2009 Aralık Anneleri

batıda salgın varmış ya bir çok arkadaşımnın hastalıkla uğrasıo bnmde sakın kıpırdama yerinden diyorlar burlarda yok çok şükür
Yağmurda aynı ya ayakta durmuyıor yanlız koırkuyor baya bi ilerledi yürüme çabaları ama çok korkuyor aman acelelri yok önmli olan sağlıklı güzel adım atmaları
banada arkadaş gelcekti onu bekliyorum çıkabilirim heran

allah razı olsun :87: erkek çocukla sorun yok bar pavyon (peee pavyon!!!) gezsek de anneler sorun yapmaz da kızları bar bar gezdirirsem sanırsam bir miktar tepki olabilüüüü
neyse önümüzdeki 18 yılda herhalde biraz durulurum ben :44: sorun kendiliğinden ortadan kalkmış olur belki :26:
yaza diyorum ayvalık diyorum bacım

Haklisin hirsim yok olmazda hirsli bir yapim yoktr ama bi meslegi olsun isterim yalan yok :87:

ya elbette mutlulukla hayatını sürdürebileceği bir mesleği olmasını ben de isterim ama öylesi hayırsızsa kaldırım mühendisi olsun ama mutlu olsun
bu arada yurt dışında gerçekten meslek olarak kaldırım mühendisliği var biliyor muydunuz :86:

öyle inanılmaz bir beta salgını var canan o da kar yağışı olmadığından muhtemelen, dolayısıyla sizin tarafta salgın olmuyor çünkü kar mikropları kırıyor

canancım bizde fena sayılmayız
diş gelecek sanırım iştah azaldı ve geceler keyifsiz biraz
yağmur iyidir inş

züper olur varyaaaaaa pelin
hala gülüyorum zaten
valla bacım benim gibi bir "şey"e dönüşmelerine razıysanız başımla beraber evimi de açarım yurt olarak :82:
allah razı olsun ama sana bırakmaktan vazgeçtim
pelinin dediği gibin haftalık nöbet yazarız gayri

ay inşallah vatanına milletini seven içinde allah korkusu olan evlatlar olurlar inşallah

rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın yavrularımızı

ilahi müzeyyen süpersin valla
Haklisin hirsim yok olmazda hirsli bir yapim yoktr ama bi meslegi olsun isterim yalan yok :87:
inşallah cnm

sağol cananım. yerim o oynak cimcimeyi ben
valla evde o gün ne pişiyorsa hepsinden veriyorum pelin. sulu koyuyorum onunkini biraz çünkü çok lop lop lokma lokma yemiyor son bir aydır. ev salçası kullanıyoruz ev yemeklerine zaten. çok nadir evde onun yiyebileceği birşey yoksa (mesela bugün patlıcan musakka var yedirmiyoruz) tarhana, mercimek, şehriye, sebze çorbası aklına ne gelirse et suyu ya da tavuklu yapıp yediriyoruz. biraz da makarna veya pilav çöpleniyor bizim yemeğin yanından.
of ya ben bugün doymak bilmedim
şimdi gittim kafeteryadan abur cubur aldım
bazen oluyor bana da öyle ya can sıkıntısından ya da repl dönemimle alakalı oluyor
evet canım çünkü hala havalar çok sıcak gidiyor. mikroplar kırılmadı. birkaç gün soğuk gördük o kadar. yine bahar havası.
Heryaz 1 haftada olsa ugruyoruz ozdereye annemlere gorusuruz insallah muzeyyen

oooo bak buna çok sevindim. inşallah denk getiririr görüşürüz. bigeler de ayvalık a geliyormuş desenize yazın şenlenecek burası

valla evde o gün ne pişiyorsa hepsinden veriyorum pelin. sulu koyuyorum onunkini biraz çünkü çok lop lop lokma lokma yemiyor son bir aydır. ev salçası kullanıyoruz ev yemeklerine zaten. çok nadir evde onun yiyebileceği birşey yoksa (mesela bugün patlıcan musakka var yedirmiyoruz) tarhana, mercimek, şehriye, sebze çorbası aklına ne gelirse et suyu ya da tavuklu yapıp yediriyoruz. biraz da makarna veya pilav çöpleniyor bizim yemeğin yanından.
of ya ben bugün doymak bilmedim
şimdi gittim kafeteryadan abur cubur aldım
bazen oluyor bana da öyle ya can sıkıntısından ya da repl dönemimle alakalı oluyor
evet canım çünkü hala havalar çok sıcak gidiyor. mikroplar kırılmadı. birkaç gün soğuk gördük o kadar. yine bahar havası.
Heryaz 1 haftada olsa ugruyoruz ozdereye annemlere gorusuruz insallah muzeyyen

oooo bak buna çok sevindim. inşallah denk getiririr görüşürüz. bigeler de ayvalık a geliyormuş desenize yazın şenlenecek burası

