Ya minanin çarşafı 2 gündür sirilsiklam kafa yeri sanki o çok sicaklardaki gibi ki hava öyle sıcak değil siZdede oluyormu yoksa Dr a Gideyim bu hafta
Sibel sen birden dayanma süte muhallebi veriyorsun ya sonra az az eklersin olmazsa etkilenmesin sütünde burcu veya ben Bayadir Veriyoruz muhallebi sen istersen 1 gece muhallebi 1 gece süt ver birden hem muhallebi hem süt sütunu etkilemesin naz az emince tabi bence
aaa iyi fikir ya muhallebiyi ben de öyle yapiim.. nası hiç düşünemedim ben suyla yapıyorum tatsız tuzusuz oluyo..
İyi o zaman Dr da diyecek yoksa taktı bu kadın kAfasina yuzkerede normal dedim diye :)))
aynı pelin ya elleri bilekleri soğuk oluyo ama kafasını koyduğu yer çarşafta ıslak. bende bilemedim üstünü örtsemmi örtmesemmi diye..
akşam dokuz oldumu iki göğsümüde emziriyorum önce sonra 100 cc muhallebi hazırlıyorum biraz sıvı olarak biberonla veriyorum. genelde 60-70 cc içiyo. gece yine kalkıyo zaten 3-4 kere. muhallebiden önce 9 kere filan kalkıyodu..
BurCuuu face e eklediğim şarkı varmi sende telefon müziği yapasım geldi
Olmaz mi o benim depresyon sarkim . Mail atayim mi zipleyip
ya valla bizim burda bi balıkçıda yedik kızlar. ama söylemesi ayıp çoooookkk güzeldi. hayatımda yediğim en güzel balıktı. benim cadı kızım bile itiraz etmeden yedi yani..
artık akşamları yatmadan muhallebi veriyorum. gece daha az kalkıyoruz. demek kalkması açlıktanmış garibimin. e tabi artık 9-10 aylık bebek bitek sütle doyup sabaha kadar uyumaz heralde. ki zaten sütüm iyice azaldı mafoldumben
Ya ben bu cocuk büyüyene başka ülkeye gitsem okul çağında gelsem ne güzel olur dimi
Attim bile.
gececiler sizi:)
gececiler sizi:)
Super olur hemde :) Arkadan gelenler icinde yer ayarlarsin hem.
Sığınma hakkı istesem verirler bu kadar bahaneye :))))) seni de aldırırım sonra :)))Sonra sibeli sonra ay oznur seni de aldırmak isterdim ama sen 2. Cocuğu yapacaksın daha :))))
şekersiz nasıl yiyor pekmez de koysam dünya yemiyor muhallebiyi.ben 3 çay kaşığı pirinçunu, 1 bardak su ile yapıyorum ama yemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?