2009 Aralık Anneleri

Aman yalan hepsi bee laf olsun işte.

Yok sarmayacağım cici bebeyle karıştırıp rondodan geçiricem kakaolu bisk. az çünkü üstüne de kakaolu sos yapacağım bak şimdi uydurdum bunu da.

o uydurmalar bilindik tariflerden çok daha başarılı oluyor genelde alkisalkisalkis

çok şükür 1 saatim kaldı

önce bilge gidecek sonra sen sonra nevra nilgün de yok bugün beni hasta hasta tek başıma bırakın bakalım :sinifsinif:

saol canım. gugu burnundan çıkan o katı maddelere diyoruz biz kısacaboshayallersmile

kaydirigubbakcemile3

o uydurmalar bilindik tariflerden çok daha başarılı oluyor genelde alkisalkisalkis

bence de. bazen evde ne yemek yapsam diye düşünürüm. ne malzeme bulursam uyduruk birşey yaparım. çok lezzetli olur mutlaka. eşim sorar bunu ilk kez yapıyorsun çok güzel olmuş diye ben de şaştım aşı o derim:))))kaydirigubbakcemile3

kıyamam sana canım yaaaaaa ama niye yalnız kalasın ki biz gidicez ama arkadaşlarımız burada :1no2:

şaştım aşı güzel isim olmuş kaydirigubbakcemile3

bir sürü el işi blogu gezdim hepsini yapmak istiyorum hepsiniiiiiiii hihoyyyt

haftasonu geldi lay lay loooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmm süprizzzzz

hepiciğinizi öpüyorum şekerler pazartesi görüşürüüüüüüüüüüüüzzzzzzzzzzzz

(biliyorum henüz erken bu kez arkamdan vedalaşma olmasın yüzyüze vedalaşalım istedim kafamçokkarıştı)

müzeyyen ben burdayım şekerim 5 e kadar.Şeniz ama haftaya bilgeyle birlikte kaçıcam. annemde kalıcam. bir hafta o gelicek bir hafta ben çileye bakakannehir

kıyamam sana canım yaaaaaa ama niye yalnız kalasın ki biz gidicez ama arkadaşlarımız burada :1no2:

şaştım aşı güzel isim olmuş kaydirigubbakcemile3

tabi ama onlar evde bebişler rahat bırakırlarsa girebiliyorlar şekerim. o anlamda dedim yani yalnız kalıcam diye.

bir sürü el işi blogu gezdim hepsini yapmak istiyorum hepsiniiiiiiii hihoyyyt

senin canın sıkılıyor umut çok uslu herhalde sen bizi kandırmaca yapıyorsun

güle güleeeeee. ben de seni ve umut kuzusunu öpüyorum uzaktan opuyorumnanaktan

müzeyyen ben burdayım şekerim 5 e kadar.Şeniz ama haftaya bilgeyle birlikte kaçıcam. annemde kalıcam. bir hafta o gelicek bir hafta ben çileye bakakannehir

ne yapıcan yine de halimize şükür tülaycım

ÇOK ŞÜKÜR HAFTASONU GELDİ CNMkaydirigubbakcemile2

SENİ VE UMUT'U ÖPÜYORUM,Şeniz
KENDİNE ÇOOOOOOOOK İYİ BAK
UMARIM BOMBA GİBİ BİR HAFTASONU GEÇİRİRİZhihoyyyt

BENDE YAVAŞ YAVAŞ TOPARLANIP ÇIKAYIM ŞEKERLER

HEPİNİZE SÜPER GECECEK BİR HAFTASONU DİLİYORUMbayanssulusmile
RABBİM HASTALARIN ŞİFASINI VERSİN.:Saruboceq:

güle güle bilge .. öpüyorummm kocaman.. umuttu öp kokla yerimize.. Şeniz

tabi ama onlar evde bebişler rahat bırakırlarsa girebiliyorlar şekerim. o anlamda dedim yani yalnız kalıcam diye.

senin canın sıkılıyor umut çok uslu herhalde sen bizi kandırmaca yapıyorsun

yok anacım sadece her şeye özenen maymun iştahlının tekiyim ben... şimdi özenirim başlar yarım bırakırım bilmiyorumkismile

güle güle bilgecim hayırlı akşamlar güzzel hafta sonları geçir inş.Şeniz

güle güleeeeee. ben de seni ve umut kuzusunu öpüyorum uzaktan opuyorumnanaktan

olumunekankayizsmile

meralcim sana da güle .. öyküyü ve seni öpüyorum kocaman .. Şeniz

1 saatim kaldı... :dance::dance:hihoyyythihoyyyt

sana da güle güle şekerimm. aamin inşallah pazartesi bomba gibi döneriz. öpüyorum seni ve öykücüğü.opuyorumnanaktan

meralcim sana da güle .. öyküyü ve seni öpüyorum kocaman .. Şeniz

1 saatim kaldı... :dance::dance:hihoyyythihoyyyt

aaa yeter ama yaa

annemin eve, nehir için hem oyun parkı hem de yatak bakıyorum şöyle hesaplı bişey
dilerim bulurum...abartmak istemiyorum...bakıyım neler bulcam:)

nehire güle güle ile öpücğü öğrettim ne tatlı yapıyor yaaaaaaa öldüm bittim eridim resmen: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…