ayağımdaki terliklere eğilip yalamaya çalışıyor bu veletkafamçokkarıştı
bizimki reklamlara bayılıyo hatta çocuklu bebekli reklam çıkınca gülüyo sen nerden anlıyorsun onların küçük olduunubilmiyorumkismile
ben ona yemek hazırlarken ve yedirrirrken açmak zorunda kalıyorum
bizimki reklamlara bayılıyo hatta çocuklu bebekli reklam çıkınca gülüyo sen nerden anlıyorsun onların küçük olduunubilmiyorumkismile
Ya kızlar benmki taktı benm terliklerimi kafaya her fırsatta kapmaya çalışıyo ağzına sokmak içinlmaz:eyvahedigeldismile şimdi kaptım elinden burya bakarken kapmış (((
terlik kumanda anahtar cep telefonu ayaklarımız reklamlar laelaelaelaelae
etlikte oturuyorum canancım
bilge afiyet olsun, evet gelince öğleden sonra güzel olsun
hade afiyet olsun bacım
umarım keyifli kapatırız günü
ay benimkide terliğimin hastası
kırmızı pullar var renkli renkli dikkatini çekiyor benimkinindeyerimseniben
bunun yanında cep telefonu, kumanda, anahtarlıklar,tesbihlerde var.sempatiksalakcinni
yemeğe gidiyorum hadii byeee cokacimcoook
bende açıyorum nazan reklam yada baby tv onlara bakarken güzel yediriyorum kaşık fobisi var bizimkinde hasta olduğu zaman şurup verdik tiksindi o zamandan beri kaşıkla yemek istemiyor elimle verirsem yiyor
selam seçilmerhaba kıslar nasılsınız ne var ne yok...arda ve annesinden herkeslere sevgilerrrrr
müzeyyencim gözünüz aydınselam kızlar ben geldim. nasılsınız? bu hafta öyle yoğunum ki bir yandan ayberki okula hazırla götür işe koş tekrar git al eve bırak büroya gel ne yaptığım işte hayır var ne de bir taraflarım oturacak yer görüyor valla. ne yapalım allah hastalık vermesin de böyle koşturalım. amma gel gelelim 3 gün öncesine kadar oturan gece düzenimiz 3 gündür yine raydan çıktı. yani bu koşturmacanın içine yarım saatte bir uyanıp yarım saat mızıldayıp tekrar uyunulan gece düzeni de girince pestilim çıktı vallahi. neden yine böyle oldu anlamadım dişleri de çıkardı ama yeni diş mi geliyor acaba görünürde de birşey yok gibi. neyse alıştık artık zaten.
bu arada dün görümcemin bebişi sağlıkla doğdu çok şükür. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. bir ay sonra buraya gelecekler vallahi özlemiştik süt kokusunu pek iyi olacak.
pelincim senin minik yeğen ne durumda? inşallah allah size de kucağınıza aldığınız günleri gösterir. ben biraz geçmişe bakayım ne var ne yok.
afiyet olsun hadi gelince görüşürüz
kimsecikler yokmuuuu huuu huuuu komşularrr . .Halitin yarın kontrolu var bakalım inşallah iyleşir biran önce artık antbiyotik vermek istemiyorum çocuca . .neyse yarın gelişmelerden haberdar ederim ..
bu arada halitte sebzeden nefret ediyo patatez hele korkulu ruyamız . . corbalardan içiyo okadar şimdilik . .
herkese selaaammm... ya kızlar akşamları yedibuçukta geliyorum sekizbuçuğa kadar kızla ilgileniyorum sonra bişiler yiyorum ve uyuma moduna geçiyoruz. bu bi saat bana hiç yetmiyoki mafoldumben
gündüz bi geldim ama dönemedim tekrar zeynep uyandı yemekti temizlikti derken fırsat olmadı. benim gün iyi başldı ama kötü bitti canım acayip sıkkın
bu kadın anca oğluyla beni ayırdığı zaman rahat edicek gibi geliyo bana artık bıktım ya evlendiğimizden beri ara ara tutuyo nöbetleri .eşimde bıktı ama konuşmak kar etmyo. şimdide ben lohusayken kzını evden kovmuşum (ki yok öyle bişey asla yapmam) özür dilememişim.bütün lohusalığımı bana zehir ettiler ağlamaktan fenalık geçiriyodum artık sütüm kesilcek diye çok korkmuştum o zaman . kızı onlara eziyet ediyomuş depresyona girmiş bunalımdaymış mış mış ... yok durum çözlmezse ipleri koparırmış. annemlerle zaten benim doğumda kesti ilişkiyi bahanelerle. şimdide saçma sapan sebeplerle çamur atıp duruyo zaten sevgi falan kalmadı sırf eşimin hatrına katlanıyodum artık durum ne olucak bilmiyorum. of of offff
zeynepte yavrum bu halimden etkilendiğinden daha da huysuzdu bütün akşam sürekli bi ağlak anne görmekten gelip gelip sarıldı
gündüzleri pek iştirak edemesemde akşamları okuyorum ama yazamıyorum takipteyim yani. kendinize ve bebişlere ii bakın. Allah bizim de sonumuzu hayr eylesin amin
arzucum sen nasısın bklm arda nasıl yok dimi bi yaramazlık .of ya takip edemiyorum ya kuduruyorum .bnm de cnm sıkkın dün toprak ın sesleri kısıılmış ya umarım çabuk iileşir....
günaydınnnlar herkeslereboshayallersmile
gece zor uyudu arda sabahda erken kalkıyo artık daha da erken yani..
