ah bilge o koku bana bayadır gelio hatta bakıcı varken ona sölemiştim de gülmüştü bana.başka şey kokmuştur demişti. ama anlatamam o kokuyo yaşayan bilir.
müzeyyen maşallah paşalarabu arada parkelerimiz aynı:kedi:
sonacıma öğlen eve gittim ki bide ne görem benim kız salya sümük gugularını yiyoakannehirburnu hokur hokur vede akıo buyrun burdan yakınsempatiksalakcinni
ah bilge o koku bana bayadır gelio hatta bakıcı varken ona sölemiştim de gülmüştü bana.başka şey kokmuştur demişti. ama anlatamam o kokuyo yaşayan bilir.
sonacıma öğlen eve gittim ki bide ne görem benim kız salya sümük gugularını yiyoakannehirburnu hokur hokur vede akıo buyrun burdan yakınsempatiksalakcinni
amanın sen de mi o zaman bende bir anormallik var kızlar annelik içgüdülerimi gözden mi geçirsem ne yapsam.
sağol tülaycım. senin de mi açık renk? ben tembel karı tozları belli etmesin diye açık renk yaptırdım. herkes koyu renk daha zengin duruyor diye eleştiri yaptı ama ancak haftada bir temizleniyor koyu renk olunca her gün silmek gerek.
delikafadulden çıldırmıyoruuuuuuuuummmmmmmmm alkisalkisalkis ya da toptan çıldırıyoruz fisfisfis emin değilim :bbo:
ah kuzum kıyamammmmmmmmm geçmiş olsun tez zamanda geçsin inşallah :Saruboceq:
amanın sen de mi o zaman bende bir anormallik var kızlar annelik içgüdülerimi gözden mi geçirsem ne yapsam.
müzeyyencim sanırım berkay ciğerlerine işleyecek kadar yoğun kokulu yapmıyor sırnaşık şey
ama ben iyiden manyağa bağladığımı bir kez daha gördüm az önce... okuldan mouse pad dağıttılar ama benim kendi mouse pad'im var değiştirmeyi de düşünmüyorum neyse aldım elime önce kokladım (güzel... yoğun bir kokusu yok yapıştırıcı ya da plastik kokmuyor oğluşun ciğerlerine zararsız) sonra da ağzıma soktum!!!!!!!! :1shok: niye? tutkal tadı var mı plastik tadı var mı muayenesi yaptım!!!!!!!!! ohaoldumsmile yeminle sıyırıyorum bennnnnnnnn
valla çok garip müzeyyen ilk seferinde "sabah yıkarken elime koluma falan bulaştı da o mu kokuyor ki" dedim ama saat de bayağı ileriydi aslında... öğleden sonraları oluyor demin 3. kez oldu bilmiyorumkismile annem de iyi değilsin der gibi bakmıştı söylediğimde fisfisfis çıldırıyor muyum acaba eyvahedigeldismile
müzeyyencim sanırım berkay ciğerlerine işleyecek kadar yoğun kokulu yapmıyor sırnaşık şey
ama ben iyiden manyağa bağladığımı bir kez daha gördüm az önce... okuldan mouse pad dağıttılar ama benim kendi mouse pad'im var değiştirmeyi de düşünmüyorum neyse aldım elime önce kokladım (güzel... yoğun bir kokusu yok yapıştırıcı ya da plastik kokmuyor oğluşun ciğerlerine zararsız) sonra da ağzıma soktum!!!!!!!! :1shok: niye? tutkal tadı var mı plastik tadı var mı muayenesi yaptım!!!!!!!!! ohaoldumsmile yeminle sıyırıyorum bennnnnnnnn
şahsen alakası yok açık renk daha güzel gösteriyo mobilyayı vede asil duruyo(benim fikrim tabe) koyu renk olan çıkarmış kavga edermişik amanınndelikafadulden bende hafta bir siliyorum vede hatta gidince silecem nası olcekze zilliylekafamçokkarıştı
şey çok afedersin ama tutamıcem kendimisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne afedersini tülay gülmesen garip olurdu elle tutulur mantıklı bi yanı yok ki bunun :roflol:
sende farkındasın yane eh oda güüzel allam herkez bana bakıo. durdramıom kendimikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Azucuk bisküvi var kakaolu şu sarılıyorya yalancı tavuk göğsü yapıp ondan düşünüyorum da ben ne zaman misafire yapsam berbat olur tırsıyorumeyvahedigeldismilebisküvi üzerine puding döktüğün basit tatlılar vardır ya yap onlardan gitsin ebru... ben bu ara sevmiyorum ya misafir nerede uyduruk iş ben orada :kedi:
