Allah büyük pelin biz burda ne mucizelere tanık olduk inşallah onlarda sağsalim kurtulurlar kavuşurlar minik kelebek vardı sonra sen vardın karakız vardı ekim annelerinden yiyecek ekmeği rızkı varsa rabbim gösterir mucizesini inşallah resimlerine bakarız sağsalim doğarda
ebrcum oyle hayırlısı artık
ama nolur bugun yatmadan herzaman desekde olsun bugun yatmadan şukredıp yatalım bırkez daha saglıkla kucagımıza aldık hepimiz çok şukur Allaha evlatlarımızla sınamasın rabbım hıçkımseyı
offff haklısın o zor benimde var öyle bir yer deterjanlar süpürge filan duruyor ama kedi yok kapatıyorum kapıyı zeynep giremez ilerde ama sabun nasıl girecek dediğin gibi kapının altından ona kapı kesilebiliyorsa filmlerde ki gibi ama neresi yapar ilerde orası ona daha cxazip gelecek yürüyünce
Aslında amerikan kapılara özel siparişle kedi kapısı acılabiliyormuş ben de araştırmıştım bir zamanlar işi bilen bir usta bulmak lazım ama . Tabii ki çok tehlikeli çok dikkat etmek gerekiyor ama bir sn.lik dalgınlık bile üzücü sonuçlar doğurabilir Allah korusun.Bar kapisi gibi bisey buldum bugun o tarz bisey takayim dedim 170 milyon dediler. Yuh dedim . Sabunun oraya nasil yapcam onu bilmiyorum iste. amerikan kapisi oldugunda kesilip kedi kapisi da olmuyormus. nasil yapcam bilmiyorum ebru orasi full deterjan var bi de iste aletler filan .. Yurutecle bile iceri girmeye calisiyor .
Aslında amerikan kapılara özel siparişle kedi kapısı acılabiliyormuş ben de araştırmıştım bir zamanlar işi bilen bir usta bulmak lazım ama . Tabii ki çok tehlikeli çok dikkat etmek gerekiyor ama bir sn.lik dalgınlık bile üzücü sonuçlar doğurabilir Allah korusun.
Oyle birini bulmam lazim Ebru . Mutfagi bi sekilde kapatirim olmadi cekmeceleri kapatirim filan ama orasi herseyden tehlikeli. Ne olursun hadi simdi yurutecle giremiyor ama yurudugunde ne yaparim Allah korusun .
masko da yatak odasını yaptırdığımız mobilyacıya sormuştum ben kendileri imal ediyorlardı olabilir demişti kartı falan da kalmadı ki bende uzun zaman oldu
Nette bi de ben aMrastiriyim var mi acaba boyle bi yer. senin nerde kumlari filan ebru
Sana göstermiştim ya salonun yanındaki oda boş orada kumları ama bu yüzden Canberk e oda yapamıyorum ben de küçük tuvalete koymak istiyorum kumlarını oraya kapı lazım ben de o yüzden araştırıyorum.
Nette bi de ben arastiriyim var mi acaba boyle bi yer. senin nerde kumlari filan ebru
ah hasta olmasam yiycem zaten ama 2 gündür doyasıya sevemiyorum kuzumu emzirirken bile uzak tutuyorum soluğumu.
sibelcim bu arada Naz resimlerine baktı mı taliplerinin. senden haber bekliyoruz bizi merakta bekletme fazla ama.
ayrıca yeni resim ekledim kızlar. gündüz duyurmuştum bir de akşamcılara duyurayım dedim:))))
istemez sevmesinler onu seven ailesi ve bir sürü teyzesi var alsanaalsanasmile
maşallah dünya güzeline uslu yavruma nazar değmesin maşallah
annemde zeynebe öpmeyi öğretmiş öp anneyi diyince yarı öpücük yarı yalama yarı diş kemirme gibi birşey yapıyor ağzını kocaman açıp içim eriyor ne tatlı bir öpücük
nehir napsın sibelcim...
şimdi babasıyla çok hareketlendiler maşallah...
çok da hızlılar...:)
mama sandalyesini koyuyorum set diye altında geçiyor engellerden aşıp geliyor nerdeye gidcekse: )
bir kaç favori yeri var evde: ) bulamazasm anlıyorum ki orda:) ya bir su içmeye gidiyorum geliyorum yok:)
yürüyünce bakalım neler olcak :)
maşallah hepsine 41 kre bebişlerin ...yeni foto yükleyen varsa söyleyin arada kızlar...ben gündüz takip edemeyebilirim iyi...
bu arada eve yeni spor aleti aldım geçen hafta...kondisyon bisikletlerinden benimki eskimişti...geçen hafta yapamadım ..bu hafta ara verilen spora aynen devam edilmesi gerekiyor: ))) antrenörüm kocam :) sıkıysa yapma kaytar :))
kardesımın hanımında haberler ıyı degıl detay verıp canınızı sıkmayacagım yınede Allah tan umıd kesılmez
Bar kapisi gibi bisey buldum bugun o tarz bisey takayim dedim 170 milyon dediler. Yuh dedim . Sabunun oraya nasil yapcam onu bilmiyorum iste. amerikan kapisi oldugunda kesilip kedi kapisi da olmuyormus. nasil yapcam bilmiyorum ebru orasi full deterjan var bi de iste aletler filan .. Yurutecle bile iceri girmeye calisiyor .
Selam cnm misafirliğe geldim aranıza bende 2010 Aralık annesi olacağım inşallah :)
Yazdıklarını okudumda gerçekten anne olmak kadın olmak zor iş
Selam cnm misafirliğe geldim aranıza bende 2010 Aralık annesi olacağım inşallah :)
Yazdıklarını okudumda gerçekten anne olmak kadın olmak zor iş
hoşgeldin canım :)) allah sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin... gerçekten çok zor....
KIZLAAARRR RESİM EKLEDİM SABAHIN BU KÖR VAKTİNDE :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?