2009 Aralık Anneleri

Artik gunduzleri hic giremiyorum ya. Basim deli gibi agriyo canimi cikartiyor bu sipa benim artik . Ben topluyorum arkamdan o dagitiyor butun gun . Cekmcelerini topladim arkami dondum hepsi yerde. Ayakkabiligi acmis bi anda butun hepsi asagida. Cok fena ya .

selam kızlar şöyle bi bakayım dedim ..

sibelcim nasılsın naz nasıl .. gün içinde huysuzluk yapıyormu.. ?

Canım alışamadım demişsin valla burak 2 aylıktı çalışmaya başladığımda o kadar zaman geçti hala alışamadım.. alışılmıyoo ama napalım onlar için katlanıyoruzz. onlara daha iyi bi hayat verebilmek için. keşke imkanlarım el verse de çalışmayıp hep onunla kalabilsem...

canım çekmece kilitlerinden alsana rahat edersin.. geçen biyer de okudum bütün çekmecelere kilit takın ama alttan bi çekmeceyi bebeğe verin diyordu. oyuncaklarını eşyalarını koyacakmışız ve bu çekmece senin diyecek mişiz.. işe yarar mı bilmiyorum ama denemek lazım...

Hepsi yapistirmali buldum bu hafta sonu farkli biseyler bakcam . Dagitmasi degilde parmaklarini sıkıstırıyor derdim o .

Oyle valla . Oyuncaklar yerine nerde sise filan onla oynamak istiyor surekli .

bizimki de aynı şekilde .. nerde terlik onun peşindeyiz ağzımıza alıp tadına bakacağız. . tabii telefon ve kumandanında tadına bakılıyoo bizim evde .. bazen düşünüyorum yemekleri şekilli kalıba döküp eline versem yermi acaba ..sempatiksalakcinni

ilk günaydın benden

çok uykum var mirmirmirmir
gece 3:30'dan sonra uyumadım desem yeridir
1 saat savaştan sonra babamız 2 dk uyutup yanınan yattı öykümün

tabi ben pert oldum oda bir gerçek:bbo:

günaydın meralcimŞenizgünaydın bilgecimŞenizgünümüz süper geçsin inş.

bizde bütün gece kalkar olduk . hepsi aynı olduğuna göre dönemsel herhalde bunlarakannehir

bugün bandırma nın kurtuluş günüturkbayragii araba süslücez şimcizemuszemus

ilk günaydın benden

çok uykum var mirmirmirmir
gece 3:30'dan sonra uyumadım desem yeridir
1 saat savaştan sonra babamız 2 dk uyutup yanınan yattı öykümün

tabi ben pert oldum oda bir gerçek:bbo:

günaydın meralcim ...

günaydın meralcimmmmmm

günaydın bilgecimmmm

günaydın tülaycımm...

Herkese günaydınn..... İnşallah dönemseldir. Bizimkinin yeni alışkanlığı buu geç yatmaya başladık. akannehir inaşşal geçiçidir....

ben dedim tatlım çörek otu ve defne yağı. aktardan mutlaka "içilebilir" olanlardan alın. sıcak suya 2-3'er damla koyarak için (çok sıcak içmeyin o da boğaza zarar verir). o şekilde içemiyorsanız kesme şekere damlatın. günde 2 kez yapın hatta ben o yağlı bardağı gün içinde çay, bitki çayı vs için de kullanıyorum böylece tüm yağı almış oluyorum. defne aynı zamanda gargara olarak da kullanılabilir.
defne yaprağı antiseptik özelliktedir onun için uygun gördüğünüz tüm yemeklerinize katarsanız sağlığınıza mutlaka katkısı olur, sarımsak ve soğanı söylemiyorum bile.

görüşemez olduk dünür :1no2: fena çıktı bu benim gelin...
sabiha paktuna keskin hanımteyzem derler ki... çekmece karıştıran çocuklarda ortada hiçbir şey yokken (mesela uslu uslu oyuncak oynarken) aklı çekmecede değilken alın "gel bakalım burada ne varmış" diye birlikte o merak ettiği yeri karıştırın daha sonra orayla ilgilenmeyecektir. yasak arzu uyandırmasın hesabı :jeyyar:

günaydın tülayyy turkbayragi
kurtuluşunuz kutlu olsun şekerim turkbayragi

hoca verir talkını kendi yutar salkımııııııııı :mymeka: boğazım batıyooooo :1shok:

günaydın nevracım du senide öpemŞeniz

hoca verir talkını kendi yutar salkımııııııııı :mymeka: boğazım batıyooooo :1shok:

annaaa bişiler iç, yuti ,yutkun ne bilim işte yap bişilerakannehir

dün bu marka boncuk boya aldım... bauhaus'ta tüpü 3,50... akşam umutun çoraplarının patiklerinin altını bunlarla kaydırmaz yaptım, kurusun fotolarını çekip buraya da eklerim... hem kolay hem zevkli hem kaydırmaz patik aramakla uğraşmaya son... tavsiye ederim kızlar alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…