tonimer önerdi doktor ebrucum kullanıyoruz ancak zeynebin izin verdiği kadar burnu çok hassaslaştı silmekten kesinlikle dokunmamıza izin vermiyo. bi şekilde geçicek inş. özellikle tek deliği yara oldu girişi krem sürsem diye düşündüm ama önce kendimde denedim feci yaktı çocuğu nasıl yakar kimbilir diye kendi haline bıraktım artık. sürekli suyla temizliyorum
Ben Canberk e arko krem var ya yeşil tüpte ondan sürmüştüm burun deliklerine bayağı iyi geldi sesi de çıkmamıştı sürerken
göremedimdi de ondan ötürü sorduydum bacıııı
bizde onu başka yere takıyorlarda
güle güleeeeeeeeeeee
yarın gene gel
öperim paşayıda
edacım çok geçmiş olsunkızlar salgın varmıs zeynosa dr dolven, vitamin ve antibiyotik vermiş bogazları kızarmıs ama antibiyotiği 2 gün sonra eger artarsa öksürük, atesi cıkarsa verin demiş sevindim antibiyotiği sevmeyen dr gözüme girdi.Hİç iştahı yok hic bir sey yemiyor bide sürekli mızmız kuzum bogazı acıyo herhalde
cnm benim ben yanlış anladım sanırımyok meralcim yarın da çalışıyorum sonra bi hafta izin..x
herkes hasta galiba yageçmiş olsun hastalara.. bizim işyerinde de ecrin bebek var arkadaşın kızı 6 aylık hergün hastanede hava vermeyebaşladılar doktor salgın var demiş. dikkat etmek lazım.. allah acil şifalar versin hiçbi bebiş hasta olmasın...
benimde spandlortropati gibi bi hastalığım var ya adını tam bilmiyorum :) dünden beri o azdı sağımdan soluma dönemiyorum ölüyorum ağrıdan (sol kalça ekleminde iltihap var) ekızda durmuyo
eee öznur yaptın mı testi:26:ah sibel sanada geçmiş olsun bebişlerle bizim hasta olmamızda zor oluyo..
benimde başım dönüyo 2 gündür yer ayağımın altından kayıyo sanki bide mide bulantısı fenayım yani.test aldırdım aydına bu akşam korkudan:) spiral var ama yinede güven olmaz hiçbişeye:)
burcu zeynep 10 gündür nerdeyse hiçbişey yemiyodu ne kahvaltı ne çorba ne meyve..için hiç rahat değil benimde ama yapacak bişey yok..dün akşam yayla çorbası yaptım biraz ekşimsi olmuştu tadı bol yoğurt koydum onu yedi bi kase ay nasıl sevindim anlatamam:)
İNŞ HAYIRLI HABERLER İLE DÖNERSİN CNMgeçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim güneşin yüzünde ara ara ateş oluyo ama vücudu hep yanıo biraz önce baktım 38.2 gösterdi ılık duş aldırdım korkuyorum ne yapıcamı şaşırdım yaırn sabah doktora götürücem sanırım inş iyileşir kuzum biran önce
söz dinledim geldim
Nereye mesela :86:
kızlar slmlar nasılsınız giremiyorum kayınvalidemler geldi salı günü doğum günü hazırlıkları temizliği alışverişi derken daha bitmedi işlerimiz birde kuzum hasta oldu tam doğum gününe denk eldi çook üzügünüm ateş gibi yanıodu bugün 38derece olmuş ateşi yüzü kıpkırmızı dişte çıkarıo burnuda akıo üstüste geldi hepsi anlıcanız çok huysuzdu dünden beri hiç ağlamadıı kadar ağladı inatlaştı bizle bizde her istediğini yaptıkları için dedesi falan onlara naz yapıo inat yapıo sdandık meğer hastalanmış bir baktım ateş gibi yanıo sabahın 5inde kalktık çook zor yatırdım geri bi kalktı sırılsıklam yatak yoran ne olduunu şaştım inş iyileşir kuzum hasta olan bebeişlerede çook eçmiş olsun
ah sibel sanada geçmiş olsun bebişlerle bizim hasta olmamızda zor oluyo..
benimde başım dönüyo 2 gündür yer ayağımın altından kayıyo sanki bide mide bulantısı fenayım yani.test aldırdım aydına bu akşam korkudan:) spiral var ama yinede güven olmaz hiçbişeye:)
burcu zeynep 10 gündür nerdeyse hiçbişey yemiyodu ne kahvaltı ne çorba ne meyve..için hiç rahat değil benimde ama yapacak bişey yok..dün akşam yayla çorbası yaptım biraz ekşimsi olmuştu tadı bol yoğurt koydum onu yedi bi kase ay nasıl sevindim anlatamam:)
hoşgeldin sefalar getirdin şekerim
ğaşamız nasıllar
geceniz nasıldı?
