2009 Aralık Anneleri

Aaahh canım dünürüm benimmmolumunekankayizsmilesositososito
Evet Naz ı ma ve tüm bebişlere 40 gün 40 gece eğlence yapabilsek keşke:teytey:

kızlar akşam balık yedik tabi naz da yatmadan da muhallebi verdim bişi olurmuki?? (milupanın hazır muhallebisi) hani balıkla süt ürünleri tüketilmez derler ya.. sinir oldum bak şimdi kendime...nası düşünemedim...

Yetmedimi tatil der kesin aslinda jest yapsa yetmedigini anlasa kendide duydu orayı hadi bende sizi gtrym dese nerdeee ya ben ne kadar neyse.... yarın daha detaylı kritik yaparız :)))

Nazan esın gelmiş gozunaydin
Çok sağol canım gece 3 gibi geldi:)ve ben de uyuyamadım tabi gelene kadar

Yok canım için rahat olsun o söylenen kadar sorun yaratan birşey değilmiş.
Balık bayatsa,bozuksa etkilermiş ki bayat değildir.tatilde balık yediğimiz yerde tatlı olarak yoğurtlu birşey veriyorlardı.öyle olsa onlar vermezdi.

Olmaz çünkü balıklar çok taze suan ama verme birdaha ben olmayacağını bilsemde vermyrm alismisiz duymusuz ya yenmez diye ama korkma bisey olmaz tazeciktir balik

Eger balik taze ise hic bisey yapmaz merak etme . Baligi bildigim yerden aldiysam ben tuketirim sutu de . Bugune kadar hic bisey olmadi.

Yetmedimi tatil der kesin aslinda jest yapsa yetmedigini anlasa kendide duydu orayı hadi bende sizi gtrym dese nerdeee ya ben ne kadar neyse.... yarın daha detaylı kritik yaparız :)))

Yorum yapmiyorum ..

ya valla bizim burda bi balıkçıda yedik kızlar. ama söylemesi ayıp çoooookkk güzeldi. hayatımda yediğim en güzel balıktı. benim cadı kızım bile itiraz etmeden yedi yani..

artık akşamları yatmadan muhallebi veriyorum. gece daha az kalkıyoruz. demek kalkması açlıktanmış garibimin. e tabi artık 9-10 aylık bebek bitek sütle doyup sabaha kadar uyumaz heralde. ki zaten sütüm iyice azaldı mafoldumben

Sut hepimizde azaldi artik . İste oyle sakinlesmek icin filan ..Yoksa nerdeee :)

Süt çoğumuzda azaldı Sibel.zaten benim oğlan doymak için emmiyor artık uyumak için 5dak falan emip bırakıyor.:sinifsinif: ben öğün olarak görmüyorum artık emmesini.emse de kısa süre sonra yediriyorum beklemiyorum yani şimdi tok diye...

Aynen . Doyurmak icin kalmadi artik . Bi de eylül isiriyor cok fena gecen gun resmen kan oturdu . Sut gelmedigi icin kiziyor .

evet aynen öyle aralarda tatlı niyetine.. yada sakinleşmek için işte.. şimdi peki günde 500 cc süt içmesi gerekiyo ya okadar içmiyodur takviye yapmak gerekirmiki??

evet aynen öyle aralarda tatlı niyetine.. yada sakinleşmek için işte.. şimdi peki günde 500 cc süt içmesi gerekiyo ya okadar içmiyodur takviye yapmak gerekirmiki??

Ben muhallebiyi devam sutu ile yapilandan aldim biraz ordan takviye yapiyorum . Eger ondan yapmazsam 150 cc filan veriyorum gece.

Ya minanin çarşafı 2 gündür sirilsiklam kafa yeri sanki o çok sicaklardaki gibi ki hava öyle sıcak değil siZdede oluyormu yoksa Dr a Gideyim bu hafta

Ya minanin çarşafı 2 gündür sirilsiklam kafa yeri sanki o çok sicaklardaki gibi ki hava öyle sıcak değil siZdede oluyormu yoksa Dr a Gideyim bu hafta

Allahtan hepsi yine ayni anda tepkiler veriyor hamilelikte gibi .

Eylülünde oyle . Elleri soguk bile hatta ama yastik sirilsiklam oluyor .

Sibel sen birden dayanma süte muhallebi veriyorsun ya sonra az az eklersin olmazsa etkilenmesin sütünde burcu veya ben Bayadir Veriyoruz muhallebi sen istersen 1 gece muhallebi 1 gece süt ver birden hem muhallebi hem süt sütunu etkilemesin naz az emince tabi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…