Artik gunduzleri hic giremiyorum ya. Basim deli gibi agriyo canimi cikartiyor bu sipa benim artik . Ben topluyorum arkamdan o dagitiyor butun gun . Cekmcelerini topladim arkami dondum hepsi yerde. Ayakkabiligi acmis bi anda butun hepsi asagida. Cok fena ya .
canım çekmece kilitlerinden alsana rahat edersin.. geçen biyer de okudum bütün çekmecelere kilit takın ama alttan bi çekmeceyi bebeğe verin diyordu. oyuncaklarını eşyalarını koyacakmışız ve bu çekmece senin diyecek mişiz.. işe yarar mı bilmiyorum ama denemek lazım...
Hepsi yapistirmali buldum bu hafta sonu farkli biseyler bakcam . Dagitmasi degilde parmaklarini sıkıstırıyor derdim o .
ahh yaramaz şey senii rahatt durmazlar ki hiçç..nerde zararlı bi şey onlar buluyo valla..
sadece şişe ile oynasalar iyi nerede zarar orada bu yaramazlarOyle valla . Oyuncaklar yerine nerde sise filan onla oynamak istiyor surekli .
Oyle valla . Oyuncaklar yerine nerde sise filan onla oynamak istiyor surekli .
ilk günaydın benden
çok uykum var mirmirmirmir
gece 3:30'dan sonra uyumadım desem yeridir
1 saat savaştan sonra babamız 2 dk uyutup yanınan yattı öykümün
tabi ben pert oldum oda bir gerçek:bbo:
günaydın meralcimmmmmm
günaydın meralcimŞenizgünaydın bilgecimŞenizgünümüz süper geçsin inş.
bizde bütün gece kalkar olduk . hepsi aynı olduğuna göre dönemsel herhalde bunlarakannehir
bugün bandırma nın kurtuluş günüturkbayragii araba süslücez şimcizemuszemus
aman dikkat et kendine müzeyyen bu aralar yoruldun ya çok vücut çıkarıcak bi yerden işte. bilge mi dedi meral mi hatırlamıyorum ama çörekotu yağı ile defne yaprağı kullancakmışısın başlatmadan atlatırmışsın canımcım
dfene yaprağı yağı değil sanırım defne yaprağını suda kaynatıp içiyosun bağışıklığı güçlendiriyomuş yanlış hatırlamıyosam bilen biri varsa söylesin yanlış bişey yaptırmıyım sonra nevra sen biliyomuydun ya acil cevap?
Artik gunduzleri hic giremiyorum ya. Basim deli gibi agriyo canimi cikartiyor bu sipa benim artik . Ben topluyorum arkamdan o dagitiyor butun gun . Cekmcelerini topladim arkami dondum hepsi yerde. Ayakkabiligi acmis bi anda butun hepsi asagida. Cok fena ya .
günaydın meralcimŞenizgünaydın bilgecimŞenizgünümüz süper geçsin inş.
bizde bütün gece kalkar olduk . hepsi aynı olduğuna göre dönemsel herhalde bunlarakannehir
bugün bandırma nın kurtuluş günüturkbayragii araba süslücez şimcizemuszemus
günaydın meralcim ...
günaydın bilgecimmmm
günaydın tülaycımm...
Herkese günaydınn..... İnşallah dönemseldir. Bizimkinin yeni alışkanlığı buu geç yatmaya başladık. akannehir inaşşal geçiçidir....
hoca verir talkını kendi yutar salkımııııııııı :mymeka: boğazım batıyooooo :1shok:
annaaa bişiler iç, yuti ,yutkun ne bilim işte yap bişilerakannehir
hoca verir talkını kendi yutar salkımııııııııı :mymeka: boğazım batıyooooo :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?