hemen hemen bütün bebeler hasta canancım öksürük tıksırık sümük iştahsızlık ateş aldı başını gidiyor allah dermansız dert vermesin ama bu ara ana gündem maddemiz bu :2:
benimki kendi cesaret edip ayakta dursa belki dans da eder amatutmazsan durmuyo ki sıpa :86:
of ya ben bugün doymak bilmedim
şimdi gittim kafeteryadan abur cubur aldım
bige o zaman bu yardım kargoları nevraya sonra göbek kargoları da sana
ayberkin göbeği de duruyor. hep az yaş farkı olsun istediğimden ilerde ikisini bir gömerim ağbi kardeş aynı yerde okusunlar falan diye içimden geçirmiştim.
hepsini bir gömdürürsün artık odtünün bilimum bölümlerine.:90:
bu arada sen muyakket olacaksan ben gönderdim gitti paşaları oraya eti senin kemiği benim
bahaneyle ben de oralara gider gelirim hem sizleri görmüş olurum her şehirde toplanılıyor cümbüş muhabbet bir başıma kaldım ben izmirde fatmayla da görüşemedik bi türlü
Haklisin hirsim yok olmazda hirsli bir yapim yoktr ama bi meslegi olsun isterim yalan yok :87:
batıda salgın varmış ya bir çok arkadaşımnın hastalıkla uğrasıo bnmde sakın kıpırdama yerinden diyorlar burlarda yok çok şükür
Yağmurda aynı ya ayakta durmuyıor yanlız koırkuyor baya bi ilerledi yürüme çabaları ama çok korkuyor aman acelelri yok önmli olan sağlıklı güzel adım atmaları
banada arkadaş gelcekti onu bekliyorum çıkabilirim heran
züper olur varyaaaaaa pelinumutttt agir oturakli sakasinnnn heralde :)))) meral 1 hafta sen 1 hafta ben 1 hafta burcu kaliriz 1 haftada oznur yada bahar kim kizini angaraya yollarsa ay biter herhaftasonu orda hepimiz oluruz umut bu ayda bu hareket 18 inde angarada bulamayiz onu anasindan fayda hic yokkk :))) o bilyo kendini ki kizi olsun istmyo :)))
allah razı olsun ama sana bırakmaktan vazgeçtimhala gülüyorum zaten
valla bacım benim gibi bir "şey"e dönüşmelerine razıysanız başımla beraber evimi de açarım yurt olarak :82:
ay inşallah vatanına milletini seven içinde allah korkusu olan evlatlar olurlar inşallahDonussunde senin gibi bir seye donussun yeterki. Ohhh 3. Dillerinide sen ogretirsin :)) bana bak ing bittide fransizcalari kaldi :)) saka biryana ahlakli duzgun insanlar olmayi ogretelimde illaki peslerini birakmazsak derslerinle ilgilenirsek dogru secim yapmayi ogrenirlerse hayatta bir meslek sahibi olurlar allahin izniyle
rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın yavrularımızıben ne öğretcem öğretsin Umut zıpası boşuna mı okuycak onca yıl hem fransızca hem ingilizcehem gezmeye daha az vakti kalır
allah bahtlarını güzel etsin şekerim mutsuz olacaksa, tırlatacaksa, canına mal olacaksa (bkz. aselsan olayları) mesleği de olmasın, okumasın da hiç umrumda değil... oncağızlar en güzel yerlerde okudu erken yaşta en güzel mesleği edindiler de ne oldu
ilahi müzeyyen süpersin vallageçmiş olsun dileklerinize teşekkürler arkadaşlar.
bige o zaman bu yardım kargoları nevraya sonra göbek kargoları da sana
ayberkin göbeği de duruyor. hep az yaş farkı olsun istediğimden ilerde ikisini bir gömerim ağbi kardeş aynı yerde okusunlar falan diye içimden geçirmiştim.
