bananeeee şımarıcammm bı kere bebekkkk gıbııı ddıı banaa tağamm mıııı şımarıcam işteşımarma hemen şımarma ama
hakketten güzeldi birde rengi yüzüne çok gitmişti
sen yinede şımarma ama
anası fıçını kaldıramadı kı netten napsın kız gıtmış ugraş bulmuş kendınemaşallah ya
bayılıyorum,şöyle kendi kendine oynayan çocuklara
yerim senin kızını yerim gelirsem
ya benim kızda çok oynak oldu en ufak müzikte başlıyor oynamaya annem uyutmak için ayağında sallarken ninni söylüyor bu şebek alkış yapıp oynuyor yerim ben o azra olacak sultanı
bananeeee şımarıcammm bı kere bebekkkk gıbııı ddıı banaa tağamm mıııı şımarıcam işte
ayy maşallah ya yerım o cadıyı cook fena bunlar ya kadın uyusun dıye uğraşıyo o hala keyfındee alkış mı yapıyor bırdebende genelde slow soyluyorum nınnıyı:89:
selam kızlar cok canım sıkkın bakıcıyı bıraktık eşimin halası bize yakın o bakacak herhalde.Kadın 3 ay baktı kırk sorun cıkardı artık canıma tak dedi
Ebru hayirli olsun cok iyi valla ben hep bkyrm birsey bulamyrm esimin kardesi neler buldu firsat kosesinden aldi cok iyi denk gelmis valla iyi gunlerde kullansin oglus
Eda hayirlisi olsun cnm ne diyeyim paranla rezil oluyorsun iste bazeninsallah gonlunce bakar zeynep yadirgamaz
selam kızlar cok canım sıkkın bakıcıyı bıraktık eşimin halası bize yakın o bakacak herhalde.Kadın 3 ay baktı kırk sorun cıkardı artık canıma tak dedi
Oznur da yok galiba geceleri
Yok be Burcu ben takılmam öyle şeye bilmiyor muyuz birbirimizi.Bizde doktordan geldik oksuruk geniz akintisindan kaynakliymis sukur ama rahat birakmiyor hic uyumuyor oksurukten.
Ebru bugun aricaktim seni o gun cok konusamadik kafam iyi degildi sanki acele ediyomus gibi oldum dimi
Hadii bıraktınız mı hayırlısı olsun inşallah daha iyi olur bu durum o mu gelecek Eda siz mi götüreceksiniz peki?selam kızlar cok canım sıkkın bakıcıyı bıraktık eşimin halası bize yakın o bakacak herhalde.Kadın 3 ay baktı kırk sorun cıkardı artık canıma tak dedi
Teşekkürler Pelin. Ben de bulamazdım hatta çoğu zaman bakmazdım bile bu çok iyi oldu gerçekten.Ebru hayirli olsun cok iyi valla ben hep bkyrm birsey bulamyrm esimin kardesi neler buldu firsat kosesinden aldi cok iyi denk gelmis valla iyi gunlerde kullansin oglus
saat dokuzdan beri kızı sallıyoruz nöbetleşe enginle. ya bu kızın her geçen gün uyku problemi büyüyo.. gittikçe daha uzun sallamaya ve gittikçe daha geç saatte yatmaya ve gece daha çok kalkmaya kalkınca hemen uyumamaya başladı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?