2009 Aralık Anneleri

amin inşallah canacım dedıgın gıbı Allah ol derse olacak hayırlısı olsun ınşallah

pelincim allah yeğenini de sağlıkla annesine bağışlar inşallah. iyi düşünelim dua edelim iyi olsun. ben de ikisinde de 24 haftadan sonra çok çektim hep yatarak doldurdum haftaları. allahıma çok şükür ki şu an ikisi de sağlıkla hayatımın içindeler.

Amerikan kapi oldugu icin kesilmiyormus kapi . Olsa vercem marangoza ona da kedi kapisi taktircam ama yok olmuyor . Bir hal care dusunmem lazim . Direk oraya gidiyor . Alet cantalari deterjanlar hersey orda. Sabunun kumu da var tabi .

Aslında amerikan kapılara özel siparişle kedi kapısı acılabiliyormuş ben de araştırmıştım bir zamanlar işi bilen bir usta bulmak lazım ama . Tabii ki çok tehlikeli çok dikkat etmek gerekiyor ama bir sn.lik dalgınlık bile üzücü sonuçlar doğurabilir Allah korusun.

Oyle birini bulmam lazim Ebru . Mutfagi bi sekilde kapatirim olmadi cekmeceleri kapatirim filan ama orasi herseyden tehlikeli. Ne olursun hadi simdi yurutecle giremiyor ama yurudugunde ne yaparim Allah korusun .

Oyle birini bulmam lazim Ebru . Mutfagi bi sekilde kapatirim olmadi cekmeceleri kapatirim filan ama orasi herseyden tehlikeli. Ne olursun hadi simdi yurutecle giremiyor ama yurudugunde ne yaparim Allah korusun .

masko da yatak odasını yaptırdığımız mobilyacıya sormuştum ben kendileri imal ediyorlardı olabilir demişti kartı falan da kalmadı ki bende uzun zaman oldu

Nette bi de ben aMrastiriyim var mi acaba boyle bi yer. senin nerde kumlari filan ebru

Sana göstermiştim ya salonun yanındaki oda boş orada kumları ama bu yüzden Canberk e oda yapamıyorum ben de küçük tuvalete koymak istiyorum kumlarını oraya kapı lazım ben de o yüzden araştırıyorum.

Nette bi de ben arastiriyim var mi acaba boyle bi yer. senin nerde kumlari filan ebru

Sana göstermiştim ya salonun yanındaki oda boş orada kumları ama bu yüzden Canberk e oda yapamıyorum ben de küçük tuvalete koymak istiyorum kumlarını oraya kapı lazım ben de o yüzden araştırıyorum

ahh nerde resimlere bakmak akşamları bi saatimiz var kızımla geçirebileceğimiz o da uykusu gelmiş oluyo mızır mızır...

ayy yarebbiimmm yerim ben onu ısırırım dudaklarını zilli bunlar zilli...

ya evet nehir zaten hareketli bi bebiş düşünemiyorum onu şuan :)) benimkini koy yere tamamdır en fazla yuvarlanıp kafasını çarpıyo zararsız yani:) ama yürütece koyunca hızına yetişebilene aşkolsun...

kardesımın hanımında haberler ıyı degıl detay verıp canınızı sıkmayacagım yınede Allah tan umıd kesılmez

ah canım ya niye canımızı sıkasın allahım yardım etsin.. dediğin gibi kimseyi evladıyla sınamasın çok zor...

ahanda aynen öyle bişi istiyorum. nerde gördün burcu o bar kapısı gibi şeyi. bende böyle çit gibi bar kapısı gibi bişi arıyorum. gidip gidip ayakkabıları ağzına sokmaya çalışıyo ayakkabılığa bi çözüm bulmam lazım. tabi mutfağada. yemek pişiyo oluyo tedirgin oluyorum gidiyo ocağın oraya.. dolaplar temizlik malzemesi dolu. olmuyo yani. bizim bi tanığıdın kızı 2 yaşında geçen gün 2 tane demlik devrilmiş üstüne ocağın üstünden.. allahım evlerden uzak. kız çok kötü bi durumda şimdi iki dakkalık dalğınlık işte. çok dikkat etmek lazım çooook. kıza anane bakıyodu o sırada olmuş düşün artık ananenin vicdan azabını...

günaydın bu arada herkese 6 da kalktık emiştik alt değiştik azcık oynadık. baktım oturuyo kahvaltısını hazırladım başladı ağlamaya geri uyuttum. baba da çok sinirlendi bağrıp durdu valla. bi haftasonu varmışta 7 de kalkılırmıymışta e kahvaltı hazırlıcam durmuyo bi bak dedim yani.. e ben 6 da kalkıyorum ya. benim varmı haftasonum ahhh ahhh anne olmak işte...

Selam cnm misafirliğe geldim aranıza bende 2010 Aralık annesi olacağım inşallah :)
Yazdıklarını okudumda gerçekten anne olmak kadın olmak zor iş

Selam cnm misafirliğe geldim aranıza bende 2010 Aralık annesi olacağım inşallah :)

hoşgeldin canım :)) allah sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin... gerçekten çok zor....

KIZLAAARRR RESİM EKLEDİM SABAHIN BU KÖR VAKTİNDE :))

hoşgeldin canım çok zor hele hem çalış hem bebek çok çok zor ama anne olmak baba olmaktan daha avantajlı onun sıcaklığı arada ki inanılmaz bağ zorlukları aza indiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…