selaam. ben geldim kızlar. nasılsınız dünden beri? tek istediğim bugünün de bitmesi. her tarafım dökülüyor gripten. allahtan kuzularım iyi ama inşallah bulaşmaz onlara da.
selaam. ben geldim kızlar. nasılsınız dünden beri? tek istediğim bugünün de bitmesi. her tarafım dökülüyor gripten. allahtan kuzularım iyi ama inşallah bulaşmaz onlara da.
hakikaten nevra what dedin gülüm:roflol::smiley-cool:
bilgecim lafın sana değildi zaten yukarıdan alıntı yapmıştım ama onları uçurmuşum nasıl olsuysa.. bilmiyorumkismile sesin sözünün altına eklenmiş oldu ..
teprik koyuyorum kuzu misali vereliniortak
canım benim çok geçmiş olsun bol limon hatta bol yeşil biber tüket (onun vitamini daha çok) çok sıvı al sıcağa yakın olsun ama sıcak olmasın... terli kalma ve yatabiliyorsan yat
hoca verir talkını kendi yutar salkımııııııııı :mymeka: boğazım batıyooooo :1shok:
dün karar verdim salonuma küçük sehpalar yapıcam şimdi ahşap boyama sitesi okiyim bir iki tane kaydirigubbakcemile3
kızlar işler yoğundu geldim,
sütümü bile sağdım:))))))
annemle konuştum yavrum sürekli hapşuruyormuş,
peditus ver dedim. aklım yine evde yaaaaaa(((
izledim ben tam türk filmi ama çok kötü oldum tecavüz sahnesinde fenalaştım gittim mutfağı topladım eyvahedigeldismile ben zengin dizi istiyordum yalılarda filan otursunlar lale devri öyle galiba sadece başını izledim
geniş olucaz bilge geniş:lepi:
ben zati 80 kiloluk geniş bir anneyim:roflol:
hoş geldin canım çok geçmiş olsun sana .. inşallah oğluşlarına geçmez çoabucak atlatırsın .. biz iyiyiz çok şükür toğikçe melikeyi uyutuyorduk işte .. delikafadulden pek başarılı olamadık sanırım cin gibi hala .. sempatiksalakcinni
hoşgeldin müzeyyen geçmiş olsun TÜM TOPİCHASTAYIZ ben sanki daha iyiyim en azından baş ağrısı halsizlik filan gitti sadece burun ve öksürük kaldı tıp tarihine geçeceğiz ilaçsız dinlenmeden gripi atlatan anneler olarak
evraklar dosyaya takılmak için beni bekler.. benim onları göresim yok.. offf bugün bitsin yaa.. akşama kına gecesi var ona gidecem .. delikafadulden belkim kurtlarımı da dökerim.. :teytey::teytey:
hoş geldin canım. çok çok çok geçmiş olsun.:teselli: umarım bulaşmaz kuzucklara:Saruboceq:
teprik koyuyorum kuzu misali vereliniortak
canım benim çok geçmiş olsun bol limon hatta bol yeşil biber tüket (onun vitamini daha çok) çok sıvı al sıcağa yakın olsun ama sıcak olmasın... terli kalma ve yatabiliyorsan yat
öğlen arasıııııııııı
soru sorduk amaaklava:
selam canımselaam. ben geldim kızlar. nasılsınız dünden beri? tek istediğim bugünün de bitmesi. her tarafım dökülüyor gripten. allahtan kuzularım iyi ama inşallah bulaşmaz onlara da.
