2009 Aralık Anneleri

Pazar gunu bayramogluna gittik isyerinin ordan gectik giselerden ne bicim ne ucra yer yuhh dedim sibel resmen iyi huzurlu uykulu geceler olsun

Bogazim agriyor nefret ediyrm hava degisimlerinden esim kotuydu bana satti sanirim umarim daha kotu olmam minayada ugramaz (

slm kızlar nasılsınız ben artık foruma giremiorum okuyamıorum nese umarım herkes iidir pelincim sanada çok geçmiş olsun herkese iyi geceler...

fazla yazamadım güneş çok huysuz devamlı ağlıo eşim bakıo akşamları evdeyken genelde ama onada yazık işe gidio susturamıoruz gece çok kalkıo hep ağlıo ne istio anlamıoruz delirmek üzereyim kızlar allahım sen sabır verr...

yine de özeniyor insan yavrum eskici zaten herşey ağbisinde kalma arada değişik birşey görünce dayanamayıp alıyorum.

Iyi geceler canım. Mışııl mışıl uyursynuz inşallah ana kız.

bogazim agriyor nefret ediyrm hava degisimlerinden esim kotuydu bana satti sanirim umarim daha kotu olmam minayada ugramaz (

aman dikkat et canım bol bol c vitamini al da ilerlemesin.

slm kızlar nasılsınız ben artık foruma giremiorum okuyamıorum nese umarım herkes iidir pelincim sanada çok geçmiş olsun herkese iyi geceler...

ah mehtapcım hepimiz aynı sorundan dertliyiz. Ne zaman doğru dürüst bir uyku düzenleri olacak çok merak ediyorum ben de. Senin yine eşin bakıyormuş. Ben çalıştığım halde eve girdiğim andan itibaren herşeyiyle ben uğraşıyorum. Eşimin bahnesi de ayberke bakıyormuş. Ayberkin bakılacak neyi varsa zaten erkenden uyuyor yavrum.

sibel ben içerenköyde sadık spora baktım güzel ayakkabilar vardı toddlerler cok hosuma gitti .bu arada bostancı köprünün ordaki irem bebemi güzel şeyler varmı orda
sen de mi buralarda sın canım.. sadık sporu bilirim görümcem hep ordan alışveriş yapar.. yeni bir yer açtılar kiptaş içerenköy evlerinnin altına bende oraya yakınım..:teytey:

Berkay paşa dalmış gibi gözüküyor ayaklarım uyuştu valla sallamaktan. Yatırayım da ben de yatayım artık inşallah uyanmaz. Hepinize iyi geceler ve deliksiz uykular diliyorum kızlar. (olmuycak duaya amin denir mi bilmem ama:)))

ah mehtapcım hepimiz aynı sorundan dertliyiz. Ne zaman doğru dürüst bir uyku düzenleri olacak çok merak ediyorum ben de. Senin yine eşin bakıyormuş. Ben çalıştığım halde eve girdiğim andan itibaren herşeyiyle ben uğraşıyorum. Eşimin bahnesi de ayberke bakıyormuş. Ayberkin bakılacak neyi varsa zaten erkenden uyuyor yavrum.[/QUOTE]

ayy cnm onuda yeni yapmaya başladı saolsun yoksa oda kalkmazdı:)

Bogazim agriyor nefret ediyrm hava degisimlerinden esim kotuydu bana satti sanirim umarim daha kotu olmam minayada ugramaz (
pelin hemen boğazını yumuşatacak bişeyler bitki çaylarına saldır.. biliyosun benden ardaya geçti ve hala burnu akıyor kuzumun öksürüğü daha bugün biraz biraz iyi...
geçmiş olsun aman dikkat demiycem çünkü dikkat edemeyiz içiçeyiz bebelerle.. sadece önlem al canım..

ya mehtaaaaap öyle bi uykum varki, murat müşteri ye mutfak çizimi yapıyo benide yanında esir tutuyo.. birazdan atlatıp kaçıcam.. dedim bak bugün de ihmal edersen hep kafanda kalacak doğru masa başına dedim.. oda yanımda dur o zaman dedii.. hay dedim dilimi eşşek arısı soksaydı.sempatiksalakcinni
birazdan kaçarım atlatırım diye bekliyom

öznuuurrrrr canım bu seni altta görüpte yazdığım belki 5. mesajdır.. kargoyu veremedim.. zeynocumun hediyesi hala evde görmemiştir diye tekrar tekra yazıp duruyrum

:))) ohh ii olmuş sana dur kocanın yanında bnmkide açtı bifilm sinema sisteminin sesinide sonses gümgüm valla zor uyuttuk güneşide zaten bende birazdan kaçıcamkaydirigubbakcemile5 kıs diorum sesini kısıo geri açıo uyanırsa kesicem vallla onu:)))klava:

kabus gibi yaa laptopu elimden bıraktım götürdüm yatağa yatırdım anında açtı gözlerini yine başladık sallanmaya allahım sen sabır ver yarabbim nasıl da uykum var(

ikiside aynı biliyosun.. bir iki hafta her eve geldiğinde kurcalıycaktır... hatta sesi daha iyi alabileceği EKŞIN filmler alıp gelicektir... 3. haftanın başında bu istek yavaş yavaş azalmaya başlıcak emin ol.. sonra bunun SÖRROUNDU beni tatmin etmiyor dicek.. borcu biter bitmez yenisini alıcek..
uyanırsa da ver valla uyutsun

kabus gibi yaa laptopu elimden bıraktım götürdüm yatağa yatırdım anında açtı gözlerini yine başladık sallanmaya allahım sen sabır ver yarabbim nasıl da uykum var(
bu aralar hepsi sabrımızın sınırlarını ölçmeye çalışıyolarakannehir
hemen yur inşallah kuzum ya

ayyy zaten öle filmler açıodaı sardı beyefendi durmadan dvd filmlere bakıo aynen dediğin gibi durmadan dvd almak istio delirtti beni şunumu alsam bunumu alsam ayyy yok hele bi alsın yenisini keserim onu valla:)))evet uyanırsa o bakıcak söledim:)))yoksaklava:

ayy cnm bnm ben uyuttum darısı senin başına umarım bebişlerin hepsi mışıl mışıl kesintisiz uyurlar:):Saruboceq:

bu aralar hepsi sabrımızın sınırlarını ölçmeye çalışıyolarakannehir
hemen yur inşallah kuzum ya

valla zor gibi gözüküyor canım annemdeyiz zaten zorla uyutmaya çalışıyordum bir de üzerine 2 saattir devam eden metro çalışmasının gürültüsü iki kat arttı son 5 dk. itibariyle. inşallah uzun sürmez. yoksa cinnete az kaldı valla. allahım sen aklıma mukayet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…