Kızlar kızıma fisher price eğitici puppy ve eğitici çay seti siparişi verdim ( kocam vuracak beni sürekli senin neden maaştan paran kalmıyor diye soruyor ) geçen saat için gitti.......com güvenli mi diye soran vardı ben sipariş verdim geldi yani güvenli
saati kaça aldın canım ya bende istiyorum ama :kedi:
Kan verdik detay anlatmayacagim cok cook zor gecti umarim sizler kolay atlatirsiniz zaten mina bir fasil dr muayene ederken agladi ilk defa dr a bu kadar tepki verdisonra susuncada kan verme isi neyse oyle boyle atlattik aglamalari boyle kontrol ici. Kan alinmasindan olsun en kotu allah muhtac etmesin hastanelere gitmeye kan serum olAylarina hicbirini
kızlaaar
arda için ajansa başvuru yapmıştım.. bugün aradılarr.. cumartesi günü gidicez kesin kayıt işlemleri için video ve foto çekimi yapılcakmış.. inşallah birşeyler çıkar.. dua edin teyzeleri
kızlar ilk adım ayakkabısı olarak anatomik olan toddler marka kullanan varmı ben baktımda almadım daha
canan ve yasemin öncelikle sizi tebrik etmek istiyorum vereliniortak ne kadar hamarat hatunlarsınız hele sen yasemin tam atom karıncasın bunca şeyin arasında bide oturup bunları yapabiliyosun bravo..
http://www.***********/?X=TxVfuvBnEOtSMFgHMgrE
Fisher Price Renkli Halkalar - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Fisher Price Türkçe Konuşan Eğitici Aktivite Masası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
ben de bunları aldım işte bugün geldi naz bayıldı ama benimki ilk gördüğünde böyle yapıo bakalım 2-3 gün sonra da oynuyo olacakmı..
ah pelin geçmiş olsun. bizimkide çok zor geçmişti.. evet allah başka bişey için kan aldırmayı vs göstermesin.. amin..
oyy yakışıklı ardam ünlümü oluyo yerim ben onu..
ya bugün ben de irem bebeye gittim kıza uyku tulumu çorap vs aldım bide batikvari ayakkabılara bakıyodum. (yani altı sert olmayan) kız dediki sizin artık ilk adım ayakkabısı almanız lazım adım atmaya başlamış. ama elinden tutmadan kendisi yürümeye başlayınca almak gerekmezmi. nezaman almak gerekiyo bu ayakkabıyı ve nerden hangi marka vs varmı önerileriniz..
hadi tıklayın bakalım :))
http://www.***********/?X=TxVfuvBnEOtSMFgHMgrE
melike puppy çok güzel.. ötekini bilmiyorum.. ay almaya kalksan sonu yok valla..
bu arada nazı gözü için götürdüm doktora ama doktor cildiyeye gitmem gerektiğini söyledi.. yarın babası geliyo o götürür artık bugün yoktu boşluğu cildiyenin yarına randevu aldım..
herkese resim yorumları için teşekkür ediyorum tek tek. ay kendim yazıp kendim okuyorum gecenin delisimiyim neyim..kaydirigubbakcemile3
sibel ben içerenköyde sadık spora baktım güzel ayakkabilar vardı toddlerler cok hosuma gitti .bu arada bostancı köprünün ordaki irem bebemi güzel şeyler varmı orda
canan ve yasemin hakikaten tebrik ediyorum sizi bende evdeyim ama yemekti temizlikti derken hiç vakit kalmıyo başka bişeye..ben bu işi bilmiyorum sanırım bişey eksik bende-tatlicadiarzu- zaten kendimi hiiç ev hanımı gibi hissetmiyorum ben kaydirigubbakcemile3
pelincim geçmiş olsun atlatmışsınız bunuda..sonuçları nasıl peki???
sibeel gördüm bende kayınvalideciğini.. nur yüzlü maşallah kaydirigubbakcemile3 herşeyi anlatıyo bakışları..görümcelerde pek bilmiş bakıyo..
inşallah önemli bişey değildir nazın gözündeki..
bende baktım ilkadım ayakkabısı profilodaki adidasta 35 tl onu alıcam ben.akşam gittiğimiz için kasayı kapamışlardı baktığımızda alamadım..pek bi özelliği yok ilk adım ayakkabılarının yumuşak tabanlı bi ayakkabı gördüğüm kadarıyla.
