2009 Aralık Anneleri

yarın geçmiş okuyan sülalemizi anacak başlarım melike kırk sayfa koca kızı uyutamadınız diye bu arada açıldı iyice uykum ama uyumadım huysuzluk yapacağım

koca kızsa kendi uyusun alla alla :umursamaz:

bu yatabiliyorsan yat lafından dolayı seni kutluyorum canım benim delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ben de kendimi teprikliyorum itinaylan

akşama iki yağ içerim haftasonu da devam ederim turp gibi olurum bacım olumunekankayizsmile

hangi ara olduğunu ben de şu an bilmiyorum ama kafamda dizaynı bile oluşturdum yapmazsam çatlarım kaydirigubbakcemile2

kesinlikle yaşasın göbeğimiz kampanyası :enbuyukkk:

sağol bilgecimmm. hepsini yapabilirim ammma yatmak hariç sanırım:)) ah bir yatabilsem aah bir yatabilsem :Saruboceq:

hepimiz öyleyiz müzeyyencim deliksiz 7 saat uyku neydi diye düşünüyorum kaç gündür CADIARZU ama hatırlayamadım sempatiksalakcinni

boshayallersmile:2::sinifsinif::1no2:

oooooy kıyamaaaaaam burnu da akarmıııııııışşşşş hastacık da olmuuuuuuuşşşşş a.s. :teselli:

ya kızlar bi şey sorcam size de oluyor mu?
arada sırada benim burnuma Umut'un kakası kokuyor sırnaşık şey kendi kokusu değil ama kakası... misal şu anda burnumda yani buram buram :roflol: sanırım son nokta bu sıyırdım :kedi:

Selam oğlan uyuyorken iki dk bakayım dedim.
Meral geçmiş olsun kuzucuğa inşallah ilerlemez biriki akıntıyla geçer gider.

Ben artık geceleri de giremez oldum oğlan 12 de uyuyor ancak.
Hatta ve hatta ilk defa dünkü konuşulanları okuyamadım da sonradan bunlar büyüdükçe hiç vakit bırakmayacaklar kendimize belli.

Bana olmuyor amma çalışmaya başlayınca belki bana da olur özlemdendir o özlemden

Akşam yemekten sonra eşimin iş arkadaşıyla ailesi gelecekler bebek hayırlamaya oğlan askere gidecek bunlar ancak gelebiliyor da neyse, şimdi ben de çayın yanına yapılacak bir şeyler bakmaya girdim güya ama sayfaya takıldım hadi bana bir akıl veriverin fazla zor olmayan vakit almayan ne yapsak ki iki gün önceden börek vardı buzlukta onun yanına ne gider karar veremiyorum.

bisküvi üzerine puding döktüğün basit tatlılar vardır ya yap onlardan gitsin ebru... ben bu ara sevmiyorum ya misafir nerede uyduruk iş ben orada :kedi:

ben muffın kek seviyorum dr tkerin çok güzel ve pratik varsa yap tatlım kek olarak basit yapımıda

ahha bi tek ben değilmişim ..bende kendimi sıyırdı falan sanıyodumm.. :lepi: :dance: hemde nasıl kokuyoo buram burammm

Kızlar sevgiden haber var mı bebek geliyor mu yoksa yanlış alarm mı

ebru yap anam makarna salatası veya patates salatası neyse senin eşinin iş arkadaşları benim halalarım halamın çocukları amcam gelmedi daha aramadılar bile sözde babamı aramışlar ama beni ne arayan ne soran yılbaşı akşamı halamın kızı aradı ne yapıyorsun diye söyledim bebeği geleceğiz birgün dedi bekliyorum gelecekler daha

benim de canım mercimek köftesi çekiyo

müzeyyencim allah bağılasın oğullarını
ben oğluna talip oldum ama sen ne dersinki

sağol meralciimmm. hepimizin yavrularını allah bağışlasın. ben o öykücüğün güzel zeytin gözlerine kurban olurum ammaaa şöyle bir durum var. biz şu nazlı NAZ kızına talip olduk. Nazan arkadaşım o benim dünürüm sen platonik takıl der Naz kızımızın annesi de resimleri gösteririm kızım hangisini seçerse der. bekliyoruz bakalım verecekler mi kızı bize? ne yapsak kı acep????

sabret canım evlenirken kınasına gelirler.. delikafadulden

allaah allaah hiç öyle birşey gelmedi bugüne dek başıma gülüşü sesi kulaklarımda çok çınladı ten kokusunu da çok hissettim amma poh kokusu diyorsun ilginç valla kaydirigubbakcemile3

ben de evde olduğum zamanlar bir cee yapıp kaçabiliyorum ancak. işte olduğum zaman daha rahat giriyorum ama eşim vıdı vıdı yapmaya başladı senin elin ağırlaştı bu aralar işler yavaş gidiyor diye:))))))))))))))))))))))

3 kaşık un 3 kaşık nişasta 1 paket vanilya 1 kg süt 1 yada 1,5 su bardağı şeker muhallebiyi pişir mikserle iyiceeee çırp. borcama dök soğut. sonra da üzerine 1 paket çikolata sos yapıver.varsa fındık kırığı ile süsle. at dolaba donsun. dilim dilim kes servis yap.

ahha bi tek ben değilmişim ..bende kendimi sıyırdı falan sanıyodumm.. :lepi: :dance: hemde nasıl kokuyoo buram burammm

al bir tane daha. kızlar iyi değilsiniz gibime geliyor bilmiyorumkismile

hiç şikayet etmeyin ne güzel işte bizde durum hiç öyle değil ikisinde de hastaneden eve gelir gelmez hurraa günlerce gelen giden illahlah gelmişti. uyumasam da kafama çekip yorganı uyuyor numarası yapıyordum yatak odasında.

yaşasıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Şeniz öpcem öpcem öpcemmmmmmm Şeniz

öp öp sen allah sonunuzu hayır etsin kıyamam yaa :teselli:

ah bilge o koku bana bayadır gelio hatta bakıcı varken ona sölemiştim de gülmüştü bana.başka şey kokmuştur demişti. ama anlatamam o kokuyo yaşayan bilir.
resim yorumlarnız teşekkür ederiz teyzeleri öpüyor berkay ve ayberk sizleri

müzeyyen maşallah paşalarabu arada parkelerimiz aynı:kedi:

sonacıma öğlen eve gittim ki bide ne görem benim kız salya sümük gugularını yiyoakannehirburnu hokur hokur vede akıo buyrun burdan yakınsempatiksalakcinni

valla çok garip müzeyyen ilk seferinde "sabah yıkarken elime koluma falan bulaştı da o mu kokuyor ki" dedim ama saat de bayağı ileriydi aslında... öğleden sonraları oluyor demin 3. kez oldu bilmiyorumkismile annem de iyi değilsin der gibi bakmıştı söylediğimde fisfisfis çıldırıyor muyum acaba eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…