2009 Aralık Anneleri

vallaha aynen öyle bilgecim öpüyorum seni:)

Şeniz

OH OH YARIM SAATİM KALMIŞ:dance::sm_cool:kaydirigubbakcemile2

BİLGE KAÇ ANACIM

kaçıcam da meralcim oğluşum almaya gelecek geç uyanmış henüz yemek yiyormuş haspam burada mı beklesem dışarda mı beklesem bilemedim
aslında çıksam iyi olacak duvarlar üstüme geliyor ama sizleri bırakamıyorum

grip oluyorum sanırım. burnum tıkandı boğazım yanıyor gözlerim sulanıyor ooof hiç sırası değil ((

biz de seni bırakmak istemeyiz şahsen ama işyeri düzenin açısından da sarkmalara alıştırma bence şekerim. bir alıştırdın mı devamı geliyor sonra.

grip oluyorum sanırım. burnum tıkandı boğazım yanıyor gözlerim sulanıyor ooof hiç sırası değil ((

aman dikkat et kendine müzeyyen bu aralar yoruldun ya çok vücut çıkarıcak bi yerden işte. bilge mi dedi meral mi hatırlamıyorum ama çörekotu yağı ile defne yaprağı kullancakmışısın başlatmadan atlatırmışsın canımcım

:)))) şimdi ben de çörek otu yağını içtim. bilge demişti sağolsun. ama defne yaprağı yağını denememiştim onu da alayım bari hemen.

:)))) şimdi ben de çörek otu yağını içtim. bilge demişti sağolsun. ama defne yaprağı yağını denememiştim onu da alayım bari hemen.

dfene yaprağı yağı değil sanırım defne yaprağını suda kaynatıp içiyosun bağışıklığı güçlendiriyomuş yanlış hatırlamıyosam bilen biri varsa söylesin yanlış bişey yaptırmıyım sonra nevra sen biliyomuydun ya acil cevap?

int. den baktım canım defne yaprağı yağı için öksürük ve gribe iyi gelir diye yazıyor. aktara da sorarım olmazsa alırken.

bilge gitti sıra meral ve nevrada sizlere de güle güle diyim şimdiden bebelerin butlarından accık ısırın benim için ama accık :)

kız uyurken yemek koyuyım gene gelirim inş.

müzeyyencim geçmiş olsun canım dikat et kendine .. Havalar tam hastalık havası valla. İstanbulda geceler serin, gündüzler sıcak ne yapacağımız şaşırdık arada kaldık resmen . İzmir de havalar nasıl ..

ben oturdukça iş geliyor kızlar kaçtım mecburen öpüyorumm

güle güle bilge .. umut paşayı öp yerimize...

yok canım ya abilge banada söledi ama alıp kullanamadım bi türlü daha alacam .. bakalım aktara sorarım artıkın..

Meral kaçar
öpüyoruz sizleri

meralcim sana da güle güle .. ohh sıra bana geliyoo . ne güzel . Tatlı kızını öp benim yerime ...

kızlar oğluşuma diş buğdayı yapmak istiyorum onun için de araştırma yapıyorum .. Pasta yaptırabileceğim bi yer var mı bildiğiniz..

selam kızlar birşey sorcam size doktor melise iştahı açılsın diye balık yağı vermişti 2 gündür veriyorum bende ve ishal oldu ama dişleride geliyor sanırım anlayamadım diştenmi şuruptanmı oldu internetten de baktım balık yağının ishal yaptığına dair birşey bulamadım sirim bozuldu ya neden öle oldu acaba fikri olan var mı?

kızlar oğluşuma diş buğdayı yapmak istiyorum onun için de araştırma yapıyorum .. Pasta yaptırabileceğim bi yer var mı bildiğiniz..

fatih dilekte yaptırabilirsin canım . çok lezzetli oluyo bide diş buğdayı için bilmiyorum ama katalogları var ordan seçebiliyosun yada sen nasıl bişey istedğini tarif ediyosun ona göre yapıyolar. interntte bak istedğin bi pastayı bastır götür yanında göster istediğini yapsınlar bide pazarlık yap mutlaka .

ben zeynebe pasta yapmadım. diş kurabiyelerinden yapmıştım gelenlere hediyelik olsun diye. şeker hamurlu kurabiye de yapıyolar orda istersen sor işine gelirse hediye edersin gelenlere :) şimdiden hayırlı olsun burak paşanın diş buğdayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…