2009 Aralık Anneleri

kardesımın hanımında haberler ıyı degıl detay verıp canınızı sıkmayacagım yınede Allah tan umıd kesılmez

canım yaaaa hayırlısı birtanbem gene de dualarımız onlarla bugün aklımdaydı sen yoktun inşallah iyi haberleri gelir Allah'tan ümit kesilmez

amin kızlar sadece ALLAHIN IZNIYLE GERÇİ HERŞEY Allahın ıznıyle ama şuan tıbben hıçbirşey yok yapacakları bebekte çok saglıklıymıs aslında artık yasayacak omru varsa Allah nasip ettıyse gelecek dunyaya saglıkla annesıne Allah sabır guc versın

Kacinci haftadalar pelin

amin inşallah sağlıkla gelir

Ay maaşallah kondisyon bisikletini eskitebildin haa. Bizim koşu bandı bir ay kullanıldı iki senedir duruyor bir köşede gıcır gıcır tebrikler arkadaşım azimle devam.
Nehir de maaşallah çok hareketlendiler iki sn de iş beceriyor bızdıklar.

28 e kadar dayansalar . O gunlerim geldi aklima . Allahim bi 28 haftayi goreyim baska bisey istemem diyordum . Allah onlarada yardim etsin insallah.

sana 28 dıye dua ettık ben 36.haftada yureklerı agza getırdım o yuzden kucaga alana kadar garantısı yok çok zor ya cıdden ne gunlerdı Allah tum ıhtıyacı olabn bebek ve hamılelere yardım etsın

hee eskitttim :) napim kilo almaya müsait bir yapım var::)
seviyorum aslında sporuda zaman ayırmakta zorlanıyorum sadece...

canberki düşünemiyorum artık :)

bnmde aquaspeed ama hangisi bilmiyorum annemle beraber almıştık 200 küsürdü 1 alana 2ci %50 indirim vardı kampanyadan faydalanıp almıştık ama çok memnunuz ikimizde 2 senedir kullanıyoruz ki babam memur hergün gömlek giyer

pelin ne oldu canım ben kaçırdım sanırım

Burcu sizin mutfağın kapı yeri kemer şeklinde değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum ona nasıl kapı takılır ki?

Bar kapisi gibi bisey buldum bugun o tarz bisey takayim dedim 170 milyon dediler. Yuh dedim . Sabunun oraya nasil yapcam onu bilmiyorum iste. amerikan kapisi oldugunda kesilip kedi kapisi da olmuyormus. nasil yapcam bilmiyorum ebru orasi full deterjan var bi de iste aletler filan .. Yurutecle bile iceri girmeye calisiyor .

hee eskitttim :) napim kilo almaya müsait bir yapım var::)
seviyorum aslında sporuda zaman ayırmakta zorlanıyorum sadece...
bu ara da koşu bandının kalori yakmada çok bir epsiri yok maalesef...
20 dk tempolu yürüyüroum ancak 50 kalori yakabiliyorum ama kondisyon bisikletinden hep iki katına çıkıyor rakamlar...yürüyüş ilerki yaşlarda iyi ama süper...bir de sadece form tutmak isteyenlere çok iyi...
....hareketlendirler evet
canberki düşünemiyorum artık :

pelin dilerim şifa bulur dilerim iyi olur herşey...
sagol cnm tesekkur ederım

gidişhat pek ıyı degılmış bızım gelınde canancım Allahtan umıd kesılmez dıye dua edıyoruz

offff haklısın o zor benimde var öyle bir yer deterjanlar süpürge filan duruyor ama kedi yok kapatıyorum kapıyı zeynep giremez ilerde ama sabun nasıl girecek dediğin gibi kapının altından ona kapı kesilebiliyorsa filmlerde ki gibi ama neresi yapar ilerde orası ona daha cxazip gelecek yürüyünce

ebrcum oyle hayırlısı artık
ama nolur bugun yatmadan herzaman desekde olsun bugun yatmadan şukredıp yatalım bırkez daha saglıkla kucagımıza aldık hepimiz çok şukur Allaha evlatlarımızla sınamasın rabbım hıçkımseyı

sagol cnm tesekkur ederım

gidişhat pek ıyı degılmış bızım gelınde canancım Allahtan umıd kesılmez dıye dua edıyoruz

Allah büyük pelin biz burda ne mucizelere tanık olduk inşallah onlarda sağsalim kurtulurlar kavuşurlar minik kelebek vardı sonra sen vardın karakız vardı ekim annelerinden yiyecek ekmeği rızkı varsa rabbim gösterir mucizesini inşallah resimlerine bakarız sağsalim doğarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…