2009 Aralık Anneleri

Ay annemde ver artık herseyi diyor 11 aylık olacak Mına 11-12 bisey farketmez veririm de o kadar bekledim 1 ay daha bekleyeyim diyorum bende

kaydirigubbakcemile3 başak burcu işte...

oyy maşallah aferin kuzuya.. ne tatlılar yaaa..

Emzirme bittiginde dagitalim mi bigun :)

valla he :teytey: valla ben türkü bara gidicem ilk iş...

Ben Eylülün doktoruna sordum bi kere . Felekten bi gun istiyorum o gun devam sutu versem diye . 7-8 gunde alkol cikmaz dedi icecegim miktari da duyunca kadincagiz.

Daha yazarken göndermişim nasıl yaptıysam
ama bir daha alkış yaptıramadık..
baba dede beste dayı nerde deyince bakıyor onlara gülüyor büyüyorlarmı ne çok seviniyorumalkisalkisalkis

yaa valla bir de bakmışız büyümüş.hep büyüklerle konuştummu bunu, bir de böyle böyle büyüyecekler lafını duyuyorum. Kalıp cümlelerden sıkıldım ben. Bir tane daha var dur. En sıkıldığım bak geliyo. Hah. Bu en kolay zamanları. Doğduğundan beri gören bunu söylüyor. 10 yaşına gelcekler halen devam edecek bu laf anladım. Sonra da büyüdükçe zorlaşıyor lafı. Hele bir ergenlik gelsin diyecekler. Yav sorduk mu yav. Laf olsun torba dolsun. Niye insanlar hep aynı şeyleri konuşuyorlar.

ya bende siinr oluyorum büyüdükçe zorlaşcak bunlar kolay zamanlarınız doğduklarından beri moral bozmaktan başka bi işe yaramıyo..

ben de yatıyorum kızlar hadi iyi geceler yarın görüşürüz. gerçi şimdi ben yatcam naz uyancak biliyorum ama neyse artık yatabildiğim kadar.. herkese huzurlu geceler...

Af buyrun bugünlük beni bisürü sizi ilgilendirmeyen laf yazdığım için. İyi geceler.

günaydın herkese.. çok uykum var benim çookkk .. mirmirmirmir mirmirmirmir . kendime gelmem öğleni bulur heralde. ..

allah yardımcıları olsun pelincim

Bulan haber versin :)

bunlardan kullansan?
hem sabun arasından geçebilir tahminimce hem Eylül giremez. bunların kilit kısımları da bayağı sert oluyor Eylülün açması imkansız

valla ben her şeyi blenderdan geçiriyorum müzeyyen. biz daha balık mevsimini açmadık o yüzden tabaktan vermedim açtığımızda da minik minik parmakla ezip veririm herhalde

sütü çıkarıp fisfisfis meyve suyu katarak :jeyyar: he he yaparım ben bunu sağol esra :lepi:

biz süt alerjisi yüzünden peynir vs yiyemediğimiz için her gün yumurta yiyoruz bir sıkıntı olmadı

Yaaa hani bal, şeker,tuz 2 yaşa kadar yasaktı. Aman sallayacağım artık herşeyi yaaaa. Düşün düşün....Valla atçam şeker ben karar verdim 1 çay kaşığından bişey çıkmaz.

yaptığın muhallebiye meyve ekle şekerim... tatlı elma olur, armut olur, muz pişince şekeri açığa çıkıyor yanlış hatırlamıyorsam dolayısıyla muz olur.

Emzirme bittiginde dagitalim mi bigun :)

beni de alınnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın herkeze zemuszemus

günaydın herkese.. çok uykum var benim çookkk .. mirmirmirmir mirmirmirmir . kendime gelmem öğleni bulur heralde. ..

günaydınnnnnnn
nevra al benden de o kadar kafamı koysam saatlerce uyuycam sanırsam bir de acayip başım dönüyor ki hayır olsun inşallah

bu arada kızlar Carlos Gonzales diye birinin "Çocuğum Yemek Yemiyor" diye bir kitabını okuyorum (burada mı önerilmişti sanki) henüz başındayım ama beni ikna etti bile, edinin derim şahsen... edinemiyorsanız ben günde 1 sayfa buraya yazayım sonra telif hakları ihlalinden yatacağım yere temiz çamaşır sigara getirirsiniz :1shok: yatacağım dedim bilmiyorumkismile hapse girsek bütün gün yatıp uyuyabiliriz di miiiiiiiiiiiii delikafadulden

ya ismini hatırlayamadım daha afyonum patlamadı.. hamilelik şüphesi olan bir arkadaş vardı, ne oldu acaba bilgisi olan var mı..

topik günaydıııııııııınnnnnn
herkeze güzel bir hafta diliyorum

geçmişe bir daldım çıkamadım ayol
bizim gececiler yine döktürmüşler

umarım hepinizin haftasonu güzel geçmiştir.
benim için çarçabuk geçen güzel birhaftasonuydu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…