2009 Aralık Anneleri

aaaaa müzeyyen canım sen de çalışıyor musun

yok melikecim çalışmıyorum. evdeyim.daha doğrusu annemdeyiz. akşam ailecek burda kaldık. o yüzden fırsat bulup girebildim. evde yalnız olunca fırsat olmuyor çocuklardan giremiyorum. nasılsın turta nasıl?

yok melikecim çalışmıyorum. evdeyim.daha doğrusu annemdeyiz. akşam ailecek burda kaldık. o yüzden fırsat bulup girebildim. evde yalnız olunca fırsat olmuyor çocuklardan giremiyorum. nasılsın turta nasıl?

iyiym canım sabah sabah işteyim turta anneannede heralde uyuyordur yolda gelirken uykusu gelmişti biraz huysuzluk yaptı senin erkekler nasıl fotoları gördüm facede maşallah küçük zaten şekercik ama büyük oğlun çok çok tatlı kız güzeli denir ya aynen maşallah Allah nazarlardan saklasın

ahh nerde resimlere bakmak akşamları bi saatimiz var kızımla geçirebileceğimiz o da uykusu gelmiş oluyo mızır mızır... :
.

kıyamam ben size yaa. neyse haftasonu geldi artık hasret giderirsiniz bugün. araya bizi de sıkıştırırsınız artık. bekliyoruz şekerim:)))

allahım nasıl adalettir bu yaa. tövbe tövbe. sanki sen çok meraklısın sabahın köründe keyif yapmak için kalkıp onu rahatsı ediyorsunklava:

Selam cnm misafirliğe geldim aranıza bende 2010 Aralık annesi olacağım inşallah :)
Yazdıklarını okudumda gerçekten anne olmak kadın olmak zor iş

allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. zorluğundan çok güzellikleri daha ağır basıyor hiç merak etme:)

hoşgeldin canım :)) allah sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin... gerçekten çok zor....

KIZLAAARRR RESİM EKLEDİM SABAHIN BU KÖR VAKTİNDE :))

hemmmeen bakimmm

benim paşalar da iyi canım. berkayın kahvaltısını yaptırdım büyükle uğraşıyorum şu an. sağol canım hepimizin yavrusunu allah nazarlardan saklasın. hem burdaki hem facedeki resim yorumları için teşekkürler.

herkese günaydın.hasta olanlara geçmiş olsun.geçmişi pek okuyamadım.benimki boğazları kızarmis hapşuruyor.kbir sürü ilaç aldık.
bugün mama sandalyesi almayı düşünüyorum.hangisini tavsiye edrsiniz?doruk ağlıyor hemen çokmam lazım gelince cevaplarınızı bekliyorum

geçmiş olsun canım. biz ağbisinde almıştık commfy diye bir marka hiç tavsiye etmem. internetten almıştım 5 sene önce 140 liraydı ama gacır gucur birşey. artık bir daha almayalım diye idare ediyoruz zaten berkay pek sevmiyor mama sandalyesine oturmayı.

kıyamam zeynepime de geçmiş olsun melikecim.

Offf yarın pazar ve benim gezmeye gitmeden önce ütüyü bitirmem lazım hazır esım evdeyken gerci heryer çok kalabaliktir okul alışverişi için cikmasakmi da diyebilir esım bu arada belim feci ağrıyor emzirme bitsin direk Dr.a gideceğim biliyorum ki emzirirken ki duruşumdan yine olacak şimdi gitsem

geçmiş olsun canım valla bende yarın çıkmak istiyorum hiç umrum değil kalabalık olursa olsun hem bezimiz bitmek üzere hem tüm hata erken geldim sıkıldım bu akşamda düğün var ama hiç gitmek istemiyorum

Sagol melikecim ben Mına dursa araba kullanırken o uyanana kadar gezer gelirim bile eklemesem 3 e kadar uyur pazar gunü çok zor ya eskiden ben esım uyuyacağım biraz diyince kızlarla kahvaltı ederdim disarda aksamustude esimle çıkardık şimdi Mınayla giderim ama heryere taksiylede gidilmiyor ki dunyanın parası tutuyor bakkala bile gitmezdim eskiden arabaya biner markete giderdim şimdi bir yere gitmek için esine veya babana mecbur olmak çok kotu

