ee benden alıntı yapıp tülay demişsinn anlamadım ben şimdii ... kime eyvallah .. bilmiyorumkismile
yok yok iki tane alıntı yaptım ama bilgenin cevabını yazarken sorun olmuş,
eyvallah sanaydı canımcım
okumuştur en kötü ihtimal dönüşte okur bacım şimdi o hassas malum hamile :kaydirigubbakcemile3: idare etcez gari
----
NİLGÜNCÜM bakıcı konusunda iki seçenek var ya çocuk ters bir şey hissetti sevmedi (ki çok kuvvetli ihtimal) ya da "o gelince anne gidiyor" bağlantısını kurdu onun için tepki veriyor. başka bir bakıcı dene derim ben ya da bakıcıyla birlikte annen de gelsin bir süre bakıcının halinden tavrından anlar çocuk sorun mu hissetti onu görmüş olur öyle bir sorun durumu varsa yine yeni bakıcı gerekecek şekerim
rabbim onların topunu bildiği gibi yapsın bacım öbür tarafa kalmadan kessin cezalarını da biz de görelim içimizin yağları erisin
-------
birinden daha alıntı yapmıştım ama yapamadığım için unuttum işte!!!
ya bundada öyle yaptık annem hiç bırakmadı zaten, bakıcıda ha deyince bulunmuyor işte yine bakalım diyoruz ama, birde kasımda kayınvalidem gelecek yine arada gelir gider bende destek olurum diyor ama
amannnnnnnnnnnnnnnnnn ne bileyim darlandım iyice walla banada birşeyler oluyorsempatiksalakcinni
amin canım sağolasın ama evde tüm gün çocuk peşinde daha zor sanki :Bana birşeyler oluyorrrr:
okumuştur en kötü ihtimal dönüşte okur bacım şimdi o hassas malum hamile :kaydirigubbakcemile3: idare etcez gari
----
NİLGÜNCÜM bakıcı konusunda iki seçenek var ya çocuk ters bir şey hissetti sevmedi (ki çok kuvvetli ihtimal) ya da "o gelince anne gidiyor" bağlantısını kurdu onun için tepki veriyor. başka bir bakıcı dene derim ben ya da bakıcıyla birlikte annen de gelsin bir süre bakıcının halinden tavrından anlar çocuk sorun mu hissetti onu görmüş olur öyle bir sorun durumu varsa yine yeni bakıcı gerekecek şekerim
rabbim onların topunu bildiği gibi yapsın bacım öbür tarafa kalmadan kessin cezalarını da biz de görelim içimizin yağları erisin
-------
birinden daha alıntı yapmıştım ama yapamadığım için unuttum işte!!!
selam kızlar. daha önce de girdim günaydın demek için ama gönderemedim error merror bişiler yazdı. siteye bir haller oluyor son günler. neyse benden gecikmiş bir günaydın hepinize:)) felaketim bugün. gece üstümden tır değil ama berkay geçti valla. sabaha kadar uyumadı. 10 dk. lık kestirmeler sadece o da pış pış la. dökülüyorum yaa. sabah anneciğim geldikten sonra 2 saatcik uyudum. sonra da toparlandım işe ancak gelebildim valla. sizler de durum nasıl? keyifler iyidir inşallah...
selam kızlar. daha önce de girdim günaydın demek için ama gönderemedim error merror bişiler yazdı. siteye bir haller oluyor son günler. neyse benden gecikmiş bir günaydın hepinize:)) felaketim bugün. gece üstümden tır değil ama berkay geçti valla. sabaha kadar uyumadı. 10 dk. lık kestirmeler sadece o da pış pış la. dökülüyorum yaa. sabah anneciğim geldikten sonra 2 saatcik uyudum. sonra da toparlandım işe ancak gelebildim valla. sizler de durum nasıl? keyifler iyidir inşallah...
