2009 Aralık Anneleri

nevracım burda olsan amcamın oğlu vardı ama uzaktasın canım. hayırlı olsun şimdidenŞeniz

sağol canım daha düşence de zaten bi sürü fikir var kafamda .. diş buğdayı kurabiyesi yapmak istiyorum .onun için malzeme arayışına girdim.. Şekilli bi pasta olsun istiyortum. Üzeri şeker hamuru kaplı.. Normal pastayı kendimde yaparım ama .. Daha detaylı olsun istiyorum . Üzeri süslü filan .. Uğraşşam belki onu da yaparım ama yaa beceremezsem diye düşünüyorum.. Bakalım şimdi araştırıyorum .. çok pahalıya mal olursa kendim yaparım artıkın.

Neyse ben çıkıyorum kızlar .. Kendinize ve kuzularınıza iyi bakın .. Öpüyorum hepiniz..

sağol canım burası da aynı. dün bütün gün sıcaktan bayıldık. bir oraya koştur buraya koştur ter içinde kalıyor insan. akşamları da baya serin oluyor. gece berkay ayağımda nerde nasıl uyuduğumu bilemiyorum kaç gündür üstüm açık kalıyor. yorgunlukla beraber zayıf düştüm en sonunda herhalde

kızlar oğluşuma diş buğdayı yapmak istiyorum onun için de araştırma yapıyorum .. Pasta yaptırabileceğim bi yer var mı bildiğiniz..

yaa ben de yapmayı düşünüyorum ramazan geçince diyordum bu hafta imkansız çok yorgunum haftaya inşallah toparlarım da ama ben pasta değil de diş buğdayı kurabiyesi falan düşnüyorum bakalım yine de belli olmaz. nevracım paylaşalım birbirimizle fikir olur akıl akıldan üstündür.

:sm_confused:

güle güle canım. burak paşayı öp bizim için

nevracım iyi cesaret valla ben hiç düşünemiyorum diş buğdayını gücüm yok ne hazırlarım gelenleri nasıl ağırlarım, hiç gözüm yemiyor, yaşlandım zannımca :)

müzeyyen sanada geçmiş olsun canım dikkat et kendine bize birşey olunca tüm işler tökezliyor, o yüzden kendine çok çok iyi bak

giden tüm arkadaşlarıma güle güle , hepinizi ve bebişlerimizi öperim

geçmek bilmedi bugün yaakannehir çok şükür 5 e geliyo. toparlanayım bende. yarın sabah görüşmek üzere öpüldünüzŞeniza.s.

sağol canım aynen öyle valla.
ben de düşünüyorum ve çok istiyorum diş buğdayını yorgunluk olacak ama ayberke de yapmadım bunda hevesimi alayım bari diyorum bakalım nasip.

ben de kaçıyorum kızlar dayanamıycam. gideyim de annem varken yatıp dinleneyim biraz. öpüyorum sizleri ve kuzuları

güle güle müzeyyen buakşm iyice bi dinlende yarına bomba gibi kalkarsın inş. öpüyorum kuzularınıda

geçmiş olsun nilgün.benimki de 1 ay önce düştü annemlerin yatağının üzerinden düştü bende artık yataağın üstüne kesinlikle yatırmıyorum.park yatağımızı yükseklğiğni indirmemiştim sallanıyor diye geçen de ondan sarkıyormuş kızkardeşim gördü de artık düşmekten son anda kurtuldu.çok yaramaz oldu bunlar

kızlar benimkinin bu iştahsızlığı beni öldürecek 11 den beri birsey yediremiyorum yapmadığım şey kalmadı kafayı yıyeceğim.ne yapayım hiç sevdiği birşey yok huysuz keçim

tşk edrim oldu işte o kdar dikkat ederken neyse ALLAH beterinden saklasın

birşey sordum kimsede oralı olmadı yalnızlmaz:

ne sordun funda hiç görmedimi sanırım gözümden kaçtı, bugün herşey tersine gidiyor belkide okudum gözden kaçtı kusura bakma kafamçokkarıştı

birşey sordum kimsede oralı olmadı yalnızlmaz:

canım bizde kullanmıyoruz o yüzden bişey diyemeyeceğim. bende sana bişey sorıyım doktor bunu iştahı açılsın diye mi verdi sana bu ay doktora götürdüğümde bende sorucam. bide iştah şuruplarına ne zaman başlanıyo acaba?

melise doktor balık yağı verdi 2 gündür veriyorum ve şimdi baya ishal olmuş dişlerinden de şüpheleniyorum kabarmış baya balık yağı mı diş mi ishal yaptı anlamadım gece zaten sürekli uyandı internete de baktım balık yağı ishal yapar diye birşey bulamadım fikri olan varmı demiştim

evet canım iştah için verdi 6.aydan itibaren kullanılır yazıyo işt 2 gün verdim sonuç böyle bayada heveslenmiştim iştahı açılır diye off

bizde hem iştah açıcı hemde demir ve vitamin yerine dr umuz MİNADEX FER verdi .kullanan var mı bu ilacı nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…