güle güle kullansın kuzum oyuncaklarını annesi. gelişmeleri bize de aktar eğer ilgisi devam ederse ben de düşünüyorum almayı. ama tereddütteyim fisher price yağmur ormanı oyun halısı almıştım daha küçükken doğru dürüst kullanmadık, uyku arkadaşı, çek bırak oyuncaklar aldım bir sürü onlarla da fazla ildilenmedi. nerde abuk subuk şişeydi kutuydu onlara ilgi duyuyor:))
inşallah önemli birşeyçıkmaz da çabucak iyileşir güzel gözleri kuzunun
bak geldik işte yalnız kalma diye:))
hı hı ordaki.. valla ben nazın uyku setini de ordan aldım.. var baya çeşit. tekstil de zayıf biraz. ama uyku tulumunu 35 tl ye aldım. ama benimki ayaklı. naz hayattaötekilerle uyumaz. ama fermuarlı filan kolay giyilir. patiklerde çok şirindi..
ya evet pelin sonuçları yaz he..
ya şimdi kuzumu bi görsen uykusunda sürekli gözünü kaşıyo sonra ağlayarak uyanıyo mafoldumben of kıyamam ya kuzuma nazarlar değiyo..
ilk adım ayakkabısı katlayıncaburun kısmı bileğe değecek okadar esnek olacak yani ortopedik olacak ayağa tam oturacak bileği saraca ve deri olacak bildiğim kadarıyla. iyiymiş 35 e tüm adidaslarda öylemiki acaba..
kızlaaar
arda için ajansa başvuru yapmıştım.. bugün aradılarr.. cumartesi günü gidicez kesin kayıt işlemleri için video ve foto çekimi yapılcakmış.. inşallah birşeyler çıkar.. dua edin teyzeleri
kaydirigubbakcemile3 bugün bi ara bıraktı oyuncakları geldi elektrik süpürgesiyle oynadı ya. bi an dedim oyuncak alma olayı annelerin kendini tatmini heralde :)) hiç olmasa da olurmuş gibime geliyo bazen..
Oznur. Carsamba sonuclar sibel bizim dr derki bugun sordum mina artik yuruyor kabul ediliyormus 8-10 adim attigi icin yuruyene kadar ayakkabi yok demisti eskiden simdide yuruyor ama evde ayaklarini usutmemesini saglamak amac onun icin yumusak birsey gydr hicbirsey gymemesi en iyisiymis evde disardada yururse diye ayakkabi markasi istedim israrla bir marka verdi onemli olan yumusak olmasiymis yani minaya bile onumuzdeki ay disara yurumeye baslarsa alacagim dr un tavsiyesi bu bizimkinin
Ben minanin kan grubunu biliyorum ama elimde kan grubunun yazili oldugu kart olsun istedim acil bir durum icin allah gostermesin gerci hazir kan alinmisken szde isteyin isterseniz
Oznur. Carsamba sonuclar sibel bizim dr derki bugun sordum mina artik yuruyor kabul ediliyormus 8-10 adim attigi icin yuruyene kadar ayakkabi yok demisti eskiden simdide yuruyor ama evde ayaklarini usutmemesini saglamak amac onun icin yumusak birsey gydr hicbirsey gymemesi en iyisiymis evde disardada yururse diye ayakkabi markasi istedim israrla bir marka verdi onemli olan yumusak olmasiymis yani minaya bile onumuzdeki ay disara yurumeye baslarsa alacagim dr un tavsiyesi bu bizimkinin
valla benim baktığım öyle bişey değil sibel patik gibi bi ayakkabı..ama geçen internette okumuştum ben öyle bi ayakkabı almaya gerek yok diye..çünkü ortopedik ayakkabının tam ayağına oturması gerekirmiş biraz büyük bile olsa taban oturmazmış diye yazıyodu..bebeklerde çok hızlı büyüdüğü için ancak bikaç kez giydirilebilirmiş falan filan..en iyisi doktora sormak sanırım..
Ben minanin kan grubunu biliyorum ama elimde kan grubunun yazili oldugu kart olsun istedim acil bir durum icin allah gostermesin gerci hazir kan alinmisken szde isteyin isterseniz
aman şimdiden kocamaan maaşallah yakışıklı erkeğe. tv yıldızı mı olucak şimdi allah nazarlardan korusun arzucum.
aynen işte bizimki de öyle o yüzden eşim kızıyor bana boşuna para harcıyorsun alma diyor ayberke al hiç olmazsa o anlıyor oynuyor arkasından da berkay oynar büyüyünce diyor ama öyle güzel şeyler var ki dayanamıyorum ben de. zaten aktivite masasını da yaşgünü bahanesiyle araya şıkıştırıcam. bir de yaramaz topları düşünüyorum bakalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?