Kızlar resim yorumlarınız için çok teşekkür ederim
bige evet tatlım o babaanne
meralciğim o güzel dediğin halası benim de resmim var üzerimde krem boğazlı var tam dökülüyorken çekildim ama hala cidden güzeldir tipi benzesin de çenesi benzemesin
inşallah tek dileğim o okusunlar inşallah inşallah
ben teyzeme verecektim k.validem verdirmedi resmen olmaz dedi teyzem cerrahpaşada oturuyor hastanenin karşısında evi gitti sasğlık ocağının bahçesine gömdü orası da ist.üniversitesinin binası diye gıcık karı
benim elemanın kardeşi endüstri ürünleri tasarımında okuyor kendisine tebliğ edicez bu önemli görevi o da hangi bölüme istiyorsan gömecek şekerim
aaaaaaaaay pardon yaaaaavermesin yap şunu bacım
amin melikekızlar resim yorumlarınız için çok teşekkür ederim
bige evet tatlım o babaanne
meralciğim o güzel dediğin halası benim de resmim var üzerimde krem boğazlı var tam dökülüyorken çekildim ama hala cidden güzeldir tipi benzesin de çenesi benzemesin
bencede hem kargoya ver pelinay cok sevindim ok ben ilk firsatta kargo yapiyrm bige sana tesekkur ederim cnmmm batil matil ben evde durcagina odtuye gomuldu derim yarin birgun minaya :))meral kazansinlar bigeye yakin ev tutrz birer hafta arayla kalir gidip gelrz kocislerin yanina :))) ay insallah iyi bir meslek shbi olurlar kuzlrmz
inşallah tek dileğim o okusunlar inşallah inşallah
ben teyzeme verecektim k.validem verdirmedi resmen olmaz dedi teyzem cerrahpaşada oturuyor hastanenin karşısında evi gitti sasğlık ocağının bahçesine gömdü orası da ist.üniversitesinin binası diye gıcık karı
gittim canım 12 de geldim işler yoğun kdv nin son günü bir türlü yazamadım o yüzden. üsye ve göğse kadar iltihap inmiş. o yüzden batma varmış. biraz daha beklesen ciğerlerine de inerdi dedi. film çekildi şükür ciğerlerimde birşey çıkmadı.
ay bu sıpanın benim canım kastı var kızlar yaa. dün sabah yedide uyudu inanılacak gibi değil ama gerçekten öyle. akşam saat 10 da mamasını yedirdim. altını aldım. pijamalarını tulumunu giydirdim sabah yediye kadar uyutamadım yaa. uyuyor kuş uykusu 5 dk. anında açıyor gözlerini. ehe ehe eeee şeklinde mızıldıyor. lambayı yakınca gülleri açıyor hiç mızıldayan çocuk o değil. en son 7 yi gördüm sızmışız ikimizde saat 10:30 da kalktım. doktora gittim. 12 de işe geldim.
evet canım o adam benim meşe
bencede hem kargoya ver pelin
ay inşallah kazansın 1 hafta kocasız kalmaya razıyım
kızlarıda boş bırakmamış oluruz
ama biz olmasakta gözümüz arka kalmaz
umut var
umutun anası var
göz kulak olurlar herhalde
İYİ Kİ DOĞDUUUUUUUN ZEYNEP NAAAAAAZ İYİ Kİ DOĞDUN ZEYNEP NAAAAAAAAZZZZZZZ İYİ Kİ DOĞDUUUUUUUN İYİ Kİ DOĞDUUUUUUNNNNNN MUTLU YILLAR SANAAAAAAA
Edacığım Allah evladını sağlık ve afiyetle büyütmek nasip etsin öp kuzunu benim için
zeynep naz ve haktan paşanın doğuk günleri kutlu olsun aralık günleri ilerledikçe bebişler geliyor ay gecen sene ne heyecandı ya aa o dğurdu aa ben kaldım gerçi ben işlk günler doğpurmuştumİYİ Kİ DOĞDUN HAKTAN EMİİİİİİR İYİ Kİ DOĞDUN HAKTAN EMİİİİİİİİR İYİ Kİ DOĞDUN İYİ Kİ DOĞDUN MUTLU YILLAR SANAAAAAAAA
Hande sağlık ve mutlulukla büyüt paşanı Allah hiçbirinin kötü gününü göstermesin inşallah
verMEsin yap şunu bacım
umutttt agir oturakli sakasinnnn heralde :)))) meral 1 hafta sen 1 hafta ben 1 hafta burcu kaliriz 1 haftada oznur yada bahar kim kizini angaraya yollarsa ay biter herhaftasonu orda hepimiz oluruz umut bu ayda bu hareket 18 inde angarada bulamayiz onu anasindan fayda hic yokkk :))) o bilyo kendini ki kizi olsun istmyo :)))çok şükür ciğerlerden önce yakalamışsın canım ya geçmiş olsun
allah allah iyiden coşmuş bu berkay efendi!!!
deli
valla bacım yat kalk dua et Umut ağır oturaklı efendi bir adam olsun sizin kızlara ben göz kulak olursam yoldan çıkarırım zira :82:
anaaaaaaaaaaa:97:çok şükür ciğerlerden önce yakalamışsın canım ya geçmiş olsun
allah allah iyiden coşmuş bu berkay efendi!!!