çok bitkin hissediyorum uyusada 1-2 saat bende uyusam gerçi öylede uyanırken ağlıyo bende fırlayınca kötğ oluyorum ama
of bilmiyorum işte..
4. diş üstten baya bir zorluyor bir türlü patlayamadı semsert ve bembeyaz gözükyor.. çok zorluyor..
kızlar günaydın
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum
öykü sabah sabah çok mız mızdı... evden çıkarken çığlık çığlığa arkamdan ağladı.
işe gelmemeyi düşündüm ama alışmam gerekli olduğu içinde kulaklarımı tıkayıp kaçar gibi kendimi asansöre attım.
of ya ne zormuş((
ilerde büyüdükçe dahada zorlaşacak bu durum biliyorum. ne yapacağım nasıl dayanacağım bu duruma acaba(((
günaydın canım , morelini bozma yoksa bugün nası biter. neler yapacaklar daha arkamızdan dur bak. benimkide sabah küçük emrah modundaydı akannehirdudak büzük kaşlar çatık.. öptüm gıdığından ve koşar adım kaçtımmafoldumben
burada birbirimize sarılıp ağlayacağız meralcim olacağı o... geldim senin mesajını okudum ya gözlerim dolup duruyor deminden beri... ay bi şi diil makyajım akiceeeeeeeek bayanssulusmile
benimki de dün ilk kez kanapeye tırmanmış eyvahedigeldismile ilklerini kaçırıyoruz ya içim parçalanıyor senağlama
valla sevgili oğlum senin için kitap yaparım da bulduğun kağıtları yutmaya niyetlendiğin için korkuyorum eyvahedigeldismile ben alışveriş merkezlerinde ne kadar insert varsa topluyorum kitap olarak okuyor benim sıpam kaydirigubbakcemile3 ama sürekli gözetim şart en son ağzından sayfa parçaları toplamak zorunda kaldım :mymeka:
meralcim günaydın.. hepimiz aynı şekildeyiz. çalışan annelerin kaderi bu .birbirimize destek olacağız başka çare yok. böyle kendini bırakma ama hadi toparlan yoksa akşamı yapamazsın.. olumunekankayizsmile
aa aynı bizimki eline bi kağıt parçası geçmesin hemen parçalayoo ağzına atıyoo . bizde geçenlerde peçete parçalarını topladık ağzından sonrada puzzle yaptık peçede eksik var mı diye.. offf off işimiz zor valla..
Herkese günaydın.... İyisinizdir umarım kuzular nasıl .. Bizimki yeni adet edindi.. Uyutup yatırıyoruz 1-2 saat sonra uyanıyoo .. kaldırıyorum tekrar sallıyorum ayaklarımda.. bide inmek istemiyoo orada uyuyacakmış ..iyi uyusun bişey demiyorumda onu uyuturken benim uykun geliyoo. ben bi koltukta ayaklarımda burak, koçişko diğer koltukta .. böyle uyuya kalıyoruz .. 1-2 saat sonra birimiz uyanıyoruz ki bu genelde eşim oluyoo topluyoo hepimizi yatağa götüryoo.. bakalım geçiçidir inşallah.
merhaba kıslar nasılsınız ne var ne yok...arda ve annesinden herkeslere sevgilerrrrr
heeeeeehhhhh heeeeeeyyyyyyyytttttttttttt
meral geldi açılın uleeeeeeeeyyyyyyyynnnnnnnnn
kuzum şükürler olsunki iyi
seside güzel geldi annesine
kokoşum ben kokoşumbayanssulusmile
kokoşumbayanssulusmile
kokoşumbayanssulusmile
bilgeeeeeee:jeyyar: kokoş bilgeeeeeeesengözlerimebaksanab
canancım mycey'in ilk kaşığım mı ne farklı dizayn bir kaşıkları var
google'dan arat bulursun onu dene istersen kaşık gibi görünmüyor elle sonu yok zira
bi de çorba cinsini napıyosun?
ilk bir kaç kaşık güzel yiyo sonrsa başlıyor basışını çevirip ııı ııı diye bağırmaya
baba laf atıyo tv falan derken yediriyorum ekmeğe banıp yedirmeye çalışıoyorum iştahımız yok bu aralar dişler yüzünden sanırım o kaşığı biliyorum pelin almıştı sanırım minaya
normal kaşığa alışsın istiyorum umarım geçici bir dönemdir
Gökay düştühemde o kadar yastıkla çevreleyip 2 dakikada bir kontrol ettiğim halde kaşla göz arasında
Baktım mışıl mışıl uyuyordu bende çıkmaya hazırlanıyordum mutfağa geldim nilay birşey anlatıyordu daha 2 dakika bile olmamıştı,
Sen ne ara uyandın hiç ses çıkarmadan yatağın bir köşesinden diğer köşesine ne ara geldin, 2 dakikanın içinde bir ses geldi kütttttttt diye
Hala elim ayağı titriyor kendim gelmeye çalışıyorum
O kadar kontrol ederken nasıl düşürdüm çocuğu
aman tülaay nefes alamadım vallahi nerden buldun kardeşim yaa ruhum sıkıldıKonya'da 10 aylık bebek, yürüteç ile evin içerisinde gezerken, dengesini kaybedip içi su dolu temizlik kovasına düşerek hayatını kaybetti.
