Ay annemde ver artık herseyi diyor 11 aylık olacak Mına 11-12 bisey farketmez veririm de o kadar bekledim 1 ay daha bekleyeyim diyorum bende
Oğlum bir kaç gündür baybay yapıyor arkadaşlar o kadar hoşuma gidiyor ki.ama el sağa sola sallanacağına yukarı aşağı gidiyor şimdilik baybay yap deyince
Geçen akşam da annem alkış yaptırdı tek el durdu diğeriyle alkış yaptı ötekine vurdu yani
Emzirme bittiginde dagitalim mi bigun :)
Daha yazarken göndermişim nasıl yaptıysam
ama bir daha alkış yaptıramadık..
baba dede beste dayı nerde deyince bakıyor onlara gülüyor büyüyorlarmı ne çok seviniyorumalkisalkisalkis
ya bende siinr oluyorum büyüdükçe zorlaşcak bunlar kolay zamanlarınız doğduklarından beri moral bozmaktan başka bi işe yaramıyo..
Saat yarim olmus ben gidip yatayim sabah Eylül 6.5 da kalkiyo
günaydın herkes iyidir umarım...
günaydın herkeze zemuszemus
günaydınlar hanımlar:)günaydın herkese.. çok uykum var benim çookkk .. mirmirmirmir mirmirmirmir . kendime gelmem öğleni bulur heralde. ..
amin kızlar sadece ALLAHIN IZNIYLE GERÇİ HERŞEY Allahın ıznıyle ama şuan tıbben hıçbirşey yok yapacakları bebekte çok saglıklıymıs aslında artık yasayacak omru varsa Allah nasip ettıyse gelecek dunyaya saglıkla annesıne Allah sabır guc versın
Bar kapisi gibi bisey buldum bugun o tarz bisey takayim dedim 170 milyon dediler. Yuh dedim . Sabunun oraya nasil yapcam onu bilmiyorum iste. amerikan kapisi oldugunda kesilip kedi kapisi da olmuyormus. nasil yapcam bilmiyorum ebru orasi full deterjan var bi de iste aletler filan .. Yurutecle bile iceri girmeye calisiyor .
Bulan haber versin :)
kızlar birşey sorucam bebişlere balığı nasıl yediriyorsunuz? diyceksiniz şimdi müzeyyen sen tecrübelisin ilkinden bilmen gerek ama ayberkin yemek yemesi apayrı bir hikaye biraz benim zorlamalarım biraz onun iştahsızlığı derken sonuç felaket hala çekiyoruz. o yüzden berkay da öyle alışsın istemiyorum. şimdi ızgarada kızarttım 3 tane barbunu. 1 tanesinin yarısını küçük küçük parça parça ancak yedi. kalanını da çorba yapıp içinde yedirdim ama hiç içime sinmiyor parça parça alışsın istiyorum öyle olunca da çok az yiyor. tavuk ve köftede de aynı durum sözkonusu. sizlerde durum nasıl merak ettim???
bu arada benim kız kahvaltıyı karışık sevmediği için uyduruktan bi kek yaptım kızım için çok sevdi veremediğim herşeyi kekin içine koydum eminim benzer tarifler vardır.kekin içinde tam buğday unu ceviz çekirdekli kuru üzüm siyah kayısı fındık pekmez tahin yumurta süt birazda kabartma tozu var azıcıkta sıvı yağ. kahvaltıda ekmek yerine veriyorum hem tadı güzel hemde besleyici pasta kağıtlarına koyarak pişirdim tavsiye ederim efendim
yalnız ben peyniri hala tek başına veremiyorum bildiğim bütün peynir çeşitlerini denedim hiçbirini sevmedi tosta yaparak veriyorum mecbur diyorumki omlet olarak versem ama bu seferde hergün yumurta vermiş olucam ağır gelir mi diye düşünüyorum siz ne yapıyosunuz fikri olan var mı ayrıca iki dişli kızıma diş fırçası aldım her akşam yatmadan önce dişlerimizi beraber fırçalıyoruz çok hoşuna gidiyor alışkanlık kazanması içinde güzel bunuda tavsiye ederim
Yaaa hani bal, şeker,tuz 2 yaşa kadar yasaktı. Aman sallayacağım artık herşeyi yaaaa. Düşün düşün....Valla atçam şeker ben karar verdim 1 çay kaşığından bişey çıkmaz.
Emzirme bittiginde dagitalim mi bigun :)
günaydın herkeze zemuszemus
günaydın herkese.. çok uykum var benim çookkk .. mirmirmirmir mirmirmirmir . kendime gelmem öğleni bulur heralde. ..
günaydınlar hanımlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?