2009 Aralık Anneleri

neyse bende kalkayım başından takılırsam kalkamam
zıpa uyurken yoğurdunu yapayım, çamaşır asıp tekrar 1 makina daha atarım
akşam yemeği felan felan felan.....................

evdeyken işim bitmiyor
yada ben hakkatten beceriksizim
ama herşeye rağmen evde olmak güzel be

hepinizi öpüyorum, herkese iyi hafta sonları

Yasmin daktan paşaya ve fasulyeden daha büyük zıpana ve en önemlisi kendine çoook dikkat et
hayırlı yolculuklar cnm

nilgünün kolay gelsin
evde olmak gibisi varmı bacım
yapayımda evimin işini yapayım

çok şükür haftasonu geldide teselli buluyoruz

Toparlanıp çıkıyorum kızlar
herkez kendine çok iyi baksın
bebelerinizi ve sizi kocaaamaaaaaaan öpüyorum

selam burdaki ahali...

müzeyyencim geçmiş olsun. inş. çabucak atlatırsın ciğerlere inmeden yakalaman ii olmuş sonra bitürlü vücuttan çıkmak bilmiyo mi,kroplar

mesaj yazan burdan kutlayan tüm arkadaslara zeynep adına tesekkür ederimm .Yarın partimiz var tabi ben yorgunluktan bayılmazsam zeynepte daha iyi cok sükür .Şimdi mutfaga giriyorum cıkamam herhalde hafta sonuda kimseler olmaz pelin veya baska bilen ticker degiştirmeyi bana bir msj atarsa asamaları sevinirim herkesi öpüyorum bir ara bakarım.Yarın gelmek isteyen olursa özelden yazarsanız adresi tarif edebilirim

geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlar...canancım çook teşekkür ederim cnm bnm numaramı bilmediğin halde düşünüp bulup aramışsın sağol cnm bnm nasıl sev,ndim moral oldun anlatamam ateşi y,ne yükseldi biraz önce 38.5falandı ne yapıcamı şaşırdım fitil verdim artık calpol işe yaramadı(boğaz enfeksiyonuna ayrı ilaç kullanmamamızmı gerekioki sadece ateş düşürücü idrarıda veremedik evde aldık bir sürü torba idrar için boşa giti hep dışa akmış inş bir sorun yoktur iner ateeşimizde yarın istediğimiz gibi yaparız doğum günümüzü nolur dua edin kızşar kuzularımız iyileşsin...

Allah şifa versin güzel kuzuyada yarın süper bi doğum günü geçirin inş.mehtapcım

eda çok çok kolay gelsin canım. kalbim ve aklım sizinle olcak inş. istediğiniz gibi bir doğum günü partisi geçirirsiniz. maalesef ki mesafe kaynaklı yanınızda olamıycağız. daha iyi olursa zeynep yarın burak paşanın doğum gününe inş. gidebilirz

iyiki doğdun halit
iyiki doğdun halit
iyiki doğdun , iyiki doğdun mutlu yıllar sanaaaa..

demetciğim nice mutlu , sağlık için de uzun ömürler diiyorum oğluşunaaa

iyiki doğduuuuuuuuuuuuun halit
demetcim kzuzunla sevdiklerinle birlikte nice doğum günlerini kutlamayı nasip etsin

Halitin dogumgunu kutlu olsun mutlu nice yillara insallah

mutlu yıllar halit paşa
iyi ki doğdun
ailenle birlikte mutluluk ve sağlıkla nice yaşlara.

Herkese çok teşekkür ederim . .ne yazıkki geç cevap verdiğim için kusura bakmayın ne olur ..ben artık kendimi toplıyamıyorum ne pc ne baska bişey hiçbirşey yetişmiyor ..Halit paçamdan ayrılmıyor hafta sonu yapıcaz doğumgününü çünkü babamızın vardiyası uymadı oyuzden tabi ben fırsat bulup yapabilirsem halit paşadan :) ..fotolarıda ozaman koyarım artık . .
Allah hepimizin evletlarına sağlık sıhhat versin başarılı olsunlar her zaman . .kutlayamadığım tüm bebeklerin doğum günleri kutlu olsun nice yaşlara inşallah . .

Gunaydinnn hic uyumadik dersem yeridir simdi uyuyor ama ben gunduz uyuyamiyorum eda konu vardi bulup atayim ticker yapmakla ilgili dogumgunlerine biz gidrmyrz annemin parmagi fena bize gelecek yemek falan yapamyr diye

halitcim sağlıklı nice mutlu yıllaraa

Günaydın kızlar ben bu hafta işteyim kimse yok tabii hava çok güzel burada lodos esiyor inşallah yarında güzel olur temizlik yaparım bu hafta yoğun olacak yılbaşında bende toplanılacak bazı mamaları benim yapmam lazım evi temizlemem lazım malum annem gelecek beğenmezse oooooooo halim harap

Merhaba kizlar bende aralik 3 annesiyim,,,oglum 2 aydir rahat birsekilde yuruyor ama sol ayagi ice donuk adim atiyor,,,dr a randevu yaptik ama aklimdan hic cikmiyor adim atislari,,,okudugum heryerde normal yaziyor ama sizinkilerin adimlari nasil merak ettim boyle carpik yamuk adim atan varmi?

hayırlı olsun canım allah hayırlı evlat etsin biz de de var içe dönük adım atan hatta geçenlerde konuşuldu daha tam basamıyorlar normal olduğunu sanıyorum benim kızımda çok düzgün basmıyor bazen çok güzel bazen yamuk yumuk basıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…