telefon delisi... biri aradımı ev telefonunu kulağıda götürüp konuşmaya çalışıyoo .. tuşlara basıp kapatıyoo sonrada .. 118 reklamlarını çok seviyo bizde sinir oluyoruz .. toplu şikayet etsek kaldırırlar mı acaba .. bilmiyorumkismile

bilge , tülay afiyet olsun canımm..
hadi gidip , gelinde şenlendirelim burayı... :teytey::teytey:

bende açıyorum nazan reklam yada baby tv onlara bakarken güzel yediriyorum kaşık fobisi var bizimkinde hasta olduğu zaman şurup verdik tiksindi o zamandan beri kaşıkla yemek istemiyor elimle verirsem yiyor

herkese merhaba kızlar
bugün nehirle gittik okula
ilk başta iyiydi de:)
sonrada uykusu gelince mızmızlandı miniğim
apar topar geldik:)
hihi napalım

Ya kızlar benmki taktı benm terliklerimi kafaya her fırsatta kapmaya çalışıyo ağzına sokmak içinlmaz:eyvahedigeldismile şimdi kaptım elinden burya bakarken kapmış(((

benimki de terlik delisi kadın terliği erkek terliği renkli renksiz farketmiyor bir anda emeklerken hız yapmaya başlarsa gittiği yönde mutlaka boşta terlik var anlamına geliyor kaydirigubbakcemile3

terlik kumanda anahtar cep telefonu ayaklarımız reklamlar laelaelaelaelae

ay evet yaaaaaaaa ayak başparmağımı ağzına sokmaya çalışıyodu en son sempatiksalakcinni
bi de reklamların ses kodlaması farklı herhalde reklam oldu mu çakılıp kalıyor bitince de bir söyleniyor vay efendim reklamlar bitmiş hadiiiiiiiii kanal kanal geziyoruz reklam bulucaz diye akannehir

etlikte oturuyorum canancım
bilge afiyet olsun, evet gelince öğleden sonra güzel olsun

canlarım sağolun sizlere de afiyet olsun
güzel bir gün olsun valla ya

meraaaaaaaal kokoş gördüm seni bayanssulusmile

tüm afiyet olsun dileklerine teşekkürler tüm yemeğe gidenlere afiyet şeker olsunnnnnnnn opuyorumnanaktan

bende açıyorum nazan reklam yada baby tv onlara bakarken güzel yediriyorum kaşık fobisi var bizimkinde hasta olduğu zaman şurup verdik tiksindi o zamandan beri kaşıkla yemek istemiyor elimle verirsem yiyor

canancım mycey'in ilk kaşığım mı ne farklı dizayn bir kaşıkları var
google'dan arat bulursun onu dene istersen kaşık gibi görünmüyor elle sonu yok zira
bi de çorba cinsini napıyosun?

selam kızlar ben geldim. nasılsınız? bu hafta öyle yoğunum ki bir yandan ayberki okula hazırla götür işe koş tekrar git al eve bırak büroya gel ne yaptığım işte hayır var ne de bir taraflarım oturacak yer görüyor valla. ne yapalım allah hastalık vermesin de böyle koşturalım. amma gel gelelim 3 gün öncesine kadar oturan gece düzenimiz 3 gündür yine raydan çıktı. yani bu koşturmacanın içine yarım saatte bir uyanıp yarım saat mızıldayıp tekrar uyunulan gece düzeni de girince pestilim çıktı vallahi. neden yine böyle oldu anlamadım dişleri de çıkardı ama yeni diş mi geliyor acaba görünürde de birşey yok gibi. neyse alıştık artık zaten.

bu arada dün görümcemin bebişi sağlıkla doğdu çok şükür. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. bir ay sonra buraya gelecekler vallahi özlemiştik süt kokusunu pek iyi olacak.

pelincim senin minik yeğen ne durumda? inşallah allah size de kucağınıza aldığınız günleri gösterir. ben biraz geçmişe bakayım ne var ne yok.

