kızlar kayınvalidem buraya geldi gündüz birden
o varken giremedim.. geçmişe gece bakıcam.. yemek var ocakta
arda da çok iştahsızlaştı bugün 9:30 dan beri bişey yemedi.. meyveyi herşeyi tersledi.. ısrar etmedim bende normalde öyle bir çocuk değildi çünkü.. dişden sanırım çok fena patlayamadı birtürlü.. azılarda mı geliyodur.. allahım sen yrdım et bebeklerimize nolur kolay çıkarsınlar.. sadce devam sütünü içiyor aman onuda içmezse çok kötü hissederim kendimi..hemen geçer inşallah
evet canım iştah için verdi 6.aydan itibaren kullanılır yazıyo işt 2 gün verdim sonuç böyle bayada heveslenmiştim iştahı açılır diye off
melise doktor balık yağı verdi 2 gündür veriyorum ve şimdi baya ishal olmuş dişlerinden de şüpheleniyorum kabarmış baya balık yağı mı diş mi ishal yaptı anlamadım gece zaten sürekli uyandı internete de baktım balık yağı ishal yapar diye birşey bulamadım fikri olan varmı demiştim
nilgün sen ne kullanıyordun
nasıl tarif edlir deniycem ama kakası böyle ishal ama diş diş mi içinde taneler var mı? genelde diş çıkarırken çocuklar normalden fazla kaka yaparlar ve böyle özellikli olurmuş .
şurubu 3 gün kes ishali kesilirse ondandır devam ediyosa diştendir yada doktorunu ara canım aklında kalmasın geçmiş olsun bide bol su ver melise susuz kalmasın bilirsin tabide hatırlatıyım bazen aklımız gidiyo
walla balık yağını bilmiyorum ama gökay diş çıkarırken ishal olmuştu, balık yağını doktoruna bi sor yada prospektüsünü oku diycem ama bakmışsındır zaten
iyi geceler kızlar. off ne kötü bir gün yaa iyice ilerledi benim grip. eve geldim güya uyumak için. nerdee berkay annnne annnnee annneee diye diye uyku bırakmadı. içim elvermedi kalktım uzanıyorum yanlarında. annem var allahtan ilgileniyor çocuklarla. bu arada eşim de hasta yani bizim evde durum fena. berkay da bugün 8 kere kaka yaptı ama ishal gibi değil normal. biz de anlamadık neden olduğunu.
ayy çok geçmiş olsun canım.. çocuklara geçmez inşallah..
sağol sibelcim valla annem de o yüzden kaldı ama çocuklar da bizim dibimizden ayrılmıyorlar. zaten berkayla mecbur emzirirken temas ediyoruz. nasıl koruycaz bilmiyorum. face e kocaelinde yazmışsın canım evde değil misin?
:) cevabı aldım şekerim:)) naz nasıl?
herkese iyi geceler . .kimseler yok sanırım . .bende haliti götürdüm bugün doktora detayları yarın yazarım . .
sibel inşallah işler yolundadır minik kızımızda alışmıştır inşallah . .tabi önce büyük kızımız(sibel) alıştımı onu sormak lazım . .:)
inşallah bütün bebecikler mutlu ve saglıklı olsun . .özellikle çalışan anneelere Allah kolaylık versin hem bedenen hem manen herşey onlar için sonuçta . .
neyse iyi geceler herkese şimdilik tatl uykular kuzulara . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?