SLM herkese günaydınnkafamçokkarıştı
aynı benimkide ban yapışık geziyorbenim sıpa dün gece çok ağladı yatağına koyuyorum 10 dakika sonra vızzzzzzzzz yine aldım yerde yattık birlikte sık sık kalktı dişler mahfetti çocuğu... sağ yanağı biraz şiş kuzumun mafoldumben sabah ben çıkarken anneannesini yatırdım yanına baygın uyuyordu allahtan
anam anam kıyamam ben bunlara hiç kıyamam yaaaaa
yanak dişten dolayımı şişti bilgecim
istemem de bu vesileyle migrostaki kampanyayı tekrar edeyim isterim sempatiksalakcinni bir bebek bezi alana ikincisi %50 indirimli arkadaşlar, fiyatları şişirmedilerse iyi bir kampanya bence
bir ara uğramak gerek
günaydın nevracım
umut dediğim gibi işte çok tatsız dün evde zaptedememişler saatlerce parkta takılmışlar :2: az yiyor az uyuyor az gülüyor az oynuyor bol vızıldıyor kuzucuğum
ben de hayal ediyorum acaba oğluşu devredip çok değil 2 saatcik uyuyabilir miyim diye ama sevgili kuzum bu ara bana yapışık olduğu için pek mümkün görünmüyor :1no2:
burak nasıl?
takılıyom yaaaaaalaelaelaelaelaeni var ni bakıyon bacum sengözlerimebaksanab sürmenaj bunun adı ni var yani :umursamaz:
eee sevgi kısmetse ikincinin doğumu ne zaman? haziran falan mı?
öyle bişey mi var haberim yokru.. ayrıntılar nedirkızlar ya 29 ekimde ereğliye gitme konusunda ne düşünüyorsunuz?
kızlar ya 29 ekimde ereğliye gitme konusunda ne düşünüyorsunuz?
aynı benimkide ban yapışık geziyor
takılıyom yaaaaaalaelaelaelaelae
sevgide görüntü var ses yok
huuuuu huuuuuuuuuuuuu sevgiiiii
öyle bişey mi var haberim yokru.. ayrıntılar nedir
sempatiksalakcinni
sengözlerimebaksanab
benim sıpa dün gece çok ağladı yatağına koyuyorum 10 dakika sonra vızzzzzzzzz yine aldım yerde yattık birlikte sık sık kalktı dişler mahfetti çocuğu... sağ yanağı biraz şiş kuzumun mafoldumben sabah ben çıkarken anneannesini yatırdım yanına baygın uyuyordu allahtan
istemem de bu vesileyle migrostaki kampanyayı tekrar edeyim isterim sempatiksalakcinni bir bebek bezi alana ikincisi %50 indirimli arkadaşlar, fiyatları şişirmedilerse iyi bir kampanya bence
günaydın nevracım
umut dediğim gibi işte çok tatsız dün evde zaptedememişler saatlerce parkta takılmışlar :2: az yiyor az uyuyor az gülüyor az oynuyor bol vızıldıyor kuzucuğum
ben de hayal ediyorum acaba oğluşu devredip çok değil 2 saatcik uyuyabilir miyim diye ama sevgili kuzum bu ara bana yapışık olduğu için pek mümkün görünmüyor :1no2:
burak nasıl?
kızlar ya 29 ekimde ereğliye gitme konusunda ne düşünüyorsunuz?
yasmin sobeeeeeeeeeee
geçmişe daldın sanırım
geleceğe gel ne varsa burada var cnm benim
günaydın herkeslereee
yasmin sobeeeeeeeeeee
geçmişe daldın sanırım
geleceğe gel ne varsa burada var cnm benim
canııııımmmm geçmişten duydum gel çağrını ışınlandım bugüne sempatiksalakcinni
bu gece çalışmamış gece kuşları geçmiş kısaydı kaydirigubbakcemile3
ereğli işi bana zor bacılar yaw
ammavelakin yarın akşam ankara var 2 günlük :)))))
benim mesajın içine yazmışın yine kaydirigubbakcemile3 sanırım yanak dişten meralcim onun dışında bir şey olamaz düşmedi çarpmadı kulağa bağlı bir şey olsa eli sürekli kulakta olurdu ateş vs olurdu bunların hiçbiri yok... Tek seçenek diş bilmiyorumkismile
kıyamam hayırlısıyla bir kurtulsalar şu dişlerdeneyvahedigeldismile
biz hayal ediyoruz işte arzucum. 24,5 burcuların ereğlide oteli varmış bizlere çift kişi oda kahvaltı 100 lira yapıyorlar fiyatı. 28 ekim yarım gün malum, 29 ekim de cumaya geliyor böylece 3,5 gün bir boşluk oluşuyor... Eh perşembe akşam orada olsak pazar sabahı da dönüşe geçsek... Iki koca gün birarada olabileceğiz :lepi:
ay çok iyi olur
içimde gidiyor ama zor
evet baktım canım benim324 km bacım eskişehir merkez ve zonguldak ereğli arası
günaydın yasmingünaydın herkeslereee
hıııhh bilgeeeeeeeee ankaraya geliyormuşcanııııımmmm geçmişten duydum gel çağrını ışınlandım bugüne sempatiksalakcinni
bu gece çalışmamış gece kuşları geçmiş kısaydı kaydirigubbakcemile3
ereğli işi bana zor bacılar yaw
ammavelakin yarın akşam ankara var 2 günlük :)))))
ahaaaaaaaa delikafadulden neresine geliyosunuz ankaranın?
Ereğli mesafe olarak sana yakın bacım maddi veya eş sorunu mu?
zoru mümkün yapalım diye bunca önceden hesap kitaba giriştik ya meralcim :1no2:
Neyse hiç olmadı ben nilgün arkadaşımla planı yapıp ankaradan iki araba önlü arkalı giderim :umursamaz:
Peeeeeh sanki kocayı ikna ettik de sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?