2009 Aralık Anneleri

Arkadaşlar selammm
Bir kaç gündür gelemedim annemdeydim.bu gece geldik eşim geliyor yolda:)
herkes iyidir umarım.biz iyiyiz.
bu arada bir kaç foto ekledim

Gunaydinnn benden olsun ilk muzeyyen ben palamut ve istavrit verdim daha oncede somon tavuğu ve eti sebze puresine kattım balığı elimle çok küçük parçalar halinde verdim zaten çok pişmişti fırında dağıldı gitti ama sevdi diyemiyecegim denemeye devam edcgm her hafta Balik sezonu açıldı nasıl olsa

bu arada benim kız kahvaltıyı karışık sevmediği için uyduruktan bi kek yaptım kızım için çok sevdi veremediğim herşeyi kekin içine koydum eminim benzer tarifler vardır.kekin içinde tam buğday unu ceviz çekirdekli kuru üzüm siyah kayısı fındık pekmez tahin yumurta süt birazda kabartma tozu var azıcıkta sıvı yağ. kahvaltıda ekmek yerine veriyorum hem tadı güzel hemde besleyici pasta kağıtlarına koyarak pişirdim tavsiye ederim efendim

yalnız ben peyniri hala tek başına veremiyorum bildiğim bütün peynir çeşitlerini denedim hiçbirini sevmedi tosta yaparak veriyorum mecbur diyorumki omlet olarak versem ama bu seferde hergün yumurta vermiş olucam ağır gelir mi diye düşünüyorum siz ne yapıyosunuz fikri olan var mı ayrıca iki dişli kızıma diş fırçası aldım her akşam yatmadan önce dişlerimizi beraber fırçalıyoruz çok hoşuna gidiyor alışkanlık kazanması içinde güzel bunuda tavsiye ederim

hoşgeldin canım özledik seni prenses iyi demekki hepsi cadı oldu canım enerji bombası gibiler zıp zıp zıpladfı benim turta şimdi uyudu ama haşat oldum kendi kalkamıyor ayağa ama oturmakta istemiyor o ayakta ben onu tututyorum zıplıyor uzanıyor kıpır kıpır eşimle bu yürüyünce işimiz var dedim eskiden çekyatta bırakıyordum ellerimi yıkamaya giderken şimdi bir yerde bırakmak bir yana alt açma tam merasim tam kremini sürüyorum bağlıyacağım bezi pat dönüyor

dün gece sahile gittik yanımızdan gençler geçiyor 19-20 yaşlarda benim zilli nasıl bakıyor geçip gidiyorlar dönüp arkalarından bakıyor babasının yanında çocukları kesiyor ahhhh ahhhh yandık

bu arada çok alakasız ama mouse m bozuldu bu laptopun mause sevmiyorum

günaydını unuttum günaydınnnnnnn

ben labne veriyorum bi tek onu yiyo. bende hep aynı şeyi yesin istemiyorum keçi peyniri filan ı ıh mümkün diil yemiyo. ben hergün yumurta veriyorum. ben de küçüklüğümden beri ve hala hergün yerim. alerjisi yoksa bi sakıncası olacağını sanmıyorum. diş fırçası bizde de var dişlerini kaşıyo iyi oluyo :) hem erkenden tanışması iyi..

kimse yok hafta sonu gezin bakalım gezin biz de gezeriz eğer kociş uyanırsa

benden yana için rahat olsun sabah altıbuçukta kalktım paso iş yapıyorum... gezme mezme yok yani..

gez canım sana feda olsun bizde bugün lavabonun musluğunu değiştirdik onun için 10 dak. çıktık musluk aldık döndük ama kociş acayip sinirli yanlış parça vermişler bastı küfürü gitti değiştirdi anahtar yok altını sıkmaya bastı küfürü gitti şimdi anahtar almaya koca gün 1 musluk değişti ki eşim önceden okurken çalışmış biliyor bu tip işleri ama hep aksilik delürdü kaydirigubbakcemile

Cok erken biliyorum daha ama aklima Eylülün dogum gunu geldi . Simdi benim ev ufak . Hem arkadaslari hemde aileleri filan imkani yok kaldirmaz. Disarda bir yerde olsun dedim ama parti evleri de 500 filan fiyat istiyormus. Ben beylikduzundeyim buraya yakinda olsun istemiyorum malum bazilari ! dogum gununden sonra hadi o zaman size gecelim cay icelim yemek yiyelim der kaldiramam o kadar yorgunlukta . Bakirkoy yesilkoy biraz pahali olabilir burasi ama varmi boyle bi cafe gibi bildiginiz yer. Yada baska bi fikri.? Simdiden kenara para koyayim bari .

Burcucum asıl doğum günününde sabah akşam olarak 2kez kutlayabilirsin akşam bebeklerle zor olur diye gündüz olur aileyle akşam olur yada ertesi gün 2.partiyi yapabilirsin.sadece bir fikir.ben olsam öyle yapardım büyük ihtimalle..
Cafe konusunu bilemiycem:)

evet dünürüme katılıyorum.. zaten doğum günü h.içine denk geliyo ailelerle bi pasta keseriz h.sonuda arkadaşlarla parti yaparız diye düşünüyorum ben... hem kızıma bi doğum günü yetmez 7 gün 7 gece kutlıcam kaydirigubbakcemile3

Burcu mc donaldsta düşündüm bende birde mesela atasehirde partievi var o tarz biyer olabilir ama suan çok küçükler ilgisini çekmeyecek diye vazgecebilirimde kiminin uykusu gelecek kimi emmek isteyecek müsait olmayacak ortam kararsız kaldım

Yok ben evde dusunuyorum . İki tane yapmaya benim pilim yetmez valla . Ortalama bi hesap yaptimda 30 kisi filan olcak hic cagirmasam o kadar kisiye kek borek pasta yapcam tek basima kafayi yerim . Disarda cafe gibi bi yer dusunuyorum da. Parti evi cok pahali geldi bana . Bakayim yine de .

Enginarda alamadim yarin anlatirim ben sana :)

Kendi mesajimizi edit yapamiyorum ya .Evde dusunmuyorum dicektim .

Ben bugun ogrendim orda ne kadar diye. Benim doguma fotocu hatun gelmisti . Oraya cekime gitmiste.. Gereksiz cok para.

Hay ALlahim bu bile kasıyor cekip gidesim var bizim kizlr bodruma gitmişler 500 lira HD 1 hafta nasıl gidesim geldi izin verseler senle giderdik burcu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…