2009 Aralık Anneleri

bizim okul bugün noel tatiline giriyor (biz çalışıyoruz tabii sadece mesai kısalacak) bütün gündür teneffüslerde parti yapıyorlardı şimdi de son ders ve okul inliyor parti var
bizimkileri bar bar gezdirecek olan benim başım tuttu ben bi çıkıp hava alayım yaşlanmışım

yok yok deli değilsin

yerim onu ben akıllı kızım
artık anlıyolar çoğu şeyi
insanın nasıl hoşuna gidiyo dimi yeni yeni şeyler öğrenmeleri
hemde nasıl yaseminnn hemde nasıll
seninle de denk düşer belkim canan di mi ya biz şirinkent tarafındayız ama ayvalıkta olduktan sonra ha sarımsak ha armutçuk ne olacak iki adım misssss kibin

inşallah canım ya ama bu yaz zor biraz bn hiç istemiyorum çook uzak geliyor ytağmurla yolculuk hava değişimi gözüm yemiyor bakalım kısmmet yaz bi gelsinde burdan sonra ilk tercihimiz ankara inş olurda o zaman görüşrüz ankara/polatlı sen hyangi semttesin

çankayadayım ben ama işyerim eskişehir yolu üzerinde mecbur geçeceksiniz
edremit havaalanı gelecek yaz açılıyor bildiğim kadarıyla

uzun zamandır duyuyorum havaalnı konusunu ama işlermi bilmiyorum Balıkesir dede açtılar müşteri çıkmayınca kapattılar bakalım burası yazlık tutulur diyorlar ama biizmde işimize gelir izmir uzak geliyor

canım edremit havaalanı bu yaz açıldı annemlerin yazlığı var sarımsaklıda bu sene annemler ablamlar gidip geldiler uçakla sarımsaklıya 45 dk mseafade havaalanı 10 saat yolu çekmek zorunda kalmıycaz artık

benim de ağbim götürmüştü:) şansıma kociş bendende zıpr da bizi ne evlilik ne iki çocuk kesmedi ayda en az iki kere haftasonları gidiyoruz hala. tabi anneciğim sağolsun. çocuklarla kalıyor. gerçi bu berkay sıpası sapıttığından beri bırakamıyorum kıyamıyorum anacığıma ben zor dayanıyorum o nasıl dayansın
ay bırak güzelim o soğukta ne işine gelir balkon yıkamak
aah keşke benimki de içse süt her akşam muhallebisini yapmadan önce deniyorum iki kere çekiyor biberonu nereye attırdığını bilemiyor

gezdirirsin gezdirirsin canım ne yaşlanması. hava al da gel turp gibi olursun inşallah

inş devam eder seferler semra merkezdeki gibi olmaz

müzeyyen ilk kez içti bugün b izde ne formül mama ne muhallebi ne yoğurt ne peynir düzenli yenmiyor canı iserse yiyor işte inş süte devam eder

uzun zamandır duyuyorum havaalnı konusunu ama işlermi bilmiyorum Balıkesir dede açtılar müşteri çıkmayınca kapattılar bakalım burası yazlık tutulur diyorlar ama biizmde işimize gelir izmir uzak geliyor

ankaradan yazları uçuş oluyor sadece bildiğim kadarıyla

evet ama ankaradan uçuşlar yalan olmasın ya ağustos ortası ya eylül gibi başladı ben çoktan gidip dönmüştüm

yok valla biz evlendiğimizden beri sanırım bara gitmedik :44: ben çok doymuşum özlemedim eşim de bir dönem barda çalıştığı için özlemedi sonra da umut devreye girdi zaten

yok valla biz evlendiğimizden beri sanırım bara gitmedik :44: ben çok doymuşum özlemedim eşim de bir dönem barda çalıştığı için özlemedi sonra da umut devreye girdi zaten

benimki hayatta duramaz gitmeden. çocukluğu aştığından beri düzenli bara gidermiş kendileri nasipse oğullarıyla beraber gitmeyi hayal ediyor. bir keresinde tutturdu ayberki rock bara götürücem diye sağır edecek çocuğu delü. engel oldum tabi. hiperaktif adam durduğu yerde duramıyor ki. ben de sevmiyorum hareketi gürültüyü desem yalan olur. öyle ki 40 gezmesinde bile bara gittim arkadaşlar şaşırmıştı beni görünce

:86: :86: aha bana çatlak diyenler bir daha düşünsün mümkünse tamam umut izmirde okuyacak belli olduuuu

iyi ki doğdun zeynep naz iyi ki doğdun iyi ki doğdun iyi ki doğdun zeynep nazzzz
iyi ki doğdun haktan emir iyi ki doğdun iyi ki doğdun iyi ki doğdun haktan emirrrrrrr

ömrünüz hep güzel geçsin sevdiklerinizle mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür sürün inşallah nice yaşlara

Handeye msj yazdım haktanı kutlamak için hastaymış ateşi varmış ((((((

hay allah ya al bir daha
kırılıyor bebeler
allah tez zamanda şifasını versin

haydi ben çıkıyorum pazartesi 9da işbaşı yapıyorum merak etmeyiniz
bütün bebeler bu haftasonu iyileşir inşallah

ben geldim hu hu :)

zeynep naz'ın doğum günü bugün ya ondan,

iyiki doğdun Zeynep Naz,
mutlu yılllar zeynep Naz,
iyiki doğdun, iyi ki doğdunş iyiki doğdun Zeynep naz

meldoili yazamadım ama Edacım sen okurken melodisiyle birlikte oku canım,,,

Rabbim kuzucuğuna sağlıklı sıhhatli uzuuuunnnnnnnn ve hayırlı ömür versin inşallah

Son düzenleme:
kızlar hazırlandım gidiyorum samsuna
hepinizi en çokta yeğenlerimi öpüyorum
dilerim tüm hasta bebekler daha doğrusu tüm hastalar hemencik iyileşir
allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…