2009 Aralık Anneleri

selaam. ben geldim kızlar. nasılsınız dünden beri? tek istediğim bugünün de bitmesi. her tarafım dökülüyor gripten. allahtan kuzularım iyi ama inşallah bulaşmaz onlara da.

hoş geldin canım. çok çok çok geçmiş olsun.:teselli: umarım bulaşmaz kuzucklara:Saruboceq:

selaam. ben geldim kızlar. nasılsınız dünden beri? tek istediğim bugünün de bitmesi. her tarafım dökülüyor gripten. allahtan kuzularım iyi ama inşallah bulaşmaz onlara da.

hoş geldin canım çok geçmiş olsun sana .. inşallah oğluşlarına geçmez çoabucak atlatırsın .. biz iyiyiz çok şükür toğikçe melikeyi uyutuyorduk işte .. delikafadulden pek başarılı olamadık sanırım cin gibi hala .. sempatiksalakcinni

hoşgeldin müzeyyen geçmiş olsun TÜM TOPİCHASTAYIZ ben sanki daha iyiyim en azından baş ağrısı halsizlik filan gitti sadece burun ve öksürük kaldı tıp tarihine geçeceğiz ilaçsız dinlenmeden gripi atlatan anneler olarak

evraklar dosyaya takılmak için beni bekler.. benim onları göresim yok.. offf bugün bitsin yaa.. akşama kına gecesi var ona gidecem .. delikafadulden belkim kurtlarımı da dökerim.. :teytey::teytey:

bilgecim lafın sana değildi zaten yukarıdan alıntı yapmıştım ama onları uçurmuşum nasıl olsuysa.. bilmiyorumkismile sesin sözünün altına eklenmiş oldu ..

teprik koyuyorum kuzu misali vereliniortak

canım benim çok geçmiş olsun bol limon hatta bol yeşil biber tüket (onun vitamini daha çok) çok sıvı al sıcağa yakın olsun ama sıcak olmasın... terli kalma ve yatabiliyorsan yat

bu yatabiliyorsan yat lafından dolayı seni kutluyorum canım benim delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hoca verir talkını kendi yutar salkımııııııııı :mymeka: boğazım batıyooooo :1shok:

amman bilgecim neyse önlemi al ben geç kaldım herhalde hiç çekilmiyor yaa.

dün karar verdim salonuma küçük sehpalar yapıcam şimdi ahşap boyama sitesi okiyim bir iki tane kaydirigubbakcemile3

şaka yapıyorsun:) hangi ara becericen o işi???

kızlar işler yoğundu geldim,

sütümü bile sağdım:))))))
annemle konuştum yavrum sürekli hapşuruyormuş,
peditus ver dedim. aklım yine evde yaaaaaa(((

inşallah hastalık belirtisi değildir canım. burnunu falan yıkasın bi annen olmazsa

uzandığım yerde izliyordum içim dışıma çıktı zaten hastaydım başım ağrıdı çevirdim kanalı sonra. sonra aklıma 10 yaşında tecavüze uğrayıp boğularak öldürülen kızcağız geldi iyice içim dışıma çıktı o psikolojiyle uyuyp kalmışım zaten

geniş olucaz bilge geniş:lepi:

ben zati 80 kiloluk geniş bir anneyim:roflol:

anneliğimizin izleri ne olursa olsun gururla taşıyalım kızlar. çatlaklarımızla kilolarımızla sarkan karınlarımızla barışık yaşayacağız yapacak birşey yok:))

sağol canım. okudum ve güldüm size baya canınız sıkılmış belli:))

sağol melikecim sana da geçmiş olsun. aynen öyle akşam erken gittim yatayım dinleneyim annem varken diye nerdee berkay kuzusu yatak odasının kapısına geliyor annne annne annnne mıyıl mıyıl nasıl uyuyacaksın kalktım mecbur.

evraklar dosyaya takılmak için beni bekler.. benim onları göresim yok.. offf bugün bitsin yaa.. akşama kına gecesi var ona gidecem .. delikafadulden belkim kurtlarımı da dökerim.. :teytey::teytey:

enerji dorukta maaşallah sana. şimdiden iyi eğlenceler

hoş geldin canım. çok çok çok geçmiş olsun.:teselli: umarım bulaşmaz kuzucklara:Saruboceq:

sağol tülaycım bulaşmaması iin annemi gece gündüz zaptettik. çünkü eşimde aynı durumda.

sağol bilgecimmm. hepsini yapabilirim ammma yatmak hariç sanırım:)) ah bir yatabilsem aah bir yatabilsem :Saruboceq:

soru sorduk amaaklava:

Vitamin A 1000İÜ

Vitamin D 400 İÜ

Vitamin C 35 mg içermektedir

Sakkaroz(tatlandirici), E vitamini (antioksidan) ve etanol içermektedir.

