hemde nasıl yaseminnn hemde nasıllyok yok deli değilsin
yerim onu ben akıllı kızım
artık anlıyolar çoğu şeyi
insanın nasıl hoşuna gidiyo dimi yeni yeni şeyler öğrenmeleri
seninle de denk düşer belkim canan di mi yabiz şirinkent tarafındayız ama ayvalıkta olduktan sonra ha sarımsak ha armutçuk ne olacak iki adım misssss kibin
hemde nasıl yaseminnn hemde nasıll
inşallah canım ya ama bu yaz zor biraz bn hiç istemiyorum çook uzak geliyor ytağmurla yolculuk hava değişimi gözüm yemiyor bakalım kısmmet yaz bi gelsinde burdan sonra ilk tercihimiz ankara inş olurda o zaman görüşrüz ankara/polatlı sen hyangi semttesin
çankayadayım ben ama işyerim eskişehir yolu üzerinde mecbur geçeceksiniz
edremit havaalanı gelecek yaz açılıyor bildiğim kadarıyla
çankayadayım ben ama işyerim eskişehir yolu üzerinde mecbur geçeceksiniz
edremit havaalanı gelecek yaz açılıyor bildiğim kadarıyla
benim de ağbim götürmüştü:) şansıma kociş bendende zıpr da bizi ne evlilik ne iki çocuk kesmedi ayda en az iki kere haftasonları gidiyoruz hala. tabi anneciğim sağolsun. çocuklarla kalıyor. gerçi bu berkay sıpası sapıttığından beri bırakamıyorum kıyamıyorum anacığıma ben zor dayanıyorum o nasıl dayansınCocuklara barida gostermk laZim bizi ilk babam gtrmustu annemide lise yillarinda ilk babam gtrmus bara merak kalmasin icinde kacip gtmeyi bisey sanmylim diye :)) ama benim cok hosuma gidip evlenene kdr mudavimi olacagm aklina gelmemis cnm babamin ben haci teyze olursam sen gosterirsin artik o zaman sana emanet
ay bırak güzelim o soğukta ne işine gelir balkon yıkamakhaklsınız burası baya soğuk doğal olarakta mikrop yok denecek kadar az kar yok bu sene ya şuan dılarda yeşillik mesela eridi hepsi bu sene ii gidiyır sabah balkjonu yıkayayım dedim su döktüm bi baktım buz tuttuu bıraktım hemen kayarım falan die eşimde kızıo düşersin napcan balkonu dio ama gelen gden oluyo kömür tozları gelio kapklara içime sinmiyo kaldı valla napayım -2 şuan gece -15 oluyor bu ara ama üşümüyoruz nedense ilginç
iştah bizdede yok bu ara Meral kuru ekmek küçük yudumlar falan idareedioz işte sabah ilk defa süt içti bir biberon bisküvili valla çok sevindim inşallah devamı gelir
ocak geldi inşallah düzelir havalar daha fazla çoçuklar yıpranmadan
bizim okul bugün noel tatiline giriyor (biz çalışıyoruz tabii sadece mesai kısalacak) bütün gündür teneffüslerde parti yapıyorlardı şimdi de son ders ve okul inliyor parti var
bizimkileri bar bar gezdirecek olan benim başım tuttuben bi çıkıp hava alayım yaşlanmışım
inş devam eder seferler semra merkezdeki gibi olmazcanım edremit havaalanı bu yaz açıldı annemlerin yazlığı var sarımsaklıda bu sene annemler ablamlar gidip geldiler uçakla sarımsaklıya 45 dk mseafade havaalanı 10 saat yolu çekmek zorunda kalmıycaz artık
benim de ağbim götürmüştü:) şansıma kociş bendende zıpr da bizi ne evlilik ne iki çocuk kesmedi ayda en az iki kere haftasonları gidiyoruz hala. tabi anneciğim sağolsun. çocuklarla kalıyor. gerçi bu berkay sıpası sapıttığından beri bırakamıyorum kıyamıyorum anacığıma ben zor dayanıyorum o nasıl dayansın
ay bırak güzelim o soğukta ne işine gelir balkon yıkamak
aah keşke benimki de içse süt her akşam muhallebisini yapmadan önce deniyorum iki kere çekiyor biberonu nereye attırdığını bilemiyor
gezdirirsin gezdirirsin canım ne yaşlanması. hava al da gel turp gibi olursun inşallah
uzun zamandır duyuyorum havaalnı konusunu ama işlermi bilmiyorum Balıkesir dede açtılar müşteri çıkmayınca kapattılar bakalım burası yazlık tutulur diyorlar ama biizmde işimize gelir izmir uzak geliyor
canım edremit havaalanı bu yaz açıldı annemlerin yazlığı var sarımsaklıda bu sene annemler ablamlar gidip geldiler uçakla sarımsaklıya 45 dk mseafade havaalanı 10 saat yolu çekmek zorunda kalmıycaz artık
benim de ağbim götürmüştü:) şansıma kociş bendende zıpr da bizi ne evlilik ne iki çocuk kesmedi ayda en az iki kere haftasonları gidiyoruz hala. tabi anneciğim sağolsun. çocuklarla kalıyor. gerçi bu berkay sıpası sapıttığından beri bırakamıyorum kıyamıyorum anacığıma ben zor dayanıyorum o nasıl dayansın
gezdirirsin gezdirirsin canım ne yaşlanması. hava al da gel turp gibi olursun inşallah
inş devam eder seferler semra merkezdeki gibi olmaz
müzeyyen ilk kez içti bugün b izde ne formül mama ne muhallebi ne yoğurt ne peynir düzenli yenmiyor canı iserse yiyor işte inş süte devam eder
yok valla biz evlendiğimizden beri sanırım bara gitmedik :44: ben çok doymuşum özlemedim eşim de bir dönem barda çalıştığı için özlemedi sonra da umut devreye girdi zaten
benimki hayatta duramaz gitmeden. çocukluğu aştığından beri düzenli bara gidermiş kendileri nasipse oğullarıyla beraber gitmeyi hayal ediyor. bir keresinde tutturdu ayberki rock bara götürücem diye sağır edecek çocuğu delü. engel oldum tabi. hiperaktif adam durduğu yerde duramıyor ki. ben de sevmiyorum hareketi gürültüyü desem yalan olur. öyle ki 40 gezmesinde bile bara gittimarkadaşlar şaşırmıştı beni görünce
Handeye msj yazdım haktanı kutlamak için hastaymış ateşi varmış((((((
Senide eşini tebrik ediyorum şikerüm
:86: :86: aha bana çatlak diyenler bir daha düşünsün mümkünsetamam umut izmirde okuyacak belli olduuuu
pis mikroplar yapıştılar kuzuların yakasınaHandeye msj yazdım haktanı kutlamak için hastaymış ateşi varmış((((((
hay allah ya al bir daha
kırılıyor bebeler
allah tez zamanda şifasını versin
haydi ben çıkıyorum pazartesi 9da işbaşı yapıyorum merak etmeyiniz
bütün bebeler bu haftasonu iyileşir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?