izledim ben tam türk filmi ama çok kötü oldum tecavüz sahnesinde fenalaştım gittim mutfağı topladım eyvahedigeldismile ben zengin dizi istiyordum yalılarda filan otursunlar lale devri öyle galiba sadece başını izledim
uyusun da büyüsün melikeeeee .. mirmirmirmir mirmirmirmir :1closedeyes:
şşşştt sessizlik melikeyi uyuttum...
aaaaaaaa üstüme iyilik sağlık o kadar ayağımda salladım hulenklava: bak yukarı nası e kuzuma eeeeeeeee eeeeeeeee eeeeeeeee eeeeeeeee sırnaşık şey yaptım o smiley sırıtmıyor ayakta sağa sola sallanıyor heralde :mymeka:
aaaaaaaa üstüme iyilik sağlık o kadar ayağımda salladım hulenklava: bak yukarı nası e kuzuma eeeeeeeee eeeeeeeee eeeeeeeee eeeeeeeee sırnaşık şey yaptım o smiley sırıtmıyor ayakta sağa sola sallanıyor heralde :mymeka:
SALYA SÜMÜK KARIŞIK DİYOR ANNEM CNMbilmiyorumkismiletatlım hapşurması hastalık alarmından ziyade burundan kaynaklıdır sürekliyse... annen burnunu bir silsin öykü kızın yerimseniben burun içinde bir şey kalıp hapşurtabiliyor hatta bunlarda çoğunlukla ondan oluyor hapşuruk
UMARIM OLMAZ CNM:Saruboceq:günaydın meralcim.
benimkide hapşuruyo çok, bişi olmaz canım kaygılanma. olacak o kadar:1hug:
eeeeeee eeeeeeee eeeeeeeee eeeeeeeeeeeemeralcim burnunu temizliyordur. burunları tıkalı olduğunda da hapşırıyorlar..
inşallah olmaz
çok şükür yarın cumartesi haftasonu geldi
kuzumla başbaşa koca 2 gün süper opuyorumnanaktan
uyusun da büyüsün melikeeeee .. mirmirmirmir mirmirmirmir :1closedeyes:
şşşştt sessizlik melikeyi uyuttum...
ayagında fazla hızlı sallama ama bıngıldağım zarar görmesin hem güzel güzel nininni söyle ne o öyle sadece eeeeeeeeeeeeee danalar lahanalar nerde tıpış tıpış yürüsün de de yoksa uyumam
izledim ben tam türk filmi ama çok kötü oldum tecavüz sahnesinde fenalaştım gittim mutfağı topladım eyvahedigeldismile ben zengin dizi istiyordum yalılarda filan otursunlar lale devri öyle galiba sadece başını izledim
tecavüz sahnelerinden midem kalkar zati bu kaldırmadı mahvetti benialsanaalsanasmilebidaha bakarsam oncuk olsun.bide haberim yoktu tecavüz sahnesinden falan meğersem hülya ablamda çevirmiş o filmi ne cahilim. lale devri evet yalılı köşklü falan hele yeşim taşkırana hastayım şımarık zengin kızıkaydirigubbakcemile3kendimizi germeye gerek yok demişakkıdı2.
ben uyuyakalıyorum yahu ne dizisi :kedi:
ayagında fazla hızlı sallama ama bıngıldağım zarar görmesin hem güzel güzel nininni söyle ne o öyle sadece eeeeeeeeeeeeee danalar lahanalar nerde tıpış tıpış yürüsün de de yoksa uyumam
sen o kadar salladın uyumadı .. sonra açtı gözümüüü .. :teselli: sonra ben pış pışladım öyle uyudu ama ..
SALYA SÜMÜK KARIŞIK DİYOR ANNEM CNMbilmiyorumkismile
UMARIM OLMAZ CNM:Saruboceq:
eeeeeee eeeeeeee eeeeeeeee eeeeeeeeeeee
pış pış pış pışşşşşşş
eeeee kim uyuttu melikeyisengözlerimebaksanab
ben ninni söledi.. uyusun büyüsün melike dedim.. ben söledim.... delikafadulden
:roflol: uyutma konusunda ne kadar deliye bağladığımız da bu mesajlarla ispatlanmış oldu ölü toprağı serpilmiş topic bi melike uyutma derdine coştu gidiyo :roflol: :roflol:
meralcim salya diştendir sümük de hapşuruğun nedenidir durma üstünde sakınılan göze çöp batar unutmuyoruz biraz geniş anneler oluyoruuuuuzzzzzzz :lepi: (mümkünse arada bana da hatırlatın bunu :kedi:)
ayy nasıl seyrediyosun öyle diziler yaaa .. hiç seyredemem .. ne güzel şey yuvam vardı benim gülüyoduk nurettinciiimmmmm .... alkisalkisalkis
nası diziler fisfisfis bacım ben uyuyakalıyom diyom seyrediyom diil :1closedeyes:
aha ben diyom hadımım nevra diyo kaç çocuuun var sempatiksalakcinni
ben uyuyakalıyorum yahu ne dizisi :kedi:
nası diziler fisfisfis bacım ben uyuyakalıyom diyom seyrediyom diil :1closedeyes:
aha ben diyom hadımım nevra diyo kaç çocuuun var sempatiksalakcinni
geniş olucaz bilge geniş:lepi:
ben zati 80 kiloluk geniş bir anneyim:roflol:
anam nerde bizim topiğin kızları
dünden buyana kimsecikler uğramaz oldu
iyi biz varız canııııııııııımmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?