2009 Aralık Anneleri

aman canım reklamla yedirmeye alıştırma sonra pişman olursun demedi deme bak:)

her zaman değil canım baktık kaçmaya çalışıyor ııııııııı diyoo mecburen bak bak baaak aaa falan diye açıveriyoruz yeterki yesin derdindeyiz valla

her zaman değil canım baktık kaçmaya çalışıyor ııııııııı diyoo mecburen bak bak baaak aaa falan diye açıveriyoruz yeterki yesin derdindeyiz valla

aman canım sakın yanlış anlama seni çok iyi anlıyorum büyük oğlum da aynı sorunları yaşadım ama sonra bir alıştılar mı devamı çok kötü oluyor. ayberk 1,5 yaşındaydı tatile gitmiştik ben her yemek öğününde odaya çıkıp televizyonda reklam açıp yemek yediricem diye uğraşıyordum. şimdi 4 bitti 5 e girdi reklam olmasa bile hala kırk takla ile yemek yediriyoruz. o yüzden dedim nasıl başlarsa öyle devam ediyor. şimdi berkayı yedirirken değil reklam televizyonun bulunduğu yerde bile yedirmiyorum. yediği kadar yesin deyip bırakıyorum.

selam millet genelde herkes iyi sanırım bebelerde yaramazlıklar iştahsızlıklar ve uykusuzluklar hariç tabii hepimizin malum sorunları:)

benim cadı durdurak bilmiyo tutamıyorum biyerde sürekli peşinde dolanmaktan fenalık geldi . bi de yeme sorunumuz var bende tek başımayken reklamla yediriyorum maalesef zorla olmuyo o da yeni çıktı sadece sevdiği reklamlarla .

kaynana sorunumuz devam ediyo. sabah yine arayıp tacizlerine devam etti. sanrıım tek çözüm yolumuz gidpi özür dilemek olucak sırf çenesini kapamak için. eşim de o kadar soğudu ki ama anası işte .eşimle bi sorunumuz olmadı şükür ama huzursuzluk bi zaman sonra zarar vericek ve evliliğimiz çatırdycak bunu ikimizde biliyoruz

kızlar nası köpecikler tam tamına 11 dene ohaoldumsmile bizim işyerinin yanında . anneleride başında ama emzirmiyo yakaladım yavrularının yanına yatırdım ama kaçıoklava:. yazık yavrucuklarda koşar adam geldiler memeleri grünce. bir an emziresim geldi:kedi:

yok canım yanlış anlamıyorum bu sözleri birçok tecrübeli anneden duydum demekki gerçekler elimden geldiği kadar bende kendi haline bırakmaya çalışıyorum ama anneyim sonuçta yesin diye yapıyoruz işte

evet canım aynen öyle çok şükür ki en büyük dertleri yaramazlık ve yemek yedirmek. en iyisini sen bilirsin canım bazen ben de eşimle olan bağımız adına insanlara hiç haketmedikleri yaklaşımlarda bulunuyorum. sonuçta öyle olmadığında yine biz mutsuz oluyoruz. inşallah çözersiniz sorunu kayınvalidenle.

allah iyiliğini versin tülaycım. çok şekerler yaa herşeyin yavrusu güzel işte.

yok canım yanlış anlamıyorum bu sözleri birçok tecrübeli anneden duydum demekki gerçekler elimden geldiği kadar bende kendi haline bırakmaya çalışıyorum ama anneyim sonuçta yesin diye yapıyoruz işte

aah annelik yaşlandırıyor bizleri zaten:))

kaydirigubbakcemile3 çatlak

tülay bizim yazlıkta da 6 tane yavrusu olan emzirmeyen bi köpek vardı hayvanı bolca beslemeye başladık o da yavrularını beslemeye başladı yerimseniben deneyin derim

bilgeeee nerdesin? bu umut kuzusu gün güne daha yakışıklı oluyor allaha emanet yavrucuk. 41000 kere maaşallah.

kaydirigubbakcemile3 çatlak

tülay bizim yazlıkta da 6 tane yavrusu olan emzirmeyen bi köpek vardı hayvanı bolca beslemeye başladık o da yavrularını beslemeye başladı yerimseniben deneyin derim

karşımız zati lokanTA bi çemkirdim adama yemek verin kalanlardan dedim bide su hergün tamam apla dedikaydirigubbakcemile3

bilgeee park yatağınızı koyuş şekliniz vede yatağınızın duruşu aynı bizim oda gibi. bir an kendi odama bakıyorum sandım. umutada kocman

hoşgeldin canım .. allah analı-babalı sağlık , sıhhat içinde büyütsün bebeğinizi . gözünüz aydın..

merhaba kıslar nasılsınız ne var ne yok...arda ve annesinden herkeslere sevgilerrrrr

hoşgeldin canım.. arda kuzusu nasıl .. iyidir inşallah ..

bunların hepsi böyle napacaksın.. çok şükür kocan iyi , olanlara kulak asmıyoo.. sende öyle yap bence . evinin huzuru bozma ..

karşımız zati lokanTA bi çemkirdim adama yemek verin kalanlardan dedim bide su hergün tamam apla dedikaydirigubbakcemile3

alemsin tülaycım hakketten çok tatlılar ama . annelik işte başka bişey aç birini görünce dayanamıyoruz..

teşekkür ederim müzeyyencim ve nevracım desteğiniz için. ben sadece huzur istiyorum. bunun olması içinde hayatta hiç yapmadığım ve yapmıycağım şeylerden ödün vermek zorunda kalıcam. varsın bu da böyle olsun ben mi kaybederim onlar mnı kaybeder Allah bilir? elbet hesaplaşırız bigün.

müzeyyencim görümcenin bebişi de hayırlı uğurlu olsu inş. hayırlı evlat olsun anasına babasına vatanına sağlıkla

bilgeeee nerdesin? bu umut kuzusu gün güne daha yakışıklı oluyor allaha emanet yavrucuk. 41000 kere maaşallah.

burdayım canım sağolasın hepsi allaha emanet canım

eferim kız tülay o yavruların sırtında geçcen sırat köprüsünü laelaelaelaelae

bilgeee park yatağınızı koyuş şekliniz vede yatağınızın duruşu aynı bizim oda gibi. bir an kendi odama bakıyorum sandım. umutada kocman

hepsine maşallah kuzum bizim aralık bebeleri bi ayrı oldular
sizin oda bizim oda mı küne :bbo: yoksa bizim oda sizinki mi :bbo: ne biçim matriks ulan bu laelaelaelaelae

kıymetcim allahtan eşin neyin ne olduğunu görüyor aksi takdirde hiç ödün falan verme derdim ama öküzün hatrı yoksa sahibinin var demiş atalar yerimseniben

kıymetcim allahtan eşin neyin ne olduğunu görüyor aksi takdirde hiç ödün falan verme derdim ama öküzün hatrı yoksa sahibinin var demiş atalar yerimseniben

vallaha aynen öyle bilgecim öpüyorum seni:)

ne demek kıymetcim. inşallah sen kazanırsın canım.

müzeyyencim görümcenin bebişi de hayırlı uğurlu olsu inş. hayırlı evlat olsun anasına babasına vatanına sağlıkla

sağol amin canım cümlemizin evlatları hayırlı evlat olsunlar inşallah.

vallahi bu topiğin bebeklerinde var bir keramet:))

vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…