merhaba kıslar nasılsınız ne var ne yok...arda ve annesinden herkeslere sevgilerrrrr

heeeeeehhhhh heeeeeeyyyyyyyytttttttttttt
meral geldi açılın uleeeeeeeeyyyyyyyynnnnnnnnn

kuzum şükürler olsunki iyi
seside güzel geldi annesine

kokoşum ben kokoşumbayanssulusmile
kokoşumbayanssulusmile
kokoşumbayanssulusmile

bilgeeeeeee:jeyyar: kokoş bilgeeeeeeesengözlerimebaksanab

merhaba kıslar nasılsınız ne var ne yok...arda ve annesinden herkeslere sevgilerrrrr
selam seçil
bizdende size selaaaaaaam olsuuuuuuunnnnn:teytey::teytey:

müzeyyencim gözünüz aydın
bebeişin sağlıkla dünyaya gelmesine sevindim cnm. ay bende süt kokusunu ösledim. acaba bitane daha yapsammı:kedi:
ay şakasıda bile kötü geldi banaohaoldumsmile

sevgi ne yaptı acabaCADIARZU

müzeyyencim konu dağıldı bir nada cnm
ay ben o uyumayan düzen bozan yakışıklını yerim yercokacimcoook

afiyet olsun hadi gelince görüşürüz

biz geldiiiiiiikkkkkkkkkkkk

hadi inşallah iyileşir canım halit paşa. iyi haberlerini bekliyoruz. artık 9. ayları doluyor iyice damak tatları oluştu onların da bizler gibi sevdikleri veya sevmedikleri yiyecekler oluyor. herşeyi zorla yemesindense belli şeyleri severek yemesi daha iyi bence.

herkese selaaammm... ya kızlar akşamları yedibuçukta geliyorum sekizbuçuğa kadar kızla ilgileniyorum sonra bişiler yiyorum ve uyuma moduna geçiyoruz. bu bi saat bana hiç yetmiyoki mafoldumben

kıyamam yaa. ama geç saatlere kadar uyumaması sabah erken işe giden biri olarak seni daha çok zorlar canım. ne yapıcan uyurken kokusuyla doyacaksın artık. gerçi hiç doyulacak gibi değiller ya.

canım önemli olan eşinle ilişkin. eğer o etkilenip birebir ilişkinize yansıtmıyorsa bu durumları sen de çok kafana takma bence. çünkü maalesef belli bir yaşa geldikten sonra insanları değiştiremiyorsun. hazımsızsa hazımsız geçimsizse geçimsiz sürüp gidiyor. hem bak zeynep i de üzme annesi. önemli olan senin eşin ve çocuğunla olan huzurun mutluluğun.

arzucum sen nasısın bklm arda nasıl yok dimi bi yaramazlık .of ya takip edemiyorum ya kuduruyorum .bnm de cnm sıkkın dün toprak ın sesleri kısıılmış ya umarım çabuk iileşir....

geçmiş olsun fatmacım. hava akşamları epey serin oluyor ya etkilenmiş olabilir. ilerlemez ve çabuk atlatır inşallah.

arzucum çabucak patlatır da rahatlar inşallah. bizimki de yine zıvanadan çıktı bazen yorgunlukla tahammül edemeyecek gibi oluyorum ama sonra kendime diyorum ah derdi olmasa ya da derdini anlatabilse yavrum böyle yapar mı diye sonra içim gidiyor vallahi.

meralcim en zorlandığın anda bile çalışarak ailene kattıklarını ona sunduğun ekstra imkanları ve eve geldiğinde gün boyu içinde biriktirdiğin özlemle yaşadığın kavuşmayı ve güzel anları düşün kendini toparla güçlü ol. hepimiz yaşıyoruz maalesef bunları ama alışıcaz yapacak birşey yok.

aynen bizimki de salıdan beri ağbisiyle çıkıyorum evden boynunu büküp dudakları sarkıtıp bakıyor arkamızdan. sanki onu götürüyorsun beni götürmüyorsun der gibi geliyor bana ya da ben abartıyorum :))

maaşallah umutuma bilgecim. yok öyle ağlamak falan. şükür ki sabah evden çıkarken akşam yanlarına gelip sarılacağımızı bilerek ayrılıyoruz kuzulardan. herşey onlara iyi bir gelecek kurmak için daha iyi okullarda okusunlariyi eğitimler alsınlar bilinçli ve (hayır) lı birer birey olsunlar diye vereliniortakolumunekankayizsmile:teselli:

berkay da öyle yaa yarım saat sallıyorum uyuyor yatırıyorum bir daha kalkıyor emiyor illaki sallayacakmışım hadi bir daha vallahi dermanım kalmadı artık

opuyorumnanaktan

beeeen??? peeeeeeee çok nadiren şekerim en azından ev terliğim kırmızı pullu değillllllllll aklinialirimsmile

canancım mycey'in ilk kaşığım mı ne farklı dizayn bir kaşıkları var
google'dan arat bulursun onu dene istersen kaşık gibi görünmüyor elle sonu yok zira
bi de çorba cinsini napıyosun?

