ben milupanın hazır olanlarından alıdım canım. onlar zaten tatlı. o yüzden içiyo cadı. ben yapsam içmez heralde. denemedim hiç.. sütlü ballı irmikli diye bi çeşidi var onu veriyorum şuan ama devam sütüyle yapılan bi çeşidini almaya karar verdim
Aksamcilar biz.. Zaten emzirmeyi birakalim daha da beter olcak bu konustuklarimiz dimi Pelin :)
Sığınma hakkı istesem verirler bu kadar bahaneye :))))) seni de aldırırım sonra :)))Sonra sibeli sonra ay oznur seni de aldırmak isterdim ama sen 2. Cocuğu yapacaksın daha :))))
buyurduk tatlım ::) yorucu bir temizik gününden sonra
malum yarın açıuyorum okulları :)
okullu olcam:)
siz de iyisiniz inş...mina neden terliyor ki acaba...2 gecedir demişsin...ilginç
ben milupanın hazır olanlarından alıdım canım. onlar zaten tatlı. o yüzden içiyo cadı. ben yapsam içmez heralde. denemedim hiç.. sütlü ballı irmikli diye bi çeşidi var onu veriyorum şuan ama devam sütüyle yapılan bi çeşidini almaya karar verdim
Kafam güzel hayat güzel burcu guZel :))))) len emzirmeler hayır varmış bak emzirmenin bı faydası daha varmış lohusa depresyonunda alkolik olmak varmış birde :)))) efendim alkol ve sigara kullanmayan Yeşilayciyim ben emzirme bitincede Yeşilay derneğine üye olup arkadas edineceğim
Ter hakkında iki gündür hava mevsim normali üstü ondanmı ki. Ne giydireceğimizi şaşırdık hava bi seyrinde gitmiyor.
Yaaa hani bal, şeker,tuz 2 yaşa kadar yasaktı. Aman sallayacağım artık herşeyi yaaaa. Düşün düşün....Valla atçam şeker ben karar verdim 1 çay kaşığından bişey çıkmaz.
ben de kullanıyorum devam mamalardan...özellikle canı biberon istemedğinde veriyorum ...güzel oluyor...
birde arada biskiüvi katıyorum içinde...seviyor diye...yoğurtla aramız yok bizim maalesef...
Kafam güzel hayat güzel burcu guZel :))))) len emzirmeler hayır varmış bak emzirmenin bı faydası daha varmış lohusa depresyonunda alkolik olmak varmış birde :)))) efendim alkol ve sigara kullanmayan Yeşilayciyim ben emzirme bitincede Yeşilay derneğine üye olup arkadas edineceğim
Bal denmişken bir şey sormak istiyorum.ben kaşık maması veriyorum da sabahları 8 tahıllı olandan .geçen eşim alıken ballı 8 tahıllı diye birşey almış.5.aydan itibaren diyor ama benim içim rahat etmedi vermedim içinde bal var diye.şimdi Sibel ballı deyince aklıma geldi
benimkininde yok arası yoğurtla canım. ben muhallebiyi sıvı yapıp biberonla veriyorum. benim kız emme hastası. öyle emerken emerken mayışıyo öyle uyutuyorum.
ben emzirme bittiğigün bi kasa bira bi kutu da sigara alıp gelcem sempatiksalakcinni
Yaaa hani bal, şeker,tuz 2 yaşa kadar yasaktı. Aman sallayacağım artık herşeyi yaaaa. Düşün düşün....Valla atçam şeker ben karar verdim 1 çay kaşığından bişey çıkmaz.
Valla çoraplarla da büyük kavga var evde sürekli çıkarıyor ayaklı tulumda da resmen kıyamet kopuyr resim çektim o halini eklerim birara
Heheh Oznur olsa bana derdi zaten simdi iki resimden birinde iciyosun sen diye .
Ben halimi dusunemiyorum harbiden . Emzirmek vucudu yeniliyor dedikleri bu olsa gerek .
Bal denmişken bir şey sormak istiyorum.ben kaşık maması veriyorum da sabahları 8 tahıllı olandan .geçen eşim alıken ballı 8 tahıllı diye birşey almış.5.aydan itibaren diyor ama benim içim rahat etmedi vermedim içinde bal var diye.şimdi Sibel ballı deyince aklıma geldi
benimkininde yok arası yoğurtla canım. ben muhallebiyi sıvı yapıp biberonla veriyorum. benim kız emme hastası. öyle emerken emerken mayışıyo öyle uyutuyorum.
ben emzirme bittiğigün bi kasa bira bi kutu da sigara alıp gelcem sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?