yarın geçmiş okuyan sülalemizi anacak başlarım melike kırk sayfa koca kızı uyutamadınız diye bu arada açıldı iyice uykum ama uyumadım huysuzluk yapacağım
bu yatabiliyorsan yat lafından dolayı seni kutluyorum canım benim delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
amman bilgecim neyse önlemi al ben geç kaldım herhalde hiç çekilmiyor yaa.
şaka yapıyorsun:) hangi ara becericen o işi???
anneliğimizin izleri ne olursa olsun gururla taşıyalım kızlar. çatlaklarımızla kilolarımızla sarkan karınlarımızla barışık yaşayacağız yapacak birşey yok:))
sağol bilgecimmm. hepsini yapabilirim ammma yatmak hariç sanırım:)) ah bir yatabilsem aah bir yatabilsem :Saruboceq:
boshayallersmile:2::sinifsinif::1no2:
ya kızlar bi şey sorcam size de oluyor mu?
arada sırada benim burnuma Umut'un kakası kokuyor sırnaşık şey kendi kokusu değil ama kakası... misal şu anda burnumda yani buram buram :roflol: sanırım son nokta bu sıyırdım :kedi:
Bana olmuyor amma çalışmaya başlayınca belki bana da olur özlemdendir o özlemden
Akşam yemekten sonra eşimin iş arkadaşıyla ailesi gelecekler bebek hayırlamaya oğlan askere gidecek bunlar ancak gelebiliyor da neyse, şimdi ben de çayın yanına yapılacak bir şeyler bakmaya girdim güya ama sayfaya takıldım hadi bana bir akıl veriverin fazla zor olmayan vakit almayan ne yapsak ki iki gün önceden börek vardı buzlukta onun yanına ne gider karar veremiyorum.
Akşam yemekten sonra eşimin iş arkadaşıyla ailesi gelecekler bebek hayırlamaya oğlan askere gidecek bunlar ancak gelebiliyor da neyse, şimdi ben de çayın yanına yapılacak bir şeyler bakmaya girdim güya ama sayfaya takıldım hadi bana bir akıl veriverin fazla zor olmayan vakit almayan ne yapsak ki iki gün önceden börek vardı buzlukta onun yanına ne gider karar veremiyorum.
ya kızlar bi şey sorcam size de oluyor mu?
arada sırada benim burnuma Umut'un kakası kokuyor sırnaşık şey kendi kokusu değil ama kakası... misal şu anda burnumda yani buram buram :roflol: sanırım son nokta bu sıyırdım :kedi:
ben muffın kek seviyorum dr tkerin çok güzel ve pratik varsa yap tatlım kek olarak basit yapımıda
Kızlar sevgiden haber var mı bebek geliyor mu yoksa yanlış alarm mı
ebru yap anam makarna salatası veya patates salatası neyse senin eşinin iş arkadaşları benim halalarım halamın çocukları amcam gelmedi daha aramadılar bile sözde babamı aramışlar ama beni ne arayan ne soran yılbaşı akşamı halamın kızı aradı ne yapıyorsun diye söyledim bebeği geleceğiz birgün dedi bekliyorum gelecekler daha
müzeyyencim allah bağılasın oğullarını
ben oğluna talip oldum ama sen ne dersinki
ahha bi tek ben değilmişim ..bende kendimi sıyırdı falan sanıyodumm.. :lepi: :dance: hemde nasıl kokuyoo buram burammm
ebru yap anam makarna salatası veya patates salatası neyse senin eşinin iş arkadaşları benim halalarım halamın çocukları amcam gelmedi daha aramadılar bile sözde babamı aramışlar ama beni ne arayan ne soran yılbaşı akşamı halamın kızı aradı ne yapıyorsun diye söyledim bebeği geleceğiz birgün dedi bekliyorum gelecekler daha
allaah allaah hiç öyle birşey gelmedi bugüne dek başıma gülüşü sesi kulaklarımda çok çınladı ten kokusunu da çok hissettim amma poh kokusu diyorsun ilginç valla kaydirigubbakcemile3ya kızlar bi şey sorcam size de oluyor mu?
Selam oğlan uyuyorken iki dk bakayım dedim.
Meral geçmiş olsun kuzucuğa inşallah ilerlemez biriki akıntıyla geçer gider.
Ben artık geceleri de giremez oldum oğlan 12 de uyuyor ancak.
Hatta ve hatta ilk defa dünkü konuşulanları okuyamadım da sonradan bunlar büyüdükçe hiç vakit bırakmayacaklar kendimize belli.
ahha bi tek ben değilmişim ..bende kendimi sıyırdı falan sanıyodumm.. :lepi: :dance: hemde nasıl kokuyoo buram burammm
yaşasıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Şeniz öpcem öpcem öpcemmmmmmm Şeniz
ah bilge o koku bana bayadır gelio hatta bakıcı varken ona sölemiştim de gülmüştü bana.başka şey kokmuştur demişti. ama anlatamam o kokuyo yaşayan bilir.ya kızlar bi şey sorcam size de oluyor mu?
resim yorumlarnız teşekkür ederiz teyzeleri öpüyor berkay ve ayberk sizleri
allaah allaah hiç öyle birşey gelmedi bugüne dek başıma gülüşü sesi kulaklarımda çok çınladı ten kokusunu da çok hissettim amma poh kokusu diyorsun ilginç valla kaydirigubbakcemile3
al bir tane daha. kızlar iyi değilsiniz gibime geliyor bilmiyorumkismile
öp öp sen allah sonunuzu hayır etsin kıyamam yaa :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?