kardesımın hanımında haberler ıyı degıl detay verıp canınızı sıkmayacagım yınede Allah tan umıd kesılmez
amin kızlar sadece ALLAHIN IZNIYLE GERÇİ HERŞEY Allahın ıznıyle ama şuan tıbben hıçbirşey yok yapacakları bebekte çok saglıklıymıs aslında artık yasayacak omru varsa Allah nasip ettıyse gelecek dunyaya saglıkla annesıne Allah sabır guc versın
Kacinci haftadalar pelin
22 .haftaymıs
amin kızlar sadece ALLAHIN IZNIYLE GERÇİ HERŞEY Allahın ıznıyle ama şuan tıbben hıçbirşey yok yapacakları bebekte çok saglıklıymıs aslında artık yasayacak omru varsa Allah nasip ettıyse gelecek dunyaya saglıkla annesıne Allah sabır guc versın
nehir napsın sibelcim...
şimdi babasıyla çok hareketlendiler maşallah...
çok da hızlılar...:)
mama sandalyesini koyuyorum set diye altında geçiyor engellerden aşıp geliyor nerdeye gidcekse: )
bir kaç favori yeri var evde: ) bulamazasm anlıyorum ki orda:) ya bir su içmeye gidiyorum geliyorum yok:)
yürüyünce bakalım neler olcak :)
maşallah hepsine 41 kre bebişlerin ...yeni foto yükleyen varsa söyleyin arada kızlar...ben gündüz takip edemeyebilirim iyi...
bu arada eve yeni spor aleti aldım geçen hafta...kondisyon bisikletlerinden benimki eskimişti...geçen hafta yapamadım ..bu hafta ara verilen spora aynen devam edilmesi gerekiyor: ))) antrenörüm kocam :) sıkıysa yapma kaytar :))
28 e kadar dayansalar . O gunlerim geldi aklima . Allahim bi 28 haftayi goreyim baska bisey istemem diyordum . Allah onlarada yardim etsin insallah.
Burcu sizin mutfağın kapı yeri kemer şeklinde değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum ona nasıl kapı takılır ki?Ya koctasa gittim bugun Eylül icin mutfak ve sabunun kumunun oldugu wc ye kapi yaptirmam lazim .
Ay maaşallah kondisyon bisikletini eskitebildin haa. Bizim koşu bandı bir ay kullanıldı iki senedir duruyor bir köşede gıcır gıcır tebrikler arkadaşım azimle devam.
Nehir de maaşallah çok hareketlendiler iki sn de iş beceriyor bızdıklar.
Burcu sizin mutfağın kapı yeri kemer şeklinde değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum ona nasıl kapı takılır ki?
sagol cnm tesekkur ederımpelin dilerim şifa bulur dilerim iyi olur herşey...
bnmde aquaspeed ama hangisi bilmiyorum annemle beraber almıştık 200 küsürdü 1 alana 2ci %50 indirim vardı kampanyadan faydalanıp almıştık ama çok memnunuz ikimizde 2 senedir kullanıyoruz ki babam memur hergün gömlek giyer
pelin ne oldu canım ben kaçırdım sanırım
Bar kapisi gibi bisey buldum bugun o tarz bisey takayim dedim 170 milyon dediler. Yuh dedim . Sabunun oraya nasil yapcam onu bilmiyorum iste. amerikan kapisi oldugunda kesilip kedi kapisi da olmuyormus. nasil yapcam bilmiyorum ebru orasi full deterjan var bi de iste aletler filan .. Yurutecle bile iceri girmeye calisiyor .
sagol cnm tesekkur ederım
gidişhat pek ıyı degılmış bızım gelınde canancım Allahtan umıd kesılmez dıye dua edıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?