kızlar hazırlandım gidiyorum samsuna
hepinizi en çokta yeğenlerimi öpüyorum
dilerim tüm hasta bebekler daha doğrusu tüm hastalar hemencik iyileşir
allaha emanet olun
müzeyyen kaç gibi kaçacaksın cnm
hadi allaha emanet olun hayırlı yolculuklar canım
elimde bir dosya kaldı ne zaman biterse canım 7 gibi diye ümit ediyorum:)
Toparlanıp çıkıyorum kızlar
herkez kendine çok iyi baksın
bebelerinizi ve sizi kocaaamaaaaaaan öpüyorum
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlar...canancım çook teşekkür ederim cnm bnm numaramı bilmediğin halde düşünüp bulup aramışsın sağol cnm bnm nasıl sev,ndim moral oldun anlatamam ateşi y,ne yükseldi biraz önce 38.5falandı ne yapıcamı şaşırdım fitil verdim artık calpol işe yaramadı(boğaz enfeksiyonuna ayrı ilaç kullanmamamızmı gerekioki sadece ateş düşürücü idrarıda veremedik evde aldık bir sürü torba idrar için boşa giti hep dışa akmış inş bir sorun yoktur iner ateeşimizde yarın istediğimiz gibi yaparız doğum günümüzü nolur dua edin kızşar kuzularımız iyileşsin...
mesaj yazan burdan kutlayan tüm arkadaslara zeynep adına tesekkür ederimm .Yarın partimiz var tabi ben yorgunluktan bayılmazsam zeynepte daha iyi cok sükür .Şimdi mutfaga giriyorum cıkamam herhalde hafta sonuda kimseler olmaz pelin veya baska bilen ticker degiştirmeyi bana bir msj atarsa asamaları sevinirim herkesi öpüyorum bir ara bakarım.Yarın gelmek isteyen olursa özelden yazarsanız adresi tarif edebilirim
iyiki doğdun halit
iyiki doğdun halit
iyiki doğdun , iyiki doğdun mutlu yıllar sanaaaa..
demetciğim nice mutlu , sağlık için de uzun ömürler diiyorum oğluşunaaa
iyiki doğduuuuuuuuuuuuun halit
demetcim kzuzunla sevdiklerinle birlikte nice doğum günlerini kutlamayı nasip etsin
bugün Halit'in doğum günü...
Demet sağlıklı nice yaşlarını gör evladının Allah dört gözden ayırmadan büyütmek nasip etsin
İYİ Kİ DOĞDUN HALİİİİİİT
İYİ Kİ DOĞDUUUN HAAALİİİİT
İYİ Kİ DOĞDUUN İYİ Kİ DOĞDUUUN
MUTLU YILLAAR SAAANAAAAA
çok çok geçmiş olsun canım allahım acil acil şifalar versin ve beterinden korusun
bugün iyiymiş bak, tez zamanda atlatır hemen evine döner sağlıcakla inşallah
DEMETCİM HALİTİMİZİN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN
allahım uzun güzel şanslı bahtlı sağlıklı başarılı bir ömür nasip etsin sizlerle beraber bizlerle beraber :)halite
GÜNAYDIIIIIIIIIN HERKESE bu arada
açtım bilg. ama yazamadım ki keratadan
oturtmadı beni bir başına
neyseki uyudu yazıyorum bende
nasılsınız bakalım
Halitin dogumgunu kutlu olsun mutlu nice yillara insallah
mutlu yıllar halit paşa
iyi ki doğdun
ailenle birlikte mutluluk ve sağlıkla nice yaşlara.
selam herkesler nerde yaaaa
bizden haberler geçmişi okuyamıycam.
zeyenp salya sümük halde öksürükte başladı zor nefes alıyo kuzum. ben daha iyi gbiyim ama onu gödükçe içim acıyoherkes iyidir umarım. kaç güne toparlarız biz ya ? bu arada sesim kısıldı benim :)
halit paşanın yeni yaşı kutlu olsun onu da gelmişken yazıyım burağın doğum gününü atlamışım dün zaten hepsine Rabbim iyi günler göstersin inş.
Herkese çok teşekkür ederim . .ne yazıkki geç cevap verdiğim için kusura bakmayın ne olur ..ben artık kendimi toplıyamıyorum ne pc ne baska bişey hiçbirşey yetişmiyor ..Halit paçamdan ayrılmıyor hafta sonu yapıcaz doğumgününü çünkü babamızın vardiyası uymadı oyuzden tabi ben fırsat bulup yapabilirsem halit paşadan :) ..fotolarıda ozaman koyarım artık . .
Allah hepimizin evletlarına sağlık sıhhat versin başarılı olsunlar her zaman . .kutlayamadığım tüm bebeklerin doğum günleri kutlu olsun nice yaşlara inşallah . .
merhaba kizlar bende aralik 3 annesiyim,,,oglum 2 aydir rahat birsekilde yuruyor ama sol ayagi ice donuk adim atiyor,,,dr a randevu yaptik ama aklimdan hic cikmiyor adim atislari,,,okudugum heryerde normal yaziyor ama sizinkilerin adimlari nasil merak ettim boyle carpik yamuk adim atan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?