ilk bir kaç kaşık güzel yiyo sonrsa başlıyor basışını çevirip ııı ııı diye bağırmaya
baba laf atıyo tv falan derken yediriyorum ekmeğe banıp yedirmeye çalışıoyorum iştahımız yok bu aralar dişler yüzünden sanırım o kaşığı biliyorum pelin almıştı sanırım minaya
normal kaşığa alışsın istiyorum umarım geçici bir dönemdir

eh ona şükür hiç almamasındansa
haklısın ben hiç almıyorsa bir seçenek olarak düşünmüştüm
unutur inşallah

geçmiş olsun canım ama hiç üzme kendini çünkü ilk olabilir ama son olmayacak. senin kontrol etmemen veya dikkatsizliğinle ilgili birşey değil çok hareketlendiler meraklar da hat safhada. uyanınca düşmese birşeyleri keşfederken düşüyorlar. berkay artık ağlamıyor bile düşüyor hoop koca poposunu toparlayıp kaldığı yerden yaramazlığa devam. ağbisinin çalışma masasının altına giriyor ayağa kalkmaya çalışıyor küüt çarpıyor çıkıp geliyor kafasını koltuğa sürtüp acısını gideriyor yine aynı yer gidiyor.:))) yapacak birşey yok yani düşe kalka büyüyecekler. inşallah çok canları yanmadan önemli birşey olmadan atlatırız bu dönemlerini.

Konya'da 10 aylık bebek, yürüteç ile evin içerisinde gezerken, dengesini kaybedip içi su dolu temizlik kovasına düşerek hayatını kaybetti.

HABERE BAKIN KIZLAR YAA MYNETTEmafoldumbenmafoldumben
aman tülaay nefes alamadım vallahi nerden buldun kardeşim yaa ruhum sıkıldı
tülay iyi misin sen ya, bakma ben bakmıyorum valla,
zaten RTE yüzünden haberleri izleyemez oldum, nereyı açsam çıkıyor karşıma
sorma deliriyorum ben de vallahi artık konuşasım bile gelmiyor bu konuyu

bak yaa ama olmaz ki aç var tok var böyle şeyler yazılmaz ki :))) şaka bir yana ne güzel olmuş hergün böyle akıllı uyur inşallah annesinin koynunda kuzu
terlik kumanda anahtar cep telefonu ayaklarımız reklamlar laelaelaelaelae
aynen hele kumandaları kimseye kaptırmıyor. bir de hepsin topluyor bizimki televizyon uydu dvd içerideki televizyon bir bakıyoruz 4-5 kumanda önünde takır tuku oynuyor. vermezsek kıyametler kopyuyor. kanal değiştirmek için alıp geri veriyoruz:))))

müzikli reklamlar çok ilgilerini çekiyor. bir de bebeklerler ilgili reklamlar gülücükler saçıyor berkay da hemen

aman canım reklamla yedirmeye alıştırma sonra pişman olursun demedi deme bak:)

selaam iyiyiz seçilcim siz nasılsınız ardacık nasıl?

çok sevindim canım sana da moral olmuş ne güzel

çok sağol canım. vallahi ben süt kokusu diye diye 3 sene zor dayandım yaptım 2. yi. artık özlem olmasın diye bulduğumuz bebeği kokluyoruz. amman neme lazım çok tehlikeli bir alışkanlık bu :kedi:boshayallersmile
bendeee geldimmm kuzumu koktum öptüm vede geldimmmzemuszemuszemuszemuszemuszemus

ooh ne güzel hoşgeldin canım

eh ona şükür hiç almamasındansa
haklısın ben hiç almıyorsa bir seçenek olarak düşünmüştüm
unutur inşallah

bu ara çok iştahsız mama yemiyor kesinlikle salata suyunu seviyor sebzeli köfteye bayılıyor yoğurt yemiyor önceden hergün 1 koca kase yerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…