2009 Aralık Anneleri

amiiiin

allah allah ya!
ona neymiş ki!
sinir olmamak elde değil!
okusunlar iyi ve sevdikleri birer meslekleri olsunda nere olursa olsun diyorum ben

vermesin yap şunu bacım
aaaaaaaaay pardon yaaaaa
rabbim vermesin aman aman
amin melike
maşallah kızına melikecim
çok pozitif güler yüzlü yavrum.
Rabbim gülen yüzünü heeeeep güldürsün
bencede hem kargoya ver pelin
ay inşallah kazansın 1 hafta kocasız kalmaya razıyım
kızlarıda boş bırakmamış oluruz
ama biz olmasakta gözümüz arka kalmaz
umut var
umutun anası var
göz kulak olurlar herhalde

çok şükür ciğerlerden önce yakalamışsın canım ya geçmiş olsun
allah allah iyiden coşmuş bu berkay efendi!!!

evet canım o adam benim meşe

deli

valla bacım yat kalk dua et Umut ağır oturaklı efendi bir adam olsun sizin kızlara ben göz kulak olursam yoldan çıkarırım zira :82:

zeynep naz ve haktan paşanın doğuk günleri kutlu olsun aralık günleri ilerledikçe bebişler geliyor ay gecen sene ne heyecandı ya aa o dğurdu aa ben kaldım gerçi ben işlk günler doğpurmuştum burda hep melike mehtap ve burcuyu görüyordum yazıp duruyolardı sıjkıntıda n hey gidi günlrrr:))))))

bu arada mehtapla konuştum az önce iyiymiş şuan güneş ateş düşmüş inşallah yükselmez ya yarında partisi vardı nasıl yapıcaklar nazara gfeldi bişzim melekler sanırım
verMEsin yap şunu bacım

umutttt agir oturakli sakasinnnn heralde :)))) meral 1 hafta sen 1 hafta ben 1 hafta burcu kaliriz 1 haftada oznur yada bahar kim kizini angaraya yollarsa ay biter herhaftasonu orda hepimiz oluruz umut bu ayda bu hareket 18 inde angarada bulamayiz onu anasindan fayda hic yokkk :))) o bilyo kendini ki kizi olsun istmyo :)))

anaaaaaaaaaaa:97:
Umut tek umudumsun paşam
ahhhhhh ahhhhhhhhhhh diyemedim şekerim aman batıl dedim boşverdim neyse
evet canım o adam benim meşe
meşe odunumu melikeeeee

2009 aralık analarının veletlerine ait göbekler

ah ben senin mesajı görmemişim arkadşım tam arıycaktımki farkettim
aman ciğerlere inmemiş çok şükür cnm
çok geçmiş olsun

senin zıpa gecelerin adamı oldu çıktı Acaba ne yapmalı lı kiiiii:26:

aynen ben öyle yapıyorum bayılıyor yeterki kendi yesin hem oynuyor hem yiyor aç kalmıyor bnmde işime geliyor krep yada poğoca yapıyorum ben kek dağılıyor

hala gülüyorum zaten
valla bacım benim gibi bir "şey"e dönüşmelerine razıysanız başımla beraber evimi de açarım yurt olarak :82:

hala gülüyorum zaten
valla bacım benim gibi bir "şey"e dönüşmelerine razıysanız başımla beraber evimi de açarım yurt olarak :82:

Donussunde senin gibi bir seye donussun yeterki. Ohhh 3. Dillerinide sen ogretirsin :)) bana bak ing bittide fransizcalari kaldi :)) saka biryana ahlakli duzgun insanlar olmayi ogretelimde illaki peslerini birakmazsak derslerinle ilgilenirsek dogru secim yapmayi ogrenirlerse hayatta bir meslek sahibi olurlar allahin izniyle

aynen ben öyle yapıyorum bayılıyor yeterki kendi yesin hem oynuyor hem yiyor aç kalmıyor bnmde işime geliyor krep yada poğoca yapıyorum ben kek dağılıyor

valla benimki poğaçayı da unufak ediyor herkül jr
dün dünürüm sadece ekmek yiyor diyince ekmeğe benzetebileceği hamurları düşündüm de onun için kek falan çıktı ortaya

pelin bige nasılsınız meral kim var başka giremiyorum bu ara fazla herkes iyidir inşallah müzeyyen berkaymı hasta çok geçmiş olsun
biz iyiyiz nazar değmesin aman
ya bu kız kapı gıcırdısına oynar oldu sürekli bi hop hop göbek yandan halinde sizdede varmı böyle şeyler çok güldürüyo bizi ya tel çalıyo arkadaş apaçi müziğini yükledi ay nasıl oynuyor

iyi ki doğdun zeynep naz

iyi doğdun haktan emir

ilk yaşlarınız kutlu olsun. Ailenizle birlikte nice niceee sağlıklı mutlu yaşlarınız olsun. ömür boyu rabbim yüzünüzü güldürsün.

ben ne öğretcem öğretsin Umut zıpası boşuna mı okuycak onca yıl hem fransızca hem ingilizce hem gezmeye daha az vakti kalır

allah bahtlarını güzel etsin şekerim mutsuz olacaksa, tırlatacaksa, canına mal olacaksa (bkz. aselsan olayları) mesleği de olmasın, okumasın da hiç umrumda değil... oncağızlar en güzel yerlerde okudu erken yaşta en güzel mesleği edindiler de ne oldu

hemen hemen bütün bebeler hasta canancım öksürük tıksırık sümük iştahsızlık ateş aldı başını gidiyor allah dermansız dert vermesin ama bu ara ana gündem maddemiz bu :2:
benimki kendi cesaret edip ayakta dursa belki dans da eder ama tutmazsan durmuyo ki sıpa :86:

Bizde iyiyiz cok sukur canan minada oyle el ayak oynyr hemen halay cekiyr goya mendil alp sallyr apaci muziginde minanin eller hemen havaya kalkyr nerde duysa :)) pek oynak hicbana cekmemis :)) krep senden duymstm bende ypyrm arada degisik baska ne vryrsunuz yazsaniza fikir olsun mesela bozaya bayiliyr mina bende cok sevrm bozayi :) tahin pekmez yiyor arada tavuklu tarhanayi svyr Yesil mercimek vermdm kirmizi mercimek iciyr ama cok bayila bayila dgl balik sevyr

geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler arkadaşlar.

bige o zaman bu yardım kargoları nevraya sonra göbek kargoları da sana
ayberkin göbeği de duruyor. hep az yaş farkı olsun istediğimden ilerde ikisini bir gömerim ağbi kardeş aynı yerde okusunlar falan diye içimden geçirmiştim.
hepsini bir gömdürürsün artık odtünün bilimum bölümlerine.:90:

bu arada sen muyakket olacaksan ben gönderdim gitti paşaları oraya eti senin kemiği benim

bahaneyle ben de oralara gider gelirim hem sizleri görmüş olurum her şehirde toplanılıyor cümbüş muhabbet bir başıma kaldım ben izmirde fatmayla da görüşemedik bi türlü

Haklisin hirsim yok olmazda hirsli bir yapim yoktr ama bi meslegi olsun isterim yalan yok :87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…