selam ben geldimmm 2 ay 25 gunden sonra tekrar aranizda ve ayni zamanda evimdeyim turkiyedeken giremedim yazamadin bebislr nasil benim kiz cadi oldu halen pek bisey yediremiyorum modesi kalkiyo herseyden ama herseydn ama hep onla ilgileniyorum gecen ay emekledi bu ayda tutunup kalkiyo ama kendini yuruyo saniyo iki elinide birakiyo sonra pat kafa göz nee gelirse örumcege binmek istemiyo emekleyerek tunutanarak gezim diyo napicaksam cok dikkat istiyo bizde böyle doktor kontrolumuze daha gitmedik turkiyede gitmedik bakalim gelisimi nasil gidinc yazrim sizlerde bebislerde iyisinizdir insallah
yalnız ben peyniri hala tek başına veremiyorum bildiğim bütün peynir çeşitlerini denedim hiçbirini sevmedi tosta yaparak veriyorum mecbur diyorumki omlet olarak versem ama bu seferde hergün yumurta vermiş olucam ağır gelir mi diye düşünüyorum siz ne yapıyosunuz fikri olan var mı ayrıca iki dişli kızıma diş fırçası aldım her akşam yatmadan önce dişlerimizi beraber fırçalıyoruz çok hoşuna gidiyor alışkanlık kazanması içinde güzel bunuda tavsiye ederim
kimse yok hafta sonu gezin bakalım gezin biz de gezeriz eğer kociş uyanırsa
ben labne veriyorum bi tek onu yiyo. bende hep aynı şeyi yesin istemiyorum keçi peyniri filan ı ıh mümkün diil yemiyo. ben hergün yumurta veriyorum. ben de küçüklüğümden beri ve hala hergün yerim. alerjisi yoksa bi sakıncası olacağını sanmıyorum. diş fırçası bizde de var dişlerini kaşıyo iyi oluyo :) hem erkenden tanışması iyi..
benden yana için rahat olsun sabah altıbuçukta kalktım paso iş yapıyorum... gezme mezme yok yani..
Yok ben evde dusunuyorum . İki tane yapmaya benim pilim yetmez valla . Ortalama bi hesap yaptimda 30 kisi filan olcak hic cagirmasam o kadar kisiye kek borek pasta yapcam tek basima kafayi yerim . Disarda cafe gibi bi yer dusunuyorum da. Parti evi cok pahali geldi bana . Bakayim yine de .
Enginarda alamadim yarin anlatirim ben sana :)
Kendi mesajimizi edit yapamiyorum ya .Evde dusunmuyorum dicektim .
Burcu mc donaldsta düşündüm bende birde mesela atasehirde partievi var o tarz biyer olabilir ama suan çok küçükler ilgisini çekmeyecek diye vazgecebilirimde kiminin uykusu gelecek kimi emmek isteyecek müsait olmayacak ortam kararsız kaldım
Yarın geç gider gidince arayayım kousmazsam patlayacagim senle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?