2009 Aralık Anneleri

becerikli hatunsun ne diyimalkisalkisalkis
kutuluş gününüz kutlu olsun bu ardaa.. ne güzel yaa böyle şeyleri atlamadan kutluyorsunuz. Bu şehirde nerdeee katılamıyoruz böyle etkiliklere ..
saol canım. elimizden geldiğince katılmaya çalışıyoruz işteturkbayragi

kız ne zekisin yaaa nereden geliyoo aklına böyle şeyler.. bende bizimki için arıyordun kaydırmaz çorap süper valla .. bende alayıp yapayım .. ahh ahh bi koçtaş yada bauhaus gitsem neler alacam da gidemiyom bi türlü .. bu hafta sonuda dr gidecem. pazarda düğün var kuzenimin kızı evleniyoo.. haftaya burak' ın rutin kontorolü yine gidemeyiz.. ay bitti yaaa..

becerikli hatunsun ne diyimalkisalkisalkis

aman beceriyle hiç ilgisi yok tülay o kadar kolay bir şey ki inanamazsın

benim aklıma gelmedi valla ta ne zaman derya baykalın programında duymuştum çorap altına kaydırmaz yapmak için "bilmem ne" kullanabilirsiniz demişlerdi. o bilmem neyi ben sprey tarzı bi şey olarak hatırlıyodum hatta neyse araştırdım taraştırdım boyutlu (dimensional) kumaş boyasıyla yapıldığını öğrendim dün de aldım uyguladım bu kadder basiiiiiiiiiiiitttttttttttt zemuszemus koçtaşa bakmadım orada var mıdır bilmiyorum ama bauhaus'ta hobi bölümünde ahşap boyaları vs bölümünde bulunuyor kaydirigubbakcemile5

yahu bütün günü dr'da mı geçircen gitmeden önce veya çıkışta uğrayıp alırsın diycem tabii istanbul ve mesafeler olayı aklıma gelince demekten vazgeçtim yasakkelime

dün karar verdim salonuma küçük sehpalar yapıcam şimdi ahşap boyama sitesi okiyim bir iki tane kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar gene işteyim dün annemde kaldım o yüzden giremedim iş yerinde de patronun oğlu zaptetti bilg. özledim sizi geçmişi gözüm yemedi yoktur inş. bir terslik bebekler nasıl bilge fikir güzelmiş ben de deniyim işe yaradı mı yaa bütün çoraplar küçüldü kışlık fazla kalmadı alışveriş yapmam lazım kıza aslında hem de kendime benim hep kısaydı kazaklarım memiklerde heralde şimdi iyice yukarı çıktılar çekiştir çekiştir olmuyor

günaydın canım olumunekankayizsmile
valla görünüm fena değil ama giydirmek için kurumasını bekliyorum 24 saatte tam kuruyormuş... unutmazsam fotolarını çeker koyarım ben mümkün olduğunca bol desen koymaya çalıştım umarım işe yarar :kedi:

altı pütür pütür olduysa kaymaz zannımca işe yaramasa bile bilmeme benim hoşuma gidiyor insanı rahatlatıyor bir ara yapmıştım kendi kendime gazetelik tepsi hatta seramik ibrik ve tabağı o çok güzel olmuştu üzerine tuğra yapmıştım ama kırıldı sonra annemle kurdela nakışı yaptık o iki yastık bir oda takımı yaptı kendine güllü çüçekli benim yastık hala bitmedi 2 gül 3-4 çiçek kaldı tembelim galiba

valla her durumda yapılmamış halinden daha az kayacağı kesin... tek şüphem ince dökmüş olmak... daha mı yoğun dökmeliydim diye düşünüyorum bakalım bir kullanalım görücez ayı mı maymun mu eyvahedigeldismile
valla tembellik midir bilmiyorum da benim de biiiiiiiii sürü başlanmış bitmeyi bekleyen örgüm, kanaviçem dolu... şimdi de taktım sehpa yapıcam aklinialirimsmile maymun iştahlıyım galiba yani tembelliktense maymun iştahlı olmayı tercih ediyorum :hulya:

kızlar işler yoğundu geldim,

sütümü bile sağdım:))))))
annemle konuştum yavrum sürekli hapşuruyormuş,
peditus ver dedim. aklım yine evde yaaaaaa(((

tatlım hapşurması hastalık alarmından ziyade burundan kaynaklıdır sürekliyse... annen burnunu bir silsin öykü kızın yerimseniben burun içinde bir şey kalıp hapşurtabiliyor hatta bunlarda çoğunlukla ondan oluyor hapşuruk

fatmagülün suçu neeeakannehir tülayın suçu ne akannehirbunları izlemekalsanaalsanasmile

izledim ben tam türk filmi ama çok kötü oldum tecavüz sahnesinde fenalaştım gittim mutfağı topladım eyvahedigeldismile ben zengin dizi istiyordum yalılarda filan otursunlar lale devri öyle galiba sadece başını izledim

meralcim burnunu temizliyordur. burunları tıkalı olduğunda da hapşırıyorlar..

hemen hemen sayılır

uyusun da büyüsün melikeeeee .. mirmirmirmir mirmirmirmir :1closedeyes:
şşşştt sessizlik melikeyi uyuttum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…