2009 Aralık Anneleri

kızlar kayınvalidem buraya geldi gündüz birden
o varken giremedim.. geçmişe gece bakıcam.. yemek var ocakta
arda da çok iştahsızlaştı bugün 9:30 dan beri bişey yemedi.. meyveyi herşeyi tersledi.. ısrar etmedim bende normalde öyle bir çocuk değildi çünkü.. dişden sanırım çok fena patlayamadı birtürlü.. azılarda mı geliyodur.. allahım sen yrdım et bebeklerimize nolur kolay çıkarsınlar.. sadce devam sütünü içiyor aman onuda içmezse çok kötü hissederim kendimi..hemen geçer inşallah

bilgisayarı bir ara burcunun adresine bakmak için elime aldım.. başladı mahallelerindeki evden kaçan gelinden bahsetmeye.. internette görüştüğü birine kaçmış..
demiyor ki kız evde kaynanayla oturuyor.. bebekleri olmuyor.. bütün tüp bebek denemeleri de belki kaynana stresinden başarısız oluyor demedi..
bende korkma ben kaçmam dedim gülüştük hehe:)))

benimki de 11 den beri hiç bisey yemedi.bende işe başladım bir yandan onlara alışmaya çalışıyor 40 ı çıktığından beri onların yüzünü görmediki çocuk .bir yandan diş zaten de iştahsız bu dönem inşallah zayuıflamaz

evet canım iştah için verdi 6.aydan itibaren kullanılır yazıyo işt 2 gün verdim sonuç böyle bayada heveslenmiştim iştahı açılır diye off

nasıl tarif edlir deniycem ama kakası böyle ishal ama diş diş mi içinde taneler var mı? genelde diş çıkarırken çocuklar normalden fazla kaka yaparlar ve böyle özellikli olurmuş .

şurubu 3 gün kes ishali kesilirse ondandır devam ediyosa diştendir yada doktorunu ara canım aklında kalmasın geçmiş olsun bide bol su ver melise susuz kalmasın bilirsin tabide hatırlatıyım bazen aklımız gidiyo

walla balık yağını bilmiyorum ama gökay diş çıkarırken ishal olmuştu, balık yağını doktoruna bi sor yada prospektüsünü oku diycem ama bakmışsındır zaten

evet canım yarın vermiycem bakalım ne olcak evet içinde taneler var ama yarından sonra anlaşılır bakalım vermiycem şurubu mecbur artık

walla balık yağını bilmiyorum ama gökay diş çıkarırken ishal olmuştu, balık yağını doktoruna bi sor yada prospektüsünü oku diycem ama bakmışsındır zaten

prospektüste bişey yazmıyo canım doktora soralım en iyisi biraz daha bekleyelimde olmadı doktora da götürürüm zaten

iyi geceler kızlar. off ne kötü bir gün yaa iyice ilerledi benim grip. eve geldim güya uyumak için. nerdee berkay annnne annnnee annneee diye diye uyku bırakmadı. içim elvermedi kalktım uzanıyorum yanlarında. annem var allahtan ilgileniyor çocuklarla. bu arada eşim de hasta yani bizim evde durum fena. berkay da bugün 8 kere kaka yaptı ama ishal gibi değil normal. biz de anlamadık neden olduğunu.

ayy çok geçmiş olsun canım.. çocuklara geçmez inşallah..

ayy çok geçmiş olsun canım.. çocuklara geçmez inşallah..

sağol sibelcim valla annem de o yüzden kaldı ama çocuklar da bizim dibimizden ayrılmıyorlar. zaten berkayla mecbur emzirirken temas ediyoruz. nasıl koruycaz bilmiyorum. face e kocaelinde yazmışsın canım evde değil misin?

:) cevabı aldım şekerim:)) naz nasıl?

iyi canım ama geceleri okadar sık uyanıyoki anlatamam nerdeyse saat başı memede.. hatta emmediği zamanda meme ağzında yoksa uyanıyo. dün ve bugün yatmadan muhallebi verdim acaba doymuyomu diye 10 kalkıyosa 8 oldu :)) pekte bişi değişmedi..

herkese iyi geceler . .kimseler yok sanırım . .bende haliti götürdüm bugün doktora detayları yarın yazarım . .
sibel inşallah işler yolundadır minik kızımızda alışmıştır inşallah . .tabi önce büyük kızımız(sibel) alıştımı onu sormak lazım . .:)
inşallah bütün bebecikler mutlu ve saglıklı olsun . .özellikle çalışan anneelere Allah kolaylık versin hem bedenen hem manen herşey onlar için sonuçta . .
neyse iyi geceler herkese şimdilik tatl uykular kuzulara . .

ayy ben merak ederim nasıl oldu halit??

biz iyiyiz canım. naz alıştı sayılır da ben alışamadım. alışcamıda sanmıyorum. çok özlüyorum mafoldumben akşamları bi saat görmek yetmiyo. o da uykusu gelmiz oluyo mızırdanmakla geçiyo zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…