2009 Aralık Anneleri

Esimin arkadasinin esi var bitane .Birinci cocugu 4 yasinda ikinci cocugu da 1.5-2 yasinda . Face resim koymus abisine benziyo dedim ucunde de abisi ayni abisi yazmis..
Ne sevisgen insanmisiniz be :O) Ne ara yavruladin serpil dedim ooohooo 4 bile dusunuyoruz demis.

Yavasssssss diyorum allahim onlar kadinda ben neyim 1 taneye layigiyla bakamadgmi dusunyrm bazen

3gundur kulaklarımda tıkanıklık vardı gecer die bekledim bugün Dr.a gittim burundaki ostaki borusu tıkanmış hava gitmiyormuş kulaklarıma o yüzden tıkanmış 2ilac biri antibiyotik 1 de burun spreyi verdi ins hemen ise yarar cok rahatsız edici bir durum pamuk tıkamisim kulaklarıma gibi hissediyrm
Sizler nasilsiniz

Allah allah neden olmuski cok gecmis olsun

Gecmis olsun berbattir kendi sesini duyamamak. Bak boyle diyince aklima geldi . İkeaya gittik cmt gunu eylülün altini aliyordum iceri bi bebek girdi filan eylülde balon vardi onu almak istedi filan. Sagir ve dilsizmis. Allahim ya sukurler olsun saglikli bebeklerimiz var . Ne zor yarabbim ya.

Ay burcu bir blogda tesadufen gordum bir birbebege annesi acmis blog 3 ila 10 yil arasiymis yasam sansi sirayla ilk gorme sonra duhma kaybi olacakmis daha.co Ok kucuk ve guzel bir bebek icimin acidigini hissetdim ikizlermis birtanesinde bu hastalik varmis milyonda 1 akraba evliligi olmadgi halde gzukurmus falan allaha herhun sukretmeliyiz vallahi annesine sabir versin o bebegin allahim ilk drlarin bu hastaligi anlatsini hastanede eside yokmus yaninda yasadiklarini yazmisda allahim cok fenaydi evladlarimizin acisini gormeyelim hicbirimiz i nsallah

selam millet,
geçmişi okuyamadım hiç takip edemiyorum artık sizi ya geriden başlıyım bi
nazancım geçmiş olsun çok inş. hemn düzelir
sibel takma kafana demekle olmuyobiliyourm ama hepimiz yaşıyoruz aynı sorunları bizde uzun zamandır bu konuda sorun yaşıyoduk 2 gündür falan düzelme var ama ne kadar sürer Allah bilir. biz onları dürtmedikçe bişey yapacakları yok bildiklerini okumaya devam ediyolar bizde heşeyi üstümüze alıp yıpranıyoruz yok öyle ddavaaa....

burcu kapnız hayırlı olsun. rahat etmiştir kafan artık :)
ebru yatak aldınız sanırım resim ekle canım. hayırlı olsun. güzel güzel uyusun canberk paşam inş.

öznur mevlütünüzü Allah kabul etsin. diğer mesele için de çok sıkma canını

Zeynep duzeldimi kiymet

tam değil canım ya arada burnumuz akıyo da öksürüyo şimdi de burnundan göğse indi burdan çıkar gider inş.

çok huysuz oldu ya. mutlu edemiyorum bi türlü . oyuncakları hariç herşeyle olur olmaz oynamk istiyo. sürekli reklam seyretmek istiyo . tv yi kapatınca yerleri atıyo kendini. reklam bitince de aynı şekilde ne yapsam bilemedim. dışarı da çıkartamıyorum hava böyle darlandı evde sanırsam anası kılıklı kızım:)

Sagolun arkadaslar grip sinuzit falan neden olurmuş ama bende yok anlamadım bende
Cok yogun deil Allah'tan duyurusunda kısık biraz kulağımı tikamisim gibi
Cok şükür bebeklerimiz sapasaglam ilk doğduğunda hastanede tüm bebekleri toplayıp kulaklarına bakmislardi bir bebekte sorun çıkmıştı yazık ...
İyi geceler ben yatayım gece elli kez kalkıyoruz sabahda 7bucukta kalkar olduk(

Gezenti oldular minada hemen ayakkabi ve monta atiliyor bu kis gecsin insallah cabucak kiymet baharda gezdirp bizde onlarda rahatlar :) 2 yas sendromu dyrlar ya gecen minayi avmde oyuncaga bindrdi babasi bitince indi gdyrz diye yerlere atti remen kendini biz 1 yas sendromuyla acilisi yaptik sanirim ablaniz olarak kizlar yandik sanirim

İyigeceler bende ciktim mina dinmeye basladi tekrar yazyrm okumayanlar icin 1 yas goz muayenesi icin onemliymis atlamayin kizlar bir goz druna goturun kuzulari herkese bol uykulu geceler

hadi hayırlı olsun :) yerim onu ben sanırsam ki inat bi kız olacak mina pelin sana çekmişliği var mı bu konuda :)

Eylülde de var o tutturma huyu . Bazen diyorum o gordugum cocuga bak dedigim olay buymus demekki. Bugun doktora gittik donuste ilaclarini aliyim dedim ben babamda aldi direksiyona koydu onu ben ilaclari alirken Allahim alamadik geri . Orda durcakmis. Araba atti kendi yerden yere. Nasil aglamak sucuk gibi islandi.

Sagolun arkadaslar grip sinuzit falan neden olurmuş ama bende yok anlamadım bende
Cok yogun deil Allah'tan duyurusunda kısık biraz kulağımı tikamisim gibi
Cok şükür bebeklerimiz sapasaglam ilk doğduğunda hastanede tüm bebekleri toplayıp kulaklarına bakmislardi bir bebekte sorun çıkmıştı yazık ...
İyi geceler ben yatayım gece elli kez kalkıyoruz sabahda 7bucukta kalkar olduk(

İyigeceler bende ciktim mina dinmeye basladi tekrar yazyrm okumayanlar icin 1 yas goz muayenesi icin onemliymis atlamayin kizlar bir goz druna goturun kuzulari herkese bol uykulu geceler

iyi geceler olsun pelin size . mina çok uyanmasın sende dinlen inş.

edaaa dinlenebildin mi canım herşey çok güzel gözüküyodu nasıl geçti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…