2009 Aralık Anneleri

haydin kaçtıııımmmmmmmm
nevracım partiniz rast gitsin güzelim
haydi güle gülee
mehtap geçmiş olsun güneşe de canım. hepimiz aynı dertten muzdaripiz. allah beterinden saklasın deyip avunuyoruz

hoşgeldiiiinnn hasta sayımız artarak devam ediyor bu kış biter mi

sağol cnm bnm çok teşekkür ederiz...evet allahım hiç bir bebeğe vermesin hastalık dermansız dert hiç vermesin...

altı buçuk gibi çıkayım diyorum meralcim aslında işler bitti de gelecek bir evrak var oyalanıyorum işte :)

altı buçuk gibi çıkayım diyorum meralcim aslında işler bitti de gelecek bir evrak var oyalanıyorum işte :)

aman iyi bari cnm

bende toparlanmaya başlıyım anca olur herhalde

hepinize hayırlı akşamlar
bebelerin gözlerinden öperim

akşamcılar geç saatlere kadar buaralarda takılıp uykusuz kalmayın lütfen

yarın sibelde bizle beraber olucek dimiii

hadi ben kaçaaaaarrrrrrr

sağol cnm bnm çok teşekkür ederiz...evet allahım hiç bir bebeğe vermesin hastalık dermansız dert hiç vermesin...

geçmiş olsun mehtapçım güneşe. hepiciğmiz aynı durumdayız. Allah beterinden saklasın. doğum gününe iyileşir inş. kuzu

güle güle canımm kuzuyu da seni de öpüyorum

güel güle meral. kara kuzuya bizim içinde sarıl:)

Mehtap geçmiş olsun Güneş e canım iyileşir inşallah çabucak bütün bebekleri dolaşıyor bu illet bu ara Allah beterinden esirgesin yine.

Kıymet, siz ikinizde hastalanmışsınız canım yaa neyse ki annen gelmiş değil mi yalnız kalmamaya çalış mümkün olduğunca bari nasıl şimdi Zeynep?

annem dün geldi ebrucum yemekler yaptı bize uğraşmıyım diye. dkotra götürdü bizi, yıkadı pakladı yedirdi içirdi akşamda gitti. bugün ben daha iyiyim şükür tek sesim kısık:) zeynebin burnu foşur foşur doğru düzgün ememiyo bile nefes alamadığı için sf ler falanda fayda etmiyo. geçicek inş. burnunu sildirmiyo artık ama ona kalsa her yer salya sümük olacak:) bide kendi de kabullendi demek ki pek başını kaldıramıyo halsiz düştü. uyksundan uyandı demin aldım kucağıma biraz oturalım dye hoop gene gitmiş bizimki yatırdım yine. bi yandan da ii oluyo uyumakla daha çabuk toparlar inş.

bende paşalarımı öpüyorum (onları özel öpicem kusura bakmasınlar)

aman uyusun da çabucak iyileşsin kuzum benim. sen de fırsat buldukça dinlen kıymet atlatın bir an önce.

ben de 10 gündür geçmeyen sırt ağrısı ve öksürüğüm için doktora gidicem yarın sabahtan. muhtemelen derbeder uyumaktan üşütüyorum ve tutuluyor omuzlarım sırtım ama öksürük çok kötü mahvetti beni.

ben artık paşalarıma gideyim kaç gündür geç gidiyorum bugün vaktiyle oynaşalım azcık. öpüyorum sizi ve kuzuları. iyi akşamlaar

güle güle git kzucuklarına canım. doktora git de kronikleşmesin geçsin biran önce inş.

kızlar salgın varmıs zeynosa dr dolven, vitamin ve antibiyotik vermiş bogazları kızarmıs ama antibiyotiği 2 gün sonra eger artarsa öksürük, atesi cıkarsa verin demiş sevindim antibiyotiği sevmeyen dr gözüme girdi.Hİç iştahı yok hic bir sey yemiyor bide sürekli mızmız kuzum bogazı acıyo herhalde

yok meralcim yarın da çalışıyorum sonra bi hafta izin..x

herkes hasta galiba ya geçmiş olsun hastalara.. bizim işyerinde de ecrin bebek var arkadaşın kızı 6 aylık hergün hastanede hava vermeyebaşladılar doktor salgın var demiş. dikkat etmek lazım.. allah acil şifalar versin hiçbi bebiş hasta olmasın...

benimde spandlortropati gibi bi hastalığım var ya adını tam bilmiyorum :) dünden beri o azdı sağımdan soluma dönemiyorum ölüyorum ağrıdan (sol kalça ekleminde iltihap var) ekızda durmuyo

ah sibel sanada geçmiş olsun bebişlerle bizim hasta olmamızda zor oluyo..
benimde başım dönüyo 2 gündür yer ayağımın altından kayıyo sanki bide mide bulantısı fenayım yani.test aldırdım aydına bu akşam korkudan:) spiral var ama yinede güven olmaz hiçbişeye:)

burcu zeynep 10 gündür nerdeyse hiçbişey yemiyodu ne kahvaltı ne çorba ne meyve..için hiç rahat değil benimde ama yapacak bişey yok..dün akşam yayla çorbası yaptım biraz ekşimsi olmuştu tadı bol yoğurt koydum onu yedi bi kase ay nasıl sevindim anlatamam:)

eda geçmiş olsun zeynebe de noluyoz ya dökülüyo tüm bebekler Allah beterinden saklasın

bizimki de bugün ilk defa muhallebisini son kaşığa kadar yedi ve sonra kustu ve şu an aç açına uyud kaldı. Allahtan emziriyoruz ama benimki ememiyoda burnu tıkanık diye. düzelsinler hemen ya çok içim acıyo böyle bişey yapamamaktan zorla nefes almasını gördükçe. hiç keyfi yok oyuncaklarla oynamıyo oturalım kucak kucağa reklam seyredelim tek keyfi o neyapsam bilemed,m. 5. dişi de ben gördüm bugün aynı anda 5 diş çıkartıyo ya can mı dayansın çocukta haklı

sibelcim sanada geçmiş olsun kendin hasta çocukta ilgi bekleyince Allah şifa versin inş.

öznur zeynonun yemeğini yemesine sevindim şükür.afiyet şeker şifa olsun inş.

Son düzenleme:
Benim oğlan da çok zor yiyordu hastalığı boyunca ki çok iştahlıdır normalde şimdi normale döndü gibi şükür nezle olup burunları tıkanınca yediklerinden tat alamadıkları için de isteksiz olabiliyorlar diye düşünüyorum.
Canberkin de burnu tıkalıyken çok zorlanıyordu emmekte nefes nefese kalıyordu Kıymet serum fizyolojik fayda etmiyorsa ve çok rahatsız ediyorsa Zeynebi doktoruna danışarak diğer burun damlalarından da kullanabilirsin kısa bir süre için.

tonimer önerdi doktor ebrucum kullanıyoruz ancak zeynebin izin verdiği kadar burnu çok hassaslaştı silmekten kesinlikle dokunmamıza izin vermiyo. bi şekilde geçicek inş. özellikle tek deliği yara oldu girişi krem sürsem diye düşündüm ama önce kendimde denedim feci yaktı çocuğu nasıl yakar kimbilir diye kendi haline bıraktım artık. sürekli suyla temizliyorum

zeynep nazın ve haktan emirin yeni yaşları kutlu olsun:) Rabbim onları hep iyi insanlarla karşılaştırsın ii günler göstersin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…