günaydın nevracım du senide öpemŞeniz
annaaa bişiler iç, yuti ,yutkun ne bilim işte yap bişilerakannehir
becerikli hatunsun ne diyimalkisalkisalkisdün bu marka boncuk boya aldım... bauhaus'ta tüpü 3,50... akşam umutun çoraplarının patiklerinin altını bunlarla kaydırmaz yaptım, kurusun fotolarını çekip buraya da eklerim... hem kolay hem zevkli hem kaydırmaz patik aramakla uğraşmaya son... tavsiye ederim kızlar alkisalkisalkis
saol canım. elimizden geldiğince katılmaya çalışıyoruz işteturkbayragikutuluş gününüz kutlu olsun bu ardaa.. ne güzel yaa böyle şeyleri atlamadan kutluyorsunuz. Bu şehirde nerdeee katılamıyoruz böyle etkiliklere ..
dün bu marka boncuk boya aldım... bauhaus'ta tüpü 3,50... akşam umutun çoraplarının patiklerinin altını bunlarla kaydırmaz yaptım, kurusun fotolarını çekip buraya da eklerim... hem kolay hem zevkli hem kaydırmaz patik aramakla uğraşmaya son... tavsiye ederim kızlar alkisalkisalkis
becerikli hatunsun ne diyimalkisalkisalkis
kız ne zekisin yaaa nereden geliyoo aklına böyle şeyler.. bende bizimki için arıyordun kaydırmaz çorap süper valla .. bende alayıp yapayım .. ahh ahh bi koçtaş yada bauhaus gitsem neler alacam da gidemiyom bi türlü .. bu hafta sonuda dr gidecem. pazarda düğün var kuzenimin kızı evleniyoo.. haftaya burak' ın rutin kontorolü yine gidemeyiz.. ay bitti yaaa..
günaydın kızlar gene işteyim dün annemde kaldım o yüzden giremedim iş yerinde de patronun oğlu zaptetti bilg. özledim sizi geçmişi gözüm yemedi yoktur inş. bir terslik bebekler nasıl bilge fikir güzelmiş ben de deniyim işe yaradı mı yaa bütün çoraplar küçüldü kışlık fazla kalmadı alışveriş yapmam lazım kıza aslında hem de kendime benim hep kısaydı kazaklarım memiklerde heralde şimdi iyice yukarı çıktılar çekiştir çekiştir olmuyor
günaydın canım olumunekankayizsmile
valla görünüm fena değil ama giydirmek için kurumasını bekliyorum 24 saatte tam kuruyormuş... unutmazsam fotolarını çeker koyarım ben mümkün olduğunca bol desen koymaya çalıştım umarım işe yarar :kedi:
altı pütür pütür olduysa kaymaz zannımca işe yaramasa bile bilmeme benim hoşuma gidiyor insanı rahatlatıyor bir ara yapmıştım kendi kendime gazetelik tepsi hatta seramik ibrik ve tabağı o çok güzel olmuştu üzerine tuğra yapmıştım ama kırıldı sonra annemle kurdela nakışı yaptık o iki yastık bir oda takımı yaptı kendine güllü çüçekli benim yastık hala bitmedi 2 gül 3-4 çiçek kaldı tembelim galiba
kızlar işler yoğundu geldim,
sütümü bile sağdım:))))))
annemle konuştum yavrum sürekli hapşuruyormuş,
peditus ver dedim. aklım yine evde yaaaaaa(((
uyudunuz mu?
hemen hemen sayılır
e kuzuma eeeeeeee eeeeeeeee eeeeee eeeeee sırnaşık şey
fatmagülün suçu neeeakannehir tülayın suçu ne akannehirbunları izlemekalsanaalsanasmile
hemen hemen sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?