2009 Aralık Anneleri

bende onu düşünüyorum havalar soğuyunca evin bir odasını park haline mi getirsek ne yapsek,
yok ama bizim yürüyüş yolu yapmamaız lazım, çünkü bizimki arabada yayılıp gezmeyi seviyor

bizimki arabada da sıkılıyor ya eserekli benim bebem delikafadulden

bende sanmıyorum da bakalım bu hafta geçti zaten , önümüzdeki haftada annem idare etse, ekimde konuşup başlayayım bari yapacak birşey yok
banada çok zor olacak ama buda geçecek demi :uhm:

sen bize mi soruyosun yahu senin söylemen gerek geçecek diye
geçer geçer daha öncekiler gibi bu da geçer neler neler geçmedi ki Sm Cool

allahım yaa haktan eminin fotolarına baktım şimdi ne pozitif bir bebek yaa gülücükleriyle yorgunluğumu aldı vallahi:))) maaşallah yasemincim güler yüzlü oğluşuna

ben yemeğe gidiyorumm .. hadi görüşürüz..

afiyet olsun canım
bizimki arabada da sıkılıyor ya eserekli benim bebem delikafadulden
kime çektiyse artık kaydirigubbakcemile2
sen bize mi soruyosun yahu senin söylemen gerek geçecek diye
geçer geçer daha öncekiler gibi bu da geçer neler neler geçmedi ki Sm Cool

inşallah geçecek çıktığı yere geri sokacak halim yok demi sempatiksalakcinni

allahım yaa haktan eminin fotolarına baktım şimdi ne pozitif bir bebek yaa gülücükleriyle yorgunluğumu aldı vallahi:))) maaşallah yasemincim güler yüzlü oğluşuna

annesi gibi işte

canım tatlı istiyo (

benimkide çiğ köfte isitiyor

afiyet olsun canım

kime çektiyse artık kaydirigubbakcemile2

inşallah geçecek çıktığı yere geri sokacak halim yok demi sempatiksalakcinni

annesi gibi işte

benimkide çiğ köfte isitiyor

tatlı çiğköfteeeeeeee denişik bir kombinasyonnnnnnn sempatiksalakcinni

eh muhtemelen geldikleri yol tek yöndür nilgünnnnnnnnnnn :sırnaşık şey:

ben site bakımdayken gidip geldim bugün yemeğe... yemekten sonra dışarda oturasım gelmedi döndüm hemen odaya ondan farketmedin sen :cokacimcoook:

ARZU evet domatesi rendeleyerek yapacaksın... niye kız daha domates mevsimi niye tadı tuzu olmasın :Tomato:

üzülme nanazcım mert efe bir hareketlensin 1 aldığın yerde 3 verirsin:))

yalan :)))))))))) benimki kurtlu gezinip duruyo hiçbir şey verdiğim de yok :Umursamaz:

------
Nazancım 1 kilo dediğin günlük şişlik olabilir... sabah tuvalete çıktıktan sonraki ağırlığınla gece yatmadan önceki arasında 2 kiloya yakın oynar biliyosun di mi? sözün özü kiloyu henüz almamışsındır mert efeyle biraz emekle geldiği gibi gider o 1 kilo :Teselli:

üzülme nanazcım mert efe bir hareketlensin 1 aldığın yerde 3 verirsin:))
inşşş...:Saruboceq:

sabah aç ve boşken tartıldım
Ama benm oğlan emeklemiyo ne olacak ben emekliim o izlesin barikaydirigubbakcemile3

bilgecim ama biz akşamdan akşama koşturuyoruz peşlerinde. bütün gün evde olanların işi daha zor bence. gerçi berkay bana akşamları da yetiyor sağolsun. emeklemeye sıralamaya başladığından beri 2 kilo daha verdim ben.

domatesleri rendeliycem demi ya hiç öyle yapmadım dı da..
inşallah güzel olur.. şimdiki domateslerde ne tat var ne bişey ya ondan dedim
evvet şekerim rendele yap bak salçalıdan daha güzel olacak

1 kilo almışımsenağlama

hayırlı olsun nazancım, mert efenin peşinde verirsin

ay çok güldüm, zati sinirlerin bozuk herşeey gülüyorum ben -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…