selam kızlar şöyle bi bakayım dedim ..
sibelcim nasılsın naz nasıl .. gün içinde huysuzluk yapıyormu.. ?
Canım alışamadım demişsin valla burak 2 aylıktı çalışmaya başladığımda o kadar zaman geçti hala alışamadım.. alışılmıyoo ama napalım onlar için katlanıyoruzz. onlara daha iyi bi hayat verebilmek için. keşke imkanlarım el verse de çalışmayıp hep onunla kalabilsem...
yok canım yapmıyomuş çok şükür. o yüzden aklım kalmıyo hiç olmazsa. haklısın kız üniv. de gitse alışamam ondan ayrı kalmaya.. ama herşey onun için.. herşey onlar için.
bu arada herkese iyi akşamlar ve iyi hafttasonları....
nehire güle güle ile öpücğü öğrettim ne tatlı yapıyor yaaaaaaa öldüm bittim eridim resmen: )
yok canım yapmıyomuş çok şükür. o yüzden aklım kalmıyo hiç olmazsa. haklısın kız üniv. de gitse alışamam ondan ayrı kalmaya.. ama herşey onun için.. herşey onlar için.
sibel canım az çok takip ediyorum seni vakit bukdukça...
iyi olmasına ve alışmana çok sevindim canım
dediğin gibi herşey onların geleceği adına elbette.
yeter ki sağlık olsun huzur olsun
çalışan anne olmak elbet kolay değil
allah tüm annelere güç kuvvet versin dilerim...
naz da aferim ona...uslu bebek annesi o...huyunu severim onun...:)))))))))))
darısı başıma:)
maaşallah nehir prensese senemcim. berkay da öpücüğü ve alkışı öğrendi. dudaklarını içine çeke çeke bir öpücük atıyor gel ye beni diyor resmen
sana da iyi akşamlar canım. iyi tarafı da o zaten. en azından sen yokken huzursuz ve mutsuz olmadığını biliyorsun.
Nbr burcu & arzu konuşamadık bugün burcu denk gelmedi
nehire güle güle ile öpücğü öğrettim ne tatlı yapıyor yaaaaaaa öldüm bittim eridim resmen: )
umarım nehirde alışır hemen senemcim. napıyo minik kuzu..
allam öpücük yaparken öp onun ağzını emi ye ye bitir..
ah hasta olmasam yiycem zaten ama 2 gündür doyasıya sevemiyorum kuzumu emzirirken bile uzak tutuyorum soluğumu.
sibelcim bu arada Naz resimlerine baktı mı taliplerinin. senden haber bekliyoruz bizi merakta bekletme fazla ama.
ayrıca yeni resim ekledim kızlar. gündüz duyurmuştum bir de akşamcılara duyurayım dedim:))))
Hheheh aksamcilar he :)
Bakalim hemen aksamcilardan biri olarak.
Azucuk bisküvi var kakaolu şu sarılıyorya yalancı tavuk göğsü yapıp ondan düşünüyorum da ben ne zaman misafire yapsam berbat olur tırsıyorumeyvahedigeldismile
Eline sağlık canım çok güzel olmuş yıllar önce ben de almıştım o kağıtlardan hala durur bir yerlerde.
Patates salatası yaparım belki bakalım. Benim de kuzen ve eşi öyle hayırsız cıktı üstelik zoruma giden ne biliyor musun onun eşi doğum yaptığında biz iki kere hastaneye gittik evlerine gittik bir kere bile aramadılar bayramda annemlere gitmedim o yüzden karşılaşmamak için ama ertesi günü başka bir yerde karşılaştık. Çok mahçuplarmış facebooktan takip ediyorlarmış ama Canberk i çok seviyorlarmış.alsanaalsanasmile
bu arada herkese iyi akşamlar ve iyi hafttasonları....
eylulun ve ardanın ay donumu dımı nıce aylara ınsallah
Eylül bugun utumu kirdi . Yeni bi utu alcam varmi tavsiye ettiginiz bisey cok pahali bisey olsun istemiyorum ama . deli dehset utuler gordum de .
Eylül bugun utumu kirdi . Yeni bi utu alcam varmi tavsiye ettiginiz bisey cok pahali bisey olsun istemiyorum ama . deli dehset utuler gordum de .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?