bende onu düşünüyorum havalar soğuyunca evin bir odasını park haline mi getirsek ne yapsek,
yok ama bizim yürüyüş yolu yapmamaız lazım, çünkü bizimki arabada yayılıp gezmeyi seviyor
sen niye yemeğe gitmedin daha geç mi kaldın bana mı öyle geliyor acep???
bende sanmıyorum da bakalım bu hafta geçti zaten , önümüzdeki haftada annem idare etse, ekimde konuşup başlayayım bari yapacak birşey yok
banada çok zor olacak ama buda geçecek demi :uhm:
geçecek geçecekte bunlar geçene kadar bizden kendimizdan vazgeçeceğiz artıkın,
başka çaremiz yok laelaelaelaelae
ah yazık yaaaaaaa ama daha çok sana yazık olmuş gibi... paşa memede sabaha kadar takılmış işte
sen bize mi soruyosun yahu senin söylemen gerek geçecek diye
geçer geçer daha öncekiler gibi bu da geçer neler neler geçmedi ki Sm Cool
ben yemeğe gidiyorumm .. hadi görüşürüz..
kime çektiyse artık kaydirigubbakcemile2bizimki arabada da sıkılıyor ya eserekli benim bebem delikafadulden
sen bize mi soruyosun yahu senin söylemen gerek geçecek diye
geçer geçer daha öncekiler gibi bu da geçer neler neler geçmedi ki Sm Cool
allahım yaa haktan eminin fotolarına baktım şimdi ne pozitif bir bebek yaa gülücükleriyle yorgunluğumu aldı vallahi:))) maaşallah yasemincim güler yüzlü oğluşuna
canım tatlı istiyo(
o sen ben miyim sempatiksalakcinni
domatesleri rendeliycem demi ya hiç öyle yapmadım dı da..domates varsa onunla yap, hem salça koymadığın için Arda da yer
nerden yazdın bunu şimdi şerkıyı dilime doladım söyleyip duruyorum
ne var ne güzel şarkı işte söyle gitsin bacım
ya senin smileylerin ve mq'un çalışıyo bizim niye çalışmıyoooooo((
1 kilo almışımsenağlama
afiyet olsun canım
kime çektiyse artık kaydirigubbakcemile2
inşallah geçecek çıktığı yere geri sokacak halim yok demi sempatiksalakcinni
annesi gibi işte
benimkide çiğ köfte isitiyor
üzülme nanazcım mert efe bir hareketlensin 1 aldığın yerde 3 verirsin:))
inşşş...:Saruboceq:üzülme nanazcım mert efe bir hareketlensin 1 aldığın yerde 3 verirsin:))
yalan :)))))))))) benimki kurtlu gezinip duruyo hiçbir şey verdiğim de yok :Umursamaz:
------
Nazancım 1 kilo dediğin günlük şişlik olabilir... sabah tuvalete çıktıktan sonraki ağırlığınla gece yatmadan önceki arasında 2 kiloya yakın oynar biliyosun di mi? sözün özü kiloyu henüz almamışsındır mert efeyle biraz emekle geldiği gibi gider o 1 kilo :Teselli:
yalan :)))))))))) benimki kurtlu gezinip duruyo hiçbir şey verdiğim de yok :Umursamaz:
------
Nazancım 1 kilo dediğin günlük şişlik olabilir... sabah tuvalete çıktıktan sonraki ağırlığınla gece yatmadan önceki arasında 2 kiloya yakın oynar biliyosun di mi? sözün özü kiloyu henüz almamışsındır mert efeyle biraz emekle geldiği gibi gider o 1 kilo :Teselli:
evvet şekerim rendele yap bak salçalıdan daha güzel olacakdomatesleri rendeliycem demi ya hiç öyle yapmadım dı da..
inşallah güzel olur.. şimdiki domateslerde ne tat var ne bişey ya ondan dedim
1 kilo almışımsenağlama
tatlı çiğköfteeeeeeee denişik bir kombinasyonnnnnnn sempatiksalakcinni
eh muhtemelen geldikleri yol tek yöndür nilgünnnnnnnnnnn :sırnaşık şey:
ben site bakımdayken gidip geldim bugün yemeğe... yemekten sonra dışarda oturasım gelmedi döndüm hemen odaya ondan farketmedin sen :cokacimcoook:
ARZU evet domatesi rendeleyerek yapacaksın... niye kız daha domates mevsimi niye tadı tuzu olmasın :Tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?