hepsini bir gömdürürsün artık odtünün bilimum bölümlerine.:90:
bu arada sen muyakket olacaksan ben gönderdim gitti paşaları oraya eti senin kemiği benim
bahaneyle ben de oralara gider gelirim hem sizleri görmüş olurum her şehirde toplanılıyor cümbüş muhabbet bir başıma kaldım ben izmirde fatmayla da görüşemedik bi türlü
inşallah cnmHaklisin hirsim yok olmazda hirsli bir yapim yoktr ama bi meslegi olsun isterim yalan yok :87:
sağol cananım. yerim o oynak cimcimeyi benpelin bige nasılsınız meral kim var başka giremiyorum bu ara fazla herkes iyidir inşallah müzeyyen berkaymı hasta çok geçmiş olsun
biz iyiyiz nazar değmesin aman
ya bu kız kapı gıcırdısına oynar oldu sürekli bi hop hop göbek yandan halinde sizdede varmı böyle şeyler çok güldürüyo bizi ya tel çalıyo arkadaş apaçi müziğini yükledi ay nasıl oynuyor
valla evde o gün ne pişiyorsa hepsinden veriyorum pelin. sulu koyuyorum onunkini biraz çünkü çok lop lop lokma lokma yemiyor son bir aydır. ev salçası kullanıyoruz ev yemeklerine zaten. çok nadir evde onun yiyebileceği birşey yoksa (mesela bugün patlıcan musakka var yedirmiyoruz) tarhana, mercimek, şehriye, sebze çorbası aklına ne gelirse et suyu ya da tavuklu yapıp yediriyoruz. biraz da makarna veya pilav çöpleniyor bizim yemeğin yanından.Bizde iyiyiz cok sukur canan minada oyle el ayak oynyr hemen halay cekiyr goya mendil alp sallyr apaci muziginde minanin eller hemen havaya kalkyr nerde duysa :)) pek oynak hicbana cekmemis :)) krep senden duymstm bende ypyrm arada degisik baska ne vryrsunuz yazsaniza fikir olsun mesela bozaya bayiliyr mina bende cok sevrm bozayi :) tahin pekmez yiyor arada tavuklu tarhanayi svyr Yesil mercimek vermdm kirmizi mercimek iciyr ama cok bayila bayila dgl balik sevyr
bazen oluyor bana da öyle ya can sıkıntısından ya da repl dönemimle alakalı oluyorof ya ben bugün doymak bilmedim
evet canım çünkü hala havalar çok sıcak gidiyor. mikroplar kırılmadı. birkaç gün soğuk gördük o kadar. yine bahar havası.batıda salgın varmış ya bir çok arkadaşımnın hastalıkla uğrasıo bnmde sakın kıpırdama yerinden diyorlar burlarda yok çok şükür
Yağmurda aynı ya ayakta durmuyıor yanlız koırkuyor baya bi ilerledi yürüme çabaları ama çok korkuyor aman acelelri yok önmli olan sağlıklı güzel adım atmaları
Heryaz 1 haftada olsa ugruyoruz ozdereye annemlere gorusuruz insallah muzeyyen
sağol cananım. yerim o oynak cimcimeyi benpelin bige nasılsınız meral kim var başka giremiyorum bu ara fazla herkes iyidir inşallah müzeyyen berkaymı hasta çok geçmiş olsun
biz iyiyiz nazar değmesin aman
ya bu kız kapı gıcırdısına oynar oldu sürekli bi hop hop göbek yandan halinde sizdede varmı böyle şeyler çok güldürüyo bizi ya tel çalıyo arkadaş apaçi müziğini yükledi ay nasıl oynuyor
valla evde o gün ne pişiyorsa hepsinden veriyorum pelin. sulu koyuyorum onunkini biraz çünkü çok lop lop lokma lokma yemiyor son bir aydır. ev salçası kullanıyoruz ev yemeklerine zaten. çok nadir evde onun yiyebileceği birşey yoksa (mesela bugün patlıcan musakka var yedirmiyoruz) tarhana, mercimek, şehriye, sebze çorbası aklına ne gelirse et suyu ya da tavuklu yapıp yediriyoruz. biraz da makarna veya pilav çöpleniyor bizim yemeğin yanından.Bizde iyiyiz cok sukur canan minada oyle el ayak oynyr hemen halay cekiyr goya mendil alp sallyr apaci muziginde minanin eller hemen havaya kalkyr nerde duysa :)) pek oynak hicbana cekmemis :)) krep senden duymstm bende ypyrm arada degisik baska ne vryrsunuz yazsaniza fikir olsun mesela bozaya bayiliyr mina bende cok sevrm bozayi :) tahin pekmez yiyor arada tavuklu tarhanayi svyr Yesil mercimek vermdm kirmizi mercimek iciyr ama cok bayila bayila dgl balik sevyr
bazen oluyor bana da öyle ya can sıkıntısından ya da repl dönemimle alakalı oluyorof ya ben bugün doymak bilmedim
evet canım çünkü hala havalar çok sıcak gidiyor. mikroplar kırılmadı. birkaç gün soğuk gördük o kadar. yine bahar havası.batıda salgın varmış ya bir çok arkadaşımnın hastalıkla uğrasıo bnmde sakın kıpırdama yerinden diyorlar burlarda yok çok şükür
Heryaz 1 haftada olsa ugruyoruz ozdereye annemlere gorusuruz insallah muzeyyen
haklsınız burası baya soğuk doğal olarakta mikrop yok denecek kadar az kar yok bu sene ya şuan dılarda yeşillik mesela eridi hepsi bu sene ii gidiyır sabah balkjonu yıkayayım dedim su döktüm bi baktım buz tuttuu bıraktım hemen kayarım falan die eşimde kızıo düşersin napcan balkonu dio ama gelen gden oluyo kömür tozları gelio kapklara içime sinmiyo kaldı valla napayım -2 şuan gece -15 oluyor bu ara ama üşümüyoruz nedense ilginçöyle inanılmaz bir beta salgını var canan o da kar yağışı olmadığından muhtemelen, dolayısıyla sizin tarafta salgın olmuyor çünkü kar mikropları kırıyor
iştah bizdede yok bu ara Meral kuru ekmek küçük yudumlar falan idareedioz işte sabah ilk defa süt içti bir biberon bisküvili valla çok sevindim inşallah devamı gelircanancım bizde fena sayılmayız
diş gelecek sanırım iştah azaldı ve geceler keyifsiz biraz
yağmur iyidir inş
sağol cananım. yerim o oynak cimcimeyi ben
v
evet canım çünkü hala havalar çok sıcak gidiyor. mikroplar kırılmadı. birkaç gün soğuk gördük o kadar. yine bahar havası.
