2009 Aralık Anneleri

pelin sen regl oldunmu aletten sonra ben 2.kez oldum bitti ama üstüne 1 haftadır kahverengi akıntım var nedense..

ebrucum güle güle kullansın canberkim yatağını ne güzel denk gelmiş..
burcu geçmiş olsun sizede geniz akıntısı çok kötü bizimde hala tam geçmedi öksürük..

kulaklarım çınladııı:))
geldim burdayım dün bizim eylülün mevlütü vardı bugünde annemle babam bende bikaç gün kalacaklar..
bugün delirmek üzereydim bizimkiler delirtti resmen beni..
Öznur ne haber Zeyno nasıl oldu düzeldi mi?
Gözün aydın diyeceğim... de niye delirttiler ki seni?

Ben artık uğraşmıyorum ne zaman iyice uykusu geliyor o zaman yatırıyoruz o da saat bazen on iki biri buluyor. Şimdilik takmıyorum da işe başlayınca zor olacak tabii.

Amaninnnn o zaman ben bakıcının kıymetini çok iyi bileyim ben de işe başlayınca 700 yapmayı düşünüyorum ama kadıncağız iş de yapıyor yemek de.
Yol yaptı yani bakıcınız anladığım kadarıyla ve daha haberi yok verdiğin karardan.
İnşallah hayırlısı olur hakkınızda kendi evinde bakılması bence çok daha iyidir diye düşünüyorum.

Ewt 2.gunu ve cok miktarda dr olur demisti ama oznur miktarinda ve suresinde artma olur demisti neden dellendin bu arada Eylulun icin okunan kurani allah kabul etsin

Burcu güvenlik kapısından Sabun geçebiliyor mu?

Yerden 15 cm filan yukarda monte ettik alttan geciyor Ebru . Cok rahat ettim ya . Hep mutfaga kaciyordu cok korkuyordum . İkeadan aldim o gun.Cikarandan Allah razi diyorum :O)
Sabun once sasirdi tabi . Ama o da sevgi Eylülden kacacak bi yeri daha var.

Biz birarar rabada dolasirdik oyle uyutabildik 1 hafta boyunca sonra ona da alismasin diye vazgectik ama o donem 1 den once uyumuyordu neyseki alismadida arabada uyumaya ay cok komikti pijama tulum giydiriyrdum yatmaya hazir yani :) battaniyelere sarmalaR usumesin diye bana kalsa bende uyuyacaktim arabada ama napalim tovbr uyumuyordu baska birden once Meme hasat mina uykusuz diye huysuz allah yasatmasin birdaha

bütün cinlerim tepeme geldi gece gece kavga ettik enginle. bana demezmi kızı nezaman sen uyutmaya başlıcaksın diye gerizekalı.. kız on aylık olana kadar ben evdeydim sabah öğle akşam ben uyutuyodum beyefendinin sesi çıkmıyodu. iki aydır akşamları o sallıyo hamakta ettiği lafa bak.. akşamları ben işten geliyomuşum kızı öpüp emzirip ona verip bidaha yatana kadar almıyomuşum... he dedim ben napıyorum o sırada keyifmi salağa bak nası cinlerim tepeme geldi ya. sen dedim yap ozaman kıza yoğurt mayala çorbasını yap ortalığı topla yarın giyceklerimi hazırla sağdığım sütleri poşete koyup buzluğa at süt sağma makinesini yıka temizle ben bakarım kıza. canıma minnet kızımla vakit geçiremiyorum zaten, yok yapamazmış onları ee hem onu hem onu nası yapcam. kız uyuduktan sonra yapaymışım nette oturcağıma.. allah bildiği gibi yapsın kız uyuduktan sonra ennn fazla bi saat surda azcık dinleniyorum kendim için bişey yapıyorum gözüne battı. yok efendim kendisi spora geç kalıyomuş.. kendi 3 saat spor yapıyo hergün.. ay deliricem şimdi küfür edesim var filan yani bişeyler kırasım var çığlık atasım var.. bıktım ya vallahi bıktım hem kahrını çek hem tafrasına bak..

Bak akıl akıldan üstün işte biz de baktık baktık kediler aradan geçemez diye vazgeçtiydik.
Kesinlikle gerekiyor bizim kedilerin kumu, suyu, maması banyoda artık. Kapısı mecbur hep acık gerçi biz kapı pervazına monte edeceğiz biraz mahvolacak belki ama olsun çok tehlikeli oldu artık banyo Canberk için.

ctesi temizlik yaptım pazar dgünü bugün yine temizlik zaten kız 3 gecedir uyumuyo hey yarabbim şimdi başıma bi ağrı girdi mideme kramp hadi bakalım..

Benimde kemer ya mutfak korktum matkap calisirsa iner mi asagi diye inmedi . Korku cekmeye degmez Ebru hemen al . Ucuz degiller ama icim rahatladi yemin ederim. Hersey var mutfakta . 99 Ytl ikeada . En uygunda orasi zaten.

Sibel kafaya takmamaya çalışsan. Boşver söylesin dursun sen aldırış etme. Naz'ı annenin evinden getirmedin sen o da bakmak zorunda söylenirse söylensin. Değmez inan kendi vücuduna verdiğin zarara.

ay evet pelin bende diyorum ne hali varsa görsün kendim uyuturum kızımı diye niye herşeyi ben yapiimki.. doğru diyosunuz vala ne strese sokuyorum kendimi mis gibi izne çıkmışım dinlenip kızımla vakit geçiriim.. o da ne hali varsa görsün..

sibel hiiç kafana takma aynı şeyleri bizde yaşıyoruz sıkça aynen bütün herşeyi sana yımaya çalışıyor..
benim annem değil ebru kayınvalideme kızdım bugün herzamanki gibi..köylü kurnazı tavırları deli ediyo beni anlatırım bi ara ne olduğunu..

Aferin sibel hi soyle biz sinirlenip cocugu alip iceri gectikce rahata alistilar yok oyle yagma mecbyr degiller cocuklar bebek degiller artik uyumuyorsa kaldirsin oynasin biraz ilgilenemem de cok yorgunum de eskiden memeDe sakinlesiyorlardi eyvallah kiyamyrduk bizde simdi oyle degil bende oynatcgim o da o zaman sirayla yok oyle yagma cayma sibel ciddiyim sende calisyrsun bu ne be sabah cocuk uyudgnda uyuma sansin da olmuyor allah allah yok oyle keyif yapmak babalik belestrn olmuyor bakamam engin kusura bakma cok yoruldm de ben simdi biraz dinleneyim yarina dellenmeyeylim naza bakarken de gayet ciddi sok olsun o da alistgndan farkli davran alip nazi iceri gitme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…