2009 Aralık Anneleri

aman kırılmasında ben idare ederim tabi

nilgüne sunduğun çözümse gayet mantıklı ve iyi bir çözüm kutlarım vereliniortak
çalışan anne konusuna gelince bedenen zorluğu olmasada ruhe n zor
kociş geldi 1 saate görüşürüz kızlar

walla benimki iç güveysinden hallice müzeyyencim, sanada bugün zor geçer inşallah çabuk geçer

şahsen senden biraz hallice vaziyetteyim müzeyyencim... dişlerimiz çok beter durumda yatağında yatmadı hadi yerde birlikte yattık bu kez de gece inledi kuzum e haliyle beni uyku tutmadı sonra emicem dedi falan bir şekilde bulduk işte sabahı

kolay gelsin görüşürüz yasemincim

ruhen çok yıpratıcı haklısın... çocuğunun birçok ilkini kaçıracak olmak başlı başına bir kabus... çocuğun seni araması ve bulamamasını söylemiyorum bile 1no2

al bizden de o kadar sanırım diş,
iki dakika durmuyor, babannesi hiç kıyamıyor , ağlamasın diye parka götürmüş iki kere
gökhanda puseti arabadan çıkarmayı unuttuğu için hep kucağında götürmüş
dün bütün gün kadınceğizin canını çıkarmış,

ay bilmez miyim benimkini bulana kadar canımız çıktı haber bırakmadığımız yer kalmadı sormadığımız insan kalmadı
bir de diyorlar ki işsizlik var... yalan iş var beğenen yok... herkes az iş yapayım yayılayım ama paraya para demeyeyim istiyor bir biz salağız herhalde kötükedihüso

walla benimki iç güveysinden hallice müzeyyencim, sanada bugün zor geçer inşallah çabuk geçer

ay valla öyle canım. inşallah geçer.

kıyamam yaa bizimki gazdan uyumadı. bir ara kendimi ayberkle berkayın yatağının arasında yerde buldum. yatak çekmecesinin kulbu sırtıma batmış. sonra artık aldım kucağımda koltuklarda yatak odasında yerlerde avutabildiğim her yerde sabaha kadar pış pış. emzirdim ettim. 10 dk. uyudu yarım zaat mızladı. rezilimi çıkardı yani sabah kadar.

allah o parkları yapanlardan razı olsun vallahi bizimkini de dün zaptedememişler anneanne ve dede 2-3 saat parkta takılmışlar... salıncak seviyor benim sıpa kaydirigubbakcemile3

ah yazık yaaaaaaa ama daha çok sana yazık olmuş gibi... paşa memede sabaha kadar takılmış işte

üffffffffffff biz ne yapcez bakalım, hayırlısı şimdi bişey yazcam atacaklar beni burdan, o yüzden tutuyorum kendimi
bulana kadar annemim bulduğu çözüm en iyisi gibi geliyor sempatiksalakcinni:1shok:kafamçokkarıştı

allah o parkları yapanlardan razı olsun vallahi bizimkini de dün zaptedememişler anneanne ve dede 2-3 saat parkta takılmışlar... salıncak seviyor benim sıpa kaydirigubbakcemile3

bende onu düşünüyorum havalar soğuyunca evin bir odasını park haline mi getirsek ne yapsek,
yok ama bizim yürüyüş yolu yapmamaız lazım, çünkü bizimki arabada yayılıp gezmeyi seviyor

geçecek geçecekte bunlar geçene kadar bizden kendimizdan vazgeçeceğiz artıkın,
başka çaremiz yok laelaelaelaelae

birini bulana kadar öyle idare ediceksiniz nilay isyan etmeden (haklı olarak) de birini bulmaya çalışacaksınız nilgüncüm o düzende çok uzun yürütebileceğinizi sanmıyorum :1no2:

birini bulana kadar öyle idare ediceksiniz nilay isyan etmeden (haklı olarak) de birini bulmaya çalışacaksınız nilgüncüm o düzende çok uzun yürütebileceğinizi sanmıyorum :1no2:

bende sanmıyorum da bakalım bu hafta geçti zaten , önümüzdeki haftada annem idare etse, ekimde konuşup başlayayım bari yapacak birşey yok
banada çok zor olacak ama buda geçecek demi :uhm:

ay biber dolamsı yapıcektim salça yoookkk
cüzdanda da mangr yookk biri bana salça yollasın özeldenkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

sen niye yemeğe gitmedin daha geç mi kaldın bana mı öyle geliyor acep???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…