2009 Aralık Anneleri

şımarma hemen şımarma ama
hakketten güzeldi birde rengi yüzüne çok gitmişti
sen yinede şımarma ama
bananeeee şımarıcammm bı kere bebekkkk gıbııı ddıı banaa tağamm mıııı şımarıcam işte
maşallah ya
bayılıyorum,şöyle kendi kendine oynayan çocuklara
yerim senin kızını yerim gelirsem
anası fıçını kaldıramadı kı netten napsın kız gıtmış ugraş bulmuş kendıne
ya benim kızda çok oynak oldu en ufak müzikte başlıyor oynamaya annem uyutmak için ayağında sallarken ninni söylüyor bu şebek alkış yapıp oynuyor yerim ben o azra olacak sultanı

ayy maşallah ya yerım o cadıyı cook fena bunlar ya kadın uyusun dıye uğraşıyo o hala keyfındee alkış mı yapıyor bırdebende genelde slow soyluyorum nınnıyı:89:

öylesin tabi tatlım benim kadar olmasanda çok güzelsin yüzün bebek gibi maşallah diyim nazarım değmesin

çok fenalar çok her hareketleri ayrı güzel her dakika daha bir aşık oluyorum hatuna

Son düzenleme:
Devam edeyim hazır oğliko oynuyorken, İkea kapanıyor anonslar falan yapılıyor biz bir de fırsat ürünleri köşesine bakalım dedik ki orada mammut model yatağı gördük teşhir ürünüymüş normali 458 TL bu 159 TL ye inmiş yatak+karyola o an karar verip aldık hemen iyice çamaşır sularıyla sildim yatağıda yıkadım miss gibi oldu. Ufak tefek yarası beresi var ama hiç mühim değil.
Tabii oğluş yatamaz bunda daha ancak belki 6-7 ay sonra ama odasına koyduk sedir gibi oldu mesela şu anda ben oraya uzanmış bunları yazıyorum bizimki de oynuyor odasında Canberrrkkk dur oraya gitme onu alma kediyi rahat bırak derdi yok çünkü kedi de dolabın en tepesinde yer buldu kendine:)

FAtma ben de çok seviyorum ikeayı her hafta gideriz neredeyse kahvaltısını da seviyorum ama çok vakit geçiyor ikea+forumu da dolaşalım dersen yorgunluktan ölüyorsun.

Ankara ya da açılacak diye duymuştum açılmadı mı ki daha?

Bizde doktordan geldik oksuruk geniz akintisindan kaynakliymis sukur ama rahat birakmiyor hic uyumuyor oksurukten.
Ebru bugun aricaktim seni o gun cok konusamadik kafam iyi degildi sanki acele ediyomus gibi oldum dimi

selam kızlar cok canım sıkkın bakıcıyı bıraktık eşimin halası bize yakın o bakacak herhalde.Kadın 3 ay baktı kırk sorun cıkardı artık canıma tak dedi

Ebru hayirli olsun cok iyi valla ben hep bkyrm birsey bulamyrm esimin kardesi neler buldu firsat kosesinden aldi cok iyi denk gelmis valla iyi gunlerde kullansin oglus

selam kızlar cok canım sıkkın bakıcıyı bıraktık eşimin halası bize yakın o bakacak herhalde.Kadın 3 ay baktı kırk sorun cıkardı artık canıma tak dedi

Hadi hayirlisi olsun .

Ebru hayirli olsun cok iyi valla ben hep bkyrm birsey bulamyrm esimin kardesi neler buldu firsat kosesinden aldi cok iyi denk gelmis valla iyi gunlerde kullansin oglus

Bende mutlaka ugrarim :O)

ah eda bakıcı işi zır iş. hayırlısı olsun canım..

ya babası tam yarım saattir nazı sallıyo cinnet geçirmek üzüredir tahmin ediyorm bi gidim bakim bari..

Bizde doktordan geldik oksuruk geniz akintisindan kaynakliymis sukur ama rahat birakmiyor hic uyumuyor oksurukten.
Ebru bugun aricaktim seni o gun cok konusamadik kafam iyi degildi sanki acele ediyomus gibi oldum dimi
Yok be Burcu ben takılmam öyle şeye bilmiyor muyuz birbirimizi.
Nezle oldu mu mutlaka öksürük de oluyor gerçekten ve çoğu geniz akıntısı yüzünden oluyor Canberk de uyuyamıyordu öksürmekten hele araba koltuğundayken biraz yatık ya, bu durumda yüz üstü yatırırsan daha rahat eder Burcu aklında olsun.
Hadii bıraktınız mı hayırlısı olsun inşallah daha iyi olur bu durum o mu gelecek Eda siz mi götüreceksiniz peki?

Teşekkürler Pelin. Ben de bulamazdım hatta çoğu zaman bakmazdım bile bu çok iyi oldu gerçekten.

kulaklarım çınladııı:))
geldim burdayım dün bizim eylülün mevlütü vardı bugünde annemle babam bende bikaç gün kalacaklar..
bugün delirmek üzereydim bizimkiler delirtti resmen beni..

saat dokuzdan beri kızı sallıyoruz nöbetleşe enginle. ya bu kızın her geçen gün uyku problemi büyüyo.. gittikçe daha uzun sallamaya ve gittikçe daha geç saatte yatmaya ve gece daha çok kalkmaya kalkınca hemen uyumamaya başladı...

o gelecek ebru zaten aramızda bir cadde var 5 dk gelir bakalım aslında cok bulasmak istemiyordum ama mecbur kaldım bugün bir kadın geldi hiç bir iş yapamam 750 istiyorum dedi tesekkür ederim dedim.Bakıcı hanımda bana ay zeynosu cok seviyormuş ta cocugunu ihmal etmiş kocası öle diyormuş o cok seviyormuşta ben araba alınca ondan alacakmısım gibi bir sürü abuk subuk konuştu canımı sıktı dah konuşmadım yarın sölüyecem nasılsa annem bakıyor şimdi

Hepsi ayni Sİbel. Eylül bugun 7.5 da kalkti ve hic uyumadi . Nasil durdu o kadar saat anlamadim gitti. Sanki butun gun uyumus gibi de dimdik durdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…