Ekşili tavuk suyu çorba yap
bence sever
yada tarhana çorba sarımsaklı olsun burcu
Ihlamur konusunda sanirim 4-5 cesit denedim asla icmiyor .Hatta bu denemelerde sonra verdigim direk suyu bile belki icine bisey katmisimdir diye 1 saat filan almiyor.
Dunurcum senin gelinin cok fena. Ben ona ekmek yapiyorum evde. Disardakilerde katki maddesi var diye onu bile yemiyor . İlla bildigin bakkal ekmegi olcak.
tarhana sever normalde dun oglen sebze corbasi yaptim yemedi hemen tarhana yaptim nasilsa yer diye agzina sokmadi. Hasta yemegidir diye tavuk suyu corbasi yaptim aksam yok . Pilav verdim yok tavuk verdim yok . Ac kalmasin die mama yedi sonra. Bugun doktoru aradim gerci . Normaldir ustune gitme cani istemiyordur dedi ama insanin ici rahat etmiyor . Yedigi seyler var iste ne bilim sutlac mesela . Onlari bile agzina surmuyor . Eger ustelersemde takiyor bogazina parmagini direk. Bizim canimiz sıkıldıgında kendimizi kusturma huyumuz var da
hehe cin kızım benim :86: Elimi kolumu bağladı şimdi
özünde dönüp dolaşıp yine yemek istemiyorsa yemesin noktasına geliyoruz, yedirip 15 dakika sonra kusmasındansa yemeyiversin bakalım
zıpaya bak sen
bige senin gelin çok fena olmuş cnm
aş istemez bir kuru ekmekle doyarım diyor ama
Kusmasından tabiki daha iyidir ama içinde rahat etmiyor biliyorum cnm benim
dr zorlama diyorsan zorlama bakalım
Ben bastan soyledim kotu huylarini direk :O)
ben bastan soyledim kotu huylarini direk)
kimliği çıktı kızımın 15 aralık
ama benim hala kafamda soru işaretleri
umarım iyi etmişizdir.
Off bu kafamdaki soru işarteleri mahvedicek beni.
Ocakmı ayzdırsaydım diye dolanıp duruo kafamda
onun için en iyisini karar vermek
ne zor şeyyy
şimdidedn
umarım iyi etmişizdir.
off bu kafamdaki soru işarteleri mahvedicek beni.
ocakmı ayzdırsaydım diye dolanıp duruo kafamda
ne zor şeyyy
şimdidedn
mekanı cennet olsun canım başın sağolsunBugun ilkokul ogretmenim öldü. Mekani cennet olsun o kadar cok severdim ki. Canakkaleye goturduler cenazesini butun arkadaslarim atladi gitti . Ben ve yeni dogum yapmis 3 arkadas gidemedik tabi. Ama bugun icim acidi. Cok severdik .. Cok severdim..
güle güle kullansın paşam oyuncağınıoğluşum için aldığımız d.günü hediyesi .
hafta sonu caruselde atlıkarıncaya bindirdik çok sevdi. bizde d.gününde bunu alalım dedik. akşamları bindiriyoruz çok hoşuna gitti.
Hepsiburada.com : Pİlsan Düldül At | Anne / Bebek / Çocuk
zorlama diycem ama biliyorum için hiç rahat değil. hastalığın etkisiyle böyle canım. zaten zorla birşeyler yedirsen kusacak 1-2 güne normale döner. yemediklerini de telafi eder inşallah.İstahsizlik artik hic yemez olduk . Hasta diye ustune gitmek istemiyorum ama sonucta yemeden de olmaz . Ihlamur filan zaten agzimiza sokmuyoruz tek tedigi kuru ekmek. Ne yapcam ya
umarım iyi etmişizdir.
off bu kafamdaki soru işarteleri mahvedicek beni.
ocakmı ayzdırsaydım diye dolanıp duruo kafamda
ne zor şeyyy
şimdidedn
modemin çıkış kablosuna
ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
yarın yokum .. iyi hafta sonları şimdiden . hepinize ve güzel kuzularınızı kocaman kocaman öpüyorum
Hatırlatma ;
Cumartesi günü oğluşumun d.günü kutlayacağız . Gelmek isteyen herkesi bekliyorumm ..
hoşgeldin şekerimKızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bugün denetimimiz vardı en kocamanından ankara değil istanbul ama aylık değil senelik olan neyse işte geldim sonuçta neler var bakamadım geçmişe hastalar devam ediyormuş çooook geçmiş olsun bebeklere
göremedimdi de ondan ötürü sorduydum bacıııımodemin çıkış kablosuna
allah rast getire nevracımben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
yarın yokum .. iyi hafta sonları şimdiden . hepinize ve güzel kuzularınızı kocaman kocaman öpüyorum
Hatırlatma ;
Cumartesi günü oğluşumun d.günü kutlayacağız . Gelmek isteyen herkesi bekliyorumm ..
haydin kaçtıııımmmmmmmm
nevracım partiniz rast gitsin güzelim
hoşgeldin şekerimKızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bugün denetimimiz vardı en kocamanından ankara değil istanbul ama aylık değil senelik olan neyse işte geldim sonuçta neler var bakamadım geçmişe hastalar devam ediyormuş çooook geçmiş olsun bebeklere
göremedimdi de ondan ötürü sorduydum bacıııımodemin çıkış kablosuna
allah rast getire nevracımben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
Hatırlatma ;
haydin kaçtıııımmmmmmmm
nevracım partiniz rast gitsin güzelim
kızlar slmlar nasılsınız giremiyorum kayınvalidemler geldi salı günü doğum günü hazırlıkları temizliği alışverişi derken daha bitmedi işlerimiz birde kuzum hasta oldu tam doğum gününe denk eldi çook üzügünüm ateş gibi yanıodu bugün 38derece olmuş ateşi yüzü kıpkırmızı dişte çıkarıo burnuda akıo üstüste geldi hepsi anlıcanız çok huysuzdu dünden beri hiç ağlamadıı kadar ağladı inatlaştı bizle bizde her istediğini yaptıkları için dedesi falan onlara naz yapıo inat yapıo sdandık meğer hastalanmış bir baktım ateş gibi yanıo sabahın 5inde kalktık çook zor yatırdım geri bi kalktı sırılsıklam yatak yoran ne olduunu şaştım inş iyileşir kuzum hasta olan bebeişlerede çook eçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?