2009 Aralık Anneleri

yok canım yapmıyomuş çok şükür. o yüzden aklım kalmıyo hiç olmazsa. haklısın kız üniv. de gitse alışamam ondan ayrı kalmaya.. ama herşey onun için.. herşey onlar için.

bu arada herkese iyi akşamlar ve iyi hafttasonları....

sibel canım az çok takip ediyorum seni vakit bukdukça...
iyi olmasına ve alışmana çok sevindim canım
dediğin gibi herşey onların geleceği adına elbette.
yeter ki sağlık olsun huzur olsun
çalışan anne olmak elbet kolay değil
allah tüm annelere güç kuvvet versin dilerim...
naz da aferim ona...uslu bebek annesi o...huyunu severim onun...:)))))))))))
darısı başıma:)

nehire güle güle ile öpücğü öğrettim ne tatlı yapıyor yaaaaaaa öldüm bittim eridim resmen: )

maaşallah nehir prensese senemcim. berkay da öpücüğü ve alkışı öğrendi. dudaklarını içine çeke çeke bir öpücük atıyor gel ye beni diyor resmen

yok canım yapmıyomuş çok şükür. o yüzden aklım kalmıyo hiç olmazsa. haklısın kız üniv. de gitse alışamam ondan ayrı kalmaya.. ama herşey onun için.. herşey onlar için.

sana da iyi akşamlar canım. iyi tarafı da o zaten. en azından sen yokken huzursuz ve mutsuz olmadığını biliyorsun.

umarım nehirde alışır hemen senemcim. napıyo minik kuzu..

allam öpücük yaparken öp onun ağzını emi ye ye bitir..

umarım nehirde alışır hemen senemcim. napıyo minik kuzu..

allam öpücük yaparken öp onun ağzını emi ye ye bitir..

ah hasta olmasam yiycem zaten ama 2 gündür doyasıya sevemiyorum kuzumu emzirirken bile uzak tutuyorum soluğumu.

sibelcim bu arada Naz resimlerine baktı mı taliplerinin. senden haber bekliyoruz bizi merakta bekletme fazla ama.

ayrıca yeni resim ekledim kızlar. gündüz duyurmuştum bir de akşamcılara duyurayım dedim:))))

Hheheh aksamcilar he :)
Bakalim hemen aksamcilardan biri olarak.

istemez sevmesinler onu seven ailesi ve bir sürü teyzesi var alsanaalsanasmile

maşallah dünya güzeline uslu yavruma nazar değmesin maşallah

annemde zeynebe öpmeyi öğretmiş öp anneyi diyince yarı öpücük yarı yalama yarı diş kemirme gibi birşey yapıyor ağzını kocaman açıp içim eriyor ne tatlı bir öpücük

nehir napsın sibelcim...
şimdi babasıyla çok hareketlendiler maşallah...
çok da hızlılar...:)
mama sandalyesini koyuyorum set diye altında geçiyor engellerden aşıp geliyor nerdeye gidcekse: )
bir kaç favori yeri var evde: ) bulamazasm anlıyorum ki orda:) ya bir su içmeye gidiyorum geliyorum yok:)
yürüyünce bakalım neler olcak :)
maşallah hepsine 41 kre bebişlerin ...yeni foto yükleyen varsa söyleyin arada kızlar...ben gündüz takip edemeyebilirim iyi...

bu arada eve yeni spor aleti aldım geçen hafta...kondisyon bisikletlerinden benimki eskimişti...geçen hafta yapamadım ..bu hafta ara verilen spora aynen devam edilmesi gerekiyor: ))) antrenörüm kocam :) sıkıysa yapma kaytar :))

Eylül bugun utumu kirdi . Yeni bi utu alcam varmi tavsiye ettiginiz bisey cok pahali bisey olsun istemiyorum ama . deli dehset utuler gordum de .

Eylül bugun utumu kirdi . Yeni bi utu alcam varmi tavsiye ettiginiz bisey cok pahali bisey olsun istemiyorum ama . deli dehset utuler gordum de .

bak sen yaramaza nasıl becerdi diye sormaya gerek yok full hareket oldular maşallah ben tefal aquaspeed 170 kullanıyorum memnunum zaten bence tefalden şaşma

bu arada nice 9-99 aylara inşallah maşallah kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…