ben muffın kek seviyorum dr tkerin çok güzel ve pratik varsa yap tatlım kek olarak basit yapımıda
Eline sağlık canım çok güzel olmuş yıllar önce ben de almıştım o kağıtlardan hala durur bir yerlerde.hatta bak kendi yaptıklarımdan çekmiştim: )
FotoKritik - Fotoraf > Makro > Obje > Senem’in Muffin Kekleri...:) ~ senem benice
Kızlar sevgiden haber var mı bebek geliyor mu yoksa yanlış alarm mı
ebru yap anam makarna salatası veya patates salatası neyse senin eşinin iş arkadaşları benim halalarım halamın çocukları amcam gelmedi daha aramadılar bile sözde babamı aramışlar ama beni ne arayan ne soran yılbaşı akşamı halamın kızı aradı ne yapıyorsun diye söyledim bebeği geleceğiz birgün dedi bekliyorum gelecekler daha
Allah iyiliğini versin koptum burada ben de oyuncakları ısırmaya başladım küçük parça kopar mı diye fok var cocacola vermişti geçen gün gözünü kemirdim çıkarmı diye
kızlar zeynebin poposu salak annesi yüzünden pişik oldu evde ıslak mendil kalmamıştı arabadab inip almadım 2 gün normal ıslak mendille sildim family diye bir marka o yaptı heralde eczaneden krem aldık düzelmeye başladı ama küçük küçük içi beyaz kırmızı noktalar DOLUYDU GEÇEN AKŞAM OYNARKEN BAĞIRMAYA BAŞLADI HEMEN ORADA ÇÖZDÜM BEZİNİ KAKASINI YAPMIŞ NE KADAR AĞLADI YAVRUM
Azucuk bisküvi var kakaolu şu sarılıyorya yalancı tavuk göğsü yapıp ondan düşünüyorum da ben ne zaman misafire yapsam berbat olur tırsıyorumeyvahedigeldismile
Patates salatası yaparım belki bakalım. Benim de kuzen ve eşi öyle hayırsız cıktı üstelik zoruma giden ne biliyor musun onun eşi doğum yaptığında biz iki kere hastaneye gittik evlerine gittik bir kere bile aramadılar bayramda annemlere gitmedim o yüzden karşılaşmamak için ama ertesi günü başka bir yerde karşılaştık. Çok mahçuplarmış facebooktan takip ediyorlarmış ama Canberk i çok seviyorlarmış.alsanaalsanasmile
çok geçmiş olsun inşallah hemen atlatır bu arada gugu ne
Allah iyiliğini versin koptum burada ben de oyuncakları ısırmaya başladım küçük parça kopar mı diye fok var cocacola vermişti geçen gün gözünü kemirdim çıkarmı diye
kızlar zeynebin poposu salak annesi yüzünden pişik oldu evde ıslak mendil kalmamıştı arabadab inip almadım 2 gün normal ıslak mendille sildim family diye bir marka o yaptı heralde eczaneden krem aldık düzelmeye başladı ama küçük küçük içi beyaz kırmızı noktalar DOLUYDU GEÇEN AKŞAM OYNARKEN BAĞIRMAYA BAŞLADI HEMEN ORADA ÇÖZDÜM BEZİNİ KAKASINI YAPMIŞ NE KADAR AĞLADI YAVRUM
Aman yalan hepsi bee laf olsun işte.alla alla nasıl sevmekmiş o? sanal sevgi :umursamaz: hayır bari takip ediyoruz de orda dur di mi yani? yani ebrucum gaz vermek gibi olmasın da :kedi:
tırstığın ve özendiğin sürece berbat olur emin olabilirsin... öyle sarma şeklinde yapma hayatım kes dikdörtgen koy yiyen yer yemeyen kendi bilir şakkıdı
Azucuk bisküvi var kakaolu şu sarılıyorya yalancı tavuk göğsü yapıp ondan düşünüyorum da ben ne zaman misafire yapsam berbat olur tırsıyorumeyvahedigeldismile
Eline sağlık canım çok güzel olmuş yıllar önce ben de almıştım o kağıtlardan hala durur bir yerlerde.
Patates salatası yaparım belki bakalım. Benim de kuzen ve eşi öyle hayırsız cıktı üstelik zoruma giden ne biliyor musun onun eşi doğum yaptığında biz iki kere hastaneye gittik evlerine gittik bir kere bile aramadılar bayramda annemlere gitmedim o yüzden karşılaşmamak için ama ertesi günü başka bir yerde karşılaştık. Çok mahçuplarmış facebooktan takip ediyorlarmış ama Canberk i çok seviyorlarmış.alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?