Cocuklara barida gostermk laZim bizi ilk babam gtrmustu annemide lise yillarinda ilk babam gtrmus bara merak kalmasin icinde kacip gtmeyi bisey sanmylim diye :)) ama benim cok hosuma gidip evlenene kdr mudavimi olacagm aklina gelmemis cnm babamin ben haci teyze olursam sen gosterirsin artik o zaman sana emanet

Benim esim hep guneye gidyr tatile ayvalik tarafini grmemis ben ballandrarak anlattim ama mina birazdaha buyusun oyle o tarafi turlayacgz insallah

öyle inanılmaz bir beta salgını var canan o da kar yağışı olmadığından muhtemelen, dolayısıyla sizin tarafta salgın olmuyor çünkü kar mikropları kırıyor
haklsınız burası baya soğuk doğal olarakta mikrop yok denecek kadar az kar yok bu sene ya şuan dılarda yeşillik mesela eridi hepsi bu sene ii gidiyır sabah balkjonu yıkayayım dedim su döktüm bi baktım buz tuttuu bıraktım hemen kayarım falan die eşimde kızıo düşersin napcan balkonu dio ama gelen gden oluyo kömür tozları gelio kapklara içime sinmiyo kaldı valla napayım -2 şuan gece -15 oluyor bu ara ama üşümüyoruz nedense ilginç
canancım bizde fena sayılmayız
diş gelecek sanırım iştah azaldı ve geceler keyifsiz biraz
yağmur iyidir inş
iştah bizdede yok bu ara Meral kuru ekmek küçük yudumlar falan idareedioz işte sabah ilk defa süt içti bir biberon bisküvili valla çok sevindim inşallah devamı gelir

v

1:

ocak geldi inşallah düzelir havalar daha fazla çoçuklar yıpranmadan

bizde de aynı mantık vardır, ilk zamanlar hep abimle giderdim ben bara (haha ne göz kulak olurdu ama!!!) neyse bir de bizde rahmetli dedemin "vasiyeti" bir uygulama vardır, içki evde tanıtılır çocuklara ama özellikle kızlara. mantık şu "erkeğin sarhoşluğunu kimse umursamaz, ama kızın/kadının sarhoşluğu çok ayıplanıp unutulmaz, o yüzden kızlara evde sınırlarını öğretmek gerek ki rezil olmadan durabilsin"
sınırlarını öğreteceğime, o sınırları ilerletmelerine yardımcı olacağıma, bar kültürünü (ki o zamana bizim kültürümüzün kalacağını hiç sanmıyorum) öğreteceğime söz verebilirim :82:

çok geçmiş olsun canım ya
ama çok şükür ciğere inmemiş

haktanda bi kaç gecedir aynı ama en azından ben senin gibi işe gitmek zorunda değilim

göbek bahçesi

aman inşallah oralara gelmez cananım

yok cinsiyetimizde henüz belli değil

2 kere alıntı yapıp cevaplayıp tam gönderecekken 2kerede alıntı yaparken haktan efendi kapattı bilg.
çok kuduruk bişey oldu bu ya :95:

yerim ben kuduruğu bayıldım şu resminize ya maşallah çok tatlı oldular ama artık herşeyi anlıyoırlar ya bayılıyorum böyle yiyesim içime geri sokasım geliyo delimiyim neyim

sabah babası ayakkabı almış şu hayvanlılardanm panduf çoraplarını falan çıkarmasın die hep cici bak bndede var falan diyoırdum hani giysin diye bn ayağına gihydiriyorum olacakmı diye cici cici diye sevmeye başladı ayakkabıyı şimidde nerde kızım ciclerin diyorum hemen yerev oturup ayağını tutyor sıpa

Benim esim hep guneye gidyr tatile ayvalik tarafini grmemis ben ballandrarak anlattim ama mina birazdaha buyusun oyle o tarafi turlayacgz insallah

bu sene izmire geçerken tarihler tutarsa bizde bir mola verirsiniz demo yaparız
güney aşırı sıcak oluyor hele çocuk için iyiden eziyet... ayvalıkta hiç olmazsa gece klimasız mlimasız uyunabiliyor

resim yorumlarına teşekkür ediyoruz haktan ve ben teyzeleri

bu sene izmire geçerken tarihler tutarsa bizde bir mola verirsiniz demo yaparız
güney aşırı sıcak oluyor hele çocuk için iyiden eziyet... ayvalıkta hiç olmazsa gece klimasız mlimasız uyunabiliyor

ayvalık sarımsaklı özellikle özledim memleketimi yaa

yok yok deli değilsin

yerim onu ben akıllı kızım
artık anlıyolar çoğu şeyi
insanın nasıl hoşuna gidiyo dimi yeni yeni şeyler öğrenmeleri

ben de yazı iple çekiyorum diyorum bacım

aamin canım aaaminn
süperim de mi
biz topikçe süperiz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…