2009 Aralık Anneleri

banada şaka gibigelio bu sıpa zati yeterince yoruyo hala şoktayım ben

hamileymişim canım ama çok yeniymiş pzt gidip bidaha kan vercem değer yükselmiş mi yolunda mı gebelik diye.önceden 3 kilo bile kaldırmaya korkardım yiğite hamileyken şimdide yiğit her dakika kucağımda ama bişey olmadı kanama falan eskiden nekadar dikkat edermişim boşuna okadar stres yapmışım

aynı benimkide ban yapışık geziyor

takılıyom yaaaaaalaelaelaelaelae

sevgide görüntü var ses yok

huuuuu huuuuuuuuuuuuu sevgiiiii

canım yiğit sıpasıyla uğrasıodum çok tatlı ve yaramz oldu yaaaaaa
hamile olduğumu öğrendiğimden beri yiğit için üzülüorum en tatlı zamanlarında ben yeterince yanında olamıcam küçükle ilgilenmek hemen abi olcak kıyamam ben oğlumaaaaaa

umarım cnm ama yiğit için zor olcak o canımı sıkıo kendimden çok onu düşünüom

sen bu azimle kocanıda ikna edersin

ederim tabii sempatiksalakcinni

günaydın kızlar herkeze
aklımda takılanlar bunlar unuttuğum varsa affola ha bide ereğli nerede arkdeşler:kedi:

günaydın canım maşallah ecrinnaza
zonguldak'ta güzelim

hııııııııı ümitköyün ilerileri tahminimce eh benden ziyade merallere yakın sayılır sırnaşık şey
öncelikle kardeşinin bebişi hayırlı uğurlu olsun... şimdi onlardan doğal olarak bize sıra gelmez :kedi:

banada şaka gibigelio bu sıpa zati yeterince yoruyo hala şoktayım ben
sevgicim benimle kız kardeşimin arasındada 1,5 yaş farkı var
beraber büyümüşüz işte
eskiden annelerimiz imkanları bizimkiler gibide değildi düşün yani
rabbimin vardır bir bildiği

umarım olmazda cnm

işin garibi hiçbişey yok gerci erken sanırım inş çok bulantım olmaz hem bulantılar hem yiğit aman allahımm
inşallah olmazda
cnm son adet tarihimi bilmiom ki ben yiğite hamile kaldığımdan beri adet olmamıştım ama sanırım mayıs sonu gibi

hayırlı :Saruboceq:

saol cnmmvereliniortak

kızlar önce kel olmadan sonra kel oğlumun ve kendi kendime taze taze çektiğim kanatsız resmimi yükledim

yorumda söylediğim oyuncunun adı Derya Artemel'miş Yasemin... link ekleyemiyorum nedense Derya Artemel, Derya Artemel Biyografi, Dizileri, Biyografisi, Fotoğrafları, Resimleri, Videoları, Haberleri, Röportajları,Diziler,Dizi bunu kopyalayıp bakabilirsin ilk anda da öyle düşünmüştüm fotolara baktıkça doğru teşhis olduğuna kesin kanaat getirdim

saol cnmmvereliniortak

allahım alıntı çalışmıyo link çalışmıyo gibi görünüp çalışıyo bu ne yaaaaaaa Kızgın

sevgicim hayırlısı olsun elbette senin için de yiğit için de zor olacak ama hayırlısı böyleymiş demek ki. doktora gidince bundan sonra mümkün mertebe yiğit'i kaldırma diyecek ama ona da hazırlıklı ol. oğluş hala emiyor muydu sevgi?

bi pencerede albümü bi pencerede bu fotoyu açtım yanyana koydum neredeyse aynı diycem Yasemin!!

günaydınlar :)
sabah sabah işe gelmek için çıktım, kaldırımda yürüyorum, taşa bi bastım, içinden foşşşşşşşşşş su bütün ayağımın içine doldu, gei eve döndüm, ayağımı yıkadım, çorabımı değiştirdim, ayakkabı değiştirdim, işe geç kaldım,
Allahtan kardeşim evdeydi daha çıkmamıştı o bırakıverdi beni işe

:roflol: görünmez kaza

bir ara şans yolu diye bir yarışma vardı bilir misin? ankaranın kaldırımları o hesap işte ne zaman foşlayacağı belli olmuyor

bu arada günaydın

bi deeeeeeeeeeeee smiley kullanamıyorum nedeeeeeennnnnnnnnn ((((((

sevgicim, hayırlı uğurlu olsun, iyi yanlarını düşün, iki kardeş arasından yaş farkı olmayacak, arkadaş gibi büyüyüp gidecekler, ikisi birden büyüyecek,
benim gibi tam rahata alışmışken hoop hadi birdaha baştan olmayacak en azından
inşallah sorunsuz ve çok güzel bir hamilelil geçirirsin

evet biliyorum aynen öyle eee ne olcek İ. melih işte nebekliyorsun ki :1ninca:
çok harcıyorsun diye sana kısıtlama getirmişlerdir belki lülülülülülü

çok teşekkür ederiz yorumlarınıza teyzeleri :))))
amanın benzerimide buldum kız sayende bilge :)))
tabi oğluşun benzerinide buldum ten ten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…