evet biliyorum aynen öyle eee ne olcek İ. melih işte nebekliyorsun ki :1ninca:
çok harcıyorsun diye sana kısıtlama getirmişlerdir belki lülülülülülü
allahım alıntı çalışmıyo link çalışmıyo gibi görünüp çalışıyo bu ne yaaaaaaa Kızgın
sevgicim hayırlısı olsun elbette senin için de yiğit için de zor olacak ama hayırlısı böyleymiş demek ki. doktora gidince bundan sonra mümkün mertebe yiğit'i kaldırma diyecek ama ona da hazırlıklı ol. oğluş hala emiyor muydu sevgi?
amanıııın koptuk bi an
kızlar bir terslik olurda kk ya giremezsek diye facede 2009 aralık anneleri haydi buraya
diye bi grup açılmıştı
hala kullanılıyomu bilmiyom ama bilmeyenlere duyurulur
benim facem yok diye katılamadım
:))))))))))))))))))) heeeeeee sevgili kocam paradan kısamamış yönetimle görüşüp smileyden kıstırmış :kafamçokkarıştı:
nilgün ben kafaya taktım bu başa geldikten sonra ankaradaki nüfus artış oranlarının incelenmesini istiyorum. birlik mahallesi-mustafa kemal mahallesi arasında toplu taşıma araçları ve o yolların çukurlarında kimbilir kaç bebem tutunamadı((((((((((([/QUOTE
yatacak yeri yok diğer taraftada RABBİM büyük, o en iyisini bilir.
günaydın nilguncüm ..geçmiş olsun sağolsunlar bütün kaldırımlar böyle .. sayelerinde atletizm sporcusu olduk hepimiz.. engelli yarışta gibiyiz.. allah verede uzun atlama filan yaptırmasalar..
eyvallah Tülaycım
sen niye konuşmuyon benle(küs müyüzzzzzzzzzz
şimdi size birşey sorcam,
bizim zıpa gökkuş bakıcıya alışmadı, uzaktan görünce bile başlıyor ağlamaya, zaten bu ay ben evdeyim kayınvalidem geldi derken bakıcıda burda yoktu gelmedi de
dün dışarıda görmüş koparmış yine kıyameti
annemde olaya el atıp bir çözüm buldu,
ben perşembe cuma izin kullanıcam, cumartesi pazar babası bakacak, 3 günde annem idare edecek, aslında yol iyi ama
bu seferde hafta sonu beraber hiç birşey yapamayacağız, hepimizn aynı anda evde olacağı bir gün olmayacak, gibi birsürü hiç plan yapamayacağız bu seferde nilay isyan edecek,
aslında fazla seçenek yok gibi görünüyor ama siz ne düşünürsünüz bi al atıverin gari
hay allah ya,
sevmedi demek bakıcısını değiştirme gibi bi imkan olsa bile geleni sevcek mi?
e nilayda haklı isyanda
bi zaman sonra sizde isyan edersiniz bir araya gelememekten
karar vermesi zor bi durum :uhm: kafamçokkarıştı
:))))))))))))))))))) heeeeeee sevgili kocam paradan kısamamış yönetimle görüşüp smileyden kıstırmış :kafamçokkarıştı:
nilgün ben kafaya taktım bu başa geldikten sonra ankaradaki nüfus artış oranlarının incelenmesini istiyorum. birlik mahallesi-mustafa kemal mahallesi arasında toplu taşıma araçları ve o yolların çukurlarında kimbilir kaç bebem tutunamadı((((((((((([/QUOTE
yatacak yeri yok diğer taraftada RABBİM büyük, o en iyisini bilir.
eyvallah Tülaycım
ee benden alıntı yapıp tülay demişsinn anlamadım ben şimdii ... kime eyvallah .. bilmiyorumkismile
sevgi niye konuşmuyon benle küsmüyüz dedi gitti(((
cvpta yazdım ama okudumu okumadımı bilmem
kafam takıldı üzüldüm şimdi kııı
çalışan anne olmak zor yaaa((
allah tüm çalışan annelerin yardımcısı olsun :Saruboceq:
çalışan anne olmak zor yaaa((
allah tüm çalışan annelerin yardımcısı olsun :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?