aaaaa müzeyyen canım sen de çalışıyor musun
yok melikecim çalışmıyorum. evdeyim.daha doğrusu annemdeyiz. akşam ailecek burda kaldık. o yüzden fırsat bulup girebildim. evde yalnız olunca fırsat olmuyor çocuklardan giremiyorum. nasılsın turta nasıl?
ahh nerde resimlere bakmak akşamları bi saatimiz var kızımla geçirebileceğimiz o da uykusu gelmiş oluyo mızır mızır... :
.
günaydın bu arada herkese 6 da kalktık emiştik alt değiştik azcık oynadık. baktım oturuyo kahvaltısını hazırladım başladı ağlamaya geri uyuttum. baba da çok sinirlendi bağrıp durdu valla. bi haftasonu varmışta 7 de kalkılırmıymışta e kahvaltı hazırlıcam durmuyo bi bak dedim yani.. e ben 6 da kalkıyorum ya. benim varmı haftasonum ahhh ahhh anne olmak işte...
Selam cnm misafirliğe geldim aranıza bende 2010 Aralık annesi olacağım inşallah :)
Yazdıklarını okudumda gerçekten anne olmak kadın olmak zor iş
hoşgeldin canım :)) allah sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin... gerçekten çok zor....
KIZLAAARRR RESİM EKLEDİM SABAHIN BU KÖR VAKTİNDE :))
iyiym canım sabah sabah işteyim turta anneannede heralde uyuyordur yolda gelirken uykusu gelmişti biraz huysuzluk yaptı senin erkekler nasıl fotoları gördüm facede maşallah küçük zaten şekercik ama büyük oğlun çok çok tatlı kız güzeli denir ya aynen maşallah Allah nazarlardan saklasın
herkese günaydın.hasta olanlara geçmiş olsun.geçmişi pek okuyamadım.benimki boğazları kızarmis hapşuruyor.kbir sürü ilaç aldık.
bugün mama sandalyesi almayı düşünüyorum.hangisini tavsiye edrsiniz?doruk ağlıyor hemen çokmam lazım gelince cevaplarınızı bekliyorum
KRAFT İDOL MAMA SANDALYESİ&CARTERS PLUS - PratikEv.com ben de bu var saraçhaneden geçitin altından aldım ucuzdur diye 200 verdik int.te daha uygunmuş memnunum çok geçmiş olsun hepsi hastalar yaa benim kızda öksürüyor
offf yarın pazar ve benim gezmeye gitmeden önce ütüyü bitirmem lazım hazır esım evdeyken gerci heryer çok kalabaliktir okul alışverişi için cikmasakmi da diyebilir esım bu arada belim feci ağrıyor emzirme bitsin direk dr.a gideceğim biliyorum ki emzirirken ki duruşumdan yine olacak şimdi gitsem
sagol melikecim ben mına dursa araba kullanırken o uyanana kadar gezer gelirim bile eklemesem 3 e kadar uyur pazar gunü çok zor ya eskiden ben esım uyuyacağım biraz diyince kızlarla kahvaltı ederdim disarda aksamustude esimle çıkardık şimdi mınayla giderim ama heryere taksiylede gidilmiyor ki dunyanın parası tutuyor bakkala bile gitmezdim eskiden arabaya biner markete giderdim şimdi bir yere gitmek için esine veya babana mecbur olmak çok kotu
ahanda aynen öyle bişi istiyorum. nerde gördün burcu o bar kapısı gibi şeyi. bende böyle çit gibi bar kapısı gibi bişi arıyorum. gidip gidip ayakkabıları ağzına sokmaya çalışıyo ayakkabılığa bi çözüm bulmam lazım. tabi mutfağada. yemek pişiyo oluyo tedirgin oluyorum gidiyo ocağın oraya.. dolaplar temizlik malzemesi dolu. olmuyo yani. bizim bi tanığıdın kızı 2 yaşında geçen gün 2 tane demlik devrilmiş üstüne ocağın üstünden.. allahım evlerden uzak. kız çok kötü bi durumda şimdi iki dakkalık dalğınlık işte. çok dikkat etmek lazım çooook. kıza anane bakıyodu o sırada olmuş düşün artık ananenin vicdan azabını...
Selam cnm misafirliğe geldim aranıza bende 2010 Aralık annesi olacağım inşallah :)
Yazdıklarını okudumda gerçekten anne olmak kadın olmak zor iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?