sempatiksalakcinnihakikaten gecelerin kadını oldular sırnaşık şeybu konularaaaaaaaaa girmeyeliiiiiiiiim olay bitmiştiiiiiiiiir büyütmeyeliiiiiiiiiim
eski günleriiiiiin hatrınaaaaaaaaaaa :sm_cool:
:lepi: sen iste ben girmem tatlım
onlar gayrı gececi oldu meralcimben bu gecelerin kadınıyıııııımmmmmmmmm delikafadulden
allam noluyo her şeye bi şarkı sempatiksalakcinni
hiç fikrim yok:1no2:size bi soru:hulya: bakam. multitabs dedikleri damlacık iştahda açıyormu acep kızlar
:roflol: yap sende yap melike:ecrin_bebek:yarın geçmiş okuyan sülalemizi anacak başlarım melike kırk sayfa koca kızı uyutamadınız diye bu arada açıldı iyice uykum ama uyumadım huysuzluk yapacağım
:roflol:naniknanikben ne dediğümü bilmiyorummm .. kafamçokkarıştı
valla ben değilimhoşgeldin müzeyyen geçmiş olsun TÜM TOPİCHASTAYIZ ben sanki daha iyiyim en azından baş ağrısı halsizlik filan gitti sadece burun ve öksürük kaldı tıp tarihine geçeceğiz ilaçsız dinlenmeden gripi atlatan anneler olarak
:teytey: oh oh yandan yandanevraklar dosyaya takılmak için beni bekler.. benim onları göresim yok.. offf bugün bitsin yaa.. akşama kına gecesi var ona gidecem .. delikafadulden belkim kurtlarımı da dökerim.. :teytey::teytey:
Vitamin A 1000İÜ
Vitamin D 400 İÜ
Vitamin C 35 mg içermektedir
Sakkaroz(tatlandirici), E vitamini (antioksidan) ve etanol içermektedir.
Klinik çalismalar, bebeklerde dogumdan itibaren görülen vitamin eksikliklerinin çesitli saglik problemlerine yol açtigini göstermektedir. Anne sütü bu eksikliklerin giderilmesinde her zaman yeterli olmayabilir. Bu nedenle yapilan vitamin takviyeleri bebeklerin büyüme ve gelismesinde kritik öneme sahiptir.
Bebek gelisimi boyunca ihtiyaç duyulan temel vitaminleri birarada bulunduran “Multi-tabs Vitamin ACD-drops Oral Damla”, 1 yasa kadar olan vitamin eksikliginin önlenmesine yardimci olur. 0-1 yas arasi bebekler için özel olarak üretilmis bir üründür.
1 ml’ sinde içerdigi 1000 IÜ A vitamini, 400 IÜ D vitamini ve 35 mg C vitamini ile bebeklerin ihtiyaci olan günlük kullanım değerlerine (RDA standartlari) tam uygunluk sağlar.
D vitamininin istenmeyen tad ve kokusunu ortadan kaldiran lezzeti ile bebeginize rahatlikla verebileceginiz veya yemegine karistirabileceginiz “Multi-tabs Vitamin ACD-drops Oral Damla”, pipetli ölçegi ve tek doz olma avantaji ile kullanim kolayligi saglamaktadir. Günlük doz yemekle birlikte 1 ml=1 pipet tir.
Vitamin A; bebegin kemiklerinin büyümesi, epitel dokunun gelismesi, bagisiklik sisteminin güçlenmesi ve organ gelisimi için önemlidir. Vitamin D; kalsiyum ve fosfat mekanizmasinin düzenleyicisi olarak, ince barsak, böbrek ve kemiklerde etkisini gösterir.Eksikligi rasitizm riskini dogurmaktadir. Vitamin C; kapiller endotelin, derinin, dis ve kemiklerin gelisimi, bagisiklik sisteminin gelismesi için faydali olan esansiyel bir maddedir. A,D ve C vitaminlerinden olusan “Multi-tabs ACD Drops Oral Damla”, bebeginizin saglikli gelisimi için güvenle kullanabileceginiz bir vitamin kompleksidir.
Önerilen dozda kullanildiginda bilinen bir yan etkisi yoktur. Bunun disinda vitamin A, C, D’ ye veya formülündeki mevcut maddelere hassas oldugu bilinen bebeklerde ve A ve D hipervitaminozunda kullanilmamalidir. Doktor tavsiyesi olmadikça diger D vitamini preparatlari ile birlikte verilmemelidir.
Serin ortamda (8-15 C)muhafaza edilmesi gerekir, sise açildiktan sonra sogukta (2-8 C) saklanmali ve 2 ay içinde tüketilmelidir
merci cnım. hadi bende kaçar kuzucğahihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?