2009 Aralık Anneleri

Ya minanin çarşafı 2 gündür sirilsiklam kafa yeri sanki o çok sicaklardaki gibi ki hava öyle sıcak değil siZdede oluyormu yoksa Dr a Gideyim bu hafta

aynı pelin ya elleri bilekleri soğuk oluyo ama kafasını koyduğu yer çarşafta ıslak. bende bilemedim üstünü örtsemmi örtmesemmi diye..

akşam dokuz oldumu iki göğsümüde emziriyorum önce sonra 100 cc muhallebi hazırlıyorum biraz sıvı olarak biberonla veriyorum. genelde 60-70 cc içiyo. gece yine kalkıyo zaten 3-4 kere. muhallebiden önce 9 kere filan kalkıyodu..

aaa iyi fikir ya muhallebiyi ben de öyle yapiim.. nası hiç düşünemedim ben suyla yapıyorum tatsız tuzusuz oluyo..

Seviyo Eylül onu . Bugun Hpps de aldim gerci bakalim .

İyi o zaman Dr da diyecek yoksa taktı bu kadın kAfasina yuzkerede normal dedim diye :)))

Ben sordum doktora da dalga gecti bende demekki kafasi calisiyo ki terliyo diye . Sorma normalmis :)

Ok o zaman yok problem zaten önce seni emiyormuş bu arada kasık biberonun emzik ucunu buldum ilk gün resmen yumuldu sonra mirinkirin aldı ama baya bir yumuşak ucu biberon almayan bebeklere iyimis gercekten farkli

şekersiz nasıl yiyor pekmez de koysam dünya yemiyor muhallebiyi. ben 3 çay kaşığı pirinçunu, 1 bardak su ile yapıyorum ama yemiyor.

buyurduk tatlım ::) yorucu bir temizik gününden sonra
malum yarın açıuyorum okulları :)
okullu olcam:)
siz de iyisiniz inş...mina neden terliyor ki acaba...2 gecedir demişsin...ilginç

şekersiz nasıl yiyor pekmez de koysam dünya yemiyor muhallebiyi. ben 3 çay kaşığı pirinçunu, 1 bardak su ile yapıyorum ama yemiyor.

ben milupanın hazır olanlarından alıdım canım. onlar zaten tatlı. o yüzden içiyo cadı. ben yapsam içmez heralde. denemedim hiç.. sütlü ballı irmikli diye bi çeşidi var onu veriyorum şuan ama devam sütüyle yapılan bi çeşidini almaya karar verdim

Ter hakkında iki gündür hava mevsim normali üstü ondanmı ki. Ne giydireceğimizi şaşırdık hava bi seyrinde gitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…