2009 Aralık Anneleri

Kızlar kızıma fisher price eğitici puppy ve eğitici çay seti siparişi verdim ( kocam vuracak beni sürekli senin neden maaştan paran kalmıyor diye soruyor ) geçen saat için gitti.......com güvenli mi diye soran vardı ben sipariş verdim geldi yani güvenli

saati kaça aldın canım ya bende istiyorum ama :kedi:

Kan verdik detay anlatmayacagim cok cook zor gecti umarim sizler kolay atlatirsiniz zaten mina bir fasil dr muayene ederken agladi ilk defa dr a bu kadar tepki verdi sonra susuncada kan verme isi neyse oyle boyle atlattik aglamalari boyle kontrol ici. Kan alinmasindan olsun en kotu allah muhtac etmesin hastanelere gitmeye kan serum olAylarina hicbirini

ayyy amin canım Allah hiçbir bebişe yaşatmasın

kızlaaar
arda için ajansa başvuru yapmıştım.. bugün aradılarr.. cumartesi günü gidicez kesin kayıt işlemleri için video ve foto çekimi yapılcakmış.. inşallah birşeyler çıkar.. dua edin teyzeleri

bu arada katgut a bende tıklıycam ama sunucu taşıma işlemi varmış ondan şuan şedemedim.. yine deniycem sizde bana tıklatırsınızkaydirigubbakcemile3

öznurcum kargonu hala veremedim ben zeynebimin hediyesi hala evde kusura bakma tatlım ya..

geçmiş olsun pelin

ayy ayy pozmu vermeye gitceksiniz inşallah ağlamaz annesi millet yakışıklı görsün :))

kızlar ilk adım ayakkabısı olarak anatomik olan toddler marka kullanan varmı ben baktımda almadım daha

inşallah güzel geçer canım bende düşünmüştüm ama nazar filan korktum hem istanbula git gel zor olur çalıştığım için ama sevindim artık dizilerde reklamlarda yakışıklı erkekimi oynatırlar hadi haberlerinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…