Klinik çalismalar, bebeklerde dogumdan itibaren görülen vitamin eksikliklerinin çesitli saglik problemlerine yol açtigini göstermektedir. Anne sütü bu eksikliklerin giderilmesinde her zaman yeterli olmayabilir. Bu nedenle yapilan vitamin takviyeleri bebeklerin büyüme ve gelismesinde kritik öneme sahiptir.

Bebek gelisimi boyunca ihtiyaç duyulan temel vitaminleri birarada bulunduran “Multi-tabs Vitamin ACD-drops Oral Damla”, 1 yasa kadar olan vitamin eksikliginin önlenmesine yardimci olur. 0-1 yas arasi bebekler için özel olarak üretilmis bir üründür.

1 ml’ sinde içerdigi 1000 IÜ A vitamini, 400 IÜ D vitamini ve 35 mg C vitamini ile bebeklerin ihtiyaci olan günlük kullanım değerlerine (RDA standartlari) tam uygunluk sağlar.

D vitamininin istenmeyen tad ve kokusunu ortadan kaldiran lezzeti ile bebeginize rahatlikla verebileceginiz veya yemegine karistirabileceginiz “Multi-tabs Vitamin ACD-drops Oral Damla”, pipetli ölçegi ve tek doz olma avantaji ile kullanim kolayligi saglamaktadir. Günlük doz yemekle birlikte 1 ml=1 pipet tir.

Vitamin A; bebegin kemiklerinin büyümesi, epitel dokunun gelismesi, bagisiklik sisteminin güçlenmesi ve organ gelisimi için önemlidir. Vitamin D; kalsiyum ve fosfat mekanizmasinin düzenleyicisi olarak, ince barsak, böbrek ve kemiklerde etkisini gösterir.Eksikligi rasitizm riskini dogurmaktadir. Vitamin C; kapiller endotelin, derinin, dis ve kemiklerin gelisimi, bagisiklik sisteminin gelismesi için faydali olan esansiyel bir maddedir. A,D ve C vitaminlerinden olusan “Multi-tabs ACD Drops Oral Damla”, bebeginizin saglikli gelisimi için güvenle kullanabileceginiz bir vitamin kompleksidir.

Önerilen dozda kullanildiginda bilinen bir yan etkisi yoktur. Bunun disinda vitamin A, C, D’ ye veya formülündeki mevcut maddelere hassas oldugu bilinen bebeklerde ve A ve D hipervitaminozunda kullanilmamalidir. Doktor tavsiyesi olmadikça diger D vitamini preparatlari ile birlikte verilmemelidir.

Serin ortamda (8-15 C)muhafaza edilmesi gerekir, sise açildiktan sonra sogukta (2-8 C) saklanmali ve 2 ay içinde tüketilmelidir

selam canım
hoşgeldin cnm
umarım haftasonu düzelirsin
sempatiksalakcinnihakikaten gecelerin kadını oldular sırnaşık şey

size bi soru:hulya: bakam. multitabs dedikleri damlacık iştahda açıyormu acep kızlar
hiç fikrim yok:1no2:
yarın geçmiş okuyan sülalemizi anacak başlarım melike kırk sayfa koca kızı uyutamadınız diye bu arada açıldı iyice uykum ama uyumadım huysuzluk yapacağım
:roflol: yap sende yap melike:ecrin_bebek:
ben ne dediğümü bilmiyorummm .. kafamçokkarıştı
:roflol:naniknanik

valla ben değilim
aman nazar değmesin banaaaaaaaaa

:teytey: oh oh yandan yandan
bizim içinde oyna azcuksempatiksalakcinni

merci cnım. hadi bende kaçar kuzucğahihoyyyt

üfff çok sıkıcı kimseler yok herkes boğaz derdinde galiba benim boğazım ağrıyor hiçbirşey yemek istemiyorum :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…