2009 Aralık Anneleri

tecavüz sahnelerinden midem kalkar zati bu kaldırmadı mahvetti benialsanaalsanasmilebidaha bakarsam oncuk olsun.bide haberim yoktu tecavüz sahnesinden falan meğersem hülya ablamda çevirmiş o filmi ne cahilim. lale devri evet yalılı köşklü falan hele yeşim taşkırana hastayım şımarık zengin kızıkaydirigubbakcemile3kendimizi germeye gerek yok demişakkıdı2.

uyusun da büyüsün melikeeeee .. mirmirmirmir mirmirmirmir :1closedeyes:
şşşştt sessizlik melikeyi uyuttum...

aaaaaaaa üstüme iyilik sağlık o kadar ayağımda salladım hulen klava: bak yukarı nası e kuzuma eeeeeeeee eeeeeeeee eeeeeeeee eeeeeeeee sırnaşık şey yaptım o smiley sırıtmıyor ayakta sağa sola sallanıyor heralde :mymeka:

ayagında fazla hızlı sallama ama bıngıldağım zarar görmesin hem güzel güzel nininni söyle ne o öyle sadece eeeeeeeeeeeeee danalar lahanalar nerde tıpış tıpış yürüsün de de yoksa uyumam

sen o kadar salladın uyumadı .. sonra açtı gözümüüü .. :teselli: sonra ben pış pışladım öyle uyudu ama ..

SALYA SÜMÜK KARIŞIK DİYOR ANNEM CNMbilmiyorumkismile
günaydın meralcim.

benimkide hapşuruyo çok, bişi olmaz canım kaygılanma. olacak o kadar:1hug:
UMARIM OLMAZ CNM:Saruboceq:
eeeeeee eeeeeeee eeeeeeeee eeeeeeeeeeee
pış pış pış pışşşşşşş

eeeee kim uyuttu melikeyisengözlerimebaksanab

ayagında fazla hızlı sallama ama bıngıldağım zarar görmesin hem güzel güzel nininni söyle ne o öyle sadece eeeeeeeeeeeeee danalar lahanalar nerde tıpış tıpış yürüsün de de yoksa uyumam

ben ninni söledi.. uyusun büyüsün melike dedim.. ben söledim.... delikafadulden

ben uyuyakalıyorum yahu ne dizisi :kedi:

sen o kadar salladın uyumadı .. sonra açtı gözümüüü .. :teselli: sonra ben pış pışladım öyle uyudu ama ..

ben ninni söledi.. uyusun büyüsün melike dedim.. ben söledim.... delikafadulden

:roflol: uyutma konusunda ne kadar deliye bağladığımız da bu mesajlarla ispatlanmış oldu ölü toprağı serpilmiş topic bi melike uyutma derdine coştu gidiyo :roflol: :roflol:

meralcim salya diştendir sümük de hapşuruğun nedenidir durma üstünde sakınılan göze çöp batar unutmuyoruz biraz geniş anneler oluyoruuuuuzzzzzzz :lepi: (mümkünse arada bana da hatırlatın bunu :kedi:)

geniş olucaz bilge geniş:lepi:

ben zati 80 kiloluk geniş bir anneyim:roflol:

ayy nasıl seyrediyosun öyle diziler yaaa .. hiç seyredemem .. ne güzel şey yuvam vardı benim gülüyoduk nurettinciiimmmmm .... alkisalkisalkis

nası diziler fisfisfis bacım ben uyuyakalıyom diyom seyrediyom diil :1closedeyes:
aha ben diyom hadımım nevra diyo kaç çocuuun var sempatiksalakcinni

anam nerde bizim topiğin kızları
dünden buyana kimsecikler uğramaz oldu

iyi biz varız canııııııııııımmmmmmmmmmm

ben uyuyakalıyorum yahu ne dizisi :kedi:

ben de sonunu ertesi hafta özetten izliyorum ama dün akşam annemdeydim uyumadım izledim çok ta geç bitmedi zeynep izin verdiği sürece izlerim bu akşamda deli saraylı var komiğe benziyor bakayım o nasıl
ama oyunculuk çok değişik birşey ya dün akşam beren saati hiç bihtere benzetemedim ne kadar masumdu çocuk gibi duruyordu o azgın kadın hali yoktu hiç

nası diziler fisfisfis bacım ben uyuyakalıyom diyom seyrediyom diil :1closedeyes:
aha ben diyom hadımım nevra diyo kaç çocuuun var sempatiksalakcinni

bilgecim lafın sana değildi zaten yukarıdan alıntı yapmıştım ama onları uçurmuşum nasıl olsuysa.. bilmiyorumkismile sesin sözünün altına eklenmiş oldu ..

selaam. ben geldim kızlar. nasılsınız dünden beri? tek istediğim bugünün de bitmesi. her tarafım dökülüyor gripten. allahtan kuzularım iyi ama inşallah bulaşmaz onlara da.

geniş olucaz bilge geniş:lepi:

ben zati 80 kiloluk geniş bir anneyim:roflol:

bu konularaaaaaaaaa girmeyeliiiiiiiiim olay bitmiştiiiiiiiiir büyütmeyeliiiiiiiiiim
eski günleriiiiiin hatrınaaaaaaaaaaa :sm_cool:

anam nerde bizim topiğin kızları
dünden buyana kimsecikler uğramaz oldu

iyi biz varız canııııııııııımmmmmmmmmmm

onlar gayrı gececi oldu meralcim ben bu gecelerin kadınıyıııııımmmmmmmmm delikafadulden

allam noluyo her şeye bi şarkı sempatiksalakcinni

yarın geçmiş okuyan sülalemizi anacak başlarım melike kırk sayfa koca kızı uyutamadınız diye bu arada açıldı iyice uykum ama uyumadım huysuzluk yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…