2009 Aralık Anneleri

Ben Canberk e arko krem var ya yeşil tüpte ondan sürmüştüm burun deliklerine bayağı iyi geldi sesi de çıkmamıştı sürerken

Son düzenleme:
Ben Canberk e arko krem var ya yeşil tüpte ondan sürmüştüm burun deliklerine bayağı iyi geldi sesi de çıkmamıştı sürerken

taman önce bi kendimde deniyim bende tüp değilde byük olanından var. ben başka krem sürmüştüm çok yaktı o . sağolasın ebrucum:)

geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim güneşin yüzünde ara ara ateş oluyo ama vücudu hep yanıo biraz önce baktım 38.2 gösterdi ılık duş aldırdım korkuyorum ne yapıcamı şaşırdım yaırn sabah doktora götürücem sanırım inş iyileşir kuzum biran önce

edacım çok geçmiş olsun
şimdiye kadar hasta olmayan çocuklar 1 yaşlarında patır patır döküldüler
ıhlamur kaynat ver cnm
cnm benim ben yanlış anladım sanırım
neyse önümüzde hafta bizledin anlaşıldı
ecrin bebeğe acil şifalar diliyorum
minicik yavrular hasta olmasın diyoruz, gözlerinin içine bakıyoruz ama engelolamıyoruz işte

sende inş önümüzdeki hafta bol bol dinlenirsinde bu rahatsızlığında düzelir cnm
rabbim sanada şifa versin

eee öznur yaptın mı testi:26:
tansiyonunda düşmüş olabilir
dinlen bol bol(tabi zeyno'dan fırsat buldukça)

İNŞ HAYIRLI HABERLER İLE DÖNERSİN CNM

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
İNŞALLAH ÇABUK BİTEN BİRGÜN OLUR
BUGÜNKÜ GENEL DURUMLAR NASIL SİZLERDE
BİZİM GECEMİZ FENA DEĞİLDİ

geçmiş olsun mehtap hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz doğumgününe denk gelmesi iyi olmamış ama bu yıl daha nasılsa anlamıyorlar diye avutalım kendimizi :2:

hayır olsun inşallah test sonucunu bekliyoruz :82:
konu açılmışken kızlar ilk adetten hemen düzene oturdu mu sizin adetleriniz? ben normalde başladığı günden sonra 28. günde olurdum ama bu kez üstelik her türlü tedbirimi de aldım yüzde 99 hamilelik falan yok :44:
oh yarasın kuzuya hepsinin iştahı açılsın sağlıkları düzelsin inşallah allah başka hastalık dermansız dert vermesin

hoşgeldin sefalar getirdin şekerim
ğaşamız nasıllar
geceniz nasıldı?

Bizde onu parnağa takarlarda

paşanın burun akıntısı durdu gibi ama sümük birikmeye devam :2: sildirmiyor da böylesi akmasından daha zor
ay valla meral aylar sonra maşallah iyi uyuduk... sanırım 2 kez kalktı dün gece net hatırlamıyorum :86:
öykü kız nasıl?

valla ben modemin ucundan salladım gayrı barnağa takıp takmadıklarını bilemem

Son düzenleme:

oh maşşak çok sevindim maşallah diyim paşama ve bu performansı herzamanda bekleriz

öykünün ar bir huzursuzluğu teyzesi
gece bir ara yine kabus gördü sanırım
durdu durduağladı yavrum

benim 2 gün oldumu olmadı belli belirsizdi
10 gün sonra öyle hafif lekelenme oldu oda geçti cnm
ben haftaya gideceğim dr

yarın öyküyü kontrole götüreyim haftayada kendimi

ben de bekliyorum vallahi bir de iki gündür uykuya doyamıyorum hayır olsun inşallah :18:
valla haftaya 9-16 çalışıcam çarşamba da maaş alıcam o zamana kadar gelmemiş olursa ben de :94: ufffff sevmiyorum doktora gitmeyi sevmiyoruuuuuummmmmm

bende hiiiç doyamıyorum bigecim ama havadandır diye düşünüyorum

dr sevmesekde mecburen gidiyoruz
allah onlarıda başımızdan eksik etmesin
rabbim yardımcıları olsun şifalar versin tüm hasatalara

günaydııııın.
testi yaptım dün akşam bişey yok rahatım:)ama hala baş dönmesi devam ediyor..yorgunluktan sanırım bizim gece uykumuz hiç yok çünkü yarım saatte bir ağlayarak uyanıyor zeynep belki 20 kez uyanıyo gece..bu nasıl bişey anlamadım benmi bir yerde hata yapıyorum((

birşeyler yazdım cnm
ama çok üzüldüm
ben bu tür duyguları çok şükür hiç yaşamadım
allah yardımcısı olsun
neler varmış hayatta

bu kadar yoğununu ben de yaşamadım canım ama dayanamayacakmışım gibi hissettim bir kaç kez. zaten esas sıkıntı o an yaşadığın bunalım değil, kendini ayıplıyorsun kendine inanamıyorsun nasıl yaparım ben böyle bir şey, nasıl böyle bir şey hissediyor olabilirim şokuna giriyorsun ve insanı esas harab eden de o zaten

günaydın
aman iyi vakitsiz gelen giden olmasın da uykusuzluktan, yorgunluktan dönüyor olabilir, kulak kristallerin oynamış olabilir, tansiyonun düşük olabilir :94:

benim cadı kızım bana sinirlenince saçımı çekip neresi denk gelirse ısırmaya başladı.ama öyle böyle ısırmak değil canımı nasıl acıtıyo anlatamam..delüü bunlar:)

benim cadı kızım bana sinirlenince saçımı çekip neresi denk gelirse ısırmaya başladı.ama öyle böyle ısırmak değil canımı nasıl acıtıyo anlatamam..delüü bunlar:)

anlatmana gerek yok ben biliyorum nası bi şey olduğunu kollarım mosmor (siyaha yakın) geziyordum bir ara... şu sıra nispeten azaldı daha çok parmaklarımı ısırıyor ne hikmetse onlar acıyor ama morarmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…