sevgicim selam canım,
haberleri aldık
rabbim bildiği vardır canım,
senin için belki hayırlısıda böyledir.
denecek birşeyde yok zati.
inşallah sağlıcakla kucağınada alırsın ama hala şaka gibi geliyor banabilmiyorumkismile
günaydın caım nasılsın
çok şükür iyi cnm umut paşamız nasıl
benimki sabah çığlık çığlığa arkamdan ağaldı
of yine paramparça oldum:çok üzgünüm:
evet dün uğradı bir ara cnm
günaydın meralcim .. opuyorumnanaktan öykü nasıl .. iyidir inşallah ..
sevgi sana da günaydın .. opuyorumnanaktan son durum nedir.
bilgeeee günaydınnnnn...opuyorumnanaktan umut paşa nasıl .. keyfi yerindemii ...
arzu günaydın canımmm ..opuyorumnanaktan
herkese tüm topiğe günaydın .. opuyorumnanaktan dün erken çıkıp eve gittim.. koçiş gelesey kadar biraz uyudum .. sağoılsun annemde burakla ilgilenmiş.. ohhh yaa kendime geldim resmen...
uykusuzluk çok kötüü bişeyy...
sevgi dr ne zaman gideceksin cnm
mide bulantın yada kusma varmı?
eee sevgi kısmetse ikincinin doğumu ne zaman? haziran falan mı?
işin garibi hiçbişey yok gerci erken sanırım inş çok bulantım olmaz hem bulantılar hem yiğit aman allahımm
aynı benimkide ban yapışık geziyor
takılıyom yaaaaaalaelaelaelaelae
sevgide görüntü var ses yok
huuuuu huuuuuuuuuuuuu sevgiiiii
günaydın kızlar herkeze
biz güzel bi gece geçirdik dilimi malum her yerimi ısırıp söyleyeym hiç uyanmadı benim kuzucuk ama ben 4 kalkıp onu doyurdum. huzurla bi gece geçirdik maşallah
bu arada pelin bebişe çok üzüldüm böle bi acı bir daha tattırmasın rabbim. en kısa zamanda kucakları dolsun inş.:Saruboceq:
sevgi senin içinde hayırlısı olsun morelini bozma sakın başta zorlnırsın biraz ama sonra biz sürünürken ikincilerle sen rahat edicen:1hug:
aklımda takılanlar bunlar unuttuğum varsa affola ha bide ereğli nerede arkdeşler:kedi:
sen bu azimle kocanıda ikna edersin
günaydın kızlar herkeze
aklımda takılanlar bunlar unuttuğum varsa affola ha bide ereğli nerede arkdeşler:kedi:
yenimahalleye bağlı ama yeni mahalleye uzak bi yer,
eskişehir yolunda
toki turkuaz vadisi diye biyer işte
eşimin işi var böylelikle 2 günde olsa kardeşimi görcem
sölemesi ayıp kardeşceğzim 3.ye 2,5 aylık hamilede
kanaması olup yattı çıktı, iyi şimdi kendide bebekte
ama görsem içim daha rahat etcek diye düşünmüş kocecim :asigim:
ereğli meselesine gelince çok isterdim ama eşim nedeniyle nazıkki
sevgicim benimle kız kardeşimin arasındada 1,5 yaş farkı varbanada şaka gibigelio bu sıpa zati yeterince yoruyo hala şoktayım ben
umarım olmazda cnmhamileymişim canım ama çok yeniymiş pzt gidip bidaha kan vercem değer yükselmiş mi yolunda mı gebelik diye.önceden 3 kilo bile kaldırmaya korkardım yiğite hamileyken şimdide yiğit her dakika kucağımda ama bişey olmadı kanama falan eskiden nekadar dikkat edermişim boşuna okadar stres yapmışım
inşallah olmazdaişin garibi hiçbişey yok gerci erken sanırım inş çok bulantım olmaz hem bulantılar hem yiğit aman allahımm
cnm son adet tarihimi bilmiom ki ben yiğite hamile kaldığımdan beri adet olmamıştım ama sanırım mayıs sonu gibi
sevgicim benimle kız kardeşimin arasındada 1,5 yaş farkı var
beraber büyümüşüz işte
eskiden annelerimiz imkanları bizimkiler gibide değildi düşün yani
rabbimin vardır bir bildiği
umarım olmazda cnm
inşallah olmazda
hayırlı :Saruboceq:
kızlar önce kel olmadan sonra kel oğlumun ve kendi kendime taze taze çektiğim kanatsız resmimi yükledim
saol cnmmvereliniortak
günaydınlar :)
sabah sabah işe gelmek için çıktım, kaldırımda yürüyorum, taşa bi bastım, içinden foşşşşşşşşşş su bütün ayağımın içine doldu, gei eve döndüm, ayağımı yıkadım, çorabımı değiştirdim, ayakkabı değiştirdim, işe geç kaldım,
Allahtan kardeşim evdeydi daha çıkmamıştı o bırakıverdi beni işe
günaydınlar :)
sabah sabah işe gelmek için çıktım, kaldırımda yürüyorum, taşa bi bastım, içinden foşşşşşşşşşş su bütün ayağımın içine doldu, gei eve döndüm, ayağımı yıkadım, çorabımı değiştirdim, ayakkabı değiştirdim, işe geç kaldım,
Allahtan kardeşim evdeydi daha çıkmamıştı o bırakıverdi beni işe
bir ara şans yolu diye bir yarışma vardı bilir misin? ankaranın kaldırımları o hesap işte ne zaman foşlayacağı belli olmuyor
bu arada günaydın
bi deeeeeeeeeeeee smiley kullanamıyorum nedeeeeeennnnnnnnnn((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?