haydi güle güleehaydin kaçtıııımmmmmmmm
nevracım partiniz rast gitsin güzelim
mehtap geçmiş olsun güneşe de canım. hepimiz aynı dertten muzdaripiz. allah beterinden saklasın deyip avunuyoruzkızlar slmlar nasılsınız giremiyorum kayınvalidemler geldi salı günü doğum günü hazırlıkları temizliği alışverişi derken daha bitmedi işlerimiz birde kuzum hasta oldu tam doğum gününe denk eldi çook üzügünüm ateş gibi yanıodu bugün 38derece olmuş ateşi yüzü kıpkırmızı dişte çıkarıo burnuda akıo üstüste geldi hepsi anlıcanız çok huysuzdu dünden beri hiç ağlamadıı kadar ağladı inatlaştı bizle bizde her istediğini yaptıkları için dedesi falan onlara naz yapıo inat yapıo sdandık meğer hastalanmış bir baktım ateş gibi yanıo sabahın 5inde kalktık çook zor yatırdım geri bi kalktı sırılsıklam yatak yoran ne olduunu şaştım inş iyileşir kuzum hasta olan bebeişlerede çook eçmiş olsun
Kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bugün denetimimiz vardı en kocamanından ankara değil istanbul ama aylık değil senelik olan neyse işte geldim sonuçta neler var bakamadım geçmişe hastalar devam ediyormuş çooook geçmiş olsun bebeklere
mehtap'cım geçmiş olsun güneşimize
genel bir salgın sanıyorum bu
hepimizde aynı durum var
hasta yavrularımız
allah başka dert vermesin hele dermanı pşmayan dert cnm
güzel kızımın şimdiden doğum kutlarım o güzel gözlerinden öperim
altı buçuk gibi çıkayım diyorum meralcim aslında işler bitti de gelecek bir evrak var oyalanıyorum işte :)
sağol cnm bnm çok teşekkür ederiz...evet allahım hiç bir bebeğe vermesin hastalık dermansız dert hiç vermesin...
güle güle canımm kuzuyu da seni de öpüyorumaman iyi bari cnm
bende toparlanmaya başlıyım anca olur herhalde
hepinize hayırlı akşamlar
bebelerin gözlerinden öperim
akşamcılar geç saatlere kadar buaralarda takılıp uykusuz kalmayın lütfen
yarın sibelde bizle beraber olucek dimiii
hadi ben kaçaaaaarrrrrrr
güle güle canımm kuzuyu da seni de öpüyorum
aman iyi bari cnm
bende toparlanmaya başlıyım anca olur herhalde
hepinize hayırlı akşamlar
bebelerin gözlerinden öperim
akşamcılar geç saatlere kadar buaralarda takılıp uykusuz kalmayın lütfen
yarın sibelde bizle beraber olucek dimiii
hadi ben kaçaaaaarrrrrrr
Mehtap geçmiş olsun Güneş e canım iyileşir inşallah çabucak bütün bebekleri dolaşıyor bu illet bu ara Allah beterinden esirgesin yine.
Kıymet, siz ikinizde hastalanmışsınız canım yaa neyse ki annen gelmiş değil mi yalnız kalmamaya çalış mümkün olduğunca bari nasıl şimdi Zeynep?
bende paşalarımı öpüyorum (onları özel öpicem kusura bakmasınlar)
aman uyusun da çabucak iyileşsin kuzum benim. sen de fırsat buldukça dinlen kıymet atlatın bir an önce.annem dün geldi ebrucum yemekler yaptı bize uğraşmıyım diye. dkotra götürdü bizi, yıkadı pakladı yedirdi içirdi akşamda gitti. bugün ben daha iyiyim şükür tek sesim kısık:) zeynebin burnu foşur foşur doğru düzgün ememiyo bile nefes alamadığı için sf ler falanda fayda etmiyo. geçicek inş. burnunu sildirmiyo artık ama ona kalsa her yer salya sümük olacak:) bide kendi de kabullendi demek ki pek başını kaldıramıyo halsiz düştü. uyksundan uyandı demin aldım kucağıma biraz oturalım dye hoop gene gitmiş bizimki yatırdım yine. bi yandan da ii oluyo uyumakla daha çabuk toparlar inş.
aman uyusun da çabucak iyileşsin kuzum benim. sen de fırsat buldukça dinlen kıymet atlatın bir an önce.
ben de 10 gündür geçmeyen sırt ağrısı ve öksürüğüm için doktora gidicem yarın sabahtan. muhtemelen derbeder uyumaktan üşütüyorum ve tutuluyor omuzlarım sırtım ama öksürük çok kötü mahvetti beni.
ben artık paşalarıma gideyim kaç gündür geç gidiyorum bugün vaktiyle oynaşalım azcık. öpüyorum sizi ve kuzuları. iyi akşamlaar
Benim oğlan da çok zor yiyordu hastalığı boyunca ki çok iştahlıdır normalde şimdi normale döndü gibi şükür nezle olup burunları tıkanınca yediklerinden tat alamadıkları için de isteksiz olabiliyorlar diye düşünüyorum.
Canberkin de burnu tıkalıyken çok zorlanıyordu emmekte nefes nefese kalıyordu Kıymet serum fizyolojik fayda etmiyorsa ve çok rahatsız ediyorsa Zeynebi doktoruna danışarak diğer burun damlalarından da kullanabilirsin kısa bir süre için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?