HABERE BAKIN KIZLAR YAA MYNETTEmafoldumbenmafoldumben
sorma deliriyorum ben de vallahi artık konuşasım bile gelmiyor bu konuyutülay iyi misin sen ya, bakma ben bakmıyorum valla,
zaten RTE yüzünden haberleri izleyemez oldum, nereyı açsam çıkıyor karşıma
bak yaa ama olmaz ki aç var tok var böyle şeyler yazılmaz ki :))) şaka bir yana ne güzel olmuş hergün böyle akıllı uyur inşallah annesinin koynunda kuzunilgün geçmiş olsun canım canavar bunlar ya çok şükür bişey olmamış yağmurda uyanınca ağlamıyor hemen ayağa kalkmaya beşikten inmeye çalışıyor yada konsolun üzerindeki eşyalara ulaşmaya çalışıyor Allaha emanetler canım sen nilaydanda tecrübelisindir aslında dimi sen ankarada hangi semtesin canım
evet çok dikkat etmemiz gerekiyor geçen bir doktor söyledi tvde 8-9 aylık emekleyen bebekler banyoya gidiyorlarmış tuvalete tırmanıp dengesini kaybedip düşüyorlarmış o suyun içinde boğuluyorlarmış bu şekişlde o kadar çok vakaa geliyorki dedi şokk oldum allahım korusun
benm eşimde hiç izletmez haberleri haber saati foxda dizi izliyoz biz :kedi:
mügeye bakıom die kızıo kaç gündür zaten bnde meraktan bakıom işte boshayallersmile
günaydınlar herkeslere biz daha yeni kalktık maşallah bize rekor kırdık bugün ana kız sarılıp uyuduk bilmiyorumkismile
aynen hele kumandaları kimseye kaptırmıyor. bir de hepsin topluyor bizimki televizyon uydu dvd içerideki televizyon bir bakıyoruz 4-5 kumanda önünde takır tuku oynuyor. vermezsek kıyametler kopyuyor. kanal değiştirmek için alıp geri veriyoruz:))))terlik kumanda anahtar cep telefonu ayaklarımız reklamlar laelaelaelaelae
aynen bizimki de reklam , terlik , kumanda ve telefon delisi... biri aradımı ev telefonunu kulağıda götürüp konuşmaya çalışıyoo .. tuşlara basıp kapatıyoo sonrada ..118 reklamlarını çok seviyo bizde sinir oluyoruz .. toplu şikayet etsek kaldırırlar mı acaba .. bilmiyorumkismile
bilge , tülay afiyet olsun canımm..
hadi gidip , gelinde şenlendirelim burayı... :teytey::teytey:
bende açıyorum nazan reklam yada baby tv onlara bakarken güzel yediriyorum kaşık fobisi var bizimkinde hasta olduğu zaman şurup verdik tiksindi o zamandan beri kaşıkla yemek istemiyor elimle verirsem yiyor
selaam iyiyiz seçilcim siz nasılsınız ardacık nasıl?merhaba kıslar nasılsınız ne var ne yok...arda ve annesinden herkeslere sevgilerrrrr
heeeeeehhhhh heeeeeeyyyyyyyytttttttttttt
meral geldi açılın uleeeeeeeeyyyyyyyynnnnnnnnn
kuzum şükürler olsunki iyi
seside güzel geldi annesine
kokoşum ben kokoşumbayanssulusmile
kokoşumbayanssulusmile
kokoşumbayanssulusmile
bilgeeeeeee:jeyyar: kokoş bilgeeeeeeesengözlerimebaksanab
selam seçil
bizdende size selaaaaaaam olsuuuuuuunnnnn:teytey::teytey:
müzeyyencim gözünüz aydın
bebeişin sağlıkla dünyaya gelmesine sevindim cnm. ay bende süt kokusunu ösledim. acaba bitane daha yapsammı:kedi:
ay şakasıda bile kötü geldi banaohaoldumsmile
sevgi ne yaptı acabaCADIARZU
müzeyyencim konu dağıldı bir nada cnm
ay ben o uyumayan düzen bozan yakışıklını yerim yercokacimcoook
biz geldiiiiiiikkkkkkkkkkkk
bendeee geldimmm kuzumu koktum öptüm vede geldimmmzemuszemuszemuszemuszemuszemus
eh ona şükür hiç almamasındansa
haklısın ben hiç almıyorsa bir seçenek olarak düşünmüştüm
unutur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?