Öznur ne haber Zeyno nasıl oldu düzeldi mi?kulaklarım çınladııı:))
geldim burdayım dün bizim eylülün mevlütü vardı bugünde annemle babam bende bikaç gün kalacaklar..
bugün delirmek üzereydim bizimkiler delirtti resmen beni..
Ben artık uğraşmıyorum ne zaman iyice uykusu geliyor o zaman yatırıyoruz o da saat bazen on iki biri buluyor. Şimdilik takmıyorum da işe başlayınca zor olacak tabii.saat dokuzdan beri kızı sallıyoruz nöbetleşe enginle. ya bu kızın her geçen gün uyku problemi büyüyo.. gittikçe daha uzun sallamaya ve gittikçe daha geç saatte yatmaya ve gece daha çok kalkmaya kalkınca hemen uyumamaya başladı...
Amaninnnn o zaman ben bakıcının kıymetini çok iyi bileyim ben de işe başlayınca 700 yapmayı düşünüyorum ama kadıncağız iş de yapıyor yemek de.o gelecek ebru zaten aramızda bir cadde var 5 dk gelir bakalım aslında cok bulasmak istemiyordum ama mecbur kaldım bugün bir kadın geldi hiç bir iş yapamam 750 istiyorum dedi tesekkür ederim dedim.Bakıcı hanımda bana ay zeynosu cok seviyormuş ta cocugunu ihmal etmiş kocası öle diyormuş o cok seviyormuşta ben araba alınca ondan alacakmısım gibi bir sürü abuk subuk konuştu canımı sıktı dah konuşmadım yarın sölüyecem nasılsa annem bakıyor şimdi
Oznur bu arada ben guvenlik kapisi aldim mutlaka almalisin mutfaga.
Burcu güvenlik kapısından Sabun geçebiliyor mu?
Yerden 15 cm filan yukarda monte ettik alttan geciyor Ebru . Cok rahat ettim ya . Hep mutfaga kaciyordu cok korkuyordum . İkeadan aldim o gun.Cikarandan Allah razi diyorum :O)
Sabun once sasirdi tabi . Ama o da sevgi Eylülden kacacak bi yeri daha var.
Bak akıl akıldan üstün işte biz de baktık baktık kediler aradan geçemez diye vazgeçtiydik.
Kesinlikle gerekiyor bizim kedilerin kumu, suyu, maması banyoda artık. Kapısı mecbur hep acık gerçi biz kapı pervazına monte edeceğiz biraz mahvolacak belki ama olsun çok tehlikeli oldu artık banyo Canberk için.
ay evet pelin bende diyorum ne hali varsa görsün kendim uyuturum kızımı diye niye herşeyi ben yapiimki.. doğru diyosunuz vala ne strese sokuyorum kendimi mis gibi izne çıkmışım dinlenip kızımla vakit geçiriim.. o da ne hali varsa görsün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?