2009 Aralık Anneleri

günaydın herkezciklereee
selam tülaycım

tansiyon düşüyordur öznurcum
yorulduk günlerdir
bende de yıldızlar ucuşuyor gözlerimin önünde

allah yardımcısı olsun
benim cadı kızım bana sinirlenince saçımı çekip neresi denk gelirse ısırmaya başladı.ama öyle böyle ısırmak değil canımı nasıl acıtıyo anlatamam..delüü bunlar:)
benimki severken ısırıyor öznur
özlüyor sanırım beni görünce ısırarak seviyor
öyküde parmaklarımı ısırmayı çok seviyor
çok acıyor ama morarma olmuyor evet

iyi de uyudum ya hala uykum var benim :93: :83: :93:

bende uyumadım uykum var

benimki morarmıyo yara oluyo resmen ısırdığında :96:kollarımı ısırıyo genelde
alışkanlık haline gelir diye korkmuyo değilim valla :26:

hoşgeldin şekerim

aman hadi denetlemede atlatılmış şükür

eee diğer bilinmeyen ve araştırılan konu ne oldu melike?

daha birşey yok canım biraz zaman geçsin tekara yapılsın diye bekliyoruz of resmen iftiraya uğramış hissediyorum kendimi

ahhh yavruma ya geçmiş olsun kuzuma kıyamam

iyidir uyuyarak atar inşallah çok geçmiş olsun yavruma aman yaaa ne oluyor kuzularımıza

al bir tane daha size de çok geçmiş olsun yavrum kıyamam

canım benim kıyama sana da çok geçmil olsun
ne bu ya forum revire döndü hastalara geçmiş olsun sağlamları allah korusun nazar değmesin

geçen akşam ve dün gece 1 kase çorba içti diye resmen bayram yaptım eşim ayıptır söylemesi k.validem ciğer getirmiş ben yemem sen ne yiyeceksin diye sordu inan bu kız yedi ya resmen doydum dedim dün akşamda kavga gürültü yedi sonuçta benim için önemli olan yedi mi yedi tamam

birşeyler yazdım cnm
ama çok üzüldüm
ben bu tür duyguları çok şükür hiç yaşamadım
allah yardımcısı olsun
neler varmış hayatta

aynen çok üzüldüm daha yazmadım ama allah yardımcısı olsun ben 1 dakika bile yaşamadım çok şükür ne hamilelikte ne lohusalıkta psikolojim pek bozulmadı sadec hast. çıktığımız gün ağlıyordu susmadı bir derdi var diye ben de ağladım annem aaaa ikinizi birden susturamam o yüzden sen sus dedi 1-2 kere de çok güzel bir bebek ya gerektiği gibi bakamazsam ya birşeyleri yanlış yaparsam diye sıkıntı yapmıştım ama doğalmış

kızlar yeşil mercimek veriyormusunuz bebelere

verdim yemedi ama benim ki yememesi olağan bir durum ver bence artık kocaman oldular mercimek faydalı artık gaz sancısı çekeceklerini sanmamm

severken yiyecek seni beni,m ki annemi ısırıyormuş açıp dizlerini bir de göbeğini delü galiba

resim ekledim galiba

Bige odtu de tanidik varmi minanin gobek bagini gomdurcem :)) hem bak orayi kazanirsa bende tasinmis olurum ankaraya :)) gataya gommedi benim junior delimisin sen diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…