2009 Aralık Anneleri

ben de kullanıyorum devam mamalardan...özellikle canı biberon istemedğinde veriyorum ...güzel oluyor...
birde arada biskiüvi katıyorum içinde...seviyor diye...yoğurtla aramız yok bizim maalesef...

Aksamcilar biz.. Zaten emzirmeyi birakalim daha da beter olcak bu konustuklarimiz dimi Pelin :)

Kafam güzel hayat güzel burcu guZel :))))) len emzirmeler hayır varmış bak emzirmenin bı faydası daha varmış lohusa depresyonunda alkolik olmak varmış birde :)))) efendim alkol ve sigara kullanmayan Yeşilayciyim ben emzirme bitincede Yeşilay derneğine üye olup arkadas edineceğim

Sığınma hakkı istesem verirler bu kadar bahaneye :))))) seni de aldırırım sonra :)))Sonra sibeli sonra ay oznur seni de aldırmak isterdim ama sen 2. Cocuğu yapacaksın daha :))))

ahh ne güzel olur. ya benim yine bu akşam içesim var :içelim:

buyurduk tatlım ::) yorucu bir temizik gününden sonra
malum yarın açıuyorum okulları :)
okullu olcam:)
siz de iyisiniz inş...mina neden terliyor ki acaba...2 gecedir demişsin...ilginç

oo evet senemcim yeni öğrenim yılınız hayırlı olsun. benimde bugün temizlik günümdü. ama yarın bikaç işim kaldı kızı aneme bırakıp onları halletmem lazım.. diş buğdayı yapıcam hazırlık yapıyorum..

Yaaa hani bal, şeker,tuz 2 yaşa kadar yasaktı. Aman sallayacağım artık herşeyi yaaaa. Düşün düşün....Valla atçam şeker ben karar verdim 1 çay kaşığından bişey çıkmaz.

Heheh Oznur olsa bana derdi zaten simdi iki resimden birinde iciyosun sen diye .
Ben halimi dusunemiyorum harbiden . Emzirmek vucudu yeniliyor dedikleri bu olsa gerek
.

Ter hakkında iki gündür hava mevsim normali üstü ondanmı ki. Ne giydireceğimizi şaşırdık hava bi seyrinde gitmiyor.

Valla çoraplarla da büyük kavga var evde sürekli çıkarıyor ayaklı tulumda da resmen kıyamet kopuyr resim çektim o halini eklerim birara

Bal denmişken bir şey sormak istiyorum.ben kaşık maması veriyorum da sabahları 8 tahıllı olandan .geçen eşim alıken ballı 8 tahıllı diye birşey almış.5.aydan itibaren diyor ama benim içim rahat etmedi vermedim içinde bal var diye.şimdi Sibel ballı deyince aklıma geldi

Yaaa hani bal, şeker,tuz 2 yaşa kadar yasaktı. Aman sallayacağım artık herşeyi yaaaa. Düşün düşün....Valla atçam şeker ben karar verdim 1 çay kaşığından bişey çıkmaz.

Milupanin icinde olan seker farkli . Senin atacagin seker gibi degil. Atma sen yine de .

ben de kullanıyorum devam mamalardan...özellikle canı biberon istemedğinde veriyorum ...güzel oluyor...
birde arada biskiüvi katıyorum içinde...seviyor diye...yoğurtla aramız yok bizim maalesef...

benimkininde yok arası yoğurtla canım. ben muhallebiyi sıvı yapıp biberonla veriyorum. benim kız emme hastası. öyle emerken emerken mayışıyo öyle uyutuyorum.

ben emzirme bittiğigün bi kasa bira bi kutu da sigara alıp gelcem sempatiksalakcinni

Ay annemde ver artık herseyi diyor 11 aylık olacak Mına 11-12 bisey farketmez veririm de o kadar bekledim 1 ay daha bekleyeyim diyorum bende

Oğlum bir kaç gündür baybay yapıyor arkadaşlar o kadar hoşuma gidiyor ki.ama el sağa sola sallanacağına yukarı aşağı gidiyor şimdilik baybay yap deyince
Geçen akşam da annem alkış yaptırdı tek el durdu diğeriyle alkış yaptı ötekine vurdu yani

Valla baktım ona ben bisürü katkı var düşündüm evde yaptığıma şeker ilave ettimmi dünya bayılcaktır. Azı karar çoğu zarardan gitçem böyle olmayacak çocuk eridi gitti.

Emzirme bittiginde dagitalim mi bigun :)

Daha yazarken göndermişim nasıl yaptıysam
ama bir daha alkış yaptıramadık..
baba dede beste dayı nerde deyince bakıyor onlara gülüyor büyüyorlarmı ne çok seviniyorumalkisalkisalkis

yasak canım yasak.. onların içindeki bal filan değişik. danışma hatları var ücretsiz. ablam arayıp sormuştu bal olayını anlatmışlardı..

Valla çoraplarla da büyük kavga var evde sürekli çıkarıyor ayaklı tulumda da resmen kıyamet kopuyr resim çektim o halini eklerim birara

evet ya biraz sıkı çorap giydirsem kesiyo ötekiler çıkıyo. allahtan benimki ayaklı tulumlara itiraz etmiyo. azcık çekiştiriyo bakıyoki çıkmıyo vazgeçiyo.

Heheh Oznur olsa bana derdi zaten simdi iki resimden birinde iciyosun sen diye .
Ben halimi dusunemiyorum harbiden . Emzirmek vucudu yeniliyor dedikleri bu olsa gerek
.

kaydirigubbakcemile3 ay güldüm gece gece ilahi. kesinlikle vücudum tamamen yenilendi yani.

ben ondanda veriyorum canım. o ballar özel üretiliyor. alerjen riski olmayan bişi. dedim ya ablam arayıp ordaki yetkililerle görüşmüştü.

Ben de bira, sigara, rakı , kokain, eroin ne varsa artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…