nevracım burda olsan amcamın oğlu vardı ama uzaktasın canım. hayırlı olsun şimdidenŞeniz
müzeyyencim geçmiş olsun canım dikat et kendine .. Havalar tam hastalık havası valla. İstanbulda geceler serin, gündüzler sıcak ne yapacağımız şaşırdık arada kaldık resmen . İzmir de havalar nasıl ..
kızlar oğluşuma diş buğdayı yapmak istiyorum onun için de araştırma yapıyorum .. Pasta yaptırabileceğim bi yer var mı bildiğiniz..
selam kızlar birşey sorcam size doktor melise iştahı açılsın diye balık yağı vermişti 2 gündür veriyorum bende ve ishal oldu ama dişleride geliyor sanırım anlayamadım diştenmi şuruptanmı oldu internetten de baktım balık yağının ishal yaptığına dair birşey bulamadım sirim bozuldu ya neden öle oldu acaba fikri olan var mı?
sağol canım daha düşence de zaten bi sürü fikir var kafamda .. diş buğdayı kurabiyesi yapmak istiyorum .onun için malzeme arayışına girdim.. Şekilli bi pasta olsun istiyortum. Üzeri şeker hamuru kaplı.. Normal pastayı kendimde yaparım ama .. Daha detaylı olsun istiyorum . Üzeri süslü filan .. Uğraşşam belki onu da yaparım ama yaa beceremezsem diye düşünüyorum.. Bakalım şimdi araştırıyorum .. çok pahalıya mal olursa kendim yaparım artıkın.
Neyse ben çıkıyorum kızlar .. Kendinize ve kuzularınıza iyi bakın .. Öpüyorum hepiniz..
nevracım iyi cesaret valla ben hiç düşünemiyorum diş buğdayını gücüm yok ne hazırlarım gelenleri nasıl ağırlarım, hiç gözüm yemiyor, yaşlandım zannımca :)
müzeyyen sanada geçmiş olsun canım dikkat et kendine bize birşey olunca tüm işler tökezliyor, o yüzden kendine çok çok iyi bak
bende gitmek istiyorum hiç çalışasım yok bugün
geçmek bilmedi bugün yaakannehir çok şükür 5 e geliyo. toparlanayım bende. yarın sabah görüşmek üzere öpüldünüzŞeniza.s.
ben de kaçıyorum kızlar dayanamıycam. gideyim de annem varken yatıp dinleneyim biraz. öpüyorum sizleri ve kuzuları
birşey sordum kimsede oralı olmadı yalnızlmaz:
geçmiş olsun nilgün.benimki de 1 ay önce düştü annemlerin yatağının üzerinden düştü bende artık yataağın üstüne kesinlikle yatırmıyorum.park yatağımızı yükseklğiğni indirmemiştim sallanıyor diye geçen de ondan sarkıyormuş kızkardeşim gördü de artık düşmekten son anda kurtuldu.çok yaramaz oldu bunlar
canım bizde kullanmıyoruz o yüzden bişey diyemeyeceğim. bende sana bişey sorıyım doktor bunu iştahı açılsın diye mi verdi sana bu ay doktora götürdüğümde bende sorucam. bide iştah şuruplarına ne zaman başlanıyo acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?