Deli
Valla bacım yat kalk dua et umut ağır oturaklı efendi bir adam olsun sizin kızlara ben göz kulak olursam yoldan çıkarırım zira :82:
meşe odunumu melikeeeeeahhhhhh ahhhhhhhhhhh diyemedim şekerim aman batıl dedim boşverdim neyse
evet canım o adam benim meşe
mikemmel olur var yaaaaDüşünsene hiçbirimiz çocuklarımız kötü arkadaşı olmasından endişe duymak zorunda kalmayız
Heeee bi ara her yerden mühimmat çıkıyodu ya odtüyü de kazsalar her yerinden göbek çıkar eminim :86:
gittim canım 12 de geldim işler yoğun kdv nin son günü bir türlü yazamadım o yüzden. üsye ve göğse kadar iltihap inmiş. O yüzden batma varmış. Biraz daha beklesen ciğerlerine de inerdi dedi. Film çekildi şükür ciğerlerimde birşey çıkmadı.
Ay bu sıpanın benim canım kastı var kızlar yaa. Dün sabah yedide uyudu inanılacak gibi değil ama gerçekten öyle. Akşam saat 10 da mamasını yedirdim. Altını aldım. Pijamalarını tulumunu giydirdim sabah yediye kadar uyutamadım yaa. Uyuyor kuş uykusu 5 dk. Anında açıyor gözlerini. Ehe ehe eeee şeklinde mızıldıyor. Lambayı yakınca gülleri açıyor hiç mızıldayan çocuk o değil. En son 7 yi gördüm sızmışız ikimizde saat 10:30 da kalktım. Doktora gittim. 12 de işe geldim.
ıhlamurun içine başka şeyler de kat mümkün olduğunca açık renkli yap su sanıp içsin tadını alınca muhtemelen devam eder
kolayı var şekerim ekmek görüntüsünde bir poğaça veya kek yap yağsız olsuniçine yumurtasını pekmezini çekilmiş cevizini veya tuzlu yapacaksan belki peynirini ne yemesini istiyorsan işte koy eline ver ekmek diye kemirsin dursun
umutttt agir oturakli sakasinnnn heralde :)))) meral 1 hafta sen 1 hafta ben 1 hafta burcu kaliriz 1 haftada oznur yada bahar kim kizini angaraya yollarsa ay biter herhaftasonu orda hepimiz oluruz umut bu ayda bu hareket 18 inde angarada bulamayiz onu anasindan fayda hic yokkk :))) o bilyo kendini ki kizi olsun istmyo :)))
hala gülüyorum zaten
valla bacım benim gibi bir "şey"e dönüşmelerine razıysanız başımla beraber evimi de açarım yurt olarak :82:
aynen ben öyle yapıyorum bayılıyor yeterki kendi yesin hem oynuyor hem yiyor aç kalmıyor bnmde işime geliyor krep yada poğoca yapıyorum ben kek dağılıyor
Donussunde senin gibi bir seye donussun yeterki. Ohhh 3. Dillerinide sen ogretirsin :)) bana bak ing bittide fransizcalari kaldi :)) saka biryana ahlakli duzgun insanlar olmayi ogretelimde illaki peslerini birakmazsak derslerinle ilgilenirsek dogru secim yapmayi ogrenirlerse hayatta bir meslek sahibi olurlar allahin izniyle
pelin bige nasılsınız meral kim var başka giremiyorum bu ara fazla herkes iyidir inşallah müzeyyen berkaymı hasta çok geçmiş olsun
biz iyiyiz nazar değmesin aman
ya bu kız kapı gıcırdısına oynar oldu sürekli bi hop hop göbek yandan halinde sizdede varmı böyle şeyler çok güldürüyo bizi ya tel çalıyo arkadaş apaçi müziğini yükledi ay nasıl oynuyor
ben ne öğretcem öğretsin Umut zıpası boşuna mı okuycak onca yıl hem fransızca hem ingilizcehem gezmeye daha az vakti kalır
allah bahtlarını güzel etsin şekerim mutsuz olacaksa, tırlatacaksa, canına mal olacaksa (bkz. aselsan olayları) mesleği de olmasın, okumasın da hiç umrumda değil... oncağızlar en güzel yerlerde okudu erken yaşta en güzel mesleği edindiler de ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?