evet canım o kötü ben maşallah diyeyim nazar değmesin arabada rahatız her sabah anneanneye gelip her akşam evimize dönüyoruz kızımla başbaşa diğer türlü olsa ne yapardım bilmiyorum bir kaç kez uykusu geldiğinde uyuyana kadar huysuzluk yaptı silivriden çatalcaya kadar yarım saat sürüyor ninni söyledim ama duysan ne harika bestelerim var

kızlar birşey sorucam bebişlere balığı nasıl yediriyorsunuz? diyceksiniz şimdi müzeyyen sen tecrübelisin ilkinden bilmen gerek ama ayberkin yemek yemesi apayrı bir hikaye biraz benim zorlamalarım biraz onun iştahsızlığı derken sonuç felaket hala çekiyoruz. o yüzden berkay da öyle alışsın istemiyorum. şimdi ızgarada kızarttım 3 tane barbunu. 1 tanesinin yarısını küçük küçük parça parça ancak yedi. kalanını da çorba yapıp içinde yedirdim ama hiç içime sinmiyor parça parça alışsın istiyorum öyle olunca da çok az yiyor. tavuk ve köftede de aynı durum sözkonusu. sizlerde durum nasıl merak ettim???

bende babyhope un mama sandalyesi var önce ablamın kızı ardından abimin kızı ardından arkadaşımın kızı büyüdü şimdi naz kullanıyo düşünki nasıl dayanıklı bişi :)) ön tekerlekleri sabilenebiliyo. tekerlekli olduğu için üstündeyken naz nereye gidersem götürebiliyorum. arkası yatıyo. (ablamınki uyuya kalırdı çok hemen arkasını yatırıverirdik) boyuda ayarlanıyo. tepsisi ve kılıfı çıkabiliyo. yani bence çok kullanışlıda benim sıpa sevmiyo..

bugün ayakkabı almaya gittim amaaannn okulların açılıyo olacağını hiç hesaba katmamışım cehennem gibi heryer. kadıköyde enes varya oraya gittim tabi ayakkabılar 10 tl kapıda kuyruk başlıyo...

müzeyyencim bende öyle elimde parca parca veriyorum ama az yiyo. bende kıymayı tavuğu çorbasına koyuyorum blendırdan geçirip. yani tamamen püre olarak yapmıyorum. balığa yarın başlıcam ama ondada farklı olcanı sanmıyorum.

ben kırmızı eti köfte gibi pişirip veriyorum parçalara ayırıp eline veriyorum tavuğuda düdüklüde haşlayıp parçalara ayırıp veriyorum öyle çok seviyor.balık fazla yemedi ama fırında pişirip vermiştim kılçıklarını ayıklayıp önüne koymuştum

bendede babyhope var gerçekten çok kullanışlı tekerleri sayesinde biçok işimi asyayla beraber yapabiliyorum evi süpürüp silerken peşimden çekiyorum çok rahat oluyor önündeki tablasını çıkarıp boyunu ayarlayıp sandalyeyi yemek masasına dayıyorum bizle beraber yemek yemiş oluyor

bauhaus da gordu ben ufak bar kapisi gibi biseydi . Mecburen yapmak lazim biseyler .Yarin daha da bakcam nette cit kapisi gibi biseyler gordum onlarada bakmak lazim .

Selam cnm misafirliğe geldim aranıza bende 2010 Aralık annesi olacağım inşallah :)
Yazdıklarını okudumda gerçekten anne olmak kadın olmak zor iş

Hayirlisi olsun .Allah saglikla kucagina almak nasip etsin.

selam ben geldimmm 2 ay 25 gunden sonra tekrar aranizda ve ayni zamanda evimdeyim turkiyedeken giremedim yazamadin bebislr nasil benim kiz cadi oldu halen pek bisey yediremiyorum modesi kalkiyo herseyden ama herseydn ama hep onla ilgileniyorum gecen ay emekledi bu ayda tutunup kalkiyo ama kendini yuruyo saniyo iki elinide birakiyo sonra pat kafa göz nee gelirse örumcege binmek istemiyo emekleyerek tunutanarak gezim diyo napicaksam cok dikkat istiyo bizde böyle doktor kontrolumuze daha gitmedik turkiyede gitmedik bakalim gelisimi nasil gidinc yazrim sizlerde bebislerde iyisinizdir insallah

Türkiyedeyken görüşememiş olsak ta hoşgeldin tekrar dilek arkadaşım. İyi hafta sonları olsun hepinize arkadaşlar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…