aman kırılmasında ben idare ederim tabi
nilgüne sunduğun çözümse gayet mantıklı ve iyi bir çözüm kutlarım vereliniortak
çalışan anne konusuna gelince bedenen zorluğu olmasada ruhe n zor
kociş geldi 1 saate görüşürüz kızlar
şahsen senden biraz hallice vaziyetteyim müzeyyencim... dişlerimiz çok beter durumda yatağında yatmadı hadi yerde birlikte yattık bu kez de gece inledi kuzum e haliyle beni uyku tutmadı sonra emicem dedi falan bir şekilde bulduk işte sabahı
ya bundada öyle yaptık annem hiç bırakmadı zaten, bakıcıda ha deyince bulunmuyor işte yine bakalım diyoruz ama, birde kasımda kayınvalidem gelecek yine arada gelir gider bende destek olurum diyor ama
amannnnnnnnnnnnnnnnnn ne bileyim darlandım iyice walla banada birşeyler oluyorsempatiksalakcinni
walla benimki iç güveysinden hallice müzeyyencim, sanada bugün zor geçer inşallah çabuk geçer
şahsen senden biraz hallice vaziyetteyim müzeyyencim... dişlerimiz çok beter durumda yatağında yatmadı hadi yerde birlikte yattık bu kez de gece inledi kuzum e haliyle beni uyku tutmadı sonra emicem dedi falan bir şekilde bulduk işte sabahı
al bizden de o kadar sanırım diş,
iki dakika durmuyor, babannesi hiç kıyamıyor , ağlamasın diye parka götürmüş iki kere
gökhanda puseti arabadan çıkarmayı unuttuğu için hep kucağında götürmüş
dün bütün gün kadınceğizin canını çıkarmış,
kıyamam yaa bizimki gazdan uyumadı. bir ara kendimi ayberkle berkayın yatağının arasında yerde buldum. yatak çekmecesinin kulbu sırtıma batmış. sonra artık aldım kucağımda koltuklarda yatak odasında yerlerde avutabildiğim her yerde sabaha kadar pış pış. emzirdim ettim. 10 dk. uyudu yarım zaat mızladı. rezilimi çıkardı yani sabah kadar.
ay bilmez miyim benimkini bulana kadar canımız çıktı haber bırakmadığımız yer kalmadı sormadığımız insan kalmadı
bir de diyorlar ki işsizlik var... yalan iş var beğenen yok... herkes az iş yapayım yayılayım ama paraya para demeyeyim istiyor bir biz salağız herhalde kötükedihüso
allah o parkları yapanlardan razı olsun vallahi bizimkini de dün zaptedememişler anneanne ve dede 2-3 saat parkta takılmışlar... salıncak seviyor benim sıpa kaydirigubbakcemile3
ay valla öyle canım. inşallah geçer.
kıyamam yaa bizimki gazdan uyumadı. bir ara kendimi ayberkle berkayın yatağının arasında yerde buldum. yatak çekmecesinin kulbu sırtıma batmış. sonra artık aldım kucağımda koltuklarda yatak odasında yerlerde avutabildiğim her yerde sabaha kadar pış pış. emzirdim ettim. 10 dk. uyudu yarım zaat mızladı. rezilimi çıkardı yani sabah kadar.
üffffffffffff biz ne yapcez bakalım, hayırlısı şimdi bişey yazcam atacaklar beni burdan, o yüzden tutuyorum kendimi
bulana kadar annemim bulduğu çözüm en iyisi gibi geliyor sempatiksalakcinni:1shok:kafamçokkarıştı
birini bulana kadar öyle idare ediceksiniz nilay isyan etmeden (haklı olarak) de birini bulmaya çalışacaksınız nilgüncüm o düzende çok uzun yürütebileceğinizi sanmıyorum :1no2:
ay biber dolamsı yapıcektim salça yoookkk
cüzdanda da mangr yookk biri bana salça yollasın özeldenkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
ben yemeğe gidiyorumm .. Hadi görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?