sen evdesin uyuyabilirsin ama beno kadar acıyo ki tepki vermemek imkansız
hadi uyuyalım meral
ama bavulları hazırlamam lazım uyuyamam
afiyet olsun bu arada canımmmm
uzun zamandır yok cnmHandeyi merak ettim yok uzun zamandir sanirim yada bana denk gelmedi
Bige odtu de tanidik varmi minanin gobek bagini gomdurcem :)) hem bak orayi kazanirsa bende tasinmis olurum ankaraya :)) gataya gommedi benim junior delimisin sen diyor
sağol arkadaşımAfiyet olsun meralcimm
haktanınkini napsam ben acaba
hala evde duruyo
Bige odtu de tanidik varmi minanin gobek bagini gomdurcem :)) hem bak orayi kazanirsa bende tasinmis olurum ankaraya :)) gataya gommedi benim junior delimisin sen diyor
öykü'nün göbek bağı oarada cnm
teyzesim kızı haccetepe çevre mühendisliğinde öğrenci
bayramda vermiştim kuzum gitmiş odtü elektirk elektronik müh fakültesinin bahçesine gömmüş
sende gördende hep beraber taşınalım ankaraya
slmlar kızlar sabah ittik acile ateşi baya yükselmişti boğazında kızrıklık varmış gribal enfeksiyon bişey yapamayız dedi idrar tahlili istedi torba kaymış boşa giti şimdi tekrar bağladık bekliyoruz yapsada götürsek inş temiz çıkar çook korkuyorum pedifen verdi ateşi çıkarsa verirsiniz diye offfff okadar hazırlık yaptım hiç bişey gelmio içimden bütün şevkim kırıldı kuzum hasta olunca((
hemde bal kaymak olurduasistan da var öğrenci de pelincim yolla nereye istiyorsan gömdüreyim
ne güzel olurdu ya
Ay ne kaddan güssel olur biliyonuz muuuuuuu
kırılmasın şevkin mehtapcımslmlar kızlar sabah ittik acile ateşi baya yükselmişti boğazında kızrıklık varmış gribal enfeksiyon bişey yapamayız dedi idrar tahlili istedi torba kaymış boşa giti şimdi tekrar bağladık bekliyoruz yapsada götürsek inş temiz çıkar çook korkuyorum pedifen verdi ateşi çıkarsa verirsiniz diye offfff okadar hazırlık yaptım hiç bişey gelmio içimden bütün şevkim kırıldı kuzum hasta olunca((
hemde bal kaymak olurdu
kırılmasın şevkin mehtapcım
bak hepimizin kuzuları aynı durumda
aksine moral olur belki cnm arkadaşım
rabbim dermansız dert versin yeterki
Ay cok sevindim ok ben ilk firsatta kargo yapiyrm bige sana Tesekkur ederim cnmmm batil matil ben evde durcagina odtuye gomuldu derim yarin birgun minaya :))meral kazansinlar bigeye yakin ev tutrz birer hafta arayla kalir gidip gelrz kocislerin yanina :))) ay insallah iyi bir meslek shbi olurlar kuzlrmz
ay cok sevindim ok ben ilk firsatta kargo yapiyrm bige sana tesekkur ederim cnmmm batil matil ben evde durcagina odtuye gomuldu derim yarin birgun minaya :))meral kazansinlar bigeye yakin ev tutrz birer hafta arayla kalir gidip gelrz kocislerin yanina :))) ay insallah iyi bir meslek shbi olurlar kuzlrmz
sağol arkadaşım
sende ankaraya yolla
slmlar kızlar sabah ittik acile ateşi baya yükselmişti boğazında kızrıklık varmış gribal enfeksiyon bişey yapamayız dedi idrar tahlili istedi torba kaymış boşa giti şimdi tekrar bağladık bekliyoruz yapsada götürsek inş temiz çıkar çook korkuyorum pedifen verdi ateşi çıkarsa verirsiniz diye offfff okadar hazırlık yaptım hiç bişey gelmio içimden bütün şevkim kırıldı kuzum hasta olunca((
Ay cok sevindim ok ben ilk firsatta kargo yapiyrm bige sana Tesekkur ederim cnmmm batil matil ben evde durcagina odtuye gomuldu derim yarin birgun minaya :))meral kazansinlar bigeye yakin ev tutrz birer hafta arayla kalir gidip gelrz kocislerin yanina :))) ay insallah iyi bir meslek shbi olurlar kuzlrmz
benim elemanın kardeşi endüstri ürünleri tasarımında okuyor kendisine tebliğ edicez bu önemli görevi o da hangi bölüme istiyorsan gömecek şekerim
inşallah tek dileğim o okusunlar inşallah inşallah
ben teyzeme verecektim k.validem verdirmedi resmen olmaz dedi teyzem cerrahpaşada oturuyor hastanenin karşısında evi gitti sasğlık ocağının bahçesine gömdü orası da ist.üniversitesinin binası diye gıcık karı
alla allaaaaaaaaaaaa ona neymiş ya? O kendi çocuklarınınkini gömdü sırasını savdı herkes kendi çocuğununkini diyemedin mi be melikecim
Zeynebin kucağında olduğu adam enişte bey mi?
topikçe taşınıyomuşuz ankaraya
göbek çetesi
alla allaaaaaaaaaaaa ona neymiş ya? O kendi çocuklarınınkini gömdü sırasını savdı herkes kendi çocuğununkini diyemedin mi be melikecim
Zeynebin kucağında olduğu adam enişte bey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?