Yavasssssss diyorum allahim onlar kadinda ben neyim 1 taneye layigiyla bakamadgmi dusunyrm bazenEsimin arkadasinin esi var bitane .Birinci cocugu 4 yasinda ikinci cocugu da 1.5-2 yasinda . Face resim koymus abisine benziyo dedim ucunde de abisi ayni abisi yazmis..
Ne sevisgen insanmisiniz be :O) Ne ara yavruladin serpil dedim ooohooo 4 bile dusunuyoruz demis.
Yavasssssss diyorum allahim onlar kadinda ben neyim 1 taneye layigiyla bakamadgmi dusunyrm bazen
3gundur kulaklarımda tıkanıklık vardı gecer die bekledim bugün Dr.a gittim burundaki ostaki borusu tıkanmış hava gitmiyormuş kulaklarıma o yüzden tıkanmış 2ilac biri antibiyotik 1 de burun spreyi verdi ins hemen ise yarar cok rahatsız edici bir durum pamuk tıkamisim kulaklarıma gibi hissediyrm
Sizler nasilsiniz
3gundur kulaklarımda tıkanıklık vardı gecer die bekledim bugün Dr.a gittim burundaki ostaki borusu tıkanmış hava gitmiyormuş kulaklarıma o yüzden tıkanmış 2ilac biri antibiyotik 1 de burun spreyi verdi ins hemen ise yarar cok rahatsız edici bir durum pamuk tıkamisim kulaklarıma gibi hissediyrm
Sizler nasilsiniz
Zeynep duzeldimi kiymet
tam değil canım ya arada burnumuz akıyo da öksürüyo şimdi de burnundan göğse indi burdan çıkar gider inş.
çok huysuz oldu ya. mutlu edemiyorum bi türlü . oyuncakları hariç herşeyle olur olmaz oynamk istiyo. sürekli reklam seyretmek istiyo . tv yi kapatınca yerleri atıyo kendini. reklam bitince de aynı şekilde ne yapsam bilemedim. dışarı da çıkartamıyorum hava böyle darlandı evde sanırsam anası kılıklı kızım:)
Gezenti oldular minada hemen ayakkabi ve monta atiliyor bu kis gecsin insallah cabucak kiymet baharda gezdirp bizde onlarda rahatlar :) 2 yas sendromu dyrlar ya gecen minayi avmde oyuncaga bindrdi babasi bitince indi gdyrz diye yerlere atti remen kendini biz 1 yas sendromuyla acilisi yaptik sanirim ablaniz olarak kizlar yandik sanirim
Gezenti oldular minada hemen ayakkabi ve monta atiliyor bu kis gecsin insallah cabucak kiymet baharda gezdirp bizde onlarda rahatlar :) 2 yas sendromu dyrlar ya gecen minayi avmde oyuncaga bindrdi babasi bitince indi gdyrz diye yerlere atti remen kendini biz 1 yas sendromuyla acilisi yaptik sanirim ablaniz olarak kizlar yandik sanirim
İyigeceler bende ciktim mina dinmeye basladi tekrar yazyrm okumayanlar icin 1 yas goz muayenesi icin onemliymis atlamayin kizlar bir goz druna goturun kuzulari herkese bol uykulu geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?