selam tülaycımgünaydın herkezciklereee
günaydııııın.
Testi yaptım dün akşam bişey yok rahatım:)ama hala baş dönmesi devam ediyor..yorgunluktan sanırım bizim gece uykumuz hiç yok çünkü yarım saatte bir ağlayarak uyanıyor zeynep belki 20 kez uyanıyo gece..bu nasıl bişey anlamadım benmi bir yerde hata yapıyorum((
kızlar yeşil mercimek veriyormusunuz bebelere
Nabersiniz minayi yikadim emip uyumaya calsirken ugrayayim dedim
günaydın herkeslereee
hayırlı cumalar
allah yardımcısı olsunbu kadar yoğununu ben de yaşamadım canım ama dayanamayacakmışım gibi hissettim bir kaç kez. zaten esas sıkıntı o an yaşadığın bunalım değil, kendini ayıplıyorsun kendine inanamıyorsun nasıl yaparım ben böyle bir şey, nasıl böyle bir şey hissediyor olabilirim şokuna giriyorsun ve insanı esas harab eden de o zaten
günaydın
aman iyi vakitsiz gelen giden olmasın dauykusuzluktan, yorgunluktan dönüyor olabilir, kulak kristallerin oynamış olabilir, tansiyonun düşük olabilir :94:
benimki severken ısırıyor öznurbenim cadı kızım bana sinirlenince saçımı çekip neresi denk gelirse ısırmaya başladı.ama öyle böyle ısırmak değil canımı nasıl acıtıyo anlatamam..delüü bunlar:)
öyküde parmaklarımı ısırmayı çok seviyoranlatmana gerek yok ben biliyorum nası bi şey olduğunukollarım mosmor (siyaha yakın) geziyordum bir ara... şu sıra nispeten azaldı daha çok parmaklarımı ısırıyor ne hikmetse onlar acıyor ama morarmıyor
Nabersiniz minayi yikadim emip uyumaya calsirken ugrayayim dedim
evet cnmkızlar yeşil mercimek veriyormusunuz bebelere
oooohhh misler gibi olmuşturNabersiniz minayi yikadim emip uyumaya calsirken ugrayayim dedim
günaydın herkeslereee
hayırlı cumalar
iyi de uyudum ya hala uykum var benim :93: :83: :93:
allah yardımcısı olsun
benimki severken ısırıyor öznur
özlüyor sanırım beni görünce ısırarak seviyor
öyküde parmaklarımı ısırmayı çok seviyor
çok acıyor ama morarma olmuyor evet
bende uyumadım uykum var
benimki morarmıyo yara oluyo resmen ısırdığında :96:kollarımı ısırıyo genelde
alışkanlık haline gelir diye korkmuyo değilim valla :26:
hoşgeldin şekerim
aman hadi denetlemede atlatılmış şükür
eee diğer bilinmeyen ve araştırılan konu ne oldu melike?
kızlar slmlar nasılsınız giremiyorum kayınvalidemler geldi salı günü doğum günü hazırlıkları temizliği alışverişi derken daha bitmedi işlerimiz birde kuzum hasta oldu tam doğum gününe denk eldi çook üzügünüm ateş gibi yanıodu bugün 38derece olmuş ateşi yüzü kıpkırmızı dişte çıkarıo burnuda akıo üstüste geldi hepsi anlıcanız çok huysuzdu dünden beri hiç ağlamadıı kadar ağladı inatlaştı bizle bizde her istediğini yaptıkları için dedesi falan onlara naz yapıo inat yapıo sdandık meğer hastalanmış bir baktım ateş gibi yanıo sabahın 5inde kalktık çook zor yatırdım geri bi kalktı sırılsıklam yatak yoran ne olduunu şaştım inş iyileşir kuzum hasta olan bebeişlerede çook eçmiş olsun
annem dün geldi ebrucum yemekler yaptı bize uğraşmıyım diye. Dkotra götürdü bizi, yıkadı pakladı yedirdi içirdi akşamda gitti. Bugün ben daha iyiyim şükür tek sesim kısık:) zeynebin burnu foşur foşur doğru düzgün ememiyo bile nefes alamadığı için sf ler falanda fayda etmiyo. Geçicek inş. Burnunu sildirmiyo artık ama ona kalsa her yer salya sümük olacak:) bide kendi de kabullendi demek ki pek başını kaldıramıyo halsiz düştü. Uyksundan uyandı demin aldım kucağıma biraz oturalım dye hoop gene gitmiş bizimki yatırdım yine. Bi yandan da ii oluyo uyumakla daha çabuk toparlar inş.
kızlar salgın varmıs zeynosa dr dolven, vitamin ve antibiyotik vermiş bogazları kızarmıs ama antibiyotiği 2 gün sonra eger artarsa öksürük, atesi cıkarsa verin demiş sevindim antibiyotiği sevmeyen dr gözüme girdi.hiç iştahı yok hic bir sey yemiyor bide sürekli mızmız kuzum bogazı acıyo herhalde
yok meralcim yarın da çalışıyorum sonra bi hafta izin..x
herkes hasta galiba yageçmiş olsun hastalara.. Bizim işyerinde de ecrin bebek var arkadaşın kızı 6 aylık hergün hastanede hava vermeyebaşladılar doktor salgın var demiş. Dikkat etmek lazım.. Allah acil şifalar versin hiçbi bebiş hasta olmasın...
Benimde spandlortropati gibi bi hastalığım var ya adını tam bilmiyorum :) dünden beri o azdı sağımdan soluma dönemiyorum ölüyorum ağrıdan (sol kalça ekleminde iltihap var) ekızda durmuyo
ah sibel sanada geçmiş olsun bebişlerle bizim hasta olmamızda zor oluyo..
Benimde başım dönüyo 2 gündür yer ayağımın altından kayıyo sanki bide mide bulantısı fenayım yani.test aldırdım aydına bu akşam korkudan:) spiral var ama yinede güven olmaz hiçbişeye:)
burcu zeynep 10 gündür nerdeyse hiçbişey yemiyodu ne kahvaltı ne çorba ne meyve..için hiç rahat değil benimde ama yapacak bişey yok..dün akşam yayla çorbası yaptım biraz ekşimsi olmuştu tadı bol yoğurt koydum onu yedi bi kase ay nasıl sevindim anlatamam:)
birşeyler yazdım cnm
ama çok üzüldüm
ben bu tür duyguları çok şükür hiç yaşamadım
allah yardımcısı olsun
neler varmış hayatta
allah yardımcısı olsun
benimki severken ısırıyor öznur
özlüyor sanırım beni görünce ısırarak seviyor
öyküde parmaklarımı ısırmayı çok seviyor
çok acıyor ama morarma olmuyor evet
benimde uykum vaaaaarrr
yasmin tepki verme sakın ses etme
Bige odtu de tanidik varmi minanin gobek bagini gomdurcem :)) hem bak orayi kazanirsa bende tasinmis olurum ankaraya :)) gataya gommedi benim junior delimisin sen diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?