Bizde onu parnağa takarlarda
geçmiş olsun mehtap hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz doğumgününe denk gelmesi iyi olmamış ama bu yıl daha nasılsa anlamıyorlar diye avutalım kendimizi :2:
Hayır olsun inşallah test sonucunu bekliyoruz :82:
Konu açılmışken kızlar ilk adetten hemen düzene oturdu mu sizin adetleriniz? Ben normalde başladığı günden sonra 28. Günde olurdum ama bu kezüstelik her türlü tedbirimi de aldım yüzde 99 hamilelik falan yok :44:
Oh yarasın kuzuya hepsinin iştahı açılsın sağlıkları düzelsin inşallah allah başka hastalık dermansız dert vermesin
Paşanın burun akıntısı durdu gibi ama sümük birikmeye devam :2: Sildirmiyor da böylesi akmasından daha zor
Ay valla meral aylar sonra maşallah iyi uyuduk... Sanırım 2 kez kalktı dün gece net hatırlamıyorum:86:
öykü kız nasıl?
Valla ben modemin ucundan salladım gayrı barnağa takıp takmadıklarını bilemem
oh maşşak çok sevindim maşallah diyim paşama ve bu performansı herzamanda bekleriz
öykünün ar bir huzursuzluğu teyzesi
gece bir ara yine kabus gördü sanırım
durdu durduağladı yavrum
benim 2 gün oldumu olmadı belli belirsizdi
10 gün sonra öyle hafif lekelenme oldu oda geçti cnm
ben haftaya gideceğim dr
yarın öyküyü kontrole götüreyim haftayada kendimi
bende hiiiç doyamıyorum bigecim ama havadandır diye düşünüyorumben de bekliyorum vallahi bir de iki gündür uykuya doyamıyorum hayır olsun inşallah :18:
Valla haftaya 9-16 çalışıcam çarşamba da maaş alıcam o zamana kadar gelmemiş olursa ben de :94: Ufffff sevmiyorum doktora gitmeyi sevmiyoruuuuuummmmmm
rabbim yardımcıları olsun şifalar versin tüm hasatalaraankara - hacettepe tıp fakülte adölesan bölümünde yatmakta olan 4 yaşındaki lösemi hastası yiğit kıvrak' ın hastaneye 30 ünite kan borcu bulunmaktadır. Hasta 0 rh ( +) kana sahiptir ancak hastane bütün gruplarla takası kabul etmiştir. Iletişim: Muhammet kıvrak ( babası) tel : 0 533 247 16 88
http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/261743-quotbebeklerimizin-kana-ihtiyaci-varquot.html
kızlar ankaralı tanıdıklarınıza duyurabilir misiniz?
pşşşşşşt hanımlar hadi parmaklar klavyeye bakim destek
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi-annelerin-sorunlari/409239-bebegime-bakamiyorum-yardim.html
birşeyler yazdım cnm
ama çok üzüldüm
ben bu tür duyguları çok şükür hiç yaşamadım
allah yardımcısı olsun
neler varmış hayatta
günaydııııın.
testi yaptım dün akşam bişey yok rahatım:)ama hala baş dönmesi devam ediyor..yorgunluktan sanırım bizim gece uykumuz hiç yok çünkü yarım saatte bir ağlayarak uyanıyor zeynep belki 20 kez uyanıyo gece..bu nasıl bişey anlamadım benmi bir yerde hata yapıyorum((
benim cadı kızım bana sinirlenince saçımı çekip neresi denk gelirse ısırmaya başladı.ama öyle böyle ısırmak değil canımı nasıl acıtıyo anlatamam..delüü bunlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?