1:
Cocuklara barida gostermk laZim bizi ilk babam gtrmustu annemide lise yillarinda ilk babam gtrmus bara merak kalmasin icinde kacip gtmeyi bisey sanmylim diye :)) ama benim cok hosuma gidip evlenene kdr mudavimi olacagm aklina gelmemis cnm babamin ben haci teyze olursam sen gosterirsin artik o zaman sana emanet
gittim canım 12 de geldim işler yoğun kdv nin son günü bir türlü yazamadım o yüzden. üsye ve göğse kadar iltihap inmiş. o yüzden batma varmış. biraz daha beklesen ciğerlerine de inerdi dedi. film çekildi şükür ciğerlerimde birşey çıkmadı.
ay bu sıpanın benim canım kastı var kızlar yaa. dün sabah yedide uyudu inanılacak gibi değil ama gerçekten öyle. akşam saat 10 da mamasını yedirdim. altını aldım. pijamalarını tulumunu giydirdim sabah yediye kadar uyutamadım yaa. uyuyor kuş uykusu 5 dk. anında açıyor gözlerini. ehe ehe eeee şeklinde mızıldıyor. lambayı yakınca gülleri açıyor hiç mızıldayan çocuk o değil. en son 7 yi gördüm sızmışız ikimizde saat 10:30 da kalktım. doktora gittim. 12 de işe geldim.
mikemmel olur var yaaaadüşünsene hiçbirimiz çocuklarımız kötü arkadaşı olmasından endişe duymak zorunda kalmayız
heeee bi ara her yerden mühimmat çıkıyodu ya odtüyü de kazsalar her yerinden göbek çıkar eminim :86:
batıda salgın varmış ya bir çok arkadaşımnın hastalıkla uğrasıo bnmde sakın kıpırdama yerinden diyorlar burlarda yok çok şükür
çok geçmiş olsun canım ya
ama çok şükür ciğere inmemiş
haktanda bi kaç gecedir aynı ama en azından ben senin gibi işe gitmek zorunda değilim
göbek bahçesi
aman inşallah oralara gelmez cananım
yok cinsiyetimizde henüz belli değil
2 kere alıntı yapıp cevaplayıp tam gönderecekken 2kerede alıntı yaparken haktan efendi kapattı bilg.
çok kuduruk bişey oldu bu ya :95:
Benim esim hep guneye gidyr tatile ayvalik tarafini grmemis ben ballandrarak anlattim ama mina birazdaha buyusun oyle o tarafi turlayacgz insallah
resim yorumlarına teşekkür ediyoruz haktan ve ben teyzeleri
bu sene izmire geçerken tarihler tutarsa bizde bir mola verirsiniz demo yaparız
güney aşırı sıcak oluyor hele çocuk için iyiden eziyet... ayvalıkta hiç olmazsa gece klimasız mlimasız uyunabiliyor
yerim ben kuduruğu bayıldım şu resminize ya maşallah çok tatlı oldular ama artık herşeyi anlıyoırlar ya bayılıyorum böyle yiyesim içime geri sokasım geliyodelimiyim neyim
sabah babası ayakkabı almış şu hayvanlılardanm panduf çoraplarını falan çıkarmasın die hep cici bak bndede var falan diyoırdum hani giysin diye bn ayağına gihydiriyorum olacakmı diye cici cici diye sevmeye başladı ayakkabıyışimidde nerde kızım ciclerin diyorum hemen yerev oturup ayağını tutyor sıpa
ayvalık sarımsaklı özellikle özledim memleketimi yaa
allah razı olsun :87: erkek çocukla sorun yok bar pavyon (peee pavyon!!!) gezsek de anneler sorun yapmaz da kızları bar bar gezdirirsem sanırsam bir miktar tepki olabilüüüü
neyse önümüzdeki 18 yılda herhalde biraz durulurum ben :44: sorun kendiliğinden ortadan kalkmış olur belki :26:
yaza diyorum ayvalık diyorum bacım
ay inşallah vatanına milletini seven içinde allah korkusu olan evlatlar olurlar inşallah
rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın yavrularımızı
ilahi müzeyyen süpersin valla
inşallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?