2009 Aralık Anneleri

evet biliyorum aynen öyle eee ne olcek İ. melih işte nebekliyorsun ki :1ninca:
çok harcıyorsun diye sana kısıtlama getirmişlerdir belki lülülülülülü

:))))))))))))))))))) heeeeeee sevgili kocam paradan kısamamış yönetimle görüşüp smileyden kıstırmış :kafamçokkarıştı:

nilgün ben kafaya taktım bu başa geldikten sonra ankaradaki nüfus artış oranlarının incelenmesini istiyorum. birlik mahallesi-mustafa kemal mahallesi arasında toplu taşıma araçları ve o yolların çukurlarında kimbilir kaç bebem tutunamadı (((((((((((

günaydın nilguncüm ..geçmiş olsun sağolsunlar bütün kaldırımlar böyle .. sayelerinde atletizm sporcusu olduk hepimiz.. engelli yarışta gibiyiz.. allah verede uzun atlama filan yaptırmasalar..

amanıııın koptuk bi an
kızlar bir terslik olurda kk ya giremezsek diye facede 2009 aralık anneleri haydi buraya
diye bi grup açılmıştı
hala kullanılıyomu bilmiyom ama bilmeyenlere duyurulur
benim facem yok diye katılamadım

evet emiyo bıraktırmak lazım ama nasıl.?..onu düşünüom memesiz bianı geçmio ekgıdayada çok düşkün deil napcam ben yaaaaaaaa

sen niye konuşmuyon benle(küs müyüzzzzzzzzzz

şimdi size birşey sorcam,

bizim zıpa gökkuş bakıcıya alışmadı, uzaktan görünce bile başlıyor ağlamaya, zaten bu ay ben evdeyim kayınvalidem geldi derken bakıcıda burda yoktu gelmedi de
dün dışarıda görmüş koparmış yine kıyameti

annemde olaya el atıp bir çözüm buldu,
ben perşembe cuma izin kullanıcam, cumartesi pazar babası bakacak, 3 günde annem idare edecek, aslında yol iyi ama
bu seferde hafta sonu beraber hiç birşey yapamayacağız, hepimizn aynı anda evde olacağı bir gün olmayacak, gibi birsürü hiç plan yapamayacağız bu seferde nilay isyan edecek,
aslında fazla seçenek yok gibi görünüyor ama siz ne düşünürsünüz bi al atıverin gari

sevgi canım 2.kuzucuk geliyomuş :)))
biz 5 kız kardeşiz
ablamla benim aramdada 1,5 yaş var çok iyi anlaştık her şeyimizi paylaştık birbirimize arkadaş olduk aynı zamanın çocuğu olduğumuz için
2,5yaş olan kardeşimlede öyle
ama 6yaş fark ve 10 yaş fark olana hep anaç bir tavırla yaklaşmışımdır ve çok şey paylaşmamışımdır
ikisi aynı anda büyürler aynı aynı anda okula başlarlar ve sen ikisini birarada büyütüp tez bu işlerden kurtarmış olursun
tam oh dediğin anda herşeye yeniden başlamış olmazsın

hay allah ya,
sevmedi demek bakıcısını değiştirme gibi bi imkan olsa bile geleni sevcek mi?
e nilayda haklı isyanda
bi zaman sonra sizde isyan edersiniz bir araya gelememekten
karar vermesi zor bi durum :uhm: kafamçokkarıştı

sağol yasemincim bilmiyorumkismileolumunekankayizsmile

sevgi niye konuşmuyon benle küsmüyüz dedi gitti (((
cvpta yazdım ama okudumu okumadımı bilmem
kafam takıldı üzüldüm şimdi kııı

sevgi niye konuşmuyon benle küsmüyüz dedi gitti (((
cvpta yazdım ama okudumu okumadımı bilmem
kafam takıldı üzüldüm şimdi kııı

okumuştur en kötü ihtimal dönüşte okur bacım şimdi o hassas malum hamile :kaydirigubbakcemile3: idare etcez gari

----
NİLGÜNCÜM bakıcı konusunda iki seçenek var ya çocuk ters bir şey hissetti sevmedi (ki çok kuvvetli ihtimal) ya da "o gelince anne gidiyor" bağlantısını kurdu onun için tepki veriyor. başka bir bakıcı dene derim ben ya da bakıcıyla birlikte annen de gelsin bir süre bakıcının halinden tavrından anlar çocuk sorun mu hissetti onu görmüş olur öyle bir sorun durumu varsa yine yeni bakıcı gerekecek şekerim

rabbim onların topunu bildiği gibi yapsın bacım öbür tarafa kalmadan kessin cezalarını da biz de görelim içimizin yağları erisin

-------
birinden daha alıntı yapmıştım ama yapamadığım için unuttum işte!!!

selam kızlar. daha önce de girdim günaydın demek için ama gönderemedim error merror bişiler yazdı. siteye bir haller oluyor son günler. neyse benden gecikmiş bir günaydın hepinize:)) felaketim bugün. gece üstümden tır değil ama berkay geçti valla. sabaha kadar uyumadı. 10 dk. lık kestirmeler sadece o da pış pış la. dökülüyorum yaa. sabah anneciğim geldikten sonra 2 saatcik uyudum. sonra da toparlandım işe ancak gelebildim valla. sizler de durum nasıl? keyifler iyidir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…